sparebank1

Nå kommer vennebetaling på mobil for barn

SpareBank 1 åpner for enkel og trygg vennebetaling på mobil for barn fra 6 år og oppover. Tjenesten rulles ut i løpet av de kommende ukene. – Akkurat som oss voksne, trenger... Les mer »
get

Demonstrerte ny rekordfart på bredbånd for samferdselsministeren

Under en test av den nye hybridfiber-teknologien fikk den politiske ledelsen i Samferdselsdepartementet se hvilke ekstreme hastigheter Get kan levere norske kunder når nettverket nå oppgraderes med ny teknologi. Samferdselsminister Jon Georg... Les mer »
forbrukslån

Sbanken fjerner årsavgift på kredittkort

Sbanken fjerner årsavgiften på kredittkortet og har ifølge finansportalen.no fortsatt Norges laveste kredittkortrente. – Vi har hatt kampanjer der vi spanderer årsavgiften på kredittkortet, og da har vi fått mange positive tilbakemeldinger... Les mer »
waze

Waze skal hjelpe norske sjåfører å kjøre smartere

Nå kan du unngå kø og treg trafikk med Waze, navigasjons-appen som bygger på crowdsourcing, og som i dag lanserer to nye initiativer for å holde norske sjåfører i farta. Nå lanseres... Les mer »
swarovski

Lanserer teleskop for innebruk – Og iPhone!

Swarovski Optik er en verdensledende produsent av langdistanseoptikk. I dag informerte selskapet at de lanserer sitt første teleskop for innebruk. Fra og med den 12. november er den elegante ATX Interior fra... Les mer »
strim

Lanserer ny strømmetjeneste til nordmenn uten TV-abonnement

En splitter ny strømmetjeneste som samler innhold fra TV 2, TVNorge, HBO Nordic, Disney, Discovery, BBC, Paramount+, med innhold fra Paramount Pictures, Comedy Central og MTV, er lansert. Tjenesten har fått navnet... Les mer »
facebook

29 millioner rammet av hackerangrep på Facebook!

I slutten av september opplyste Facebook at opptil 50 millioner kontoer kunne ha blitt rammet som følge av et omfattende hackerangrep. Nå har vi fått mer detaljert informasjon om omfanget av hackerangrepet.... Les mer »
dgtl

Nord-Norges største konferanse om digital markedsføring kommer til Bodø

De siste årene har Nord-Norges største konferanse om digital markedsføring blitt arrangert i Tromsø. Nå utvider DGTL til Nordlands største by – Bodø. DGTL er en årlig heldagskonferanse som skal gi deltakerne inspirasjon, økt kunnskap og praktiske tips innen... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft har passert 60.000 mobilkunder

Fjordkraft melder om vekst i både antall strømleveranser og mobilabonnement i tredje kvartal 2018. Fjordkraft-konsernet vokste med 659 strømleveranser i segmentene Consumer og Business. Hele veksten ble oppnådd organisk. Ved utgangen av... Les mer »
instagram

6-åringer får eget nettbrett på skolen: Husk på nettsikkerhet i høstferien

Stadig flere barn har nå tilgang på eget nettbrett. For å unngå ubehagelige nettopplevelser bør foreldre prate med barna om hvordan man kommuniserer på nett. I mange kommuner fikk alle barneskoleelevene utdelt... Les mer »