fly reise ferie

Flere valgte Norgesferie i sommer

Juli kvitterte ut en økning i kommersielle gjestedøgn i Norge. Nye tall fra SSB viser at det var i underkant av 6,6 millioner kommersielle gjestedøgn i måneden med høyest turisttrafikk. Det er... Les mer »
innovasjon norge

Oljeteknologi avgjørende for nye bærekraftige næringer

Norge sitter på verdensledende kunnskap og teknologi innen olje- og gassnæringen. Nå lanseres nettstedet Techtransfer.no for å synliggjøre bedrifter som bruker oljeteknologi til å revolusjonere andre næringer, blant annet maritim, fornybar energi... Les mer »
innovasjon norge

Norges nye gründerhåp

Evine, Daoud, Vilde og William er blant Norges største gründerhåp etter at de vant konkurransen i Innovasjon Norges gründercamp Emax 2019. Premien er reise til Kenya. De gjorde en svært god jobb... Les mer »
innovasjon norge

Spesiell gave til etappevinnere av Arctic Race

Sammen med Finnmark, Troms og Nordland fylker, gir Innovasjon Norge en gave til vinneren av hver etappe i Arctic Race. I år er gaven et armbånd inspirert av en viktig del av... Les mer »
innovasjon norge

Innovasjon Norge beklager Sommarøy-saken

Innovasjon Norge beklager at man har bidratt til å skape en historie om Sommarøy i Troms der det ikke var tydelig at dette var en markedskampanje Innovasjon Norge sto bak. Innovasjon Norges... Les mer »
finnmark troms

Hva er spesielt med turistene i Nord-Norge?

Nord-Norge kan by på et helt unikt landskap, men er også den regionen i Norge som er vanskeligst og i mange tilfeller også dyrest å komme seg til. Så hva er det... Les mer »
innovasjon norge

Norsk-kinesisk samarbeid gir million-prosjekter

Kinesiske myndigheter ser til Norge for teknologi som kan løse noen av miljøutfordringene landet står ovenfor. En ny samarbeidsavtale mellom Innovasjon Norge og kinesiske Jiangsu Science & Technology har nå resultert i... Les mer »
bedrift lønn avtale

Innovasjon Norge: – Nordland trenger flere bedrifter som vokser

Norge er et gründerland, og vi har klart å etablere en gründerkultur. Det blir startet stadig flere nye bedrifter i Nordland og i resten av landet. – Det er bra, men vi... Les mer »
Innovasjon Norge

Innovasjon Norges årsrapport: Fortsatt fullt trykk i næringslivet

Satsingen på nyskaping og internasjonal vekst i næringslivet pågår for fullt. Det viser årsrapporten Innovasjon Norge legger fram i dag. I alt bidro Innovasjon Norge med 7,2 milliarder kroner i tiltak som... Les mer »
nfd

1,9 milliarder til norske vekstselskaper

Innovasjon Norge har signert en ny avtale med Det europeiske investeringsfondet (EIF). Avtalen skal gjøre det lettere for norske vekstselskaper å få lån. – Det er svært gledelig at samarbeidet mellom Innovasjon... Les mer »