kirkens bymisjon

Ny innsamlingsrekord for TV-aksjonen

Endelig resultat for NRK TV-aksjonen viser at hele 257,45 millioner ble samlet inn til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn. – Det er fantastisk å se hvor rause... Les mer »
fengsel

Kirkens Bymisjon lanserer ifengsel.no – En chat for barn og unge

Hvert år opplever 6000 – 9000 barn i Norge å få en mamma eller pappa i fengsel. Barna kan oppleve en usynlig straff og kan miste kontakten med foreldrene. Det er ofte... Les mer »
p3aksjonen

P3aksjonen 2018: Her er programmet

Det er snart klart for «TV-aksjonen 2018», og tradisjonen tro sender P3aksjonen direkte fra Solsiden i Trondheim. Fire dager. Fire programledere. 100 timer direktesendt radio. Her er programmet for årets P3aksjon. Sendingen... Les mer »
kirkens bymisjon

Kirkens Bymisjon deler ut hjemmestrikkede oransje skjerf over hele landet

Aldri før har flere engasjert seg i Kirkens Bymisjons strikkedugnad og enormt mange oransje skjerf er strikket. 16. oktober deles skjerfene ut i byer over hele landet, med en oppfordring om å... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune feirer Internasjonal uke – Her er programmet

Årets program for Internasjonal uke i Bodø varer fra 19. til 27. oktober. Internasjonal uke er et initiativ fra Bodø kommune i samarbeid med flere av byens frivillige lag og foreninger for... Les mer »
leker barn

Kirkens Bymisjon vil ha flere tiltak mot barnefattigdom

Nye tall om fattigdom i Norge viser at antallet barn som lever i lavinntektsfamilier stiger. Familier i de store byene er mest utsatt. Kirkens Bymisjon ber om nye og flere tiltak for... Les mer »