forbrukslån

Slik bestiller du ferie sammen med familien

95 prosent av alle nordmenn har tilgang på en smarttelefon, og vi bruker den mye – bortsett fra når vi klikker «Bestill» på valg av ferie, da feiger vi ut. En fersk... Les mer »
nortel

Bransjeveteran fra Tele2 går til Nortel

Tidligere Tele2-toppsjef Arild Hustad blir styreleder i det nye mobilselskapet Nortel, som tilbyr norske bedrifter grenseløs databruk til en lav fastpris. Det er alltid behov selskaper som kan utfordre de to dominerende... Les mer »
ipad

Strømmetjenesten Strim lanserer Viaplay og TV-kanaler fra NENT Group

Den nye norske strømmetjenesten Strim har inngått avtale med NENT Group om å distribuere deres kanaler TV3, Viasat 4, TV6 samt strømmetjenesten Viaplay. Den norske strømmetjenesten Strim ble lansert i oktober 2018... Les mer »
apple

Telenors ukjente datterselskap Dipper har Norges mest fornøyde kunder

Norske mobilkunder er soleklart mest fornøyd med Dipper. EPSI Rating Norges mobilundersøkelse for 2019 viser at Telenor-eide Dipper troner på toppen for femte år på rad blant bedriftskunder. EPSIs undersøkelse er uavhengig,... Les mer »
taxi

Oljefondet investerer tungt i Uber

Statens pensjonsfond utland, også kalt «oljefondet» gikk tungt inn i Uber da selskapet ble børsnotert i mai. Ca en tredel av investeringen er allerede tapt. Ledelsen for pensjonsfondet vil ikke ut med... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft Mobil har de mest fornøyde mobilkundene i Norge

Det viser årets EPSI-måling av mobilselskaper i privatsegmentet, som ble offentliggjort i dag. – Dette er et resultat vi er virkelig stolt av. Jeg vil rette en stor takk til alle i... Les mer »
iphone 11

Telias topp 10 september: Apples tre nyheter rett til topps

Apples nyheter går rett til topps på Telias liste over de mest solgte telefonene i september. – Ikke overraskende inntar Apple pallen med sine tre nyheter som ble lansert i midten av... Les mer »
netflix

Nå kan du skreddersy din egen TV- og strømmepakke

Denne høsten får 560.000 TV-kunder i Telenor flere nyheter i TV- og strømmetjenesten T-We. Kundene kan nå skreddersy sin egen TV- og strømmepakke, og de vil få et nytt og bedre brukergrensesnitt på... Les mer »
telia

Telia Norge planlegger nasjonalt 5G-nett i løpet av 2023

Telia Norge skal modernisere mobilnettet og bygge ut nasjonal 5G-dekning i samarbeid med Ericsson. Ambisjonen er full modernisering og et nasjonalt 5G-nett i løpet av 2023. Det nye mobilnettet vil få avgjørende... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft har passert 90.000 mobilkunder

Fjordkraft befester posisjonen som landets største mobiloperatør uten eget nett. Ved utgangen av tredje kvartal hadde Fjordkraft Mobil 92.271 abonnenter. – Mobilsatsningen vår har vært en fantastisk reise, og vi realiserer vår... Les mer »