alkohol

Vold mot dørvakt på utested i Mo i Rana

Natt til søndag fikk politiet melding om at en dørvakt hadde blitt slått av en gjest ved et utested i Mo i Rana. Gjerningspersonen og en annen gjest, som blandet seg inn... Les mer »
politiet

Sloss med dørvakt i Mo i Rana

Politiet rapporterer at en mann i 20-årene slåss med en dørvakt i Mo i Rana sentrum natt til lørdag. Politiet ankom stedet og fikk kontroll på 20-åringen. Det skal ikke være personskader,... Les mer »
lege

Hovedsykehus legges til Sandnessjøen, Mo i Rana beholder akuttsykehus

Det har i lang tid vært strid om plassering og funksjonsfordeling av sykehus på Helgeland, Bodøposten.no har hatt flere artikler om striden, men nå er saken avgjort. Helgeland får beholde to akuttsykehus,... Les mer »
pressenytt

Matter fra Mo i Rana og sparkesykkel fra Rognan får viktig pris

Hepro i Rognan står bak en sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Heymat fra Mo i Rana har laget en matteserie som folk over hele verden løper av seg skoene... Les mer »
nordvik

Ny Toyota C-HR klar for veiene i Mo i Rana

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Mo i Rana. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør,... Les mer »
politi

Vold mot politiet i Mo i Rana

Politiet i Mo i rana rapporterer om vold mot offentlig tjenestemann. En politibetjent skal ha blitt slått i ansiktet under et ordensoppdrag. Mistenkte, en dame i 30-årene, ble innbragt til politistasjonen og... Les mer »
politi

Skadeverk på tre biler i Mo i Rana

Politiet rapporterer om skadeverk på tre parkerte biler i Kongsveien i Mo i Rana. Skadeverket har sannsynligvis skjedd i løpet av siste døgn, opplyser politiet. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser,... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Helse Nord går for to sykehus på Helgeland

Et enstemmig styre i Helse Nord går for to sykehus på Helgeland. Ett i Rana og ett i Sandnessjøen, ifølge NRK. Hovedsykehuset skal være i Sandnessjøen. – Vi har greid å få... Les mer »
sykehus doktor

Trekker seg fra styret i Helgelandssykehuset i protest

Høyre-politiker og næringslivstopp Paul Birger Torgnes fra Brønnøy trekker seg fra styret i Helgelandssykehuset med umiddelbar virkning, opplyser NRK. Bakgrunnen er Helse Nord sin håndtering av den svært betente sykehusstriden om lokalisering... Les mer »
nordvik

O.P. Fure i Bodø og Hemnes Bil i Mosjøen og Mo i Rana endrer navn

Hemnes Bil AS og O.P. Fure AS fusjoneres og endrer navn, bilforhandlerne i Mosjøen, Mo i Rana og Bodø endrer navn til M Nordvik AS. – Målet er å drifte mer rasjonelt... Les mer »