shikoswe

MUSIKK: Shikoswe ute med singelen «Two Heads in a Room»

Shikoswe har de siste årene gjort seg bemerket på indie-scenen både her til lands og i utlandet med sine drømmende poplåter og særegne stemme. Nå er det duket for tredje låt ut... Les mer »
Expansion Pack

Råkult album av Center of the Universe: «Expansion Pack»

Ikke all musikk blir bedre av å bli remixet, men de nye versjonene av kjente Center of the Universe-låter har ikke bare en ny beat, her er det helt nye komposisjoner. Bodøposten.no... Les mer »
drabant

MUSIKK: Inge Bremnes ute med «Naiv (Ianick Remix)»

Inge Bremnes varmer opp til neste ukes show på Parkteatret med en kruttsterk remix fra Ianick.  De siste månedene har Inge Bremnes sluppet andreplata Har det no å si, blitt A-listet på NRK... Les mer »
tv2

MUSIKK: Sol Heilos dag i «Hver gang vi møtes»

I går kom endelig det offisielle «Hver gang vi møtes – Sesong 8»-albumet, og i kveld var det duket for Sol Heilos dag. Musikken fra kveldens episode kan du høre på Bodøposten.no. –... Les mer »
universal

MUSIKK: Linda Vidala har sluppet EPen «Halvt Norsk»

Linda Vidala hadde braksuksess med den P3 Gull- og Spellemannsnominerte singelen «Bængshot» sammen med KingSkurkOne i 2017. Hun ble også nominert til årest liveartist under P3 Gull. Silvana Imam, Linda Pira, OnklP... Les mer »
universal

MUSIKK: Jonas Benyoub ute med «Snakker om»

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. Med en flow få andre rappere kan matche, pakket inn i tunge beats gjør at dette er en... Les mer »
iron maiden

Andre samling i Iron Maiden katalogen er klar

Parlophone Records fortsetter med utgivelsene av Iron Maiden katalogen med del to av CD titlene The Studio Collection – Remastered (Digipack), som utgis 22. mars. De følger opp utgivelsene fra 2014/2017’s black vinyl album... Les mer »
sex

MUSIKK: Dette er nordmenns sex-låter

1 av 4 nordmenn mener at musikk kan øke sexlysten deres, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Sonos. Nå røper det norske folk hvilke sanger som bidrar mest til sexlivet.... Les mer »
hes

Hekla Stålstrenga slipper nytt album og legger ut på turné

22. februar slipper den nordnorske gruppa Hekla Stålstrenga sitt syvende album. I kjølvannet av slippet legger de ut på en omfattende lanseringsturné over hele landet. Flere av låtene fra platen, som har fått... Les mer »
konsert folkets hus

Storslått åpning av Bodøs nye konsert- og kulturscene: Folkets Hus

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om at Folkets Hus i Bodø nå har oppgradert lydanlegg og scenen for blant annet å kunne ha konserter i det tradisjonsrike bygget i Bodø sentrum. Tirsdag var... Les mer »