forfatter

FINN lanserer splitter ny eiendomstjeneste for nybygg

98 prosent av alle boliger som selges i Norge i dag legges ut på . For FINN er det derfor ekstra viktig å lage en foretrukket og brukervennlig tjeneste – både for boligkjøper... Les mer »
nordland fylkesbibliotek

CDON og PostNord skal gjøre 3D-printing mer tilgjengelig

PostNord AB, den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, inngår samarbeid med CDON for å gjøre 3D-print mer tilgjengelig på det nordiske markedet.  I fjor lanserte PostNord, via datterselskapet PostNord... Les mer »
nettbutikk interiør

Bodø kommune har lansert «Min Side»

Bodø kommune har lansert selvbetjeningsløsningen «Min Side». Her får du tilgang til flere kommunale tjenester. Ved sikker pålogging med ID-porten får du se informasjon som kun er knyttet til deg, opplyser Bodø... Les mer »
google

Mattilsynet advarer mot kjøp av planter fra utlandet

Mattilsynet er bekymret for økt privathandel med planter fra utlandet, særlig på nett. Slike planter kan ha blindpassasjerer som truer norsk plantehelse. Dette kan være plantesykdommer, insekter og andre organismer som kan... Les mer »
tv2

Linnéa Myhre inn i høstens Bloggerne på TV 2

Høstens sesong av «Bloggerne» blir den ellevte i rekken. Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er med når en ny sesong av den populære serien får premiere på TV 2 Sumo og... Les mer »
sommer natur

6 av 10 nordmenn skal tilbringe sommerferien i Norge i år

Ny reiseundersøkelse fra FINN: Disse destinasjonene er mest populære, og rekordmange leier nå feriehus- og hytter. Fjorårets rekordvarme sommer har hatt en innvirkning på nordmenns ferie- og reisevaner i år. Det kommer... Les mer »
musikk podcast iphone

Telenor lanserer Nettslett – Ny tjeneste i kampen mot netthets

Barn og unge blir stadig utsatt for trakassering på nett. Dersom du havner i en situasjon der du blir krenket, mobbet eller opplever at nakenbilder blir spredt, er det vanskelig å vite... Les mer »
arbeid data nett

Stadig flere kommuner vil forbedre språket

KS har delt ut én million kroner til språkarbeid i kommuner og fylkeskommuner. Aldri før har så mange kommuner og fylkeskommuner satset på klart språk. Én av tre sliter med å forstå... Les mer »
telia norge

Telia sikret 5G frekvenser

Telia Norge sikret seg viktige 5G-frekvensressurser for de neste 20 årene i 700-auksjonen som nylig ble avsluttet. De attraktive frekvensene vil sammen med andre frekvensressurser danne bærebjelken i mobilnettinfrastrukturen til Telia Norge,... Les mer »
telenor norge

Telenor tildelt nye frekvenser for 5G utbygging

Telenor har i dag blitt tildelt nye frekvenser som skal brukes til utbygging av bedre mobiltjenester over hele landet. På sikt vil de nye frekvensene på 700 MHz-båndet brukes til neste generasjons... Les mer »