fjell vinter

Norske skientusiaster velger mer ekstreme destinasjoner

Fjerne og eksotiske reisemål lokker norske skientusiaster. SOS International gir stadig mer hjelp til nordmenn på skiferie i nye og mer ekstreme destinasjoner. Nordmenn elsker å stå på ski og hvalfarter til... Les mer »
pensjonist

Gildeskål kommune arrangerer skole for pårørende av demente

Hukommelsesteamet i Gildeskål kommune arrangerer pårørendeskole. Det planlegges oppstart 18. mars 2019. Kurset går over fem kvelder fra kl. 18.00-20.30, opplyser Gildeskål kommune. Påmeldingsfrist er. 8. mars 2019. For ytterlige informasjon eller påmelding... Les mer »
alkohol bilfører

Ville du stoppet en promillekjører?

Hver dag kjører berusede sjåfører mer enn 200.000 kilometer med personbil på norske veier. 1 av 5 unge tror ikke de hadde stoppet en som har drukket alkohol fra å kjøre bil.... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Skammelig behandling av minstepensjonister!

Nå må Norge ta minstepensjonistene på alvor! EUs fattigdomsgrense er 221.300 kroner i året. I Norge mottar en pensjonist som har minste pensjonsnivå for enslige 194 192 kroner i året. Kommuner må... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Regjeringen tar fra de syke og svake i Norge!

Regjeringen med det selvutnevnte familiepartiet KrF på laget – fører en usosial politikk ovenfor folk og familier som sliter i Norge. Det siste nå er at tusen vis av syke mennesker mistet... Les mer »
sykehus doktor

Glomfjord legekontor uten lege

Glomfjord legekontor har vært uten lege mandag siden 11. februar, opplyser Meløy kommune. Legekontoret i Glomfjord vil også være uten lege onsdag 14. februar og fredag 15. februar. Kontoret er imidlertidig bemannet... Les mer »
eskil hagen

Ungdommen i Bodø frykter for få tar HPV-vaksinen

Bodø kommune har gjort det slik at ungdom ikke lengre får dekket utgiften med å ta en HPV-vaksine, det får ungdommen i Bodø til å reagere. – Vi frykter at endringen kommunen... Les mer »
jenter barn

LESERINNLEGG: Når kvinner roper høyt for å kunne ta livet av en tvilling

Det stikker i hjertet når kvinner roper, skriker, marsjerer og kler seg i rødt for å bevare rettigheten for å kunne ta livet av en tvilling – en frisk tvilling. I dag... Les mer »
helse

Vall sykehjem i Meløy uten telefon

Vall sykehjem i Meløy er uten fasttelefon, opplyser Meløy kommune. Dette kan medføre problemer for pårørende og andre. Sykehjemmet kan kontaktes på mobil 952 41 775. Det arbeides med å rette feilen. Les mer »
bakervarer

Mattilsynets: Fortsatt mange feil i merkingen av brød og brødvarer

Mattilsynet har vurdert merking av 209 brød og brødvarer som selges i Norge. Hele 8 av 10 produkter hadde mindre eller større feil i forhold til regelverket. Flest feil var det med... Les mer »