Mother Likes It

Unnveig Aas slipper singelen «Right From The Start»

I 2017 slapp Unnveig Aas sitt debutalbum«Old Soul»til strålende kritikker. Tønsberg Blad, som ga plata terningkast 6, uttalte at: «Det finnes musikk du rett og slett bare har lyst til å slå armene dine rundt og... Les mer »
universal

MUSIKK: Isac Elliot ute med låta «Waiting Game»

Den finske superstjernen varmet opp for Justin Bieber på de tre konsertene han hadde i Telenor Arena, og han har også selv spilt i Oslo Spektrum i både 2014 og 2016. I... Les mer »
universal

MUSIKK: Snow Boyz ute med låta «Dropp det»

Snow Boyz har nå sluppet sin siste singel «Dropp Det» fra det kommende debut-albumet «Hvit». Med seg på har de ingen andre enn Bergens store sønn, Kamelen. Snow Boyz har allerede rukket å gi... Les mer »
warner

MUSIKK: Julie Bergan ute med låta «Crazy Enough»

Julie Bergan er midt i en travel turnésommer, hvor hun har reist landet rundt på sommerens festivaler. Det hindrer dog ikke den talentfulle og produktive artisten å lage ny musikk. «Crazy Enough» heter låta, som... Les mer »
scandic live nation

Mann på Parkenfestivalen arrestert

Politiet melder at en mann i 30-årene ble innbrakt til politistasjonen i Bodø på grunn av at han ikke etterkom politiets pålegg. Mannen som ble arrestert natt til søndag var på Parkenfestivalen,... Les mer »
drabant

MUSIKK: Påls butikk ute med låta «Lag spor»

I dag slipper Påls butikk singelen «Lag spor» hos Drabant Music. «Lag spor» er siste singel ut før albumet «DPRESSR» slippes 20. september.  Mens albumet setter søkelyset mot samfunnstrekk under press, forteller låta at det... Les mer »
universal

Lemaitre inntar Den Norske Opera

11 oktober er det duket for et live-event av de sjeldne, når Red Bull Music festival tar et av Norges beste live-band til hovedscenen på Den Norske Operaen. Fra sin base i... Les mer »
sesong 1

Eksklusivt intervju: Bodø-gruppa Regnvær har sluppet «Aurora»

Regnvær varmet opp for Violet Road på torget i Bodø forrige uke. I dag er Bodøværingene ute med låta «Aurora», som allerede er listet på NRK P3 og NRK Nordland. Bodøposten.no fikk et... Les mer »
hes

MUSIKK: Anna of the North ute med singelen «Playing Games»

Låta «Playing Games» er en dagdrøm av en poplåt om en sterk og kontrollerende kvinne som åpenbart sitter på makten i et forhold. Den glimrende poplåten er enda et overbevisende spor fra... Les mer »
hes

MUSIKK: Simen Mitlid ute med låta «Football»

Simen Mitlid har sluppet låta «Football», som er femte låt som slippes fra det nye albumet. Albumet «Neutral» slippes i alle kanaler fredag 13. september. Låtskrivertalentet fra Os har på kort tid gjort seg... Les mer »