sparegris

Forslag om innstramminger i regelverket for folkefinansiering

Finanstilsynet har avgitt tilsvar til Finansdepartementets høringsrunde om folkefinansiert utlånsvirksomhet. Tilsynet har kommet med både innspill og forslag til nye reguleringer av bransjen. Finansdepartementet sendte nylig ut et forslag til endring av... Les mer »
julegaver

Rekordmye handel siste dagene før jul

Aldri før har vi handlet for så mye med betalingskort som vi gjorde fredag 21.desember i år. — Betalingskortene ble benyttet flere ganger under Black Friday i år, men beløpet vi handlet... Les mer »
bankaxept

Tæpping gir vekst for 7 Eleven-kiosker

Sju av ti unge har tæppet betalingskortet sitt, og åtte av ti synes det er enklere enn å bruke chip og PIN-kode. – Tæpping har bidratt til vår vekst, sier daglig leder... Les mer »
lindorff

Undersøkelse: Kvinner bekymret for pengebruk til jul

En av fem norske kvinner er bekymret for om de har råd til julegaver. Samtidig innrømmer nærmere 40 prosent av kvinnene at de bruker mer penger på julegaver enn de burde. I... Les mer »
julepynt

Julehandelen er godt i gang

Tall fra Nets og BankAxept viser at det ble utført 164,5 millioner kortkjøp i november, en vekst på 4 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. — November preges av enkelte dager... Les mer »
visa

Visa signerer sponsoravtale for kvinnefotball med UEFA

Visa blir den første sponsoren noensinne som er kun dedikert til UEFA kvinnefotball etter å ha signert en avtale som vil gjelde frem til 2025. Sponsoratet støtter alle nivåer av kvinnefotball –... Les mer »
kredittkort

Vi bruker 58,5 milliarder i desember – Gjør julehandelen smartere

Nordmenn handler for 58,5 milliarder kroner i desember, 11.040 kroner hver. Fire av 10 kroner legges igjen i dagligvarebutikkene. Dette er store beløp så her gjelder det å spare der man kan.... Les mer »
kredittkort

Varsler gjeldsbombe på 100 milliarder

Nordmenn har over 100 milliarder kroner i «ukjent» kredittkortgjeld. Dette kan koste deg drømmehuset. – Klipp ubrukte kredittkort, er ekspertrådet. Har du to-tre ekstra kredittkort liggende hjemme eller i bilen, vil disse... Les mer »
forbrukslån

Nye rekorder under Black Friday

Tall fra Nets og BankAxept viser at det ble satt nye rekorder under Black Friday. — Aldri før er kortene benyttet så flittig, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge. Totalt... Les mer »
forbrukslån

Sikker kortbruk på Black Friday og i julehandelen

Blir du fristet av alle tilbudene på nett om dagen? Da er det greit å vite at den sikreste betalingsmåten er med kredittkort. Den amerikanske tradisjonen Black Friday har for lengst blitt... Les mer »