grønnsaker

Ønsker mer mat fra tak

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad ønsker mer mat fra tak og et blomstrende urbant landbruk. Tirsdag 15. oktober besøker hun takåkeren på Clarion the Hub og gartneriet på Bygdø Kongsgård, for å... Les mer »
overvekt

Hvorfor velger nordmenn slankeoperasjon i utlandet?

Det er en fantastisk følelse å kunne gjøre hva du vil, men noen ganger hindrer ekstra vekt deg fra drømmene dine. Hvis tradisjonelle slankemetoder ikke gir deg det ønskede resultatet, kan slankeoperasjon... Les mer »
pensjonist

Inviterer til kurs for pårørende av demens i Bodø

Bodø kommune, Kløveråsen og Nasjonalforeningen for folkehelsen inviterer til et dagskurs for deg mellom 18 og 30 år, som har en mor eller en far med demenssykdom, opplyser Bodø kommune. – Målet... Les mer »
amathea

Amathea nominert til Jenteprisen 2019

Stiftelsen Amathea er nominert til Jenteprisen 2019 som deles ut av Plan International Norge på FNs internasjonale jentedag 11. oktober. Stiftelsen Amathea er en gratis tjeneste som tilbyr informasjon og veiledning knyttet... Les mer »
circle k

Jakter nye Rosa sløyfe-rekorder i Nordland

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Narvik, Mo i Rana, Fauske, Korgen og Mosjøen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner... Les mer »
medietilsynet

Bransjeutvalg mot kroppspress i sosiale medier lansert

Under en markering på Share i Oslo mandag, ble fagutvalget for influencermarkedsføring lansert. Utvalget skal administrere og håndheve nye etiske retningslinjer. I tillegg skal utvalget gi råd til nettverk, annonsører og påvirkere... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Norske kommuner mangler planer mot vold i nære relasjoner

Handlingsplaner mot vold i nære relasjoner kan hjelpe kommunene å yte lovpålagte tjenester til utsatte og utøvere av vold i nære relasjoner. Bare 40 prosent av kommunene har slike planer. Det viser... Les mer »
helsepartiet

Helsepartiet Bodø er stiftet

Denne uken ble Helsepartiet Bodø stiftet. Behovet for et parti som har helse som sin første hjertesak er stort også i vår kommune. Ved neste kommunevalg vil velgerne også kunne stemme Helsepartiet... Les mer »
utdanning

Onsdag deltar grunnskolene i Nordland på «Alle i bevegelse»

Prosjektet Helsefremmende skoler i Nordland i samarbeid med Nordland fylkeskommune og Nordland idrettskrets har tatt initiativ til en felles aktivitetsdag blant flest mulig grunnskoler i Nordland. Arrangørene ønsker dette skal bli en årlig markering og en felles påminnelse for alle om viktigheten... Les mer »
treningsstudio

Nordlendingers beste triks for å unngå trening

Få nordlendinger trener like mye som anbefalt. Og de nordlendingene som faktisk rører på seg har en rimelig bred definisjon av begrepet «fysisk aktivitet». En tredjedel av alle nordlendinger mener de er... Les mer »