vann

Deler av Meløy uten vann etter vannlekkasje

Deler av Storhammarn i Meløy er fri for vann grunnet en vannlekkasje. Dette gjelder området fra Gamle rådhuset til Storhammarn 22. Meløy kommune jobber med å utbedre feilen med vannlekkasjen og gjenopprette... Les mer »
politibil

Front-mot-front ulykke i Meløy

Nødetatene rykket ut etter at man fikk en melding om en trafikkulykke på FV 17 på Reipå i Meløy natt til tirsdag. To biler var involvert, ifølge politiet. Det var redusert fremkommelighet... Les mer »
leker barn

Nye Utsikten barnehage i Meløy åpner

Arbeidet med nye Utsikten barnehage nærmer seg slutten, og barnehagen vil åpne for foreldre og barn tirsdag 7. januar 2020, opplyser Meløy kommune. – Det er tre barnehager som nå skal komme... Les mer »
brann

Brann i garasje i Meløy

Nødetatene rykket ut til en brann i en garasje i Halsa i Meløy natt til fredag. Det var ikke fare for spredning av brannen. Garasjen brant ned og brannvesenet hadde kontroll på... Les mer »
nve sweco

Bedre oversikt over skredfare i Meløy kommune

Meløy kommune får nå bedre og mer presise kart som gir oversikt over skredfare. Faresonekartene viser at 3 boliger ligger innenfor 1/100 faresonen, 9 boliger innenfor 1/1000 og 23 innenfor 1/5000. Flere... Les mer »
Foto: Wikipedia

NVE overleverer skredfaresonekart til Meløy kommune

Overleveringen av skredfarekartet i Meløy kommune finner sted i rådhuset på Ørnes, 27. august kl. 12.00. Kartene gir bedre og mer presis oversikt over skredfaren i kommunen. Kartene tar hensyn til skredtypene snøskred, sørpeskred,... Les mer »
politi

Alvorlig trafikkulykke i Meløy: En person omkommet

Politiet rapporterer om en alvorlig trafikkulykke på Reipå i Meløy. En bil med tre personer kjørte ut av veien tidlig torsdag. En person ble bekreftet død på stedet, en person fraktet med... Les mer »
up

To personer i trafikkulykke i Meløy

Politiet rapporterer om en trafikkulykke i Skålsvik i Meløy onsdag ettermiddag. To personer skal være involvert. Bilen skal ha kjørt utenfor autovernet på fylkesvei 17. Politi og ambulanse ankom ulykkesstedet, ifølge politiet... Les mer »
veiarbeid

50 millioner vei-kroner til Meløy

Fylkesrådet i Nordland foreslår å sette av 50 millioner kroner til oppstart av utbedringsarbeidet på fylkesvei 17 mellom Ørnes og Glomfjord, opplyser Nordland fylkeskommune. Det skal være tre veistrekninger som er spesielt... Les mer »
isbre

Ønsker ikke kommersielt salg av is fra Svartisen

Rambøll AS har på vegne av Svaice AS utarbeidet reguleringsplan for uttak av is fra Svartisen for kommersielt salg, men Fylkesmannen i Nordland og Nordland fylkeskommune har innsigelser, ifølge Meløy kommune. Nylig... Les mer »