Foto: Nina Haraldsø

Eksklusivt intervju: Lederen av Bunadsgeriljaen i Sandnessjøen utfordrer Erna

Det er et folkeopprør i Sandnessjøen mot planene om nedleggelsen av Sandnessjøen Sykehus. Det lokale engasjementet er stort og man har alliert seg med Bunadsgeriljaen som protesterer med nedleggelsen av lokalsykehus. Bodøposten.no... Les mer »
lyd høyttalere radio

Russecampen ødela nattesøvnen i Mosjøen

Politiet i Mosjøen har vært innom russecampen etter melding om mye støy natt til tirsdag, som gikk ut over natteroen. Da politiet kom til russecampen var russen i ferd med å avslutte... Les mer »
helgeland event

LIVE: Se Bysprinten 2019 i Mosjøen

De to siste årenes vinner Johannes Høsflot Kløbo skal forsøke å ta sin tredje strake seier i Bysprinten i Mosjøen. Nå kan du følge prolog og finaleheat direkte. Arrangørene i Mosjøen produserer... Les mer »
helgeland event

Johannes Høsflot Kælbo klar for Bysprinten 2019 i Mosjøen

Johannes møter Jarl Magnus, og 38 kinesere skal teste seg mot landets beste sprintere. Bysprinten i Mosjøen lørdag 27. april blir både spennende og eksotisk. Det er 13. gang arrangørene av Bysprinten... Les mer »
rusta

Rusta åpner trettiende norske varehuset i Mosjøen

I morgen etablerer den svenske varehuskjeden Rusta sitt andre varehus på Helgeland, nærmere bestemt i Helgeland Handelsplass i Mosjøen. Varehuset blir nummer 30 for varehuskjeden på det norske markedet. Både norgessjefen og... Les mer »
circle k

Seks stasjoner i Nordland aksjonerer for trygg påsketrafikk

Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi bilførerne råd om en tryggere påskeutfart. – Dette er tiende år på... Les mer »
biltema

Folkefest i Mosjøen: Åpning av nytt Biltema varehus

Mange hundre helgelendinger hadde tatt turen, og stod i kø da Biltemas nyeste varehus åpnet i Handelsparken Mosjøen torsdag 4. April. Det var rett og slett en folkefest, og god stemning med... Les mer »
nordvik gruppen

Nordvik kjøper opp i Mosjøen og Mo i Rana

Nordvik Gruppen kjøper bilforhandlerne Kåre Nervik Bilforretning AS i Mosjøen og Hemnes Bil AS i Mo i Rana. I mars 2019 ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av... Les mer »
pressenytt

Nordland reddet 5000 matporsjoner fra søppelkassen

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Bodø, Mosjøen, Fauske og Mo i Rana 5015 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i... Les mer »
nordvik

Hybrid-bilen RAV4 klar for lansering i Mosjøen

Femte generasjon Toyota RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Mosjøen. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor, ligger... Les mer »