witt

VIDEO: Neste generasjon gokart er på banen!

Den er nå klar i butikkene – Ninebot Gokart, den første gokart på markedet, som er laget for å skrense, og som i tillegg har en startakselerasjon raskere enn en Tesla, og... Les mer »
mobil foto sky

Telenor: Snart kroken på døra for 3G

Telenor vil i løpet av 2020 stenge 3G-nettet for å gi et enda bedre tilbud på 4G. For mange privat- og bedriftskunder betyr dette at telefoner, nettbrett og andre ting og tjenester... Les mer »
google

Dette er de mest populære søkene på Google i 2018

VM, Trine Skei Grande og den koreanske matretten bo ssam er blant temaene nordmenn har vært mest nysgjerrige på i 2018. Nå er det på tide å oppsummere året som har gått,... Les mer »
vipps

Vipps åpner for de under 15 år

På drøye tre år har Vipps blitt allemannseie og Norges best likte merkevare. Helt siden lansering har mange foreldre ventet utålmodig på å kunne vippse til barna sine. Endelig åpnes Vipps for... Les mer »
iphone

Monobank lanserer Apple Pay

Fra i dag av vil den heldigitale nisjebanken Monobank tilby Apple Pay til sine kunder, Apple Pay er en enkel, sikker og rask betalingsmåte. – Integrasjonen av Apple Pay med våre kredittkort... Les mer »
bil mobil

6 av 10 bruker håndholdt mobil i bilen

Nesten 60% av norske bilførere bryter loven og bruker håndholdt mobil i bilen, viser en fersk undersøkelse. Men det er kun 1 av 10 som sier de har gjort det den siste... Les mer »
irobot

Nå er det norsk stemmestyring på iRobot støvsugere

Hittil har vi kunnet stemmestyre våre Wi-Fi-tilkoblete robotstøvsugere med engelske kommandoer med Alexa kompatible enheter. I løpet av vinteren kan din Roomba også stemmestyres med Google Assistant / Google Home og med... Les mer »
cisco norge

Telenor og Cisco sammen om det raskeste mobilnettet

Et tett strategisk samarbeid mellom Cisco og Telenor har vært avgjørende i byggingen av verdens raskeste mobilnett. Nå forsterker selskapene sitt strategiske partnerskap etter avtalen de signerte på Mobile World Congress tidligere... Les mer »
newswire

Bruker mobilen åtte timer om dagen

Dagens unge lever livet på mobilskjermen. Hver femte bruker mobilen opptil åtte timer hver eneste dag, viser en undersøkelse fra Statnett. – Vi blir stadig mer avhengig av strøm i en digital... Les mer »
get inside telecom

Get kåret til Norges beste på bredbånd

Onsdag kveld ble Get kåret til Norges beste bredbåndstilbyder. Get fikk prisen under Gulltasten, som er mobilbransjens årlige prisutdeling arrangert av Inside Telecom. – Vi har erkjent at den gode bredbåndsopplevelsen også... Les mer »