jevnaker kommune

Ordfører vil ha julekonserter med pengeinnsamling

Alle de 422 ordførerne i Norge har den siste tiden mottatt et brev fra ordføreren i Jevnaker. Lars Magnussen (Ap) oppfordrer kommunene til å se til Jevnaker og la seg inspirere av... Les mer »
juletre

Virke: God innspurt for julehandelen

Omsetningen i julehandelen tok seg kraftig opp den siste uken før jul. I uke 51 økte omsetningen med 28,7 prosent fra uken før. Dette viser tall fra Kvarud Analyses julehandelsindeks, som er... Les mer »
olav thon gruppen

Gode tall for Olav Thon Gruppens kjøpesentre i 2018

Olav Thon Gruppen eier og forvalter 9 av de 10 største kjøpesentrene i Norge basert på omsetning. Thon Eiendom er Norges største kjøpesenteraktør med 88 sentre fra Svalbard i nord til Mandal... Les mer »
apple

Over 3000 samtaler så langt i julen til Kirkens SOS

Behovet for noen å prate med er stort i julen, mange forteller om ensomhet. Kirkens SOS holder åpent gjennom hele høytiden, og har så langt besvart 3030 samtaler via telefon og internett.... Les mer »
fotball kunstgress

Nå er det odds på Gevirs romjulsturnering

For 37. gang inviterer FK Gevir til den tradisjonelle romjulsturneringen som går av stabelen fredag 28. og lørdag 29. desember 2018 i Nordlandshallen. Og nå er Gevirs romjulsturnering også på oddslistene, spilleselskapet... Les mer »
refleks

Skal du gå julebukk? Husk refleks!

I noen av årets mørkeste dager skal små og store over hele landet gå julebukk. 6 av 10 nordmenn går uten refleks. – Vi har ingen julebukker å miste. Det finnes ingen... Les mer »
lofoten

Velger lutefisk fra Røst i jula

Ferske tall viser at forbrukere er spesielt opptatt av lokalmat når de handler til jul og nyttår. Da øker lokalmatandelen i dagligvarebutikkene med 100 prosent. Lokalmat er mat med en tydelig lokal... Les mer »
julegaver

Rekordmye handel siste dagene før jul

Aldri før har vi handlet for så mye med betalingskort som vi gjorde fredag 21.desember i år. — Betalingskortene ble benyttet flere ganger under Black Friday i år, men beløpet vi handlet... Les mer »
gullsmed

Disse julegavene bør forsikres

Har du fått en ekstra dyr gave til jul? Da kan det hende den trenger en egen forsikring. – Man bør vurdere en ekstra verdiforsikring på gaver, som klokker, kameraer og smykker.... Les mer »
vinter

3. juledag kommer mange til å krasje

Skulle det smelle denne romjulen er du langt fra alene. 3. juledag var den fjerde største kollisjonsdagen i kollisjonsmåneden desember for Frende Forsikring i fjor. – Julefreden er definitivt over for oss... Les mer »