mobil jente

Fortsatt gode tall for Lindex

Lindex presenterte torsdag sitt resultat og salgstallene for 2019 samt for fjerde kvartal. Moteselskapet fortsetter den positive utviklingen og har økt lønnsomheten i alle markeder, i alle sine salgskanaler og på alle... Les mer »
pels

Takster viser at pelsdyrbøndene taper 1,4 milliarder kroner

213 gårder er besøkt av takstmenn for å avdekke den reelle verdien av landets pelsdyrgårder. Resultatet viser at regjeringens forslag til kompensasjon kun dekker en brøkdel av tapet bøndene påføres. Takst Team... Les mer »
norges pelsdyralslag

Ny rapport viser ruin for pelsdyrbøndene: Robbes for to tredjedeler av verdien

73 prosent av verdiene – det er det gjennomsnittlige tapet 12 undersøkte pelsdyrbønder lider med regjeringens erstatning, ifølge en ny rapport som blir lagt frem under Varhaug-møtet. Konkurser, milliontap og store personlige... Les mer »
lindex

Lindex og WaterAid lanserer prosjekt for kvinner og vann i Myanmar

Lindex og WaterAid lanserer et samarbeidsprosjekt for å øke tilgangen til rent drikkevann og sanitetstjenester samt forbedre hygieniske forhold i Myanmar. Prosjektet har som mål å styrke kvinner og jenter i lokalsamfunn... Les mer »
vinter

Derfor er det viktig å ta av vinterjakka når du kjører bil

Mange tar ikke av seg vinterjakka når de setter seg i bilen. Men kjører du elbil er sjansen større for at du gjør dette sikkerhetstiltaket. – Sikkerhetsbeltet er det viktigste sikkerhetsutstyret i... Les mer »
norges pelsdyralslag

Ny avsløring viser hvor katastrofal pels-erstatningen er

Hverken eksperter, jurister eller pelsdyrbøndene selv har klart å forstå hvordan regjeringen har regnet ut tapene i næringen eller riktig erstatning for disse. Nå er det avslørt at regnestykkene baserer seg på... Les mer »
kake dessert

Slik kler vi oss i jula

Nesten 90 prosent av oss pynter oss på julaften. Klærne vi velger viser hvor mye julen betyr for oss. Klærne bidrar til å løfte stemningen til fest for oss selv og andre.... Les mer »
norges pelsdyralslag

Norges Pelsdyralslag advarer mot fortsatte katastrofale tap med ny erstatningsordning

Regjeringen har lansert en ny og påstått bedre erstatningsordning for pelsdyrbøndene, etter massiv kritikk fra Stortinget, eksperter og deres egne fylkesmenn. Norges Pelsdyralslag slår fast at resultatet vil være fortsatt grov urimelighet,... Les mer »
hes

Anna Of The North lanserer second hand merch-kolleksjon

I anledning slippet av sitt andre album og en større Europa-turné, lanserer Anna Of The North en håndplukket merch-kolleksjon av second hand- og second chance-funn fra gjenbruksappen Tise. Anna har selv kuratert... Les mer »
fortum

Her er verdens første klær laget av hvetestrå

Energi- og gjenvinningsselskapet Fortum og det bærekraftige fiberteknologiselskapet Spinnova introduserer nå første prototypen av klær laget av landbruksavfall fra hvetestrå.  Fortum og Spinnova viser denne uken frem verdens første klær laget av landbruksavfall fra hvetestrå.... Les mer »