jente moter

Kvinnelig butikktyv tatt på fersken i Bodø

Politiet rapporterer rt en kvinnelig butikktyv i 50-årene er mistenkt for tyveri av klesplagg fra en bedrift i Bodø lørdag kveld. Kvinnen ble pågrepet av politiet i nærheten og klesplagget levert tilbake... Les mer »
devold

Devold til topps: Vant internasjonal innovasjonspris!

I konkurranse med globale merkevarer har Devold vunnet en anerkjent pris innen innovasjon i klesbransjen. – Vi er utrolig stolte, sier konsernsjefen. – Vi i Devold har vært opptatt av å koble... Les mer »
Dyrebeskyttelsen Norge

80 års pelsdyrskamp vunnet

Helt siden 1940-tallet har Dyrebeskyttelsen Norge jobbet med å stoppe pelsdyrnæringen, og i juni i år ble næringen vedtatt avviklet. – Vi er veldig glad for at dyrevelferdsmessige hensyn har vunnet i... Les mer »
pr-o

Norsk selskap med nyhet: Verdens første helt reparerbare Gore-Tex sko

Skoprodusenten ALFA lanserer nå Impact A/P/S GTX – verdens første fullt reparerbare Gore-tex sko. Skoen er unik ved at alle delene kan repareres eller skiftes ut. Skoen får med andre ord livslang... Les mer »
ingrid bergtun

Nå skal Ingrid Bergtun sy(nes) for Bergans

Med Ingrid Bergtun på laget skal Bergans forsterke sitt bærekraftsbudskap og bli enda mer synlig i yngre målgrupper. Bergtun blir først og fremst å se i Bergans’ sosiale kanaler, men skal også... Les mer »
lindex

Lindex åpner butikk i Danmark

Lindex åpner butikk i Danmark denne høsten. Butikken vil drives av en franchisetaker og åpner i det innbydende kjøpesenteret Fields i København. Butikken har en sentral beliggenhet i kjøpesenteret med et salgsområde... Les mer »
burger king

Derfor er Whopper-vesken årets 17. mai–snakkis

Pølsen har lenge vært den selvutnevnte kongen av 17. mai, men nå har den fått en utfordrer; burgeren. Nylanseringen Whoppervesken fra Burger King er blitt en viral suksess. Hittil har filmen «WhopperHack»... Les mer »
bjørklund

Vakkert tilbehør til bunaden

Dagen vi nordmenn smiler bredest og hilser på fremmede i gaten nærmer seg med stormskritt. På 17. mai kommer også de fargerike og nydelige nasjonaldraktene våre frem i all sin prakt. Bunadens... Les mer »
17 mai

Skader på bunaden kan koste mye

Gjensidige registrerte kun 25 bunadsskader i 2018, med enkeltsaker som har kostet over 100 000 kroner. – Derfor er ikke bunadsforsikring nødvendigvis overflødig, men hver enkelt bør vurdere sitt behov og ikke... Les mer »
codan forsikring

Ja, vi elsker bunad!

Vi nordmenn elser å gå i bunad, men det kan bli en kostbar affære hvis uhellet er ute og bunaden ikke er forsikret. – Hvert år får vi inn saker etter 17.mai,... Les mer »