up

Trafikkulykke med bil og MC i Ofoten

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Harstadveien i Evenes i Ofoten fredag formiddag. En MC og en bil var involvert i ulykken. Politiet og ambulanse ankom stedet. Politiet stengte ett kjørefelt, og... Les mer »
ambulanse

MC-ulykke i Ofoten – Sendt til sykehus

Politiet melder at en MC-fører har kjørt i autovernet på E10 ved Bogen i Ofoten torsdag morgen. MC-føreren som skal være lettere skadd ble fraktet til Harstad sykehus med ambulanse for behandling,... Les mer »
kna

Nå skal motorfolket samles på historisk sted

Motorfolket i Norge kan nå samles på et felles sted. Bilorganisasjoner går sammen om å skape et felles møtested for bil- og MC-folket. — Motormiljøet er fragmentert, med mange klubber som slåss... Les mer »
politi

Grisekjørte med MC – Hadde ikke gyldig førerkort

Politiet i Bodø melder om at de stoppet en MC-fører etter at de observerte en forbikjøring før bakketopp på fylkesvei 834 mandag kveld. Og det var bare begynnelsen på den dårlige dagen... Les mer »
hd motorsykkel

Exide og Sønnak sine praktiske tips før vårens første MC-tur

Våren og tildels sommeren har kommet, og endelig er tiden inne for å hente fram motorsykkelen fra vinteropplag. Exide/Sønnak er en global produsent og leverandør av batterier til alt fra motorsykler og... Les mer »
hd mc

Motorsykkel råkjørte over Saltfjellet: Mistet lappen

Sommeren fikk en dårlig start for en dansk motorsykkelist på vei over Saltfjellet. Utrykningspolitiet gjennomførte en fartskontroll på E6 over Saltfjellet. Den dansk motorsykkelist ble tatt på fersken og målt til 131... Les mer »
hd mc

Råkjørte med motorsykkel: Mistet lappen

Sommeren fikk en lei start for en MC-fører i Bodø i går natt. Politiet hadde laserkontroll ved Herredshuset og tok en MC-fører på fersken. Føreren av motorsykkelen råkjøre med 87 km/t i... Les mer »
hd motorsykkel

Nå dukker motorsyklistene opp i blindsonen

19 motorsyklister mistet livet på norske veier i fjor, melder Trygg Trafikk. Overgangen fra vinter til vår betyr usikkert veigrep for MC-førere. Forsikringsbransjen har fått meldt 1 638 personskader på førere av... Les mer »
mc

Klar for ny MC-sesong? Dette må du passe på

To personer mistet livet i trafikken i mars. Nå står MC-sesongen for tur og Trygg Trafikk oppfordrer til ekstra varsomhet både fra MC-kjørere og bilister. Til sammen har 16 omkommet på norske... Les mer »
batterier

Husk å vinterlagre batteriene!

Det er flere grunner til at det lønner seg å gi batteriet til båten, MCen eller bobilen litt ekstra omtanke ved sesongslutt og med en viss regelmessighet i løpet av vinteren. Å... Les mer »