fartsgrense

Råkjørte i rundkjøring i Mo i Rana – Mistet førerkortet

Politiet i Mo i Rana kom over en bilfører som bedrev «sledding» i rundkjøringen ved Ranenget natt til onsdag. Bilføreren, en mann i 20 årene, ble fratatt førerkortet på stedet. Sak er... Les mer »
politiet

Ruskjørte i Mo i Rana – Mistet førerkortet

En kvinnelig bilfører i 50-årene skal ha kjørt i ruset tilstand i Mo i Rana natt til tirsdag, melder politiet på stedet. Den kvinnelige bilføreren mistet førerkortet og det skal være igangsatt... Les mer »
politi

Mann luftet penisen i gågata i Mo i Rana – Tatt for narkotika

En mann satt i gågata på Mo og hadde penis ute til lufting samtidig som han «lekte» med denne, forteller Nordland politidistrikt. Ved kontroll av mannen ble det gjort beslag av narkotiske... Les mer »
nordvik

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Omkamp om innsyn i rapport om ny plassering av Helgelandssykehuset

Debatten om ny plassering av Helgelandssykehuset til Mo i Rana, har vekket engasjement i landsdelen. Bakgrunnen er en omstridt rapport fra konsulentselskapet Deloitte. Hanne Nora Nilssen som er leder i Alstahaug Venstre... Les mer »
politibil

Berserk i Mo i Rana: Slo til flere personer og skadet bil

Politiet i Mo i Rana rapporterer at en mann skal ha slått til flere personer og gjort skadeverk på en bil natt til lørdag. Mannen ble pågrepet på Arctic Circle Raceway (ACR)... Les mer »
alkohol

Utested i Mo i Rana mistet sjenkebevillingen

En skjenkekontroll i Mo i Rana natt til søndag avdekket så grove feil på et utested at utestedet ble fratatt skjenkebevillingen, opplyser Nordland politidistrikt. Det er ikke opplyst mer om hva de... Les mer »
alkohol måler

Fyllekjørte i Mo i Rana – Hadde ikke lappen

I morgentimene søndag stoppet politiet i Mo i Rana en bilfører. Bilføreren blåste til over lovlig grense på promilletesten. Senere skulle det vise seg at bilføreren heller ikke hadde gyldig førerkort, forteller... Les mer »
fartsgrense

19-åring grisekjørte i Mo i Rana: Mistet lappen på stedet

Politiet i Mo i Rana rapporterer at de natt til torsdag stoppet en bilfører på 19 år i Mo i Rana. Bilføreren kjørte i en 90-sone i Storforshei. Men den unge bilføreren... Les mer »
politiet

Full fest på Mo i Rana – Så kom politiet

Politiet i Mo i Rana rapporterer at en politipatrulje måtte avslutte en fest på privatadresse etter meldinger om støy. Politiet rapporterer om full fest på stedet. Huseier fikk pålegg om å holde... Les mer »