kirkens sos

Flere unge chatter med Kirkens SOS i påsken

Fra palmesøndag til og med langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler, det er en økning på drøye 50 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Også antall besvarte SOS-meldinger, som er en... Les mer »
ipad

Rekord-strømming av «Game of Thrones»

HBO-serien «Game of Thrones» har ført til en formidabel vekst-kurve for den norske strømme-tjenesten Strim. I forbindelse med premieredagen 15. april på «Game of Thrones» ble salget av tjenesten 10-doblet. Det er... Les mer »
if

Trenger hunden veterinær i påsken?

Skader kan skje hvor som helst, når som helst, og gjerne når du minst ønsker det. Men dersom dyret er forsikret hos If, får man nå videokonsultasjon med veterinær inkludert. På den... Les mer »
nordvik

Nordvik og Move About satser på bildeling i Nord-Norge

Nordvik Gruppen har inngått partnerskapsavtale med mobilitetsleverandøren Move About som tilbyr bildelingstjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Nå blir Nordvik Gruppen leverandør for mobilitetsplattformen og konseptet «Mobility-on-Demand» i Nord-Norge, en appstyrt transportløsning hvor... Les mer »
codan

7 av 10 lar barna sitte i bilen med løse gjenstander. – Livsfarlig, advarer Codan Forsikring

En iPad eller drikkeflaske kan være livsfarlig ved en bråstopp. – Det er bekymringsfullt at foreldre gir blaffen i stadige påminnelser om å sikre løse gjenstander i bil, sier Georg Richvoldsen i... Les mer »
telenor norge

Telenor: – Moderniseringen skal gjøre det lettere å bo og arbeide i distriktene

– Moderniseringen skal gjøre det lettere å bo og arbeide i distriktene, sier Petter-Børre Furberg, Norgessjef i Telenor. Han har i dag gitt svar til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) vedrørende moderniseringen av Telenors infrastruktur.... Les mer »
bitcoin etherium litecoin

Tredobling av Ethereum-valutaen i løpet av 2019?

Ether (ETH) er navnet på kryptovaluaen som springer ut av ethereum-plattformen. Ved siden av bitcoin er det den meste omtalte digitale penge-enheten. Hvis bitcoin er kongen i den nettbaserte finansverdenen, må definitivt... Les mer »
vinter dame jakke

Telenor: Tenk sikkerhet, husk mobilvettreglene i påsken

Påsken er like rundt hjørnet, og mange nordmenn planlegger å tilbringe høytiden i fjellet. Til tross for at mobildekningen har blitt veldig god de aller fleste steder i Norge, kan du ikke... Les mer »
canal digital

Canal Digital forventer rekordstrømming av Game of Trones i påsken

Med en kommende Game of Thrones-premiere, et rikt utvalg av nye og klassiske påskekrim og stadig økende strømmebruk, forventer man nå stor påsketrafikk til Canal Digitals strømmetjeneste. Canal Digital har i en... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft har passert 70.000 mobilkunder

I første kvartal 2019 hadde Fjordkraft-konsernet en organisk vekst på 1.679 strømleveranser i segmentene Consumer og Business. Ved utgangen av første kvartal 2019 var antall strømleveranser i segmentene Consumer og Business på... Les mer »