pressenytt

Nordland reddet 5000 matporsjoner fra søppelkassen

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Bodø, Mosjøen, Fauske og Mo i Rana 5015 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i... Les mer »
nordvik

Folke-SUVen Toyota RAV4 lansert på Mo

Femte generasjon RAV4 er klar for lansering hos Nordvik Mo i Rana. Modellen har tøff ny design og langt bedre kjøreegenskaper enn tidligere. Med forbedret firehjulstrekk og en sterkere og gjerrigere hybridmotor,... Les mer »
Foto: FrP, Bibben

Samferdselsministeren: Anbudskonkurranse om ny lufthavn i Mo i Rana

Det har vært et sterkt lokalt ønske om en ny lufthamn i Mo i Rana. Polarsirkelen Lufthavnutvikling (PLU) har dermed ønsket å lyse ut en anbudskonkurranse om bygging av en ny lufthavn... Les mer »
brann

Brann på Ytteren i Mo i Rana

Det ble ytrykning for brannvesenet i Mo i Rana på årets første dag. Også politi og ambulanse kom til brannstedet på Ytteren i Mo i Rana. Det var brann i en garasje... Les mer »
brann hus

Brann i Mo i Rana etterforskes

Det oppstod en brann i en bolig Mo i Rana på søndag, lille julaften. Politiet, ambulanse og brannvesenet rykket ut til stedet, opplyser Nordland politidistrikt. Det var mange flammer i boligen, men... Les mer »
fakkeltog

Tusenvis i fakketog mot nedleggelse av sykehuset i Sandnessjøen

En ressursgruppe ved Helgelandssykehuset foreslo nylig ett felles akuttsykehus på Helgeland og at dette skulle ligge på Mo. I dag er det sykehus i Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. Og lørdag... Les mer »
eliaz

MUSIKK: Ny album av Eliaz fra Mo i Rana

Ivar Eliassen er kjent under artistnavnet Eliaz og er oppvokst i Mo i Rana. Han har vært aktiv i musikkmiljøet i Mo i Rana i band som Revenge og Tartini. Nå er... Les mer »
nrk

Ida fra Mo i Rana er med i NRKs nye reality-serie «Den ultimate agent»

Martin Giæver skal lede realityserien der 16 deltakere fra hele landet skal konkurrere om å bli den ultimate agent, og en av deltakerne er Ida Skjærvik Osmo (30) fra Mo i Rana.... Les mer »
nordland fylke

Fylkesrådet gir inntil 7,5 millioner kroner til Vitensenter Nordland i Mo i Rana

Det er i dag ikke noe vitensenter senter mellom Trondheim og Tromsø. Arbeidet med å etablere et vitensenter i Nordland ble startet i april 2016. Prosjektet har vært et samarbeid mellom Mo... Les mer »
politibil

Falt ned fra trapp på julebord i Rana: Politiet etterforsker

Natt til lørdag falt en mann i 20-årene ned fra en trapp på et julebord Rana. Mannen ble fraktet til sykehus av ambulanse og senere flydd til Universitetssykehuset Nord-Norge i tromsø. Tilstanden... Les mer »