bodøposten android

Medietilsynet kartlegger nordmenns kritiske medieforståelse

Medietilsynet er i gang med en ny, stor undersøkelse som skal kartlegge nordmenns kritiske medieforståelse. Resultatene blir lagt fram før sommeren. – Kritisk medieforståelse er nøkkelen til å kunne forstå og bruke... Les mer »
bodøposten

Aprilsnarr: Bodøposten.no ikke solgt til Schibsted

Bodøposten.no publiserte 1. april nyheten om at Bodøposten.no var blitt solgt til Schibsted Media Group for 5 millioner kroner. Etter en storm med henvendelser og spørsmål kan vi bekrefte at artikkelen var... Les mer »
bodøposten

Bodøposten.no solgt til Schibsted for 5 millioner

Den lokale nettavisen Bodøposten.no i Nordland har blitt enige med Schibsted Media Group om en salgssum for overtakelse av Bodøposten.no. Forhandlingene mellom partene har foregått i flere uker. Bodøposten.no ble etablert i september i... Les mer »
pc laptop

Medietilsynet blir sekretariat for nytt mediestøtteråd

Medietilsynet blir sekretariat for det uavhengige mediestøtterådet som regjeringen vil etablere fra 2021. Mediestøtterådet skal blant annet fordele midler mellom tilskuddsordningene. – Dette blir en ny og spennende rolle for Medietilsynet, og... Les mer »
abonner

25 millioner solgte blader i 2018 – Flere leser på nett

Opplags- og lesertallene viser at 2018 ble et nytt krevende år for norske printmedier. Egmont Publishing holder seg stabilt i den største målgruppen, mens de øker tilbudet til de digitale brukerne. –... Les mer »
aviser

380 millionar kroner i mediestøtte i fjor

Medietilsynet fordelte i alt over 380 millionar kroner til ulike former for mediestøtte i 2018. Støtteordningane skal bidra til å sikre mediemangfaldet her i landet. I dag legg kulturministeren fram ei ny... Les mer »
Human Rights Foundation

VIDEO: Oslo Freedom Forum arrangeres i Oslo i mai

The Human Rights Foundation (HRF) arrangerer det 11. årlige Oslo Freedom Forum vil bli holdt i Oslo 27. til 29. mai. Den årlige menneskerettighetskonferansen samler noen av verdens ledende menneskerettighetsaktivister, akademikere, eksperter... Les mer »
Foto: Ingrid Styrkestad

Eksklusivt intervju: Pål Steigan, mannen bak steigan.no

Nettet får stadig flere alternative nyhetssider, og en av de mest leste for tiden er steigan.no. Nyhetssiden begynte som en blogg men har utviklet seg til å bli en nyhetsside med flere... Les mer »
terror hamas

Ny rapport: Ekstremt villedende fra NTB om Israel

Fredsorganisasjonen Med Israel for fred (MIFF) har analysert nyhetssakene hos nyhetsbyrået NTB om Israel og Midt-Østen konflikten. Rapporten viser både faktafeil og overdekning, ifølge MIFF. Rapporten som ble lagt frem tidligere i... Les mer »
norwegian

Bombetrussel mot Norwegian-fly til Frankrike

Norwegian bekrefter nå at det har blitt fremsatt en bombetrussel mot flygning DY4321 fra Arlanda til Nice.  Av sikkerhetsmessige årsaker returnerte flyet, med 163 passasjerer og seks besetningsmedlemmer ombord, til Arlanda. –... Les mer »