avtale enighet

LO-Virke-forhandlingene: Økt kjøpekraft og lavlønnsløft

– Vi er godt fornøyd med at våre medlemmer i Virke-området er sikret økt kjøpekraft, og særlig at vi har fått til et løft for de lavlønte, sier LOs 1. nestleder Peggy... Les mer »
lo stat

LO Stat krever økt kjøpekraft for alle i Spekter-oppgjøret

LO Stat startet i går klokka 10 lønnsoppgjøret for over 55.000 medlemmer i Spekter-området. – Vi krever økt kjøpekraft til alle, og vi krever fremming av likelønn samt bekjempelse av lavlønn, sier... Les mer »
penger

Ikke streik: Økt kjøpekraft og ekstra løft til lavlønte

Meklingen i lønnsoppgjøret mellom LO og NHO gir økt kjøpekraft til alle og ekstra lønnsløft for de lavest lønte. Dermed ble det ikke streik fra mandag 1. april. – Vi er godt... Les mer »
holmenkollen

LO sponser hopplandslagene i tre nye år

LO fortsetter som sponsor for hopplandslagene, og vil bruke rundt 39 millioner kroner på ny treårig samarbeidsavtale, ifølge Fri Fagbevegelse. Avtalen, som vil gjelde fra 1. mai 2019 til 30. april 2022,... Les mer »
Foto: Maria Sand

LO krever meklingen avsluttet: Varsler streik fra mandag 1. april

LO har nå krevd den frivillige meklingen i lønnsoppgjøret mellom LO og NHO avsluttet, og varslet streik fra arbeidstidens begynnelse mandag 1. april, senest kl. 06.00. Hvis LO og NHO ikke blir... Les mer »
skatt

Brudd i lønnsforhandlingene mellom LO og NHO

– Det er skuffende at NHO ikke ville komme norske arbeidstakere i møte, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. LO har i dag 14. mars brutt forhandlingene med NHO i lønnsoppgjøret, og varslet avtale-... Les mer »
læring lærer klasse

Advarer mot utdanningssnobberi

Myndigheter og forskere advarer om at det kan mangle 90.000 – 100.000 fagarbeidere i løpet av bare 15 år. – Slutt med utdanningssnobberiet. Ta fagutdanninger og fagarbeidere på alvor. Slutt å snakk... Les mer »
bygg kontor

LESERINNLEGG: Norsk betong, karbonfangst og klimakutt

Visste du at norsk betong allerede har halvert klimagassutslippene sammenlignet med et globalt gjennomsnitt? Ved å satse på karbonfangst i sementindustrien kan regjeringen være med på å gjøre betong til et klimanøytralt... Les mer »
mentalt lengsel

Felles front mot mobbing i Nordland

Mobbeombud i Nordland, Lasse Knutsen, samler og engasjerer nye samfunnsinstitusjoner til felles kamp mot mobbing, opplyser Nordland fylkeskommune. -Vi er mange aktører som har et ansvar for at barn og unge skal... Les mer »
hygiene

Arbeidsmandsforbundet støtter ikke skattefradrag for renhold

Norsk Arbeidsmandsforbund registrerer at det i Dagens Næringsliv og i en rekke andre medier feilaktig fremkommer at forbundet støtter en innføring av en ordning med skattefradrag for renholdstjenester i private hjem (RUT).... Les mer »