fri flyt

Strynefestivalen: Snart åpner billettsalget til «Nordens Ibiza» på Stryn

Strynefestivalen er mer populær enn noensinne, og blir alltid fort utsolgt. Sommerens store høydepunkt nærmer seg og billettene legges snart ut for salg. Strynefestivalen er et unikum i den norske festivaljungelen. Den... Les mer »
PSA Norge

Ny seier til Østberg i Rally Sweden

Mads Østberg og Torstein Eriksen sikret sin andre VM-seier på rad i WRC2 under Rally Sweden denne helgen. Dermed har de og deres nye Citroën C3 R5 vunnet de to første løpene... Les mer »
seilbåt sommer

VM starter for norske OL-håp i seiling

To norske lag er klare for VM i seiling i Melbourne i Australia som starter mandag 10. februar. Helene Næss og Marie Rønningen har som mål å kjempe om medalje. For Nicholas... Les mer »
Norges idrettsforbund

«Trygg på trening» skal redusere overgrep mot barn i idretten

Norsk idrett, med god hjelp fra Gjensidigestiftelsen, inngår et samarbeid med Redd Barna som skal gjøre barna og unge i idretten «Trygg på trening». Målet er å gjøre de voksne oppmerksomme på... Les mer »
kredittkort

Ny trend: En av fire unge vil leie sports- og friluftsutstyr fremfor å eie

Hele en av fire unge ønsker å leie sports- og friluftsutstyr fremfor å kjøpe. Det er også blant dem under 30 år at flest ønsker å leie klær i stedet for å... Les mer »
idrett butikk

Gresvig begjært konkurs

Styret i Gresvig Retail Group AS har i dag begjært selskapet konkurs. Kostnadene og forpliktelsene knyttet til konsernets drift blir samlet sett ikke ansett å være bærekraftige. Administrerende direktør Lars Kristian Lindberg... Les mer »
goodyear

FIA World Endurance Championship utpeker Goodyear som offisiell dekkleverandør

Goodyear er valgt som offisiell dekkleverandør til LMP2-kategorien i FIA World Endurance Championship (WEC) og European Le Mans Series (ELMS). En kontrakt som strekker seg over flere sesonger, ble inngått mellom Automobile... Les mer »
nent

NENT Group sikrer eksklusive rettigheter til World Padel Tour

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive nordiske rettigheter til å vise World Padel Tour fra 2020 til 2023. Racketsporten padel er verdens raskest voksende idrett målt i deltakelse, og NENT... Les mer »
rally

Østberg og Eriksen vant Sigdalsrally

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen vant denne helgen Sigdalsrally, den første runden i årets Rally-NM i sin Citroen C3 R5. Rallyet besto av åtte fartsprøver på til sammen 92 kilometer, og gikk... Les mer »
norges roforbund

Olaf Tufte slått på målstreken av Martin Helseth i NM i romaskin

Det var stor spenning rundt seniorklassen i årets NM. Olaf Tufte (Horten Roklubb) innehar norgsrekokorden, men hadde flere utfordrere blant de andre unggutta som sitter i dobbeltfireren som er kvalifisert til OL... Les mer »