ambulanse

Trafikkulykke i Mosjøen: Tre personer i bilen

Politiet rapporterer at en personbil med tre personer skal ha kjørt inn i en hage på Fokstad, sør for Mosjøen tirsdag ettermiddag. Fartsgrense på stedet er 80 km/t. Politi og ambulanse har... Les mer »
brann brannbil

Husbrann i Mosjøen

Politiet melder om at det er brann i et hus i Åslia i Mosjøen mandag morgen. Huset skal være overtent. Huset skal ikke være bebodd og det er ikke fore for spredning,... Les mer »
politi

Sølvgrå Audi A4 stålet i Mosjøen – Politiet ønsker tips

Politiet rapporterer at en sølvgrå Audi A4 ble stålet i Mosjøen natt til tirsdag. Bilen har registreringsnummer AX 97529. Bilen er ikke funnet ennå og politiet ønsker tips på 02800 ved observasjon,... Les mer »
mosjøen

Ny Toyota varebil med firehjulstrekk klar for Mosjøen

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Mosjøen. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
Foto: Nina Haraldsø

Eksklusivt intervju: Lederen av Bunadsgeriljaen i Sandnessjøen utfordrer Erna

Det er et folkeopprør i Sandnessjøen mot planene om nedleggelsen av Sandnessjøen Sykehus. Det lokale engasjementet er stort og man har alliert seg med Bunadsgeriljaen som protesterer med nedleggelsen av lokalsykehus. Bodøposten.no... Les mer »
lyd høyttalere radio

Russecampen ødela nattesøvnen i Mosjøen

Politiet i Mosjøen har vært innom russecampen etter melding om mye støy natt til tirsdag, som gikk ut over natteroen. Da politiet kom til russecampen var russen i ferd med å avslutte... Les mer »
helgeland event

LIVE: Se Bysprinten 2019 i Mosjøen

De to siste årenes vinner Johannes Høsflot Kløbo skal forsøke å ta sin tredje strake seier i Bysprinten i Mosjøen. Nå kan du følge prolog og finaleheat direkte. Arrangørene i Mosjøen produserer... Les mer »
helgeland event

Johannes Høsflot Kælbo klar for Bysprinten 2019 i Mosjøen

Johannes møter Jarl Magnus, og 38 kinesere skal teste seg mot landets beste sprintere. Bysprinten i Mosjøen lørdag 27. april blir både spennende og eksotisk. Det er 13. gang arrangørene av Bysprinten... Les mer »
rusta

Rusta åpner trettiende norske varehuset i Mosjøen

I morgen etablerer den svenske varehuskjeden Rusta sitt andre varehus på Helgeland, nærmere bestemt i Helgeland Handelsplass i Mosjøen. Varehuset blir nummer 30 for varehuskjeden på det norske markedet. Både norgessjefen og... Les mer »
circle k

Seks stasjoner i Nordland aksjonerer for trygg påsketrafikk

Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi bilførerne råd om en tryggere påskeutfart. – Dette er tiende år på... Les mer »