meny

Årets Lokalmatgründer 2019 er kåret

Vinneren av Årets Lokalmatgründer 2019 er Ostebygda. Ostebygda er et helt spesielt fellesskap mellom åtte melk- og osteprodusenter i Hol, Hallingdal. De har gjennom et godt samarbeid – på kort tid –... Les mer »
fri flyt

På skitur med fullriggeren Christian Radich til Lofoten

Ærverdige Christian Radich er en unik opplevelse for alle som har vært om bord. Skuta tilbyr stadig nye opplevelser, og neste vår kan du være med ombord til Lofoten – med toppturski!... Les mer »
nrk

Folkemøtet videre til Lofoten

22. august skal det handle om distriktspolitikk og kommunale tjenester fra Sakrisøy i Moskenes kommune i NRK. NRK sender direkte valgdebatt med programleder Ingerid Stenvold fra idylliske Sakrisøy i Moskenes kommune i... Les mer »
norges triatlonforbund

Nå starter triatlon-NM i Lofoten

Lofoten Triatlonklubb står som arrangør for NM del 2. Her blir norgesmester i de lengste distansene i triatlon, samt duatlon og akvatlon kåret. Det blir også arrangementer for barn og unge denne... Les mer »
hyundai

Elektrisk Arctic Race med Hyundai

Som det første sykkelrittet i verden som kun skal bruke elbiler, er Hyundai stolt sponsor av spektakulære Arctic Race of Norway. Med et mål om å bidra til å redusere utslipp av... Les mer »
Arctic Race of Norway

Sykkelstjerner til Arctic Race of Norway – Her er Thor Hushovds favoritter

Når den syvende utgaven av Arctic Race starter i Å i Lofoten torsdag i neste uke, stiller etappevinnere og trøyevinnere i Tour de France og flere andre av de største sykkelrittene i... Les mer »
sykkelritt

Arctic Race: 20 millioner investert i varig dekning

Telenor investerer rundt 20 millioner kroner i vertskommunene for årets Arctic Race of Norway (ARN). Dette er varige investeringer som sikrer innbyggerne gode mobilforhold også etter at sykkelrittet er over. Telenor, vertskommunene... Les mer »
thon hotels

Thon Hotel Lofoten i Twinings Best Breakfast finale

Thon Hotels har fire hoteller som går videre til Twinings Best Breakfast-finalen hvor Norges beste hotellfrokost for 2019 kåres. – Vi er kjempefornøyd med at Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz i... Les mer »
reinebringen lofoten

Avisa Lofoten: – Lofoten kryr av finske turister

De to venninnene Jenna Kivijärvi (21) og Sina Sarpola (21) forteller at de for bare noen få år siden var uvitende om Lofoten. Det samme var de fleste andre finlendere, ifølge Avisa... Les mer »
up

Trafikkulykke i Vestvågøy i Lofoten

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på E10 i Vestvågøy i Lofoten i 3-tiden natt til lørdag. Det skal ha vært to personer i bilen, bilfører skal ha sovnet og kjørt av veien.... Les mer »