if forsikring

Uvanlig få nordmenn robbet i Gøteborg i sommer

Tidligere har knust rute og bilen tømt for verdisaker i Gøteborg vært et sikkert tegn på at sommerferien er i gang for nordmenn. Denne sommeren har det vært annerledes. I løpet av... Les mer »
sommer

Nordmenn bitt av hunder, rotte og ape på utenlandsferie

De siste tre-fire ukene er flere nordmenn på ferie blitt behandlet for bitt og klor av dyr. Det kan fort bli dyrt. Kvinnen ante fred og ingen fare da hun satt på... Les mer »
if forsikring

Nå kan dyr ha videomøte med dyrelegen

Det er ikke lenger kun mennesker som kan oppsøke medisinsk hjelp via mobiltelefon eller PC. Dyr med forsikringen i orden, kan nå ha videomøter med veterinæren. Konsultasjonen fungerer som en vanlig veterinærtime,... Les mer »
if

Kollisjon i ferien? Dette beviset bør du ha i hanskerommet!

Forberedt på bilferie i Europa: Grønt kort kan spare deg for bot, tid og trøbbel hvis du kolliderer eller er skyld i en bilulykke i utlandet. Selv om du kan kjøre i... Les mer »
if forsikring

Antallet ulykker med russen er rekordlavt

Aldri tidligere har det vært så få ulykker med russebiler og -busser. Flere og flere russ velger dessuten bort å være med på kjøretøy. I fjor ble det registert rekordlave 41 ulykker... Les mer »
if forsikring

Advarsel: Tyver stjeler flere sykler om vinteren

Sykkeltyvene har oppdaget helårssyklistene. Elsykler frister uærlige sjeler i kulda. I hele fjor ble det meldt inn 10 400 sykkeltyverier til forsikringsselskapene, viser nye tall fra bransjeorganisasjonen Finans Norge. Året før var... Les mer »
if skadeforsikring

If Skadeforsikring: Stormen gjorde skade for millioner

Ødeleggelsene ble større og flere enn først antatt etter uværet i Nord-Norge sist helg. Antallet skademeldinger har økt på de siste dagene, bekrefter informasjonssjef Sigmund Clementz i forsikringsselskapet If. Flere av skadene er... Les mer »
hund vinter

Slik gjør du skituren trygg for hunden

Forsikringsselskapet If ser hvert år hunder som har kuttet opp beina sine på ski eller skare, eller som har fått skader som følge av overbelastning. Her er tipsene som gjør skituren til... Les mer »
if skadeforsikring

If Skadeforsikring: Stormen gjorde store skader

Stormbeltet som traff Nord-Norge i helgen ødela mange naust, garasjer og uthus. Forsikringsselskapet If har foreløpig fått nærmere 70 skader meldt inn til seg. Antallet kommer til å stige de nærmeste dagene,... Les mer »
if forsikring

Slik unngår du vinterferiebulken

I dag pakker mange nordmenn bilen og setter kursen mot hytta. Kø-kræsjene skjer mellom klokken 14 og 17, viser skadestatistikken. Et godt alternativ til å stampe i køen, er å vente med... Les mer »