befalets fellesorganisasjon

LESERINNLEGG: Nei, vi har ikke fete tillegg!

I sin kommentar den 21.8. kommer Sverre Strandhagen med mange unyanserte påstander om inntektsnivået i Forsvaret som må korrigeres. Av leder i Befalets Fellesorganisasjon (BFO) Jens Jahren. For det første er det... Les mer »
arbedierbevegelens arbeidsgiverforening

Enighet om ny solidarisk lønnstabell

Partene som forhandler tariffavtalen for arbeiderbevegelsen har blitt enige om en ny solidarisk lønnstabell. Dagens lønnstabell for foretakene i arbeiderbevegelsen har en prosentvis varierende avstand mellom trinnene. Avstanden varierer fra rundt 1... Les mer »
sykdom helse

Enighet i lønnsforhandlingene innenfor helse, utdanning og kultur

Partene i Virkes HUK-område kom torsdag kveld, 20. juni kl. 22:00 til enighet i årets mellomoppgjør. Resultatet er innenfor den generelle rammen for lønnsoppgjørene i samfunnet i år. – Det har vært... Les mer »
unio

Streik avverget i staten: Unio fornøyd med reallønnsvekst for statsansatte

Fredag 24. mai kom Unio til enighet med staten om årets lønnsoppgjør for statsansatte. Dermed blir det ikke streik. – Statsansatte er sikret reallønnsvekst gjennom sentrale tillegg. Det var vårt viktigste krav... Les mer »
akademikerne

Akademikerne om oppgjøret i staten: – Fornøyd med reallønnsvekst og sikkerhet for pensjon

– Oppgjøret har en økonomisk ramme som totalt gir en reallønnsvekst. Dette er vi fornøyd med. AFP har vært et krevende tema i forhandlingene, og vi skaper nå viktig trygghet og forutsigbarhet... Les mer »
lo stat

Streiken avlyst: Enighet i staten

Etter mekling i over et halvt døgn på overtid aksepterte LO Stat Riksmeklerens skisse. Dermed blir det ingen streik i staten. Et høyt generelt tillegg med likelønnsprofil, en trygg og god avtalefestet... Les mer »
nordea

Nordea: Fortsatt gode tider i annerledeslandet Norge

Norsk økonomi går godt og rentene er på vei opp. Utviklingen her hjemme står i kontrast til det som skjer ute. Blant våre handelspartnere avtar veksten, usikkerheten om utviklingen er stor og... Les mer »
regnskap økonomi

Brudd i statsoppgjøret for LO Stat

LO Stat brøt tirsdag kveld forhandlingene med staten i årets mellomoppgjør. Riksmekleren får nå oppgaven med å hindre streik i statlig sektor. – Jeg er utrolig skuffet og overrasket over statens mangel... Les mer »
bedrift lønn avtale

Brudd i statsoppgjøret: – Ingen vilje til å følge opp pensjonsavtalen

Det er brudd i forhandlingene om årets lønnsoppgjør i staten. – Staten viser ingen vilje til å følge opp fjorårets avtale om offentlig tjenestepensjon, og avviser å tariffeste allerede avtalte AFP-rettigheter. Det... Les mer »
ks

– Tariffoppgjøret må treffe kommunesektorens behov

Forhandlingsleder for KS, Tor Arne Gangsø, understreker at årets mellomoppgjør må svare på de viktigste kompetanse- og rekrutteringsutfordringene i kommunesektoren. Partene i kommuneoppgjøret møttes til første forhandlingsmøte i årets tariffoppgjør torsdag kl.... Les mer »