sang

Fauske blandakor skal skape julestemning i Fauske kirke

Det blir julestemning i Fauske kirke 15. desember. Da skal det arrangeres «En førjulskveld med Fauske blandakor», opplyser Fauske kommune. Det blir to forestillinger, første kl. 19.30 og andre andre kl. 23.00.... Les mer »
taran

To konserter i kveld for «Stille natt Hellige Natt» i Hunstad kirke

Julekonserten «Stille natt Hellige natt» kom i fjor for første gang til Bodø. Og nå kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Lisa Børud, og Rune Larsen tilbake. I kveld skal... Les mer »
taran

Stjernespekket julekonsert tilbake i Hunstad kirke i Bodø

Bodøposten.no publiserte i fjor nyheten om at julekonserten «Stille natt Hellige natt» for første gang skulle komme til Bodø. Og nå kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Lisa Børud, og... Les mer »
mannskonferanse bodø

Budsjettforlik: 70 millioner kroner mer til Den norske kirke

Den norske kirke får 70 millioner kroner mer enn det som lå i det opprinnelige budsjettfremlegget 8. oktober. Det er også bevilget 20 millioner kroner til klimatiltak for utsatte og verneverdige kirkebygg.... Les mer »
kirke orgel musikk

Kulturrådet legger ned støtteordning for kirkemusikk

Tidligere i høst ble det kjent at Kulturrådet ønsket legge ned støtteordningen for kirkemusikk. Nå er det klart at rådet på møtet 25. september vedtok “å integrere kirkemusikkordningens avsetning på 8,4 millioner... Les mer »
mannskonferanse bodø

Unio: Kirkestreik unngått

– Vi er lettet over å ha kommet til enighet om ny tariffavtale med KA, sier Kristian Mollestad, forhandlingsleder for Unio KA etter at meklingen er avsluttet natt til onsdag 19.september. Den... Les mer »
kirke grav

249 kirker truet av flom og skred – graver kan skylles ut

En fersk tilstandsrapport til Den norske kirke viser at 15,3 prosent av kirkebyggene ligger innenfor det NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) definerer som aktsomhetssone for jord- og flomskred. I denne sonen mener... Les mer »
glasshuset

Gatekirka Bodø feirer 1 år

Om du har vært innom Glasshuset sent en helg og fått servert kaffe og vafler har du kanskje truffet på de frivillige i Gatekirka Bodø. En gang i måneden i ett år... Les mer »

En stor liten mann

Onsdag kveld hadde jeg og mange andre gleden av å høre koptiske biskop Thomas i Rønvik kirke. Anledningen var utgivelsen av en bok om ham – «Kjærlighetens sirkel», og det var også... Les mer »