telenor vinter nordland

Telenor i Nordland: Nesten alle tjenester inne

Uværet som rammet Nordland og deler av Troms i helga førte til store utfall i Telenors nett. Søndag ettermiddag er de fleste tjenestene inne igjen, men fremdeles er det småfeil enkelte steder.... Les mer »
data nett

Masseinnhenting av nordmenns data må balanseres mot grunnleggende menneskerettigheter

Staten vil ha et visst handlingsrom når det kommer til masseinnsamling av data om nordmenn, men ørsmå justeringer innenfor handlingsrommet kan få store konsekvenser for nordmenns rettssikkerhet og menneskerettigheter, mener Norges institusjon... Les mer »
data program web

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Meat Digital og Trollweb er begge del av Visma-konsernet – nå slår miljøene seg sammen og danner Visma Digital Commerce. Sammenslåingen styrker Vismas satsing på netthandelsløsninger i det nordiske markedet og gir... Les mer »
fartsgrense

Bilselgere løper fra ansvaret

Mange prøver å selge biler «som den er» for å unngå klager. Men du kan ikke løpe fra ansvaret dersom du vet det er feil på bilen, påpeker KNA og Forbrukerrådet. I... Les mer »
skruer hammer tang

Rekordmange finner håndverkere på nett

Stadig flere nordmenn bruker nettet for å finne håndverker til oppussingsprosjektet. Mittanbud opplevde i 2018 vekst i antall håndverksjobber for tiende året på rad. Det er særlig i og rundt de store... Les mer »
pressenytt

Skal hjelpe kidsa å bli sikrere på nett

Et nytt samarbeidsprosjekt skal hjelpe 10-13-åringer med å ta bedre og tryggere valg på nett, uten å være belærende. Programmet «Er du sikker?» ble lanseri under Safer Internet Day i dag på... Les mer »
jobbaktiv

Tar gamerne på alvor

Marius Ruud (30), Jasan Singh (21) og Julie Øvrebø (26) har etablert bedriften Gamingkontakten.no. Trekløveret tar gamerne seriøst. -Det finnes en gruppe ungdommer som omtales slik: Han sitte bare hjemme og gamer.... Les mer »
telenor

Hedret for service til bredbåndskundene

Telenor gikk av med seieren for årets kundeservice i kategorien bredbånd under Kundeservicedagene denne uken. Canal Digital Kabel, som siden i fjor høst er en del av Telenor både som selskap og... Les mer »
mobil foto sky

Telenor trapper opp moderniseringen av Norge

Telenor skal sikre at kundene har tilgang til internett basert på høyhastighets fiber og verdens raskeste mobilnett. Nå trappes moderniseringen av fastnettet opp ytterligere, og kundene skal overføres fra det gamle kobbernettet... Les mer »
facebook

Privatpersoner blir hardest rammet av datainnbrudd

Bedrifter og institusjoner bør bli bli flinkere til å beskytte sensitive persondata, samtidig bør folk flest risikoanalysere seg selv, mener forsker. – Mange bedrifter og institusjoner tjener store penger på å lagre... Les mer »