sal konsert kino

Kulturrådet gir 18,4 millioner til kulturell og kreativ næring

Kulturrådet bevilger 18,4 millioner kroner til regional bransjeutvikling og næringsutvikling. I alt 57 prosjekter innen kulturell og kreativ næring får støtte til markeds- og forretningsutvikling, kompetanseheving og bransjeutvikling. Til søknadsfristen 5. juni... Les mer »
islam

«Naiv, rasist, og kunnskapsløs»! – Forskere blir skyteskiver i polariserte debatter

Mette Andersson er professor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet på Universitetet i Oslo. Hun har intervjuet 31 forskere på migrasjonsfeltet om deres opplevelser og oppfatning av forskningskommunikasjon... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene... Les mer »
fyrverkeri

Bodøposten.no feirer jubileum med nytt design!

Tiden går fort. For 12 måneder siden starten Bodøposten.no som ny gratis nettavis i Bodø. Og responsen har vært formidabel, opptil flere hundre tusen mennesker har lest nettavisen bare på en enkelt... Les mer »
we digitize

Bodøposten.no inngår eksklusiv avtale om salg av annonsørinnhold

Bodøposten.no har i dag inngått en avtale om salg av annonsørinnhold med det danske selskapet We Digitize ApS som spesialiserer seg på online markedsføring. – Dette er en strategisk viktig avtale for... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Når dårlige tapere skaper politikk

I avisene kan vi lese at popartister oppfordrer arrangørene til å legge Melodi Grad Prix-finalen til et annet land «med et bedre rulleblad når det gjelder menneskerettigheter.» De sier ikke hvilket land... Les mer »
Foto: Borealis Engineering

Ben Munkres: Danny Hayes slutter i Harvester Trust etter presse-angrep

Danny Hayes slutter som president i Harvester Trust. Amerikaneren er dermed helt ute av alle Bodø-prosjektene som han har vært involvert i, opplyser NRK. – Hayes hevder han er angrepet av norsk... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Er antisemittismen en sinnslidelse?

Helt siden krigens dager har nordmenn vært opptatt av en antatt forbindelse mellom totalitære ideologier, jødehat og sinnslidelse. Fremtredende fagfolk som Ingjald Nissen og Johan Scharffenberg la ikke fingrene imellom når de... Les mer »
terror hamas

LESERINNLEGG: Når Norge «refser Israel»

Sommerens gladnyhet for den anti-israelske venstresiden var et presseoppslag om at den norske regjeringen har funnet det nødvendig å gi israelske myndigheter refs for sin intensjon om å følge landets lover (og... Les mer »
bodøposten

Bodøposten.no omtales i amerikanske medier

Bodøposten.no er ikke lengre bare en gratis nettavis, vi har en redaksjon som sammen med våre partnere også produserer og publiserer podcaster og video nyheter. Bodøposten.no sin ekspansjon fra nettavis til mediehus... Les mer »