sommer

Nordic Choice Hotels har bransjens beste omdømme

I Ipsos’ årlige omdømmemåling er Nordic Choice Hotels bransjens beste med en sterk 14. plass på den samlede listen. Gjennom hele 2019 har Nordic Choice Hotels kunnet feire toppnoteringer i ulike undersøkelser,... Les mer »
frokost

Scandic Nidelven kåret til Norges beste frokost for 13. gang

I dag ble det klart at frokosten på Scandic Nidelven for 13. gang er kåret til Norges aller beste. Hotellet gikk til topps foran mer enn 400 hotellfrokoster i den anerkjente kåringen... Les mer »
best western

Best Western utvider med nytt boutiquehotell i Stockholm

Et steinkast fra Slussen, i Peter Myndes backe i Stockholm, åpner nå det siste tilskuddet i BW Premier Collection. Hotel Frantz er et familieeid boutiquehotell med 48 unike rom, hvor man har... Les mer »
amerikalinjen

Amerikalinjen kåret til Nord-Europas beste hotell

Leserne av verdens største reiselivsmagasin har talt: Amerikalinjen er Nord-Europas beste hotell. I dag slapp Condé Nast Traveler resultatene av sin årlige hotellundersøkelse. Rekordhøye 600.000 reisende har gitt sine stemmer i årets... Les mer »
politi

Tatt for fyllekjøring to ganger på en dag – Gjorde hærverk på hotellrom

En bilfører ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, framstilt for lege og førerkortet midllertidig beslaglagt natt til torsdag i Bodø. Noe senere på natta ble samme person stanset under kjøring på... Les mer »
sommer

Rekordstor vekst i Airbnb-utleie i sommer

Airbnb fortsetter å vokse i Norge, og nådde nye høyder denne sommeren. Nordmenn tjente 1,1 milliarder kroner på utleie gjennom Airbnb i sommer. Totalt var det 2 212 000 solgte romdøgn via... Les mer »
comfort hotel

Comfort Hotel Grand Central vinner årets Luxury Business Hotel i Norge

Comfort Hotel Grand Central er stolt vinner av Luxury Business Hotel of the Year i Norge, som deles ut av Luxury Travel Guide Europe. I 2018 vant hotellet Årets Service Hotel i... Les mer »
politi

Tilstår ransforsøk på Bodø Hotell

Mannen i 30 årene som er siktet for ransforsøk ved Bodø hotell natt til tirsdag 27. august, har i avhør i går erkjent at han deltok i ransforsøket. Han har forklart til... Les mer »
politi

Mann og kvinne arrestert etter ransforsøk på Bodø Hotell

Politiet i Bodø har pågrepet en kvinne i 13.30-tiden tirsdag mistenkt for å være involvert i ransforsøket på Bodø Hotell. Kl. 14.15 ble også en mann pågrepet mistenkt for å være involvert... Les mer »
politi

Hotell i Bodø ranet: Politiet vil ha tips

Politiet fikk rundt klokken 4.00 melding om at et hotell i Bodø sentrum ble ranet. Politiet ønsker tips fra publikum om observasjoner av gjerningspersonene. De som ranet hotellet i Bodø sentrum skal... Les mer »