bertel o steen

Bertel O. Steen forlenger samarbeidet med Revolve NTNU

Bertel O. Steen har nå undertegnet en toårig sponsoravtale med Revolve NTNU. Signering skjedde i forbindelse med at Revolve NTNU viste frem sin egenbygde racerbil på Bertel O. Steens hovedkontor i Lørenskog.... Les mer »
Norges Seilforbund

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag... Les mer »
Norges Seilforbund

Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Dugnader for felleskapet!

I Norge har vi en lang tradisjon når det kommer til å være hjelpsomme. En stereotypisk nordmann er alltid behjelpelig ovenfor sine venner, bekjente og lokal samfunnet. Vi er genuint interesserte i... Les mer »
playstation

Dataspill gir nyttig læring: – De positive egenskapene er mange

På Arna Videregående avkrefter de myten om at dataspilling og skole ikke passer sammen. De har satt positive spillerfaringer i system. Dataspill er Norges mest populære hobby, men ikke alle har fått... Les mer »
seilbåt sommer

Norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Norge

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som... Les mer »
nrk tv

Slik blir VM i friidrett 2019 på NRK

Fredag 27. september starter verdensmesterskapet i friidrett i Qatars hovedstad, Doha. NRK sender hele mesterskapet. – VM i friidrett er blant de aller største idrettsarrangementene i verden. Vi gleder oss til å... Les mer »
utdanning

Onsdag deltar grunnskolene i Nordland på «Alle i bevegelse»

Prosjektet Helsefremmende skoler i Nordland i samarbeid med Nordland fylkeskommune og Nordland idrettskrets har tatt initiativ til en felles aktivitetsdag blant flest mulig grunnskoler i Nordland. Arrangørene ønsker dette skal bli en årlig markering og en felles påminnelse for alle om viktigheten... Les mer »
Dyrebeskyttelsen Norge

– Jeg klarer ikke puste

Lederen i Dyrebeskyttelsen Norge løper Oslo Maraton lørdag med en hemmende pustemaske i solidaritet med dyr som er avlet slik at de ikke kan puste, føde og stelle seg. 
– Jeg håper... Les mer »
tv2

429.000 så premieren av «Landskampen» på TV 2

På det meste var 456.000 seere innom premieren i går kveld. Det ga programmet en andel på hele 38,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og hele 39,8 prosent blant alle... Les mer »