seilbåt sommer

Sølv til Norge i prøve-OL i seiling

Helene Næss og Marie Rønningen har nettopp seilt inn til sølvmedaljer i prøve-OL i den olympiske klassen 49er FX. Helene Næss og Marie Rønningen fra Tønsberg Seilforening seilte i morgentimene i dag... Les mer »
Norges Seilforbund

Norske seilere i medaljekamp i prøve-OL

De norske seilerne er involvert i kampen om medaljene i tre klasser når prøve-OL i Japan nå nærmer seg slutten. Onsdag og torsdag, 21. og 22. august, avsluttes seilernes prøve-OL i Enoshima... Les mer »
continental

Her er bilen som skal være med å redde planeten

Extreme E er et nytt mesterskap for elbil racing som har som ambisjon å vise verden at elektriske biler kan fungere overalt. Continental er med som hovedsamarbeidspartner til mesterskapet med slagordet #racefortheplanet,... Les mer »
konkurranse

Snart klart for Bodø Run Festival 2019

Fredag 23. august kl. 11.00 kan du bli med på en sprek gåtur / marsj / løpetur fra Tusenhjemmet. En løype på 1 km og en på 2,5 km kan gåes, løpes,... Les mer »
brand assist

Petter Northugs nye sportsbriller vekker oppsikt

Det finnes flere måter å få oppmerksomhet på. De nye Northug-sportsbrillene er utvilsomt en av de sikreste. Fra 17. august 2019 er de i butikkene. Da Petter Northug jaget gjennom langrennsløypene, var... Les mer »
Norges Seilforbund

Vil vinne eliteserien i seiling

Tredje runde i seilsportsligaen for både eliteserien og 1. divisjon arrangeres i Arendal i helgen 17. og 18. august. Etter de to første rundene i eliteserien ligger Åsgårdstrand Seilforening på topp foran... Les mer »
Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund tar kostnadsnivået i idretten på alvor

Ferske tall fra Frivillighet Norge viser at i 27 % av barnefamiliene med ett til to barn har én eller flere i familien latt være å delta på en fritidsaktivitet på grunn... Les mer »
dhl express

DHL Express ny offisiell lagsponsor for herrelandslaget i langrenn

Verdens mest internasjonale selskap DHL Express blir ny lagsponsor for Menn Elite Allround. – DHL Express er enormt stolte over å ha inngått avtale som offisiell lagsponsor for gutta på det norske... Les mer »
Landsskytterstevnet

4.200 skyttere til Landsskytterstevnet

Årets landsskytterstevne arrangeres i Evje i perioden 2. – 9. august. Over 4.200 skyttere er påmeldt, og det ventes ca. 12.000 tilreisende til Evje og Setesdal gjennom stevneuka. Det er landsskytterstevne nummer... Les mer »
natur sommer barn

Over 1 million kroner i økt tilskudd mot barnefattigdom i Bodø

Tilskuddene i «Nasjonaltilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier 2019» er klart. Regjeringen bevilger i år 302 millioner kroner til tilskuddsordningen. Frivillige tiltak er en viktig del av ordningen. – Aldri før... Les mer »