skoringen

Skoringen satser stort på ny trend

Den beryktede dad-sneakersenmed sin karakteristiske såle, og som på 1980-tallet hovedsakelig ble brukt av middelaldrende fedre, fikk i 2018 et stort comeback hos de internasjonale motehusene Balenciaga, Gucci og Louis Vuitton. I 2019... Les mer »
moter klær

Norsk stjernelag til designuken i Milano

9.–14. april 2019 går 21 av Norges mest fremtidsrettede designere og kunsthåndverkere sammen om å stille ut arbeidene sine på verdens viktigste designscene: Milano Design Week. Med seg på laget har de... Les mer »
norges pelsdyralslag

Lovforslag om pelsforbud: – Ubegrunnet, ulovlig og udemokratisk

Regjeringens lovforslag om forbud mot pelsdyrnæringen er både grunnlovsstridig og udemokratisk. Det uttaler Norges Pelsdyralslag i sin høringsuttalelse. Pelsdyrnæringen går regjeringen kraftig i rette i sitt høringssvar til deres lovforslag mot hold... Les mer »
innovasjon norge

Disse tre konkurrerer om å bli årets kvinnelige grunder

Blir det medgründeren som forsøker å bygge en IKT plattform for å gjøre klesleie til den nye samfunnsnormen, gründeren som vil revolusjonere helsesektoren med roboter, eller forretningsadvokaten som vil digitalisere og effektivisere... Les mer »
kopenhagen fur

Ordførere slår ring rundt pelsdyrbøndene

Til sammen 93 ordførere har signert et opprop for å bevare pelsdyrnæringen. De slår ring rundt landbrukets fjerde største eksportnæring med om lag 300 millioner kroner i eksportinntekter. Et forbud for pelsdyrnæringen... Les mer »
dale cappelen

Ny bok: De gamle norske VM-genserne er tilbake

Bredskuldra strikkegensere i geometriske mønstre er tilbake i gatemotebildet. Akkurat en slik som en farmor kan ha strikket til VM i Val di Fiemme i 1991, eller VM i Lahti i 1989.... Les mer »
norges pelsdyralslag

Dyrevelferden i norsk pelsdyrnæring er god

Regjeringen vil legge ned norsk pelsdyrnæring med begrunnelse i dyrevelferd. – Ingen andre land kan vise til så god dyrevelferd som norsk pelsdyrnæring, sier kommunikasjons sjef i Norsk Pelsdyralslag, Guri Wormdahl. –... Les mer »
pels

Norges Pelsdyralslag støtter bøndene som saksøker staten

Fem pelsdyrbønder saksøker staten for brudd på Grunnloven. Norges Pelsdyralslag mener politikerne har tråkket langt over alle grenser i behandlingen av norske bønder det siste året. – Vi er kjent med disse... Les mer »
klær mote produksjon

Sterk vekst i norsk tekstilindustri

Over en treårsperiode har norsk tekobransje økt lønnsomheten med hele 85 prosent. De siste 12 månedene omsatte bransjen for nesten 10 milliarder kroner. I 2017 leverte norske tekstil,- konfeksjons-, sko- og sportsutstyrsprodusenter... Les mer »
norges pelsdyralslag

Norges Pelsdyralslag: Skammelig forslag fra regjeringen

Norske pelsdyrbønder reagerer med sjokk og fortvilelse på regjeringens foreslåtte kompensasjon for å forby en lønnsom og distriktsvennlig næring. Summen er ikke engang i nærheten av det Oslo Economics og Samfunnsøkonomisk analyse... Les mer »