radio vinyl

Radio Vinyl gir bort 100 000 kroner til lyttere før jul!

Radiokanalen Vinyl er i det gavmilde hjørnet før jul. Nå skal de dele ut penger til sine lyttere. Det foregår ved at de profilerte programlederne ringer tilfeldig valgte telefonnumre og spør de... Les mer »
samlaget

Ny bok: Jul på Bukken hotell

Journalist Christian Wiik Gjerde debuterte med barneboken «Jakta på firkløveren» i 2016. Nå er han tilbake med «Jul på Bukken hotell», en adventsbok med både humor og alvor, med karakterer som kan gi assosiasjoner til Roald... Les mer »
ticket

Her får du mest sol for pengene i julen

De røde dagene under årets jul- og nyttårsfeiring faller meget fordelaktig ut for de som vil reise på ferie. Med kun noen få feriedager kan man få en lang juleferie. Med en... Les mer »
firkløveren

Firkløveren lanserer juleserviset Åsas Jul Rød

Firkløveren er størst på juleserviser i Norden og Firkløveren elsker julen og tradisjonene som hører julen til. Det er nå vi samler våre kjære rundt det dekkede bordet. Med det nye serviset... Les mer »
Løiten

Løitens Juleaquavit lanseres i jul etter braksuksess i fjor

I fjor ble det lansert et begrenset parti av Løitens første Juleaquavit. Etterspørselen etter, og gleden over at det endelig kom en Juleaquavit fra Løiten, medførte til at flaskene ble revet vekk fra... Les mer »
en julekonsert

En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland kommer til Bodø

urnéen «En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland» som den 30. november spiller i Bodin Kirke. Med seg har de Kalliope for å sette en ekstra piff på opplevelsen.... Les mer »
rusta

Magiske juledetaljer hos Rusta i Bodø

Rustas julesortiment gir stjerner i øynene til både barn og voksne! Opplyste og fantasifulle byer i miniatyr, morsomme julegensere, en togbane til å ha under juletreet og nissedører i miniatyr setter stemningen... Les mer »
rusta

Jul for alle stiler hos Rusta i Bodø

Julen hos Rusta etterlater ingen urørt – blant årets nyheter finner du juletregran, dekorasjoner, tekstiler, håndverk og belysning for alle stiler. Fra tradisjonelt rødt og grønt til skandinavisk naturnære eller lekent og... Les mer »
rusta

Nyhetene fra Rusta som lyser opp i vintermørket

Gjør bot for vintermørket med dekorative lysslynger, stjerner, lysestaker og fantasifulle akryldyr – julen hos Rusta byr på mange rimelige og lysende nyheter som skaper en magisk stemning på innen- og utendørs.... Les mer »
viaplay

Carola synger julen inn på Viaplay

Den svenske sangdronningen Carola debuterer med sitt første egne TV-program når hun synger julen inn på Viaplay i desember. Carolas Advent blir Viaplays første juleprogram mot et voksent publikum når det har premiere i... Les mer »