Norsk kommunikasjonsforening

Hydro tildeles Åpenhetsprisen 2019 for sin kommunikasjon om dataangrepet i mars i år

Hydro tildeles Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris for deres valg om å være åpne i sin kommunikasjon om dataangrepet som rammet konsernet hardt den 19. mars 2019. Hydro strekker seg langt i å dele informasjon... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Valg, innblanding og propaganda

I flere år har mediene vært opptatt av påstander om fremmed innblanding i politiske valg. Særlig har teorien om russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget fått en oppmerksomhet som i seg selv har... Les mer »
tv kamera

1. oktober er frist for å søke midler til medieforskning og mastergradsstipend

Medietilsynet skal fordele cirka fire millioner kroner til medierelaterte forskningsprosjekter og masteroppgaver neste år. Søknadsfrist er 1. oktober i år. Forskere, journalister, mastergradsstudenter eller andre som har gode ideer til forskningsprosjekter kan... Les mer »
amazonas brann

Brannene i Amazonas omtalt mindre i norske medier enn Notre-Dame

De siste sju dagene har norske medier dekket brannene i Amazonas i om lag 700 oppslag. Brannen i Notre-Dame tidligere i år fikk omtale i dobbelt så mange oppslag. Norske medier har... Les mer »
bodøposten android

Bodøposten.no inngår avtale med internasjonal partner

Bodøposten.no har allerede flere avtaler med aktører som leverer nyheter, innhold og annonser, nå har Bodøposten.no inngått en avtale med det amerikanske selskapet Taboola. Avtalen innebærer at Bodøposten.no vil vise Taboola annonser... Les mer »
gule vester

LESERINNLEGG: Den gryende og voksende fascismen

Man ser ganske ofte og oftere bruk av en form av de beslektede ordene «fascisme» og «nazisme» i disse dager, om man leser eller ser på statlig sponsede medier. Ofte brukt på... Les mer »
penger regnskap

LESERINNLEGG: Korrupsjon i FN ingen hindring for Norge

Fra tid til annen dukker debatten om FNs hjelpeorganisasjon UNRWA opp i mediene, kanskje ikke så ofte i Norge, men det skjer i utlandet ettersom de skandalene denne organisasjonen har vært beheftet med,... Les mer »
aviser

LESERINNLEGG: Ikke fall for venstresidens salamitaktikker

Det nye politiske skillet går mellom tilhengere av nasjonalstaten og globalister, men på visse områder er det gamle skillet mellom sosialister og borgerlige nyttig å bruke. Av Anders Tronstad, Tilbakevandringspolitisk talsmann for... Les mer »
pc

Sju av ti har aldri debattert politikk og samfunnsspørsmål i media

Nordmenn deltar i liten grad i debatter om politikk og samfunnsspørsmål i media, viser Medietilsynets undersøkelse om kritisk medieforståelse. – Hovedgrunnen til den manglende deltakelsen er rett og slett at folk ikke... Les mer »
pc

Nord universitet mistet akkreditering for masterstudiet i journalistikk

Bodøosten.no og flere andre medier har dekket flere nedslående nyheter om Nord universitet, bl.a. nedlegging av studiestedet i Nesna. Nå er det nok en negativ nyhet som rammer Nord universitet som har... Les mer »