paypal

Hver fjerde nordmann som handler på nettet bruker PayPal

I Norge er det nå over én million aktive PayPal-kontoer. Det tilsvarer at hver fjerde nordmann som handler på nettet bruker PayPal til å betale. Nordmenns kjøpelyst på nett har aldri vært... Les mer »
arbeid data nett

Internasjonalt samarbeid i kampen mot hvitvasking

Finansbransjen står samlet mot hvitvasking og terrorfinansiering. Sverige, Danmark og Norge er for eksempel medlemmer av Financial Action Task Force (FATF). Her forplikter medlemslandene seg til å følge internasjonale standarder for tiltak... Les mer »
forbrukslån

Sbanken fjerner årsavgift på kredittkort

Sbanken fjerner årsavgiften på kredittkortet og har ifølge finansportalen.no fortsatt Norges laveste kredittkortrente. – Vi har hatt kampanjer der vi spanderer årsavgiften på kredittkortet, og da har vi fått mange positive tilbakemeldinger... Les mer »
mastercard finans

Tenk deg om før du låner bort bankkortet til barna!

Én av fem foreldre i Norge låner bort sitt eget bankkort til barna. Det kan gi økt risiko for kortsvindel og identitetstyveri. Over 150.000 nordmenn har opplevd å få identiteten sin stjålet... Les mer »
bankaxept

Nær ny rekord i kortbruk – Rekordvekst i tæpping

Tall fra Nets og BankAxept viser at det i august ble utført 172,4 millioner kortkjøp, en vekst på 3,3 prosent sammenlignet med august i fjor. Kortene ble benyttet til å handle varer... Les mer »
sbanken

I dag får Sbankens kunder Apple Pay

Tidligere i sommer slapp Sbanken, tidligere Skandiabanken, nyheten at den etterlengtede betalingstjenesten snart kom til banken. I løpet av sommeren har Sbanken opplevd en enorm interesse for mobilbetalingstjenesten. Sikkerhet og beskyttelse av... Les mer »
apple pay

Nå kan du betale med Apple Pay i nettbutikker med 2Checkout

Apple Pay og 2Checkout, en av verdens største betalingsløsninger for nettbutikker, har offentliggjort et samarbeid som gjør betaling på nettet enklere. Kunder som har iPhone, Apple Watch, iPad eller en Mac kan... Les mer »
kredittkort

Mye kortbruk i juli

Tall fra Nets og BankAxept viser at det i juli ble utført 166,5 millioner kortkjøp, en vekst på 4,2 prosent sammenlignet med juli i fjor. Kortene ble benyttet til å handle varer... Les mer »
konsert live

Øyafestivalen knuste alle tæpperekorder

Nær to av tre tæppet kortet i Tøyenparken. Utsolgt festival, gode konserter og et variert mat- og drikketilbud gjorde susen. Da Cezinando avsluttet Øyafestivalen hadde nær to av tre tæppet kortet for... Les mer »
iphone bank

Ny app fra Monobank skal gi kredittkort-kunder bedre kontroll

Digitalt kort med ekstra lang løpetid, lagring av kvitteringer og mulighet for søk på tekst i kvitteringene. Dette er bare noen av egenskapene i den nye kredittkort-appen fra Monobank. Nylig ble Mono... Les mer »