vinterdekk

Flere enn før julebulker bilen

Stadig flere sjåfører opplever å bulke de tre siste dagene før julaften. Antallet har økt hvert eneste år siden 2014, og i fjor ble det registrert hele 5275 karosserisskader fra 21. til... Les mer »
avinor

Slik blir julen på Norges hovedflyplass

Det nærmer seg juleferie og den store juleutfarten er rett rundt hjørnet. Fredag 21. desember blir den store julereisedagen med nesten 100.000 reisende til og fra Avinor Oslo lufthavn. Her gir vi... Les mer »
nisser

Snø på juleaften kan fortsatt gi pengegevinst

Hos oddsselskapene er det fortsatt muligheter til å innkassere en pen, liten gevinst dersom det blir hvit jul i utvalgte byer. Ekspertene varsler større sannsynlighet for snø i år enn i fjor.... Les mer »
brann

Rekordmange brannhendelser

Det har vært en travel helg på Alarmstasjonen hos Sector Alarm. I tillegg til rekordmange brannalarmer har det vært over dobbelt så mange brannhendelser som i en normalhelg og langt flere enn... Les mer »
jul

Desemberhygge gir brannrekord

Antall branner forårsaket av menneskelige feil er på topp i desember. – Å gå fra levende lys er noe av det farligste du kan gjøre i jula, sier Annika Persson, skadesjef i... Les mer »
hund

Mattilsynet: Ikke gi kjæledyr i julegave

Mattilsynet mener at dyr ikke bør gis som julegave eller overraskelse til barn. Å eie et dyr er et stort ansvar, og det krever både tid og ressurser å gi dyret et... Les mer »
if forsikring

Drar fra julebesøk til frostkaos hjemme

Hver jul anlegger mange nordmenn ufrivillig skøytebane i kjelleren, viser skadestatistikk. Hver jule- og nyttårshelg får forsikringsselskapene inn meldinger om frost- og vannskader fra folk som har vært borte noen dager. I... Les mer »
julemat

God drikke til pinnekjøtt, lutefisk, multekrem og annen julemat

Når julen gjør sin entré er det i hovedsak én ting vi nordmenn gleder oss til – nemlig all den gode julematen. Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, rakfisk, multekrem og julekaker går sin seiersgang... Les mer »
julelys

Skremmende sløvhet blant nordmenn: 1 av 4 har gått fra levende lys

Skremmende mange av oss har glemt å slukke levende lys, viser ny undersøkelse. – 1 av 4! Dette er livsfarlige og altfor høye tall, advarer brannekspert. – Et lite stearinlys er mer... Les mer »
posten pakker butikk

Siste frist for å sende pakker med Posten er i dag!

Fristen for å sende post som skal rekke frem til jul er i dag, søndag. Og så må du også huske hente pakkene dine så fort som mulig. I natt lå det... Les mer »