snn

Sparebank1 Nord-Norge: Tusenvis risikerer sperret konto

Tusenvis av bankkunder har fortsatt ikke vært innom banken sin med legitimasjon. Nå har Sparebank1 Nord-Norge sendt ut SMS med beskjed om at det må skje snarest for å unngå konsekvenser for... Les mer »
nets

170 millioner kortkjøp i november

Tall fra Nets og Vipps AS viser at det i november ble utført 170,2 millioner kortkjøp, en vekst på 3,5 prosent i forhold til november 2018. – I november var det fire... Les mer »
nets

Nye rekorder under Black Friday

Tall fra Nets og Vipps AS viser at det ble satt nye rekorder under Black Friday. – For første gang er kortene benyttet mer enn 9 millioner ganger, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef... Les mer »
kredittkort

Slik unngår du å bli svindlet på Black Friday

Mange gjør billige julegavekjøp på nett på Black Friday, men det er også en lukrativ dag for nettsvindlere. – Nyhetsbrev med lenker til falske nettsider popper opp hos mange som er på... Les mer »
nets

Kraftig vekst av kontaktløse betalinger

Tall fra Nets og Vipps viser at det i oktober ble utført 167,9 millioner kortkjøp, en vekst på 3,5 prosent i forhold til oktober 2018. Betalingskortene ble benyttet til å handle for... Les mer »
norwegian

Norwegian Reward lanserer kredittkort i USA

Norwegian Reward inngår nå et nytt kredittkortsamarbeid med en av USAs ledende banker for kredittkort, Synchrony, og Mastercard. Målet med det nye kredittkortet er å tilby et enda bedre lojalitetsprogram i et... Les mer »
kredittkort

Visa styrker bransjeledende tokeniseringsteknologi

Visa har annonsert at selskapet har fullført oppkjøpet av tokeniseringsløsninger og billettsystem, tidligere kjent som Bell ID og Ecebs LTD, fra Rambus. Rambus er et amerikansk selskap som utvikler IP- og chipteknologi... Les mer »
kredittkort

Ny undersøkelse: Så bra kontroll har nordmenn på skimming

Drøyt annenhver nordmann er klar over at de løper en større risiko for å bli utsatt for skimming med et kontaktløst kort enn med de tradisjonelle kortene med magnetstripe. Derimot oppgir kun... Les mer »
penger

Penger til overs etter sommeren? Slik sparer du smart

Nye tall fra Finans Norges Forventningsbarometer viser at nordmenn ønsker å spare mer enn noen gang. – De som har noen kroner til overs har en gyllen mulighet til å starte sparing,... Les mer »
kredittkort

Nå kommer regningen 320.000 har gruet seg til

Mange nordmenn betalte store deler av ferien 2019 med kredittkort og har gruet seg til oppgjørets time. Slik kommer du deg over sommersmellen. Etter den søte feriekløe kommer den sure kredittkortsvie. For... Les mer »