elkjøp bodø

Kortskimmere i Bodø?

En leser av Bodøposten.no forteller at kredittkortet ble tappet rett etter at kortet ble brukt i en kortavleser på Elkjøp i Bodø. Kortet ble brukt for å registrere et mobilabonnement og få... Les mer »
trollstigen

Endelig dekning ved Trollstigen: Telia bygger infrastruktur basert på grønn energi

Telia har vunnet konkurransen om å bygge infrastruktur som skal sørge for mobildekning langs en 11 kilometer lang veistrekning mellom Trollstigen og Valldal. Strekningen har vært et hull på dekningskartet og en... Les mer »
telenor

Telenor med bedre tilbud utenfor EU

Nordmenns reiselyst har aldri vært sterkere, og de unge leder an. Samme gjelder på mobilbruken utenlands. Ferske tall fra Telenors mobilnett viser at de mellom 18-28 år i gjennomsnitt bruker nærmere 70... Les mer »
musikk podcast iphone

Telenor lanserer Nettslett – Ny tjeneste i kampen mot netthets

Barn og unge blir stadig utsatt for trakassering på nett. Dersom du havner i en situasjon der du blir krenket, mobbet eller opplever at nakenbilder blir spredt, er det vanskelig å vite... Les mer »
njff

Her finner du fiskeplasser for bevegelseshemmede over hele landet

Norges Jeger- og Fiskerforbund har for første gang laget en digital oversikt over HC-tilrettelagte fiskeplasser, og i tillegg også utsettingsplasser for småbåter. Disse finner du i NJFF-appen og i en nettbasert kartløsning.... Les mer »
iphone x

Telias topp 10 mai: Apple tar tilbake pallplassene

Apple iPhone har tatt tilbake alle pallplassene og dominerer med totalt syv modeller på Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i mai. Alle de tre mest solgte smarttelefonene i mai kommer... Les mer »
telia norge

Telia sikret 5G frekvenser

Telia Norge sikret seg viktige 5G-frekvensressurser for de neste 20 årene i 700-auksjonen som nylig ble avsluttet. De attraktive frekvensene vil sammen med andre frekvensressurser danne bærebjelken i mobilnettinfrastrukturen til Telia Norge,... Les mer »
telenor norge

Telenor tildelt nye frekvenser for 5G utbygging

Telenor har i dag blitt tildelt nye frekvenser som skal brukes til utbygging av bedre mobiltjenester over hele landet. På sikt vil de nye frekvensene på 700 MHz-båndet brukes til neste generasjons... Les mer »
iphone barn

Norgesnyhet: Ice lanserer gratis mobilabonnement!

Nå kan foreldre bestille gratis mobilabonnement til barna under 13 år, med hele 1 GB data, fri bruk av SMS/MMS og ubegrenset taletid til 3 valgfrie numre. – Et gratis mobilabonnement til... Les mer »
iphone

Dette er den nye digitale trusselen du må vite om

Mobilkapring blir stadig vanligere og kan føre til store økonomiske problemer. I en fersk undersøkelse sier to av tre nordmenn at de er redde for å bli ID-tyvens neste offer. – Nordmenn... Les mer »