lindex

Lindex åpner butikk i Danmark

Lindex åpner butikk i Danmark denne høsten. Butikken vil drives av en franchisetaker og åpner i det innbydende kjøpesenteret Fields i København. Butikken har en sentral beliggenhet i kjøpesenteret med et salgsområde... Les mer »
burger king

Derfor er Whopper-vesken årets 17. mai–snakkis

Pølsen har lenge vært den selvutnevnte kongen av 17. mai, men nå har den fått en utfordrer; burgeren. Nylanseringen Whoppervesken fra Burger King er blitt en viral suksess. Hittil har filmen «WhopperHack»... Les mer »
bjørklund

Vakkert tilbehør til bunaden

Dagen vi nordmenn smiler bredest og hilser på fremmede i gaten nærmer seg med stormskritt. På 17. mai kommer også de fargerike og nydelige nasjonaldraktene våre frem i all sin prakt. Bunadens... Les mer »
17 mai

Skader på bunaden kan koste mye

Gjensidige registrerte kun 25 bunadsskader i 2018, med enkeltsaker som har kostet over 100 000 kroner. – Derfor er ikke bunadsforsikring nødvendigvis overflødig, men hver enkelt bør vurdere sitt behov og ikke... Les mer »
codan forsikring

Ja, vi elsker bunad!

Vi nordmenn elser å gå i bunad, men det kan bli en kostbar affære hvis uhellet er ute og bunaden ikke er forsikret. – Hvert år får vi inn saker etter 17.mai,... Les mer »
damesko

Slik velger du riktige festsko

Er man invitert til en formell fest vil man gjerne også se sitt aller beste ut gjennom å ha et gjennomført antrekk hvor både kjole, sko og tilbehør passer perfekt sammen. Dette... Les mer »
vaskemaskin

Nordmenn har ikke tid til å vaske tøy

Hver fjerde nordmann vasker ikke klærne sine ofte nok og skylder på dårlig tid, viser en fersk undersøkelse. Dette mener markedsdirektøren i Miele at ikke er en god nok unnskyldning. Årsaken til... Les mer »
pels

Prisene på pels stiger

Utsolgt auksjon og opp mot 20 prosent prisstigning preger et pelsmarked i oppgang. Det er gledelig nytt for hardt prøvede norske pelsdyrbønder. Denne måneden ble årets andre pelsauksjonen avholdt hos Kopenhagen Fur.... Les mer »
coca-cola

Urban med ny Coca-Cola kolleksjon

Den norske sneaker- og sportsfashionkjeden Urban gjør et nytt samarbeid med Coca-Cola. Kolleksjonen fokuserer på den ikoniske logoen, og har tydelig preg av det hyperaktuelle 90-tallet. Urban slipper nå sin andre Coca-Cola... Les mer »
mann dress slips

Norske menn trenger hjelp til å oppdatere garderoben

Tre av ti nordmenn har et ønske om å pynte seg oftere enn det de gjør i dag. Hovedårsaken til at vi ikke tar på finstasen oftere er mangel på kunnskap, viser... Les mer »