maria resett

Maria Zähler fra Resett.no: Eksklusivt intervju!

Maria Zähler var for noen måneder siden en relativt ukjent politisk blogger, i dag jobber hun som politisk kommentator i nettavisen Resett.no. Maria er nå en av landets ledende politiske kommentatorer og... Les mer »
dagbladet facebook.

Statsministeren hetses på Facebook: Dagbladet lar det passere

Statsminister Erna Solberg hetses på Dagbladets Facebook-side som «feit», men storavisen gjør ingenting med netthetsen av landets leder. – Dagbladet lar «fat-shaming» av statsministeren ligge i kommentarfeltet sitt på Facebook. Hvor er... Les mer »
jødehat

LESERINNLEGG: Det ustoppelige jødehatet

En ufattelig tragedie fant sted i Pittsburgh, Pennsylvania, under feiringen av shabbat i en synagoge. Det ble raskt klart at massakren på den jødiske menigheten hadde et antisemittisk motiv. Ugjerningsmannen hatet jøder... Les mer »
saudi arabia

LESERINNLEGG: Saudi Arabia er medlem av FNs Menneskerettsråd

Verdens medier er svært opptatte av drapet på den arabiske journalisten Jamal Khashoggi. Historien er både dramatisk og sensasjonell når stadig flere detaljer gjøres kjent. Da den tyrkiske president Erdoğan holdt sin... Les mer »
sykdomsportalen

Bodøposten.no overtar Sykdomsportalen.no

Bodøposten.no har nå kommet til enighet med selskapet Ansvarlig Helse om å overta Sykdomsportalen.no. Den nettbaserte helseressursen er Norges ledende innen nyheter og tips om sykdommer, medisiner og helse. – Nyheter om... Les mer »
sal konsert kino

Kulturrådet gir 18,4 millioner til kulturell og kreativ næring

Kulturrådet bevilger 18,4 millioner kroner til regional bransjeutvikling og næringsutvikling. I alt 57 prosjekter innen kulturell og kreativ næring får støtte til markeds- og forretningsutvikling, kompetanseheving og bransjeutvikling. Til søknadsfristen 5. juni... Les mer »
islam

«Naiv, rasist, og kunnskapsløs»! – Forskere blir skyteskiver i polariserte debatter

Mette Andersson er professor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet på Universitetet i Oslo. Hun har intervjuet 31 forskere på migrasjonsfeltet om deres opplevelser og oppfatning av forskningskommunikasjon... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene... Les mer »
fyrverkeri

Bodøposten.no feirer jubileum med nytt design!

Tiden går fort. For 12 måneder siden starten Bodøposten.no som ny gratis nettavis i Bodø. Og responsen har vært formidabel, opptil flere hundre tusen mennesker har lest nettavisen bare på en enkelt... Les mer »
we digitize

Bodøposten.no inngår eksklusiv avtale om salg av annonsørinnhold

Bodøposten.no har i dag inngått en avtale om salg av annonsørinnhold med det danske selskapet We Digitize ApS som spesialiserer seg på online markedsføring. – Dette er en strategisk viktig avtale for... Les mer »