Innovasjon Norge

Startskuddet går for Nord-Norges nye innovasjonsuke

Arctic Innovation Week går av stabelen på mandag. I løpet av neste uke finner nesten 100 arrangementer sted over hele Nord-Norge. Målet er mer samarbeid på tvers av industrier og fylkesgrenser. –... Les mer »
innovasjon norge

Innovasjon Norge fornøyd med statsbudsjettet for 2020

Innovasjon Norge får oppdrag fra åtte departementer. Fylkeskommunene får nå et utvidet ansvar for næringsutvikling. Innovasjon Norge ser frem til å videreutvikle det gode samarbeidet med de fylkeskommunale oppdragsgivere. – Dette er... Les mer »
nordlys

Arctic Innovation Week – Nord-Norges nye innovasjonsuke

For første gang går Arctic Innovation Week av stabelen. I løpet av en uke i oktober skal over 80 arrangementer finne sted over hele Nord-Norge. – Innovasjon skjer når flinke folk og... Les mer »
kalkulator

Nytt landsdekkende såkornfond

Styret i Innovasjon Norge har besluttet å gi ProVenture Management III ansvaret for å forvalte et nytt såkornfond. Fondet skal investere i unge bedrifter over hele landet. Fondet skal sørge for frisk... Les mer »
innovasjon norge

Bønder som viser vei vant pris

Årets Bedriftsutviklingspris i landbruket i Troms går til Ronald Sigurd og Elin Norheim som driver Luneborg gård i Balsfjord kommune. Ronald Sigurd og Elin har vært foregangsbønder i en av landsdelens største... Les mer »
fly reise ferie

Flere valgte Norgesferie i sommer

Juli kvitterte ut en økning i kommersielle gjestedøgn i Norge. Nye tall fra SSB viser at det var i underkant av 6,6 millioner kommersielle gjestedøgn i måneden med høyest turisttrafikk. Det er... Les mer »
innovasjon norge

Oljeteknologi avgjørende for nye bærekraftige næringer

Norge sitter på verdensledende kunnskap og teknologi innen olje- og gassnæringen. Nå lanseres nettstedet Techtransfer.no for å synliggjøre bedrifter som bruker oljeteknologi til å revolusjonere andre næringer, blant annet maritim, fornybar energi... Les mer »
innovasjon norge

Norges nye gründerhåp

Evine, Daoud, Vilde og William er blant Norges største gründerhåp etter at de vant konkurransen i Innovasjon Norges gründercamp Emax 2019. Premien er reise til Kenya. De gjorde en svært god jobb... Les mer »
innovasjon norge

Spesiell gave til etappevinnere av Arctic Race

Sammen med Finnmark, Troms og Nordland fylker, gir Innovasjon Norge en gave til vinneren av hver etappe i Arctic Race. I år er gaven et armbånd inspirert av en viktig del av... Les mer »
innovasjon norge

Innovasjon Norge beklager Sommarøy-saken

Innovasjon Norge beklager at man har bidratt til å skape en historie om Sommarøy i Troms der det ikke var tydelig at dette var en markedskampanje Innovasjon Norge sto bak. Innovasjon Norges... Les mer »