politiet

Politiet i trafikkulykke i Mosjøen

I forbindelse med regodkjenning av utrykningsfører, har politiet vært innvolvert i en trafikkulykke i Ryinga i Mosjøen ved 14-tiden. Politi og ambulanse rykket ut til ulykkesstedet. Ulykkesstedet er på E6 Luktvassvegen, like... Les mer »
sommer varme

Varmere sommer enn normalt – Varmest i Mosjøen

Gjennomsnittstemperaturen for hele landet endte 1,2 °C over normalen. Relativt varmest var det på Vestlandet og i Trøndelag, der enkelte stasjoner hadde avvik på 2-2,5 grader over normalen. Flere stasjoner i Troms... Les mer »
politi

Biltyveri i Mosjøen: Politiet vil ha tips

Politiet i Mosjøen ønsker tips i fobindelse med at ett kjøretøy, en grå Subaru Forester med registreringsnummer SU12149, er stjålet mandag kveld Bilen er stjålet fra en parkeringsplass på Storvatnet. Ta kontakt... Les mer »
up

Tatt for ruskjøring i Mosjøen

Politiet rapporterer at en mann i 50-årene anmeldes for ruspåvirket kjøring i Mosjøen lørdag morgen Bevissikring skal være utført, og førerkort er beslaglagt, forteller Nordland politidistrikt på Twitter. Les mer »
politi

Laserkontroll i Mosjøen: En mann mistet førerkortet

Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll ved Ravatnet. To bilførere fikk forenklede forelegg. En fører fikk førerkortet beslaglagt. Han kjørte i 120 km/timen, det er 80 km/timen på stedet. Mannen som mistet førerkortet var... Les mer »
politi

Blomsterselger i Mosjøen stjal fra flere

Politiet i Mosjøen har fått flere meldinger om en dame som selger blomster i sentrum lørdag formiddag. Personer som har vært i kontakt med dama har blitt fratatt penger og eiendeler. Damen... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Mosjøen: Tre personer i bilen

Politiet rapporterer at en personbil med tre personer skal ha kjørt inn i en hage på Fokstad, sør for Mosjøen tirsdag ettermiddag. Fartsgrense på stedet er 80 km/t. Politi og ambulanse har... Les mer »
brann brannbil

Husbrann i Mosjøen

Politiet melder om at det er brann i et hus i Åslia i Mosjøen mandag morgen. Huset skal være overtent. Huset skal ikke være bebodd og det er ikke fore for spredning,... Les mer »
politi

Sølvgrå Audi A4 stålet i Mosjøen – Politiet ønsker tips

Politiet rapporterer at en sølvgrå Audi A4 ble stålet i Mosjøen natt til tirsdag. Bilen har registreringsnummer AX 97529. Bilen er ikke funnet ennå og politiet ønsker tips på 02800 ved observasjon,... Les mer »
mosjøen

Ny Toyota varebil med firehjulstrekk klar for Mosjøen

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Mosjøen. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »