tv3

EM-kamper ga TV3 den høyeste andelen på 15 år

En nervepirrende dag for de norske håndballjentene endte med at semifinalehåpet røk, men de nervepirrende kampene ga TV3 den største andelen på 15 år. Hele 44,2 prosent av alle seere mellom 15... Les mer »
bhk

Bortetap for BHK mot Bækkelaget

Bodø håndballklubb (BHK) tapte oppgjøret borte mot Bækkelaget søndag kveld. Det endte 30-29 til Bækkelaget som vant håndballkampen, opplyser NRK. Neste kamp for BHK er 12. desember borte mot Kolstad på Kolstad... Les mer »
tv3

Demonstrasjoner i Frankrike: Endringer i kampoppsett for håndball-EM

På grunn av demonstrasjoner i Frankrike blir kampene i håndball-EM som skulle spilles lørdag flyttet til søndag. Dette gjelder Sverige-Frankrike og Serbia-Russland. Det blir derfor ikke EM-studio på Viasat 4 lørdag og... Les mer »
tv3

Slik ser du Norge i mellomrunden av håndball-EM på TV3 og Viaplay

Håndballjentene spiller fredag, tirsdag og onsdag i mellomrunden av håndball-EM der hver kamp er like skjebnesvanger. Alle Norges kamper sendes på TV3 og Viaplay. Norge gikk onsdag videre til mellomrunden med null... Les mer »
bhk

BHK tapte hjemme mot Nærbø

Bodø Håndballklubb (BHK) sliter for tiden etter flere tap de siste kampene. I går gikk BHK på nok et tap, denne gangen på hjemmebane. Det ble tap for Bodø Håndballklubb, som i... Les mer »
comeon

ComeOn! viser håndballjentenes kamp om EM-gullet

ComeOn! drar til med en skikkelig førjulsgave til alle håndballinteresserte nordmenn: spillselskapet viser alle Norges EM-kamper direkte på nett-TV. – I ComeOn! etterstreber vi å levere et best mulig produkt til våre... Les mer »
comeon

– Veronica skyter Norge til EM-gull

Folket og bookmakerne tror at målmaskinen Veronica Kristiansen skyter Norge til EM-gull i håndball. – Skadene på Mørk og Kurtovic ødelegger ikke vinnersjansene, mener ekspert. Førstkommende lørdag skal Thorir Hergeirsson og kvinnelandslaget... Les mer »
bhk

BHK tapte mot ØIF Arendal

BHK tapte på bortebane onsdag kveld. ØIF Arendal vant 30-21 over Bodø håndballklubb i eliteserien i håndball for herrer, opplyser NRK. Neste kamp for Bodø håndballklubb er på hjemmebane Bodø Spektrum, 5.... Les mer »
tv3

Slik ser du håndball-EM på TV3 og Viaplay

Håndball-EM starter torsdag 29. november på TV3 og Viaplay. Håndballjentene spiller sin første kamp mot Tyskland lørdag 1. desember. Alle Norges kamper sendes med studio på TV3 og Viaplay. De dagene Norge... Les mer »
tv3

Ole Erevik blir TV3-ekspert under håndball-VM i januar

Ole Erevik er klar som studioekspert under herrenes håndball-VM som spilles i Danmark og Tyskland i januar. Håndball-VM i januar sendes på TV3 og Viaplay. – Forrige VM spilte jeg sammen med... Les mer »