norges pelsdyralslag

Pelsforbud ødelegger økonomien i landbruket og distriktene

Støttespillere og samarbeidspartnere til pelsdyrnæringen er oppgitt over regjeringens beslutning om å legge ned næringen. Pelsdyrnæringen er viktig for distriktene og en sentral del av sirkulærøkonomien i landbruket. Foreløpige beregninger viser at... Les mer »
Sponsor- og Eventforeningen

Dale forlenger sponsoravtale med Norges Håndballforbund og Skiforbundet

Den siste måneden har Dale of Norway både forlenget og signert nye sponsoravtaler, begge med norske særforbund. Norges Håndballforbund skriver på sine sider at de har inngått en samarbeidsavtale med Dale of... Les mer »
pels

Ny rapport: Pelsforbud vil koste distriktene dyrt

Den foreslåtte nedleggelse av pelsdyrnæringen vil kutte flere hundre millioner kroner i verdiskaping i distrikts-Norge. På gårdene rammes hele familier av et mulig forbud. Fremtiden er svært uviss for alle pelsdyrbønder. Analysen... Les mer »
fakkeltog

Her er Kassandras apell fra fakkeltoget mot pels i Bodø

Nok en gang arrangerte en rekke frivillige, engasjerte ungdommer fakkeltog mot pels i Bodø i samarbeid med dyrevernsorganisasjonen NOAH. Også i år holdt FrP-politikeren Kassandra Petsas en apell. – Jeg har alltid... Les mer »
skogstad

Nå kan du holde deg varm med svanemerket fleece

Kulda kommer krypende, og både små og store får behov for varmere klær. Fleece-plagg er varme, lette og de tørker fort. Derfor er fleece en del av vinterhabitten for svært mange. Nå... Les mer »
kassandra fauske

Fakkeltog i Bodø mot pels: – Et seierstog og et kamptog!

For 15. året arrangerer NOAH fakkeltog mot pels lørdag – men denne gangen utarbeider regjeringen forbud mot pelsdyrhold mens faklene tennes! Folkeengasjementet for dyrene har gitt resultater. – Regjeringen legger frem pelsforbudet... Les mer »
lappedilla

For Lappedilla i Bodø har julerushet allerede startet

Juleforberedelsene har startet for mange bodøværinger og det merkes i flere av byens butikker. På Lappedilla i Bodø sentrum har julerushet allerede startet. – Det går mye i fargene rødt, lilla og... Les mer »
norges pelsdyralslag

Vil koste minst 2,3 milliarder kroner å avvikle pelsdyrnæringen

Samfunnsøkonomisk analyse og Oslo Economics har i to uavhengige rapporter landet på samme konklusjon: Et pelsdyrforbud vil koste langt mer enn regjeringen har lagt til grunn. Foreløpige beregninger beløper seg til minst... Les mer »
Foto: Rune Bendiksen/Palookaville

FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop i Bodø

FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop hos O. Johanson i Bodø, noe som betyr at et dedikert område i butikken blir i FOGGs univers‚ en FOGG-in-shop. Butikken åpner onsdag 17. oktober med en markering... Les mer »
kirkens bymisjon

Kirkens Bymisjon deler ut hjemmestrikkede oransje skjerf over hele landet

Aldri før har flere engasjert seg i Kirkens Bymisjons strikkedugnad og enormt mange oransje skjerf er strikket. 16. oktober deles skjerfene ut i byer over hele landet, med en oppfordring om å... Les mer »