seilbåt sommer

Norsk seiler vil ta steget opp på seierspallen

Etter 5. plass i verdenscupfinalen og 6. plass i prøve-OL, har Finnjolle-seileren Anders Pedersen et mål om å ta steget opp på seierspallen under verdensmesterskapet i klassen, som starter mandag 16. desember.... Les mer »
Norges idrettsforbund

Spillemidler 2020: Et løft for norsk toppidrett

Tildeling av spillemidler til idrettsorganisasjonen for året 2020 ble i dag vedtatt i statsråd. Til sammen får Norges idrettsforbund en økning på 14 millioner kroner fra 2019. Størst økning får toppidretten gjennom... Les mer »
tv2

Petter Northug debuterer i kommentatorboksen på TV 2

Kommende helg er Petter Northug på plass i kommentatorboksen når TV 2 sender verdenscup i langrenn fra Davos. Hoppuka, Tour de Ski og alpint fra Adelboden og Wengen er blant høydepunktene på... Les mer »
skispor

Sport- og friluftsutstyr kåret til «Årets bruktjulegave»

Nordmenn blir stadig mer positive til å gi og få brukte julegaver viser en fersk spørreundersøkelse Opinion har gjennomført for FINN torget. 44 prosent svarer at de gjerne vil motta en brukt... Les mer »
ishockey

Statset 50 kr på oddsen – Vant 650 939 kr!

Se for deg at du sitter oppe en kveld. En sportsnatt stappfull av amerikansk sport ligger foran deg. Du føler deg i det litt vågale hjørnet, så du setter opp en oddskupong med... Les mer »
norges idrettsforbund

Rekordstor utbetaling i momskompensasjon til idretten

Det blir i år rekordstor utbetaling til idretten etter at NIF har mottatt tildelingen av momskompensasjon for varer og tjenester for regnskapsåret 2018. Hele 5 551 klubber får utbetalt nær 471,2 millioner... Les mer »
seilbåt sommer

VIDEO: Norske seilere er VM-favoritter på New Zealand

Tirsdag 3. desember starter VM i OL-klassene 49er FX og Nacra 17 i seiling, og i 49er FX-klassen er Helene Næss og Marie Rønningen fra Tønsberg blant medaljefavorittene. I Nacra 17-klassen er... Les mer »
stihl

Verdens største mesterskap i tømmersport kommer til Gøteborg

Høsten 2020 kommer VM i Timbersports til Sverige. Nærmere bestemt avholdes folkefesten neste år i Partille Arena, like utenfor Gøteborg sentrum, den 7. og 8. november. Det forventes flere tusen tilskuere til arenaen, og... Les mer »
ipad

Streame-avtale gir nye inntektsstrømmer for idrettslag og særforbund

Norges idrettsforbund (NIF) har inngått en rammeavtale med selskapet JOYMO som betyr økt synlighet og nye inntektsstrømmer for idrettslag og særforbund. JOYMO har utviklet en løsning for direktestrømming, analyse, redigering og deling... Les mer »
Norges idrettsforbund

Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel 2019 er klar

Ole Leiråmo fra Bossmo & Ytteren IL er Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar. Én kandidat fra hver idrettskrets er med i kampen om fem... Les mer »