kredittkort

VISA bruker AI for å forhindre svindel

Nye analyser gjennomført av Visa viser at Visa Advanced Authorization (VAA) har bidratt til å forhindre svindel for nærmere 25 milliarder dollar i året ved bruk av kunstig intelligens (AI).  VAA er... Les mer »
elkjøp bodø

Kortskimmere i Bodø?

En leser av Bodøposten.no forteller at kredittkortet ble tappet rett etter at kortet ble brukt i en kortavleser på Elkjøp i Bodø. Kortet ble brukt for å registrere et mobilabonnement og få... Les mer »
kredittkort

Visa lanserer raskere B2B betalinger over grensene

Visa har kunngjort sin kommersielle lansering av sitt Visa B2B Connect nettverk, som skal gjøre finansielle transaksjoner over landegrensene raskere og sikrere for bedrifter. Visa B2B Connect legger til rette for transaksjoner direkte... Les mer »
forbrukslån

De beste betalingstipsene fra EnterCards anti-svindeleksperter

Mange betaler med kredittkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet sine beste tips. Kredittkort er et sikkert betalingsmiddel, men for å unngå problemer med betalinger anbefaler EnterCard å være ekstra oppmerksom... Les mer »
Clearhaus og QuickPay

Clearhaus og QuickPay med kraftig økning i første kvartal

Norske nettbutikker velger markedets mest fleksible betalingsløsning. I første kvartal har Clearhaus og QuickPay tredoblet antall kunder i det norske markedet. Tidligere i år annonserte betalingsgatewayen QuickPay og innløseren Clearhaus et samarbeid... Les mer »
kalkulator

Hva betyr ansvarlig långivning?

Hva betyr ansvarlig långivning i praksis? Å tilby rett kreditt til rett person er viktig for å unngå at kunder får uhåndterlig gjeld. – Dette kan vi gjøre takket være våre gode... Les mer »
kredittkort

Visa og Earthport gjør det enklere å overføre penger over grensene

Visa kunngjorde nylig at selskapet har overtatt aksjemajoriteten av Earthport, et selskap som tilbyr grenseoverskridende betalingstjenester til banker, pengeoverføringsleverandører og bedrifter gjennom verdens største uavhengige ACH-nettverk. For øyeblikket er det mulig å... Les mer »
bankaxept

Nå kan du alltid tæppe med kortet – Men de fleste tror grensen er på 200 kroner

En undersøkelse gjennomført av Yougov på vegne av Vipps viser at nesten halvparten av befolkningen tror at grensen for å tæppe med bankkortet går ved 200 kroner. Kun fire prosent mener det... Les mer »
butikk

Visa lanserer global konkurranse for å feire kvinnelige gründere

 Visa inviterer nå kvinnelige gründere til å delta i Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition, en konkurranse der deltakere over hele verden får mulighet til å vinne om lag 869 000 kr (100... Les mer »
fana sparebank

Lanserer kredittkort med en av landets beste renter: – Gøy å presse prisene ned

– Forbruksbanker, og en del andre banker, har tjent grovt på kundenes bekostning, med skyhøye renter på kredittkort. Det er derfor gøy å være med å presse prisene nedover, sier administrerende direktør... Les mer »