terror hamas

Ny rapport: Ekstremt villedende fra NTB om Israel

Fredsorganisasjonen Med Israel for fred (MIFF) har analysert nyhetssakene hos nyhetsbyrået NTB om Israel og Midt-Østen konflikten. Rapporten viser både faktafeil og overdekning, ifølge MIFF. Rapporten som ble lagt frem tidligere i... Les mer »
norwegian

Bombetrussel mot Norwegian-fly til Frankrike

Norwegian bekrefter nå at det har blitt fremsatt en bombetrussel mot flygning DY4321 fra Arlanda til Nice.  Av sikkerhetsmessige årsaker returnerte flyet, med 163 passasjerer og seks besetningsmedlemmer ombord, til Arlanda. –... Les mer »
fri flyt

Terrengsykkel og NOTS går sammen for stisyklistene

Norsk organisasjon for terrengsykling (NOTS) inngår samarbeid med Fri Flyt AS, som blant annet står bak magasinet Terrengsykkel, nettstedet terrengsykkel.no, Terrengsykkelrittet og sykkelfestivalen Utflukt. – Mange stier står faktisk i dag i... Les mer »
lofoten reine

NRK: Norsk torsk sendes til Kina og fylles med vann og kjemikalier

I en fransk TV-dokumentar avslører France 5 hvordan norsk torsk sendes til Kina og fylles med kjemiske tilsettingsstoffer og vann, før den returneres til Europa, ifølge NRK. DDokumentaren gikk i beste sendetid... Les mer »
egmont

Egmont satser på influencer-markedet

Influencer, blogg, content og events blir viktige byggesteiner i Egmonts nye kommersielle avdeling. Satsingen bygges rundt suksessen Egmont People, med ambisjon å ta nummer én posisjon som bred påvirker. – Vi satser... Les mer »
laks

Franske aviser negative til norsk laks

Forsker Florent Govaerts har studert franske aviser over ti år for å se hva som skrives om norsk laks. De fleste av de 134 artiklene var negative, noe som kan ha gått... Les mer »
logo apsmyra

Millionavtalen for Glimt ble ikke betalt

Bodøposten.no publiserte i august i fjor nyheten om at Bodø/Glimt hadde inngått en sponsoravtale på 10 millioner kroner med amerikanske Geddes Lab. I ettertid har det vært flere kritiske rapporter i media... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Godt nyttår!

Snart er året 2018 historie og vi skal skrive 2019. Mens man hever glassene og feirer inngangen til det nye året og fyrverkeriet går av, er det også tid for ettertanke. 2018... Les mer »
maria resett

Maria Zähler fra Resett.no: Eksklusivt intervju!

Maria Zähler var for noen måneder siden en relativt ukjent politisk blogger, i dag jobber hun som politisk kommentator i nettavisen Resett.no. Maria er nå en av landets ledende politiske kommentatorer og... Les mer »
dagbladet facebook.

Statsministeren hetses på Facebook: Dagbladet lar det passere

Statsminister Erna Solberg hetses på Dagbladets Facebook-side som «feit», men storavisen gjør ingenting med netthetsen av landets leder. – Dagbladet lar «fat-shaming» av statsministeren ligge i kommentarfeltet sitt på Facebook. Hvor er... Les mer »