miris

Internasjonal hotellstjerne skal drifte hotell ved foten av Svartisen

Eiendomsselskapet MIRIS, som har utviklet et unikt nullutslippshotell ved foten av Svartisen, har signert en avtale med de internasjonalt anerkjente hotelloperatørene Adrian Zecha og Jonathan Breene. Adrian Zecha er grunnleggeren av hotellkjeden... Les mer »
bisnode

Bisnode: Konkursrekord i januar

I januar gikk 422 bedrifter konkurs og 92 ble tvangsavviklet av myndighetene. Det gir en samlet økning på 10,5 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. – Dette er de høyeste konkurstallene... Les mer »
politi

Var full og ville sove på gangen i hotellet – Så kom politiet

Politiet i Bodø rapporterer at de fikk en melding om en beruset mann som ikke ville sove på eget hotellrom på hotell i sentrum natt til lørdag. Den berusede mannen ville heller... Les mer »
Nordic Choice Hotels

Nytt rekordår for Nordic Choice Hotels

Sterk organisk vekst og vellykkede nyetableringer, sørget for tidenes beste driftsresultat i 2018 for hotellkonsernet Nordic Choice Hotels. Med en tilvekst på åtte nye hoteller og nesten 800 nye rom, gikk Nordic... Les mer »
thon hotels

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er Norges beste hotell

TripAdvisor kårer de beste hotellene i Norge. I 2019 går førsteplassen til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. – Denne plasseringen betyr utrolig mye for oss. Det er en bekreftelse på at slik vi... Les mer »
accorhotels

Orientekspressen åpner sitt første luksushotell

AccorHotels åpner sitt første Orientekspressen-hotell. I løpet av høsten flytter Orient Express Mahanakhon Bangkok inn i Bangkoks høyeste bygning – King Power Mahanakhon Building. Ett av reisebransjens mest ikoniske varemerker gjør dermed inntog i... Les mer »
politi

Var full på hotell i Bodø: Endte opp i fyllearresten

En beruset bodømann hadde natt til søndag forvillet seg inn på et hotell i byen hvor han lå og sov. Politiet ble tilkalt og kjørte mannen hjem. Men mannen klarte ikke holde... Les mer »
nordkapp

Norsk Friluftsliv krever omgjøring av Nordkapp-vedtak

Norsk Friluftsliv har påklaget Nordkapp kommunes vedtak om å gi Scandic Hotels AS tillatelse til å kreve inn en frilufts-avgift til Nordkapp platået i 2019. Vedtaket er lovstridig etter Norsk Friluftslivs oppfatning.... Les mer »
bisnode

Bisnode avlyser konkursrekord for 2018

De siste 12 måneder har 6301 gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs. – Men sannsynligheten for at vi skal slå... Les mer »
De Historiske Hotel & Spisesteder

Flere vil inn i De Historiske Hotel & Spisesteder

De Historiske Hotel & Spisesteder vokste med 19 prosent i fjor og flere forsøker å komme igjennom nåløyet for å bli medlem. Nå har Britannia Hotel Trondheim seilt inn i den eksklusive... Les mer »