avinor

Anbefaler ny storflyplass på Leknes og ny veiløsning i Lofoten

Et prosjekt i regi av Avinor og Statens Vegvesen har utredet «Framtidig transportløsning for Lofoten, Ofoten og Vesterålen». Prosjektets styringsgruppe anbefaler ny storflyplass på Leknes og ny veiløsning mellom Svolvær og Leknes.... Les mer »
vinter fjell

Stor snøskredfare i Nord-Norge

Det er utstedt rødt farevarsel for snøskred i store deler av Nordland og Vestlandet. NVE melder at mildvær øker skredfaren, og det er stor fare for utløste våte skred. – Folk bør... Les mer »
drabant

MUSIKK: Anna Kajander fra Lofoten slipper singelen «Forsiktig»

Årets første single fra Anna Kajander er virkelig et nytt decennium verdig. Låten «Forsiktig» viser virkelig hvilken kraft denne unge artisten innehar, med en særegen vokal innsvøpt i en svært kledelig og elektronisk... Les mer »
lofoten reine

Lofoten en av nordmenns drømmedestinasjoner i 2020

Nå vil vi heller til Lofoten enn til Maldivene, viser en ny undersøkelse fra FINN reise. Den nye undersøkelse fra FINN reise utført av Opinion viser at USA og New York fortsatt troner øverst... Les mer »
politi

To biler i trafikkulykke i Vestvågøy – En til sykehus

Politiet rapporterer om en trafikkulykke med to personbiler involvert på Hagskaret i Vestvågøy i 11-tiden fredag. Begge personene kom seg ut av bilene selv. Den ene personen klaget på smerter, men skal... Les mer »
speed heroin

Nordlands største amfetaminbeslag: Ni personer tiltalt

Politiet mener en narkotikaorganisasjon har importert, distribuert, finansiert og videresolgt amfetamin og hasj fra Lofoten, opplyser NRK. Nylig ble tiltaler tatt ut mot antatte gjerningspersoner, men saken har vært under opprulling siden... Les mer »
politiet

Trafikkulykke på Straumsnes i Lofoten: To personer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Straumsnes i Vest-Lofoten tirsdag morgen i 7-tiden. To personer skal ha vært involvert. Begge personene skal være skadet, men omfanget er usikkert. De to er fraktet... Les mer »
lade elbil

Enova støtter hurtigladere langs Kystriksveien og Lofoten

Enova utlyser en konkurranse om områdeutbygging av ladeinfrastruktur for elbil i Nordland. I alt elleve nye ladesteder skal etableres. – Med denne utlysingen vil vi få på plass et grunnleggende ladenettverk langs... Les mer »
samsung

Samsung filmer iskald surfing i Lofoten

Utstyrt med våtdrakt, værbestandig teknologi og en stor interesse for fotografering og surfing, har den norske surfefotografen Hallvard Kolltveit bestemt seg for å gi verden sitt bilde av arktisk surfing sammen med... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Flakstad med trailer og personbil

Politiet har mottatt en melding om en trafikkulykke mellom en trailer og en personbil på Straumsnes i Flakstad i Lofoten. Trafikkulykken skjedde i 16-tiden onsdag. En person skal være skadet, men skadeomfanget... Les mer »