ving

Suksess for nytt konsepthotell

Thomas Cook, som Ving er en del av, åpnet i sommer sitt første hotell i den nye konseptetserien Cook´s Club. Nå bekrefter de ytterligere åtte nye Cook´s Club-hotell i løpet av 2019.... Les mer »
svolvær

Scandic åpner sitt tredje hotell i Lofoten

Scandic satser videre i Lofoten. Nå inngår hotellkjeden en avtale med Eiendomsspar om å overta driften av Vestfjord Hotell i Svolvær med åpning i februar 2019. – Vestfjord Hotell blir det andre... Les mer »
arjen

Kripos skal hjelpe å finne WikiLeaks-medarbeider savnet i Bodø

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden at en mann (47) fra Nederland var savnet i Bodø. Han skal sist ha vært sett når han dro fra hotellet han overnattet på i Bodø.... Les mer »
stormen bibliotek

Folkemøte på Stormen bibliotek: Hotell på Rønvikfjellet

Bodø kommune inviterer til åpent møte i Litteratursalen i Stormen bibliotek den i dag kl. 1700 – 1900. På møtet vil prosjektet presenteres og det vil bli mulighet for spørsmål fra publikum,... Les mer »
sommer

Hotell «68 grader nord» i Sortland?

Knut Roald Holmøy går nå i spissen for å bygge et nytt hotell på Sortland ved Kulturfabrikken og navnet blir kanskje «68 grader nord». Detaljerte planer er ennå ikke lagt frem offentlig,... Les mer »
thonhotels

Thonhotels.no lanserer chatbot

Nå kan hotellgjester få svar via en chatbot på nettstedet thonhotels.no. Chatbotten vil ikke kunne svare på alle spørsmål, men videreutvikles fortløpende ettersom den får flere spørsmål og lærer seg svar på... Les mer »
maldivene

Nå kan du gjøre et sydenkupp!

Sommeren i Norge vil ingen ende ta, og det påvirker også prisene på reiser sydover. Er du så heldig å ha litt ferie til overs kan du gjøre et skikkelig reisekupp nå.... Les mer »
sommer

Bodø med mest hotell-belegg i Norge i juni

Bodø har fått mange flere hotellrom den siste tiden, men etterspørselen er tydeligvis også økende. Ingen andre byer i Norge hadde høyere hotell-belegg enn Bodø i juni, melder NRK. Det er Peter... Les mer »
novasol

Skal du bestille ferie i siste liten? Dette bør du tenke på!

Mange nordmenn har spikret sommerferien for lenge siden, men det gjelder slettes ikke alle. Er du ute i siste liten, finnes det fortsatt muligheter. Men, da kan det være lurt å ta... Les mer »
frokost

Scandic med 4 av 7 hoteller i Norges beste hotellfrokost-finalen

Nordmenn er et frokostelskende folk, og den beste frokostopplevelsen mener mange man får på hotell som gjør det lille ekstra for å gi gjestene den beste starten på dagen. Når mer enn... Les mer »