google

Dette er de mest populære på Google i 2018

VM, Trine Skei Grande og den koreanske matretten bo ssam er blant temaene nordmenn har vært mest nysgjerrige på i 2018. Nå er det på tide å oppsummere året som har gått,... Les mer »
innovasjon norge

Nye filmer skal bidra til å trygge skisesongen

Toppturer på ski i Norge blir stadig mer populært, både blant norske og utenlandske skientusiaster. Samtidig har det vært en økning i antall snøskredulykker. Nå lanserer Innovasjon Norge en ny informasjonskampanje som... Les mer »
bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet setter småbedrifter i fokus med dinbedrift.no

Denne uken lanserer Bedriftsforbundet nettsiden dinbedrift.no som skal sette norske småbedrifter i fokus. Her vil man finne relevante nyheter, gode råd fra eksperter og praktisk informasjon som gjør det lettere og ikke... Les mer »
fiskeoppdrett

Ny nettportal om bærekraft i havbruk

Nå lanseres en ny og unik nettportal som speiler havbruksnæringens påvirkninger langs kysten – både i havet og i samfunnet. Portalen skal gjøre fakta om ulike sider ved bærekraft i havbruksnæringen åpent... Les mer »
comeon

ComeOn! viser håndballjentenes kamp om EM-gullet

ComeOn! drar til med en skikkelig førjulsgave til alle håndballinteresserte nordmenn: spillselskapet viser alle Norges EM-kamper direkte på nett-TV. – I ComeOn! etterstreber vi å levere et best mulig produkt til våre... Les mer »
Brønnøysundregistrene

Norge best i EU/EØS

Norge scorer høyest blant alle EU/EØS-landene i brukertest av informasjon til utlendinger som ønsker å starte virksomhet. Alle land som omfattes av EUs tjenestedirektiv er pliktig til å ha ett felles kontaktpunkt... Les mer »
cisco norge

Telenor og Cisco sammen om det raskeste mobilnettet

Et tett strategisk samarbeid mellom Cisco og Telenor har vært avgjørende i byggingen av verdens raskeste mobilnett. Nå forsterker selskapene sitt strategiske partnerskap etter avtalen de signerte på Mobile World Congress tidligere... Les mer »
strøm

Zmartas nye sammenligningstjeneste kan gi deg billigere strøm

Den finansielle sammenligningstjenesten Zmarta, som fra før tilbyr sammenligning og formidling av lån og kredittkort, utvider nå tilbudet sitt med strømavtaler. Lanseringen skjer i samarbeid med elskling.no, som ble kjøpt av Zmarta... Les mer »
dgtl bodø tromsø

Skal måle pulsen på digital markedsføring i Nord-Norge

På hvilken måte bruker nordnorske bedrifter digital markedsføring og hvilken effekt oppnår de? DGTL sender nå ut en undersøkelse for å få svar på disse spørsmålene. DGTL er Nord-Norges største konferanse om... Les mer »
sintef ngu

Vil redusere risiko knyttet til naturfare med digitalisering

De neste fire årene skal forskere finne ut hvordan digital teknologi kan bidra til å redusere samfunnsrisikoen relatert til naturfarer som oppstår på grunn av klimaendringer. Det nyoppstartede prosjektet KlimaDigital skal forske... Les mer »