alkohol måler

Fyllekjørte i Mo i Rana – Hadde ikke lappen

I morgentimene søndag stoppet politiet i Mo i Rana en bilfører. Bilføreren blåste til over lovlig grense på promilletesten. Senere skulle det vise seg at bilføreren heller ikke hadde gyldig førerkort, forteller... Les mer »
fartsgrense

19-åring grisekjørte i Mo i Rana: Mistet lappen på stedet

Politiet i Mo i Rana rapporterer at de natt til torsdag stoppet en bilfører på 19 år i Mo i Rana. Bilføreren kjørte i en 90-sone i Storforshei. Men den unge bilføreren... Les mer »
politiet

Full fest på Mo i Rana – Så kom politiet

Politiet i Mo i Rana rapporterer at en politipatrulje måtte avslutte en fest på privatadresse etter meldinger om støy. Politiet rapporterer om full fest på stedet. Huseier fikk pålegg om å holde... Les mer »
circle k

Seks stasjoner i Nordland aksjonerer for trygg påsketrafikk

Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi bilførerne råd om en tryggere påskeutfart. – Dette er tiende år på... Les mer »
eliaz

MUSIKK: Eliaz ute med låta «Everytime’s Like Saturday Night»

Ivar Eliassen er kjent under artistnavnet Eliaz og er oppvokst i Mo i Rana. Han har vært aktiv i musikkmiljøet i Mo i Rana i band som Revenge og Tartini. Eliaz slapp... Les mer »
nordvik gruppen

Nordvik kjøper opp i Mosjøen og Mo i Rana

Nordvik Gruppen kjøper bilforhandlerne Kåre Nervik Bilforretning AS i Mosjøen og Hemnes Bil AS i Mo i Rana. I mars 2019 ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av... Les mer »
nrk

NRKs lisensavdeling i Mo i Rana avvikles som følge av ny finansieringsordning

Kulturdepartementet orienterte torsdag formiddag NRK om at dagens kringkastingsavgift blir erstattet med en ny finansieringsordning med virkning fra 1. januar 2020. Endringen medfører at NRKs lisensavdeling blir avviklet. Beskjeden ble gitt i... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Vil hjelpe barn og unge med problematisk eller skadelig seksuell atferd i Nordland

Forskning viser at minst 1/3 av seksuelle overgrep mot barn og unge begås av andre barn og unge. I morgen møtes over 20 fagpersoner på Campus Helgeland i Mo i Rana for... Les mer »
Montér

Byggmakkere i Mo i Rana går over til Montér

Byggmakker Lurøy og Byggmakker Lovund i havgapet utenfor Mo i Rana går over til Montér-kjeden. Åpningen markeres med åpningsfest 8. mai, men byggevarehusene vil være en del av Montér fra og med... Les mer »
nordvik mo i rana

Rokordsalg av Toyota hos Nordvik i Mo i Rana

Toyota i Norge har aldri tidligere signert flere kjøpskontrakter for sine modeller enn i februar 2019. Toyota forhandleren Nordvik på Mo har mer enn doblet antall inngåtte kontrakter sammenlignet med fjoråret. Med... Les mer »