eliaz

MUSIKK: Ny album av Eliaz fra Mo i Rana

Ivar Eliassen er kjent under artistnavnet Eliaz og er oppvokst i Mo i Rana. Han har vært aktiv i musikkmiljøet i Mo i Rana i band som Revenge og Tartini. Nå er... Les mer »
tusenhjemmet

Tusenhjemmet inviterer til årets siste Jazzin` Pot

Lørdag 15. desember arrangerer Tusenhjemmet Jazzin` Pot som er forskjellige musikere (varierer fra gang til gang hvem det er) som spiller første sett, så er det åpen scene og jamming etterpå. –... Les mer »
tv2

Kjendiser til «Juleaksjonen» på TV 2

«Juleaksjonen» til inntekt for Plan International Norge går direkte fra studio i Nydalen, lørdag 15. desember kl. 21.40. Her blir det sterke og rørende historier, nære møter og musikalske høydepunkt. Noen av... Les mer »
tv2

Dette synger finalistene i Idol 2018 på lørdag

Lørdag 15. desember kl. 19.30 skal det avgjøres om det blir Kristian Raanes (22) eller Øystein H. Hegvik (18) som vinner Idol 2018. Den ene låten er plukket ut gjennom en avstemming... Les mer »
machine machine

Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære... Les mer »
kirke

Skutvik Blandakor med flere julekonserter i Nordland

I år som i fjor drar Skutvik Blandakor med dirigent Johannes Roksand Fauchald på juleturné. Med konsertene vil koret spre sanggleden, og skape et lite pusterom i en hektisk førjulstid, opplyser Hamarøy... Les mer »
Riddu Riđđu

ISÁK er klare for Riddu Riđđu 2019

Søndag kveld sto bandet ISÁK på scenen under den TV-sendte feiringen av Nobels Fredspris. Til sommeren er de klare for Riddu-scenen! ISÁK har lenge vært en snakkis i den samiske musikkverdenen. Nå... Les mer »
universal

VIDEO: Fikk suksess med julelåt – Nå slipper TIX video

I november slapp TIX sin første julelåt, «Håper Nissen Har Råd». Låten har herjet i topplistene siden og har strømmet nesten 3 millioner ganger. I dag slippes musikkvideoen til låten. TIX fikk... Les mer »
drabant

MUSIKK: 4ETG er ute med «Ex On The Beach»

Musikkvideoen til «Ex On The Beach» har allerede gått sin seiersrunde på YouTube med nærmere 400.000 avspillinger. Nå kan du endelig også høre den i din favorittstrømmetjeneste. «Ex On The Beach» er... Les mer »
stormen store sal

No e DDE Jul Igjen på Stormen!

DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv. Opprinnelig var julekonserten turnéavslutning i 1992, etter hvert kom den første utgaven av julesangen ”Kanskje kjæm Nissen”, men det var ikke før i 1999... Les mer »