up

Vinglete bil stanset i Mo i Rana – Ble arrestert

En bil ble stanset for kontroll sør for Mo sentrum natt til søndag etter tips om vinglete kjøring. Bilfører fremsto som overstadig beruset, ifølge politiet. Bevissikring ble utført. Siktede er utenlandsk statsborger,... Les mer »
politi

To menn tatt for narkotika i Mo i Rana

To menn skal ha blitt arrestert og siktet for bruk av narkotika i Mo i Rana natt til lørdag i 4-tiden, ifølge politiet. De to mennene som ble pågrepet i Mo i... Les mer »
bilkrasj

Kjørte ned skilt i Mo i Rana og stakk av – Tatt av politiet

I rundkjøringen i Ole Tobias Olsena gate i Mo i Rana har en kvinne i 60- årene kjørt ned et skilt i 19-tiden, onsdag kveld. Kvinnen stakk fra stedet gående, men etter... Les mer »
circle k

Jakter nye Rosa sløyfe-rekorder i Nordland

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Narvik, Mo i Rana, Fauske, Korgen og Mosjøen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner... Les mer »
politi

A-krimkontroll i Mo i Rana: Forsøker å omgå lover og regler

A-krimsenteret i Nordland fant arbeidere på jobb uten arbeidstillatelse og flere HMS-brudd da de besøkte byggeplasser i Mo i Rana. A-krimsenteret i Nordland gjennomførte i forrige uke kontroller av store aktører innenfor... Les mer »
passasjer

Nå kan du betale med Vipps på bussene i Bodø

Nå blir det enklere å betale for bussbillettene med betalings-appen Vipps for bybussene i Mo i Rana, Bodø og Narvik, opplyser Nordland fylkeskommune. – Mange av våre reisende bruker appen til å... Les mer »
pressenytt

Nordland sender matter og pledd til Paris

Mattespesialisten Heymat fra Mo i Rana og den kjente designeren Andreas Engesvik fra Svolvær skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris. – Norsk design er på fremmarsj i Frankrike.... Les mer »
politi

Gutt påkjørt i Mo i Rana – Bil stakk av

Politiet fikk melding om en syklist som var påkjørt av en bil i Mo i Rana søndag ettermiddag. Dette skjedde i et gangfelt i Nordlandsveien. Fornærmede som er en gutt i tenårene,... Les mer »
brannmenn brannslukking

Boligbrann i Mo i Rana

Nødetatene har rykket ut til en enebolig på Selfors i Mo i Rana etter melding om brann lørdag morgen. En beboer sjekkes av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk. Slukkeinnsats pågikk... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte i rundkjøring i Mo i Rana – Mistet førerkortet

Politiet i Mo i Rana kom over en bilfører som bedrev «sledding» i rundkjøringen ved Ranenget natt til onsdag. Bilføreren, en mann i 20 årene, ble fratatt førerkortet på stedet. Sak er... Les mer »