nordvik

Kåre Nervik Bilforretning i Mosjøen skal hete Hemnes Bil

Den 1. november ble Kåre Nervik Bilforretning AS fusjonert inn i Hemnes Bil AS. Bilforhandleren og -verkstedet i Mosjøen som er forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot bytter nå navn til Hemnes Bil... Les mer »
politiet

Bevæpnet politi i Mosjøen

Politiet skal ha trening i Mosjøen sentrum, nærmere bestemt området togstasjonen torsdag, opplyser Nordland politidistrikt. Det vil være bevæpnet politi i området ved togstasjonen i Mosjøen, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
korn mat bakeri

Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker

Det er tydeligvis mangel på bakere i Salten for tiden. Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker, opplyser selskapet på Facebook i dag. – Vi er en liten organisasjon og er helt... Les mer »
politi

Mann arrestert i narkosak i Mosjøen

En mann ble pågrepet i Mosjøen sentrum mandag morgen. Mannen var påvirket av og i besittelse av narkotika. Mannen ble tatt inn til avhør og sluppet løs etter avhøret, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Utagerende dame i 30-årene arrestert i Mosjøen

Politiet rapporterer at en dame i begynnelsen av 30-årene anmeldes for ordensforstyrrelse i Mosjøen natt til søndag. Hun har bl.a ha slått til en annen person, samt sparket i en bil. Hendelsen... Les mer »
politiet

Politiet i trafikkulykke i Mosjøen

I forbindelse med regodkjenning av utrykningsfører, har politiet vært innvolvert i en trafikkulykke i Ryinga i Mosjøen ved 14-tiden. Politi og ambulanse rykket ut til ulykkesstedet. Ulykkesstedet er på E6 Luktvassvegen, like... Les mer »
sommer varme

Varmere sommer enn normalt – Varmest i Mosjøen

Gjennomsnittstemperaturen for hele landet endte 1,2 °C over normalen. Relativt varmest var det på Vestlandet og i Trøndelag, der enkelte stasjoner hadde avvik på 2-2,5 grader over normalen. Flere stasjoner i Troms... Les mer »
politi

Biltyveri i Mosjøen: Politiet vil ha tips

Politiet i Mosjøen ønsker tips i fobindelse med at ett kjøretøy, en grå Subaru Forester med registreringsnummer SU12149, er stjålet mandag kveld Bilen er stjålet fra en parkeringsplass på Storvatnet. Ta kontakt... Les mer »
up

Tatt for ruskjøring i Mosjøen

Politiet rapporterer at en mann i 50-årene anmeldes for ruspåvirket kjøring i Mosjøen lørdag morgen Bevissikring skal være utført, og førerkort er beslaglagt, forteller Nordland politidistrikt på Twitter. Les mer »
politi

Laserkontroll i Mosjøen: En mann mistet førerkortet

Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll ved Ravatnet. To bilførere fikk forenklede forelegg. En fører fikk førerkortet beslaglagt. Han kjørte i 120 km/timen, det er 80 km/timen på stedet. Mannen som mistet førerkortet var... Les mer »