ambulansebil

Utforkjøring i Meløy: To til sykehus

Politiet rapporterer om en utforkjøring natt til fredag på Alsvåg i Meløy der bilen havnet i fjæra. Det var to personer i bilen. Begge ble tatt til sykehus for sjekk. Det var... Les mer »
fisking

Seminar om tursime i Meløy

Meløy Næringsforum inviterer i samarbeid med MU KF, Meløy kommune og Visit Bodø til miniseminar om bærekraftig reiseliv 5. februar kl. 17.30 – 21.00, opplyser Rødøy kommune. Det er åpent for alle... Les mer »
brannmannskap

Giftig røyk fra brann i Meløy

Nødetatene rykket ut til en brann i lagerbygning på Reipå i Meløy natt til torsdag. Røyken fra brannen gikk mot bebyggelse. og politiet oppfordret beboere om å holde vinduer lukket. Årsaken var... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Meløy – Tre personer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Nygård i Meløy mandag morgen. Tre personer skal være skadet. Alle de tre personene ble fraktet til legevakt for sjekk, opplyser Nordland politidistrikt. Skadeomfanget er ukjent. Les mer »
vann

Deler av Meløy uten vann etter vannlekkasje

Deler av Storhammarn i Meløy er fri for vann grunnet en vannlekkasje. Dette gjelder området fra Gamle rådhuset til Storhammarn 22. Meløy kommune jobber med å utbedre feilen med vannlekkasjen og gjenopprette... Les mer »
politibil

Front-mot-front ulykke i Meløy

Nødetatene rykket ut etter at man fikk en melding om en trafikkulykke på FV 17 på Reipå i Meløy natt til tirsdag. To biler var involvert, ifølge politiet. Det var redusert fremkommelighet... Les mer »
leker barn

Nye Utsikten barnehage i Meløy åpner

Arbeidet med nye Utsikten barnehage nærmer seg slutten, og barnehagen vil åpne for foreldre og barn tirsdag 7. januar 2020, opplyser Meløy kommune. – Det er tre barnehager som nå skal komme... Les mer »
brann

Brann i garasje i Meløy

Nødetatene rykket ut til en brann i en garasje i Halsa i Meløy natt til fredag. Det var ikke fare for spredning av brannen. Garasjen brant ned og brannvesenet hadde kontroll på... Les mer »
nve sweco

Bedre oversikt over skredfare i Meløy kommune

Meløy kommune får nå bedre og mer presise kart som gir oversikt over skredfare. Faresonekartene viser at 3 boliger ligger innenfor 1/100 faresonen, 9 boliger innenfor 1/1000 og 23 innenfor 1/5000. Flere... Les mer »
Foto: Wikipedia

NVE overleverer skredfaresonekart til Meløy kommune

Overleveringen av skredfarekartet i Meløy kommune finner sted i rådhuset på Ørnes, 27. august kl. 12.00. Kartene gir bedre og mer presis oversikt over skredfaren i kommunen. Kartene tar hensyn til skredtypene snøskred, sørpeskred,... Les mer »