– Fylkesrådet foreslår å flytte restaurant og matfag til avdeling Marka ved Mosjøen videregående skole. Dette blir et unikt studietilbud der vi knytter hele matkjeden sammen – fra jord og fjord til... Les mer »
Kvitnes Drift AS er årets vinner av Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Nordland. Bedriften har skapt arbeidsplasser gjennom å tenke bærekraft hele veien. – Det betyr mye for oss å vinne denne prisen.... Les mer »
Løk er anvendelig, smakfull, rimelig og sunn, men hvilken løk passer til det du skal servere? Matfaglig rådgiver og kokk Toril Gulbrandsen fra Opplysningskontoret for frukt og grønt gir deg noen enkle... Les mer »
Det selges rekordmengder med norske gresskar i disse dager for å lage lykter til Halloween. Kvaliteten på gresskarene er svært god, men mye av den gode maten går dessverre rett i søpla... Les mer »
Burger King samarbeider med Call of Duty og lanserer innhold in-game. Det nye samarbeidet gir Burger Kings gjester på City Nord i Bodø tilgang til et Operator Skin i spillet og én... Les mer »
Næringsminister Jan Christian Vestre legger fram to alternative forslag til forbud mot usaklig prisdiskriminering fra leverandører med vesentlig markedsmakt. I tillegg vil næringsministeren gi Konkurransetilsynet kraftigere muskler. – Innkjøpspriser har stor betydning... Les mer »
Har du et prosjekt som vil gi økt bærekraft i den norske verdikjeden for mat og drikke? Da kan du søke om støtte fra NorgesGruppens bærekraftsfond HANDLE. HANDLE, NorgesGruppens bærekraftsfond, støtter tiltak... Les mer »
Det norske bistandsbudsjett har årlig de siste årene vært på langt over hele 40 milliarder kroner. Og pengestøtten på dette budsjettet blir selvsagt ikke mindre år for år. Av: Vidar Kleppe, Bystyre... Les mer »
Fiskekonsumet i Norge har gått ned med over 10 prosent de siste syv årene. Det på tross av at tilgangen og kunnskapen om råvarer og oppskrifter er større enn noen gang. Nå... Les mer »