tog

Forbedrer nettdekningen på tog

Norske tog inngår nå kontrakt på anskaffelse av nye 4G mobilforsterkere som vil gi en høyere hastighet på datanett for togpassasjerer. Montering av forsterkerne i togene starter i høst. I tillegg vil... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft Mobil frir til ungdommen med billig abonnement

Fjordkraft Mobil Ung er nå lansert, og tilbyr de samme datapakkene som Fjordkraft Mobil. Det vil si abonnement med 1, 2, 4, 6, 10 og 20 GB inkludert.  Men der Fjordkraft Mobil... Les mer »
apple

Denne praten må du ta før skolestart

1 av 3 foreldre har ikke snakket med barna sine om nettvett, ifølge en fersk undersøkelse. Nå begynner et nytt skoleår. – Digital oppdragelse bør stå på timeplanen til foreldre før skolestart,... Les mer »
thon hotels

Thon Hotels lanserer ny app

Den nye mobilappen fra Thon Hotels er spesialdesignet for å bestille hotellrom på en rask og sømløs måte. – Teknologi er et av våre satsningsområder, og vi er kjempefornøyd med lanseringen av... Les mer »
elkjøp

– Vi har et ansvar

Vi får stadig tilgang til elektronikk som gjør livene våre enklere. Men parallelt med en teknologisk utvikling i rekordfart, er det flere som faller utenfor. – Hvis Elkjøp selger produkter som folk... Les mer »
telenor

Nye digitale trusler – Sikkerheten må styrkes i Norge

Telenor Norges ferske sikkerhetsrapport løfter frem kunstig intelligens, angrep fra fremmede statsmakter, direktørsvindel og utnyttelse av programsvakheter, som noen av metodene som Norges største digitale nettverk må beskyttes mot. – Vi digitaliserer... Les mer »
web data pc

Én av tre nordmenn henger ikke med

Teknologitoget går stadig raskere. Ifølge en ny rapport fra Elkjøp rapporterer så mange som én av tre at de ikke klarer å henge med på utviklingen. – Teknologien er i ferd med... Les mer »
elkjøp

LESERINNLEGG: Mind the (tech) gap

I Norge har vi det aller meste. Vårt digitale samfunn lar oss leve enklere, raskere og billigere. Men samtidig som de fleste av oss får det bedre, faller andre utenfor. ​Av Fredrik... Les mer »
sopra steria

Prosjektet «Er du sikker?» skal sikre barn og unge på nett

Da Cathrine Singstad (35) så at det var et hull i den digitale sikkerhetsopplæringen for barn og unge i Norge, bestemte hun seg for å ta saken i egne hender. Nå er... Les mer »
sykkelritt

Arctic Race: 20 millioner investert i varig dekning

Telenor investerer rundt 20 millioner kroner i vertskommunene for årets Arctic Race of Norway (ARN). Dette er varige investeringer som sikrer innbyggerne gode mobilforhold også etter at sykkelrittet er over. Telenor, vertskommunene... Les mer »