bosch

Ny Bosch vaskemaskin og tørketrommel du styrer med app

Bosch presenterer nye, avanserte vaskemaskiner og tørketromler i Serie 8 og Home Professional. Disse gjør et overbevisende inntrykk takket være et attraktivt nytt design, med bl.a. høyoppløst TFT-skjerm som gjør det lett... Les mer »
hestra

Johannes Høsflot Klæbo lanserer egen Hestra-hanske

Under 2017 inledde Johannes Høsflot Klæbo samarbeid med Hestra og har sidan da flere ganger fått oppmerksomhet for sine rosa hansker. Nå har skistjernen vært med å utviklet sin egen Hestra hanskemodell... Les mer »
bergans

Fay Wildhagen er Bergans’ nye ambassadør

Ifølge Bergans og Wildhagen deler de verdisett og syn på friluftslivet. Sammen vil de inspirere flere til å bruke og ta vare på naturen. Fay Wildhagen (25) er kjent som musiker, låtskriver og... Les mer »
barnehage

Er du klar for barnehagestart?

Sommeren er på hell, og i disse dager er det mange små barn som møter en ny verden for første gang, med nye voksne og barn rundt seg i nye omgivelser. Overgangen... Les mer »
lindex

Fortsatt sterkt resultat for Lindex

Motekonsernet presenterte nylig sitt resultat og omsetning for første halvår og andre kvartal. Lindex kan med dette vise at de fortsetter å levere et sterkt resultat. Lindex’ driftsresultat for første halvår 2019... Les mer »
fretex

Hva skal vi gjøre med alle klærne?

Vi handler mye klær og det vi ikke trenger hoper seg opp i skapene, gis til gjenbruk og havner i restavfallet. Noen velger shoppestopp og et enklere liv med færre ting, men... Les mer »
jente moter

Kvinnelig butikktyv tatt på fersken i Bodø

Politiet rapporterer rt en kvinnelig butikktyv i 50-årene er mistenkt for tyveri av klesplagg fra en bedrift i Bodø lørdag kveld. Kvinnen ble pågrepet av politiet i nærheten og klesplagget levert tilbake... Les mer »
devold

Devold til topps: Vant internasjonal innovasjonspris!

I konkurranse med globale merkevarer har Devold vunnet en anerkjent pris innen innovasjon i klesbransjen. – Vi er utrolig stolte, sier konsernsjefen. – Vi i Devold har vært opptatt av å koble... Les mer »
Dyrebeskyttelsen Norge

80 års pelsdyrskamp vunnet

Helt siden 1940-tallet har Dyrebeskyttelsen Norge jobbet med å stoppe pelsdyrnæringen, og i juni i år ble næringen vedtatt avviklet. – Vi er veldig glad for at dyrevelferdsmessige hensyn har vunnet i... Les mer »
pr-o

Norsk selskap med nyhet: Verdens første helt reparerbare Gore-Tex sko

Skoprodusenten ALFA lanserer nå Impact A/P/S GTX – verdens første fullt reparerbare Gore-tex sko. Skoen er unik ved at alle delene kan repareres eller skiftes ut. Skoen får med andre ord livslang... Les mer »