taran

To konserter i kveld for «Stille natt Hellige Natt» i Hunstad kirke

Julekonserten «Stille natt Hellige natt» kom i fjor for første gang til Bodø. Og nå kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Lisa Børud, og Rune Larsen tilbake. I kveld skal... Les mer »
taran

Stjernespekket julekonsert tilbake i Hunstad kirke i Bodø

Bodøposten.no publiserte i fjor nyheten om at julekonserten «Stille natt Hellige natt» for første gang skulle komme til Bodø. Og nå kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Lisa Børud, og... Les mer »
pizza

Åpner ny Peppes Pizza på Hunstadsenteret

Snart blir det et nytt utsalgssted for pizza i Bodø. Peppes Pizza har skrevet under en leiekontrakt med Hunstadsentret og blir ny leietager, opplyser Avisa Nordland. – Vi gleder oss til og... Les mer »
fartsgrense

16 tatt i fartskontroll på Hunstad!

Det kjøres fort med bilene i Bodø. Onsdag kveld gjennomførte politiet en fartskontroll på riksvei 80 på Hunstad. Fartsmålingene ble tatt i en 60-sone. Politiet melder at utrolige 16 bilførere ble bøtelagt.... Les mer »
politibil

Sjåfør pågrepet i Hunstad: Mistenkt for ruskjøring

Politiet hadde trafikkontroll i Hunstad i dag og hele 17 fikk fartsbot i 60-sonen. Men for en person gikk det ekstra ille. Politiet opplyser nemlig at en av de kontrollerte personene ble... Les mer »
hest

Fem hester løs på Hunstad

Politiet opplyser at de har fått en melding om 5 hester som har kommet seg ut av innhegning på Nedre Hunstad. Politiet i Nordland melder på internett at de jobber med å... Les mer »
fart bil laserkontroll

Laserkontroll: 12 fartsbøter i Hunstad

Søndag hadde utrykningspolitiet en laserkontroll på riksvei 80 ved Hunstad. Og som vanlig ble mange bilførere tatt i å kjøre for fort. Politiet melder på Twitter at hele 12 bilførere fikk fartsbøter... Les mer »
sprit

Mann i 60-årene bortvist fra utested

En mann i 60-årene ble bortvist fra et utested i Mørkved av politiet natt til søndag. Både gjester å innehaver skal ha reagert på oppførselen. Politiet melder på nett at mannen i... Les mer »
bil fart

To mistet lappen i fartskontroll på Hunstad

Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll på riksvei 80 på Hunstad natt til søndag. Det resulterte i to anmeldelser med førerkortbeslag for høy hastighet. Politiet i Nordland melder på internett at høyeste hastighet 89... Les mer »
fartsgrense

10 tatt i fartskontroll på Hunstad

Politiet i Bodø gjennomførte mandag en trafikkontroll på riksvei 80 på Hunstad. Resultatet ble at hele 10 bilførere ble bøtelagt. Politiet i Nordland melder på internett at høyeste hastighet under trafikkontrollen var... Les mer »