lege

Ny fylkeslege i Nordland

Morten Juul Sundnes (46) ble i sommer ansatt som ny fylkeslege i Nordland. Sundnes har hatt stillingen som assisterende fylkeslege hos Fylkesmannen i Nordland siden 1. mars i 2018. Siden november 2018... Les mer »
tannlege

Budapestklinikken satser på tannturisme i Bodø

Budapestklinikken som allerede har avdelinger i henholdsvis Tønsberg og Tromsø, skal nå utvide med 15 nye avdelinger i Norge, og først ut er Bodø, ifølge Travelnews. – I Budapest kan du få... Les mer »
ofg

Potetsalat – Et must til sommermåltidet

Potetsalat er et naturlig tilbehør til grillmaten og sommerserveringen. Det er lett å lage den selv, og hjemmelaget potetsalat blir garantert godt mottatt, skriver Sykdsomsportalen.no. En undersøkelse gjennomført av Norstat i juni... Les mer »
spise frokost

Nordlendinger får ikke i seg frokost

4 av 10 nordlendinger dropper frokosten én eller flere dager i uken, selv om brorparten av dem skulle ønske de spiste frokost oftere. Det viser en undersøkelse utført av YouGov på vegne... Les mer »
frende

Husk dette kortet før Europa-ferien!

Skal du på reise i Europa i sommer, må du sjekke at du har gyldig helsetrygdkort. Glemmer du det, kan du få problemer. – Det er ikke bare pass, billetter og reiseforsikring... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Omkamp om innsyn i rapport om ny plassering av Helgelandssykehuset

Debatten om ny plassering av Helgelandssykehuset til Mo i Rana, har vekket engasjement i landsdelen. Bakgrunnen er en omstridt rapport fra konsulentselskapet Deloitte. Hanne Nora Nilssen som er leder i Alstahaug Venstre... Les mer »
ambulanse

Alvorlig trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet melder om en trafikkulykke på Søvik i Sandessjøen natt til fredag. Tre personer skal være involvert. En person er av helsepersonell definert som hard skadet. Vedkommende ble fraktet til sykehuset i... Les mer »
Norges arktiske studentsamskipnad

Kraft Narvik erstatter treningssenteret Stamina Narvik

Fra 1. september 2019 går treningssentrene Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen over til å hete Kraft Narvik. Den gode servicen og tilbudet medlemmene kjenner i dag vil bestå, og medlemskapene blir automatisk... Les mer »
gutt deprimert

Nordlandssykehuset og Bodø kommune skal samarbeide om rus og psykisk helse

Nordlandssykehuset og Bodø kommune har inngått en avtale om etablering av en samarbeidsgruppe som skal styrke samarbeidet mellom Psykisk helse og rusklinikken ved Nordlandssykehuset og Oppfølgingstjenesten i Bodø kommune, opplyser kommunen. –... Les mer »
Foto: Manxruler

Bevisstløs mann funnet ved City Nord

Fredag kveld ble det funnet en bevisstløs mann på Olav V gate ved City Nord i Bodø. Politibil og ambulanse ankom stedet. Det er uklart hva som har skjedd, men politiet mener... Les mer »