sommer

Nordmenn bitt av hunder, rotte og ape på utenlandsferie

De siste tre-fire ukene er flere nordmenn på ferie blitt behandlet for bitt og klor av dyr. Det kan fort bli dyrt. Kvinnen ante fred og ingen fare da hun satt på... Les mer »
if forsikring

Nå kan dyr ha videomøte med dyrelegen

Det er ikke lenger kun mennesker som kan oppsøke medisinsk hjelp via mobiltelefon eller PC. Dyr med forsikringen i orden, kan nå ha videomøter med veterinæren. Konsultasjonen fungerer som en vanlig veterinærtime,... Les mer »
bil hund

Varm bil kan bli en dødsfelle

Er du klar over at det kan bli kritisk for hunden å være igjen i en parkert bil – selv i skyggen og med 18 grader ute? Temperaturen stiger raskt i bilen... Les mer »
sommer

Unngå at kjæledyret ditt tar med seg smittsomme sykdommer hjem fra ferie

Skal du ta med deg kjæledyret ditt på ferie? For å unngå at du tar med deg smittsomme sykdommer som rabies hjem, finnes det flere regler du må følge. Det er lurt... Les mer »
sponsor- og eventforeningen

Femhundløpet satser internasjonalt

Femundløpet er et langdistanse sledehundeløp som går av stabelen hver vinter. Løpet starter og slutter i UNESCOs verdensarv Røros, og beveger seg gjennom 650 kilometer variert terreng i Fjellregionen. – Vi skal... Les mer »
veterinær

Gi kjæledyret en god alderdom

Mange venter for lenge med å ta sin gamle hund eller katt til veterinær. Kjæledyr lider unødvendig og flere dør for tidlig. En amerikansk undersøkelse viser at av alle hunder og katter... Les mer »
sommer

Kjøpe en designerhund?

Det er stadig vanligere å blande hunderaser og lage såkalte designerhunder. Variantene kommer i mange former og fasonger. – Flere blandinger har blitt såpass etablert at de fremstilles som egne raser og... Les mer »
norges blindeforbund

Førerhundens dag: Kan du Førerhundvettreglene?

I anledning Førerhundens dag 24. april, lanserer Norges Blindeforbund Førerhundvettreglene. Hvis hundeeiere og folk flest lærer seg de nye reglene, vil det bety en mye enklere og tryggere hverdag for landets 300... Les mer »
if

Trenger hunden veterinær i påsken?

Skader kan skje hvor som helst, når som helst, og gjerne når du minst ønsker det. Men dersom dyret er forsikret hos If, får man nå videokonsultasjon med veterinær inkludert. På den... Les mer »
hund

Tar kampen for et globalt forbud mot å spise hund til Norge

World Dog Alliance (WDA) vil ha Norge med i kampen mot slakting og spising av hund. Den Hong Kong-baserte dyrevernsorganisasjonen mener at et tydelig lovforbud mot å slakte og spise hundekjøtt i... Les mer »