facebook

29 millioner rammet av hackerangrep på Facebook!

I slutten av september opplyste Facebook at opptil 50 millioner kontoer kunne ha blitt rammet som følge av et omfattende hackerangrep. Nå har vi fått mer detaljert informasjon om omfanget av hackerangrepet.... Les mer »
Alex Falcao Photography

– Jeg møter veldig mye fordommer

Nordlandsjenta Eirill DeLonge (25) har på kort tid slått igjennom internasjonalt som modell. Hun har prydet den italienske utgaven av det verdensanerkjente motemagasinet Vogue og reiser verden rundt. Men til tross for... Les mer »
instagram

RETTELSE: Bodø kommunes Instagram-skandale fra 2017

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om at Bodø kommune har likt et Instagram-bilde nå har blitt delt av komi-kjendisen Kristian Valen på Facebook. Bodøposten.no har i dag fått opplyst fra NRK Nordland... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune liker lettkledde damer på internett!

Tja, hva skal man si? Det ser ut som en ansatt i Bodø kommune som har ansvar for kommunens sosiale medier kan ha blandet jobb og privat. Nå går flausen som en... Les mer »
live konsert

Parkenvestivalen – Se bilder og video her!

Den årvisse Parkenfestivalen er igang med masse flotte artister og opptredener i Rensåsparken i Bodø. uansett om du ikke har vært der, eller har du vært der, kan du se bilder og... Les mer »
natur

Her kan du se bilder fra Bodø akkurat NÅ!

Bodøposten.no publiserer døgnet rundt nyheter fra Bodø, Salten, Nordland og resten av verden. Her kan du lese om sport, musikk og alt mulig annet. Helt gratis. Men Bodøposten.no har ikke fotografer som... Les mer »
natur

Nå kan du få ditt Instagram bilde på Bodøposten.no

Nettavisen Bodøposten.no har nylig gjort en spennende endring når det gjelder bilder, endringen betyr at alle som bruker Instagram kan få sitt bilde på Bodøposten.no, helt automatisk. De fleste av oss bruker... Les mer »
eivind

Ny undersøkelse: Over 40% er venn med sjefen på sosiale medier

Er du venn med sjefen eller kollegene på sosiale medier? Mer enn fire av 10 norske ansatte svarer i en ny, internasjonal undersøkelse at de er venn med sjefen på Facebook eller... Les mer »
instagram menneskeverd

Usmakelig abortfeiring av Kvinnefronten

På lørdag er det 40 år siden vi fikk abortloven her til lands. Det ønsker Kvinnefronten å «markere og feire» som de selv skriver på sitt arrangement på Facebook. På Instagram har... Les mer »
pride strikk

Nille: Strikk for kjærligheten!

Nille butikkene slår et slag for kjærligheten i juni. For hver nøste som selges i juni vil kr. 15 doneres til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold. Du kan også... Les mer »