hus vinter

Høring i Hamarøy: Vurdering av 0-konsesjon for eiendommer

Kommunestyret har vedtatt at vurdering av forskrift om 0-konsesjon legges ut til høring. Hamarøy kommune ber derfor alle berørte komme med synspunkter innen høringsfristen 22. februar 2019, opplyser kommunen. Basert på høringsnotat i vedtaket... Les mer »
drikke glass

Ny vannkrise i Hamarøy

Bodøposten.no har tidligere skrevet om vannproblemene i Hamarøy. I September i fjor skrev Bodøposten.no om at det var problemer med drikkevannet i Hamarøy. Nå er det igjen problemer med drikkevannet i kommunen.... Les mer »
nettbutikk interiør

Epost-problemene for Hamarøy kommune delvis løst

Bodøposten.no skrev i desember om at Gildeskål kommune hadde midlertidige problemer med kommunal e-post og oppfordrer publikum som har hastesaker å ta kontakt på telefon. Nå skal problemene være løst – delvis.... Les mer »
nye hamarøy

Nye Hamarøy kommune med ny nettside

Hamarøy og Tysfjord kommuner skal legges ned, og Hamarøy og Tysfjords vestside danner ny kommune sammen 1. januar 2020. Navnet på den nye kommunen blir Hamarøy kommune. Prosjektet for nye Hamarøy lanserer... Les mer »
kirke

Skutvik Blandakor med flere julekonserter i Nordland

I år som i fjor drar Skutvik Blandakor med dirigent Johannes Roksand Fauchald på juleturné. Med konsertene vil koret spre sanggleden, og skape et lite pusterom i en hektisk førjulstid, opplyser Hamarøy... Les mer »
jul

Julemesse 1. desember i Hamarøy

Det skal arrangeres en julemesse i Hamarøy 1. desember. Julemessen arrangeres av Buvåg lokalutvalg og Vesterbygda grendehus. Julemessen på grendehuset åpner kl. 12.00 og stenger kl. 15.00, opplyser Hamarøy kommune. Les mer »
sytråd tekstil

Sy handlenett med Natur og Ungdom Hamarøy

Natur og Ungdom Hamarøy inviterer deg til å sy handlenett på biblioteket 29. november kl. 18.30 – 20.00. Her kan du sy ditt eget handlenett, dekorer handlenettet med potettrykk og lag din... Les mer »
scandic live nation

Aftershopping konsert i Hamarøy etter julemarkedet

Bodøposten.no publiserte i oktober nyheten om at det skal arrangeres et stort julemarked i Hamarøyhallen. Julemarkedet kalles Blankbygda shoppingsenter og arrangeres 24. november. Nå opplyser Hamarøy kommune at det også skal bli... Les mer »
tjen penger online

Kurs for gründere i vinter: Start opp Salten

Har du en forretningsidè? Kurset «Start opp Salten» gir deg innsikt i hva som kreves for å starte en bedrift, hvordan du går frem og hvem som kan hjelpe deg i etableringsprosessen.... Les mer »
julepynt

Julemesse på Buvåg grendehus i Hamarøy

Også i år skal det arrangeres julemesse på Buvåg grendehus i Hamarøy. Julemessen går av stabelen 1. desember, opplyser Hamarøy kommune. Det er Buvåg lokalutvalg/Vesterbygda grendehus planlegger julemesse lørdag 1. desember på... Les mer »