bankaxept

Nå kan du alltid tæppe med kortet – Men de fleste tror grensen er på 200 kroner

En undersøkelse gjennomført av Yougov på vegne av Vipps viser at nesten halvparten av befolkningen tror at grensen for å tæppe med bankkortet går ved 200 kroner. Kun fire prosent mener det... Les mer »
butikk

Visa lanserer global konkurranse for å feire kvinnelige gründere

 Visa inviterer nå kvinnelige gründere til å delta i Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition, en konkurranse der deltakere over hele verden får mulighet til å vinne om lag 869 000 kr (100... Les mer »
fana sparebank

Lanserer kredittkort med en av landets beste renter: – Gøy å presse prisene ned

– Forbruksbanker, og en del andre banker, har tjent grovt på kundenes bekostning, med skyhøye renter på kredittkort. Det er derfor gøy å være med å presse prisene nedover, sier administrerende direktør... Les mer »
forbrukslån

Eldre dårligst på research: Taper tusenvis

Det finnes over 6 millioner kredittkort i Norge, og mange er i en situasjon der kredittkort eller forbrukslån i perioder er helt nødvendig for å få dekket viktige utgifter. En fersk undersøkelse... Les mer »
wellness

Nordmenn viser kjærlighet med opplevelser på valentinsdagen

Å feire valentinsdagen blir stadig mer populært i Norge. I 2018 brukte vi 49 prosent mer på våre kjære enn hva vi gjorde i 2016, og antallet transaksjoner gikk opp med 27... Les mer »
monobank

Monobanks nye Mono Pay app vises på messe i London

Monobank skal vise frem sin kredittkort-app Mono Pay for Europas finans- og fintech-bransje i London. Fintech-konferansen Finovate går av stabelen i London i februar. På konferansen kommer det over 1400 deltakere fra... Les mer »
forbrukslån

Undersøkelse: Dette koster kredittkort

Kontanter blir mindre og mindre brukt og de fleste av oss bruker daglig kort når vi skal betale, eventuelt en betalingsapp på smarttelefonen. Men vi trenger alle kort for å handle på... Les mer »
sparegris

Forslag om innstramminger i regelverket for folkefinansiering

Finanstilsynet har avgitt tilsvar til Finansdepartementets høringsrunde om folkefinansiert utlånsvirksomhet. Tilsynet har kommet med både innspill og forslag til nye reguleringer av bransjen. Finansdepartementet sendte nylig ut et forslag til endring av... Les mer »
julegaver

Rekordmye handel siste dagene før jul

Aldri før har vi handlet for så mye med betalingskort som vi gjorde fredag 21.desember i år. — Betalingskortene ble benyttet flere ganger under Black Friday i år, men beløpet vi handlet... Les mer »
bankaxept

Tæpping gir vekst for 7 Eleven-kiosker

Sju av ti unge har tæppet betalingskortet sitt, og åtte av ti synes det er enklere enn å bruke chip og PIN-kode. – Tæpping har bidratt til vår vekst, sier daglig leder... Les mer »