fartsgrense

16 tatt i fartskontroll på Hunstad!

Det kjøres fort med bilene i Bodø. Onsdag kveld gjennomførte politiet en fartskontroll på riksvei 80 på Hunstad. Fartsmålingene ble tatt i en 60-sone. Politiet melder at utrolige 16 bilførere ble bøtelagt.... Les mer »
politibil

Sjåfør pågrepet i Hunstad: Mistenkt for ruskjøring

Politiet hadde trafikkontroll i Hunstad i dag og hele 17 fikk fartsbot i 60-sonen. Men for en person gikk det ekstra ille. Politiet opplyser nemlig at en av de kontrollerte personene ble... Les mer »
hest

Fem hester løs på Hunstad

Politiet opplyser at de har fått en melding om 5 hester som har kommet seg ut av innhegning på Nedre Hunstad. Politiet i Nordland melder på internett at de jobber med å... Les mer »
fart bil laserkontroll

Laserkontroll: 12 fartsbøter i Hunstad

Søndag hadde utrykningspolitiet en laserkontroll på riksvei 80 ved Hunstad. Og som vanlig ble mange bilførere tatt i å kjøre for fort. Politiet melder på Twitter at hele 12 bilførere fikk fartsbøter... Les mer »
sprit

Mann i 60-årene bortvist fra utested

En mann i 60-årene ble bortvist fra et utested i Mørkved av politiet natt til søndag. Både gjester å innehaver skal ha reagert på oppførselen. Politiet melder på nett at mannen i... Les mer »
bil fart

To mistet lappen i fartskontroll på Hunstad

Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll på riksvei 80 på Hunstad natt til søndag. Det resulterte i to anmeldelser med førerkortbeslag for høy hastighet. Politiet i Nordland melder på internett at høyeste hastighet 89... Les mer »
fartsgrense

10 tatt i fartskontroll på Hunstad

Politiet i Bodø gjennomførte mandag en trafikkontroll på riksvei 80 på Hunstad. Resultatet ble at hele 10 bilførere ble bøtelagt. Politiet i Nordland melder på internett at høyeste hastighet under trafikkontrollen var... Les mer »
politi

Fartsbot-orgie ved Hunstadringen: Syv ble tatt

Utrykningspolitiet i Bodø gjennomførte i kveld en trafikkontroll ved Hunstadringen i en 30-sone. Og det bli ikke noen liten fangst for politiet. Politiet melder på internett at hele 7 forenklede forelegg ble... Les mer »
bilkrasj

Trafikkofrenes dag markeres i Bodø

Trafikkulykker rammer hvert år mange mennesker. Den årlige Trafikkofrenes dag skal øke bevisstheten om trafikksikkerheten. I Bodø har Trafikkofrenes dag blitt markert i en årrekke, og er et samarbeid mellom flere aktører... Les mer »
ugly christmas

The Ugly Glühwein – julestemning på flaske

Enten det er snakk om juleverksted og noe godt i glasset eller overraskelsesbesøk til gode venner – en lun glühwein blir aldri feil. For de som lurer, glühwein kan minne om gløgg,... Les mer »