innovasjon norge

Norsk-kinesisk samarbeid gir million-prosjekter

Kinesiske myndigheter ser til Norge for teknologi som kan løse noen av miljøutfordringene landet står ovenfor. En ny samarbeidsavtale mellom Innovasjon Norge og kinesiske Jiangsu Science & Technology har nå resultert i... Les mer »
bedrift lønn avtale

Innovasjon Norge: – Nordland trenger flere bedrifter som vokser

Norge er et gründerland, og vi har klart å etablere en gründerkultur. Det blir startet stadig flere nye bedrifter i Nordland og i resten av landet. – Det er bra, men vi... Les mer »
Innovasjon Norge

Innovasjon Norges årsrapport: Fortsatt fullt trykk i næringslivet

Satsingen på nyskaping og internasjonal vekst i næringslivet pågår for fullt. Det viser årsrapporten Innovasjon Norge legger fram i dag. I alt bidro Innovasjon Norge med 7,2 milliarder kroner i tiltak som... Les mer »
nfd

1,9 milliarder til norske vekstselskaper

Innovasjon Norge har signert en ny avtale med Det europeiske investeringsfondet (EIF). Avtalen skal gjøre det lettere for norske vekstselskaper å få lån. – Det er svært gledelig at samarbeidet mellom Innovasjon... Les mer »
forfatter

Patentstyret: Få kvinner søker patent

Ferske tall fra Patentstyret viser at få kvinner søker patent. De siste årene har andelen kvinnelige oppfinnere ligget på ca. 7 %. Patentstyret har i dag fremskaffet tall som viser at andelen kvinnelige... Les mer »
innovasjon norge

Årets kvinnelige gründer: Sigrun Syverud i FJONG

Hun startet et fremtidsrettet teknologiselskap og utfordrer en av verdens mest forurensende bransjer. Nå har Sigrun Syverud sikret seg tittelen Female Entrepreneur og 250 000 kroner i prispenger. FJONG var en av... Les mer »
innovasjon norge

Disse tre konkurrerer om å bli årets kvinnelige grunder

Blir det medgründeren som forsøker å bygge en IKT plattform for å gjøre klesleie til den nye samfunnsnormen, gründeren som vil revolusjonere helsesektoren med roboter, eller forretningsadvokaten som vil digitalisere og effektivisere... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Koinvesteringsfondet satser 7 millioner på Safe Track Food AS i Bodø

Det nye statlige koinvesteringsfondet for Nord-Norge har gjort sine første to investeringer sammen med private investorer. – Koinvesteringsfondet for Nord-Norge er etablert for å bidra til verdiskaping, innovasjon og flere nyetableringer i... Les mer »
avinor

Avinor: Færre fly, men flere passasjerer i 2018

Over 54 millioner passasjerer fløy til eller fra Avinors lufthavner i fjor, en oppgang på snaue 3 prosent sammenlignet med 2017. Samtidig gikk antallet flybevegelser noe ned. Totalt reiste 54 397 000 passasjerer til,... Les mer »
reise norge

Ny nasjonal undersøkelse: Nordmenn flest positive til turismen

Norsk reiselivsnæring er optimistiske til året som ligger foran oss og tror den fem år lange trenden med økning i besøkstall vil fortsette. En ny nasjonal undersøkelse fra Innovasjon Norge viser dessuten... Les mer »