clarion

Statsråden lot seg inspirere av urbant landbruk hos Clarion Hotel The Hub

Nylig besøkte landbruks- og matminister Olaug Bollestad Clarion Hotel The Hub og den urbane takåkeren GrowHub. Der fikk statsråden en guidet tur og en gjennomgang i hvordan urbant landbruk kan se ut.... Les mer »
norsk komponistforening

Nordic Music Days festivalen i Bodø: Mat og musikk i unikt samspill

Hvordan påvirker lyd vår oppfatning av mat, og hvordan påvirker smak vår opplevelse av musikk? Tasteful Turntable er en forestilling som utforsker forholdet mellom smakssans og hørsel. Et langsomt svingende spisebord er... Les mer »
nfd

Ny arbeidsgruppe ser på prisdiskriminering i dagligvarebransjen

Regjeringen skal ta stilling til om det skal innføres restriksjoner på hvor store forskjeller det kan være i dagligvarekjedenes innkjøpspriser. En ny arbeidsgruppe ser nærmere på hvilke virkninger slike restriksjoner kan ha.... Les mer »
ost mat meieri

Skal heve ostekompetansen i bedriftsmarkedet

OsteCompagniet merker at osteinteressen i Norge er på vei opp. Sammen med Norsk Gardsost kommer de nå med et nytt kurstilbud som skal bidra til å heve ostekompetansen i bedriftsmarkedet. Katharina Sandberg... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
matbutikk

FN-toppmøte om mat og matsikkerhet planlegges i 2021

Under dagens markering av Verdens Matdag for 2019 i FAO (FNs organisasjon for ernæring og landbruk), meddelte FNs generalsekretær Antonio Guterres at FN planlegger å invitere til et toppmøte om mat og... Les mer »
kulturnatt bodø

Kulturnatt 2019: Her får du middag for en hundrings!

Den 18. oktober er det duket for Kulturnatt 2019 i Bodø, det blir nattåpne butikker og kulturarrangement. Og ikke minst: restauranter. For et av de mest populære tingene som skjer under Kulturnatt... Les mer »
firkløveren

Firkløveren lanserer juleserviset Åsas Jul Rød

Firkløveren er størst på juleserviser i Norden og Firkløveren elsker julen og tradisjonene som hører julen til. Det er nå vi samler våre kjære rundt det dekkede bordet. Med det nye serviset... Les mer »
grønnsaker

Ønsker mer mat fra tak

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad ønsker mer mat fra tak og et blomstrende urbant landbruk. Tirsdag 15. oktober besøker hun takåkeren på Clarion the Hub og gartneriet på Bygdø Kongsgård, for å... Les mer »
frokost hotell

Thon Hotels tok bronse i Twinings Best Breakfast

Blant mer enn 400 hoteller tok Thon Hotel Rosenkrantz Oslo 3. plass i Twinings Best Breakfast-konkurransen 2019. – Mat er et av våre satsningsområder. Det er derfor gledelig at vi hevder oss... Les mer »