en julekonsert

En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Korrækte Damer i Bodø

Chris Medina, Eirik Næss med pianist Lars Støvland ringer julen inn i Rønvik og Fauske Kirke den 28. og 29. november med konserten «En Julekonsert» sammen med Bodø-koret Korrækte Damer. Det vil... Les mer »
julekonsert taran

Stjernespekket julekonsert kommer for første gang til Bodø

Julekonserten Stille Natt Hellige Natt feirer 30 år og kommer endelig endelig til Nord-Norge, den stjernespekkede konserten kommer også til Bodø. Artister til årets Stille Natt Hellige Natt-turné er: Rune Larsen, Maria... Les mer »
kid interiør

Skap den magiske julestemningen med disse nyhetene fra Kid Interiør

Nå skal vi snart ønske julen 2018 velkommen, og Kid Interiør ønsker å inspirere deg til å gjøre det julefint hjemme med flere spennende julenyheter. Julen skal være en tid på året... Les mer »
lynx

Skap nye tradisjoner og gode minner med juleserviser

Når bordet dekkes med kopper, tallerkener og serveringsfat dekorert med nisser og juletrær er det vanskelig å ikke komme i den gode julestemningen. Et juleservise symboliserer hyggelige tradisjoner og minnerike stunder rundt... Les mer »
julegaver

Disse julegavene havner på Finn.no

Tredje juledag er kjent som den store byttedagen når det gjelder julegaver. Men stadig flere nordmenn dropper å bytte gavene de ikke trenger eller ikke ønsker å beholde, og legger dem heller... Les mer »
kredittkort

Rekordhandel med kort

Vi bodøværinger bruker mer kort når vi handler i butikkene. Fredag 22. desember ble det satt ny rekord i kortbruk, aldri før er kortene benyttet så flittig og for så store beløp... Les mer »
Schwarzwald Punsch

Slik lager du en perfekt romjuls-punsch

Mens vi teller ned dagene til vi kan hilse på det nye året, hvorfor ikke by gjestene dine på en nydelig Schwarzwald Punsch? Siden det er vinter og kaldt bør unne deg... Les mer »
kurt nilsen

Kurt Nilsen kommer tilbake med nye julekonserter i 2018

Årets to julekonserter ble raskt utsolgt, noe som beviser at han er særdeles populær i Bodø. Og mens vi enda er i julestemning, så klinker Stormen nå til med billettsalget for neste... Les mer »
brann hus

PS! Økt brannfare i romjula og nyttårsaften

Lille julaften, andre juledag og første nyttårsdag er det rundt 50 prosent flere branner enn de andre dagene i dette tidsrommet. Det betyr at det er økt brannfare i Bodø disse dagene.... Les mer »
rotte

Restefett kan gi rottefest

Julen er tid for fet mat som ribbe og pinnekjøtt. Til stor begeistring for rottene feiler mange når de skal kvitte seg med mat- og fettrestene. Rotter spiser og gnager på stort... Les mer »