kredittkort

Ny undersøkelse: Så bra kontroll har nordmenn på skimming

Drøyt annenhver nordmann er klar over at de løper en større risiko for å bli utsatt for skimming med et kontaktløst kort enn med de tradisjonelle kortene med magnetstripe. Derimot oppgir kun... Les mer »
penger

Penger til overs etter sommeren? Slik sparer du smart

Nye tall fra Finans Norges Forventningsbarometer viser at nordmenn ønsker å spare mer enn noen gang. – De som har noen kroner til overs har en gyllen mulighet til å starte sparing,... Les mer »
kredittkort

Nå kommer regningen 320.000 har gruet seg til

Mange nordmenn betalte store deler av ferien 2019 med kredittkort og har gruet seg til oppgjørets time. Slik kommer du deg over sommersmellen. Etter den søte feriekløe kommer den sure kredittkortsvie. For... Les mer »
skatt

Gjeldsregisteret innføres nå – Dette må du vite

Norske husholdningers samlede gjeld har ifølge SSB økt med nesten 1 500 milliarder siden 2009, og en Lindorff rapport viser at hver 17. normann har i dag betalingsanmerkninger . Dette er bakgrunn... Les mer »
kredittkort

VISA bruker AI for å forhindre svindel

Nye analyser gjennomført av Visa viser at Visa Advanced Authorization (VAA) har bidratt til å forhindre svindel for nærmere 25 milliarder dollar i året ved bruk av kunstig intelligens (AI).  VAA er... Les mer »
elkjøp bodø

Kortskimmere i Bodø?

En leser av Bodøposten.no forteller at kredittkortet ble tappet rett etter at kortet ble brukt i en kortavleser på Elkjøp i Bodø. Kortet ble brukt for å registrere et mobilabonnement og få... Les mer »
kredittkort

Visa lanserer raskere B2B betalinger over grensene

Visa har kunngjort sin kommersielle lansering av sitt Visa B2B Connect nettverk, som skal gjøre finansielle transaksjoner over landegrensene raskere og sikrere for bedrifter. Visa B2B Connect legger til rette for transaksjoner direkte... Les mer »
forbrukslån

De beste betalingstipsene fra EnterCards anti-svindeleksperter

Mange betaler med kredittkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet sine beste tips. Kredittkort er et sikkert betalingsmiddel, men for å unngå problemer med betalinger anbefaler EnterCard å være ekstra oppmerksom... Les mer »
Clearhaus og QuickPay

Clearhaus og QuickPay med kraftig økning i første kvartal

Norske nettbutikker velger markedets mest fleksible betalingsløsning. I første kvartal har Clearhaus og QuickPay tredoblet antall kunder i det norske markedet. Tidligere i år annonserte betalingsgatewayen QuickPay og innløseren Clearhaus et samarbeid... Les mer »
kalkulator

Hva betyr ansvarlig långivning?

Hva betyr ansvarlig långivning i praksis? Å tilby rett kreditt til rett person er viktig for å unngå at kunder får uhåndterlig gjeld. – Dette kan vi gjøre takket være våre gode... Les mer »