primula blomster

Årets aller første blomst er vakre Primula!

Primula betyr den første, og den bringer bud om vår og lysere dager med sine intense farger og milde blomsterduft. Det finnes mange arter av Primula. De er flerårige, og mange trives... Les mer »
planter hage blomster

Slik vanner du plantene i ferien!

Bekymret for plantene, enten regnet øser ned eller varmen er i ferd med å utmatte både mennesker og planter? Få våre beste til for plantene i sommerferien her! Mange planter tåler mer... Les mer »
hage stol bord parasoll

Mattilsynet: Slik får du hageidyll uten plantevernmidler

Løvetann i plenen, lus på rosene, mark i eplene. Det er mange utfordringer for den som vil realisere drømmen om en bugnende hage. Plantevernmidler kan i noen tilfeller løse problemene, men slike... Les mer »
margeritt

Spansk margeritt – Sommerfavoritt i krukker og bed

Spanske margeritter ser nesten kunstige ut, der de titter frem med kraftfulle blader og klare, sterke farger i blomstene. Dette er en av våre flotteste sommerblomster, og til og med en som... Les mer »
hage sommer

Hageservice utvider i Bodø

Er du en handyman eller håndverker? Nå søker Hageservice etter aktuelle franchisetakere i områdene Bodø, Harstad, Narvik og Lofoten. En annose på Facebook i Bodø søker etter folk som ønsker å arbeide... Les mer »
if

Sjekk datoen på grillslangen!

Ett eller flere steder på slangen til gassgrillen er produksjonsdatoen stemplet på. Men mange aner ikke at slangen på gassgrillen går ut på dato. Mange slurver med å bytte ut gasslangen som... Les mer »
tre terrasse beis

Produktguide: Terrasse uten miljøgifter

Skal du bygge terrasse? Velg planker av svanemerket holdbart tre, så unngår du miljøgifter og annen problemkjemi. Det er bra både for naturen og for alle som skal tasse barbeint rundt på... Les mer »
hage sommer

Respekter helligdagsfreden og naboen

Våren er her med gress, busker og trær, noe som betyr at vi også går inn i en ny sesong med nabokrangling. Mange irriterer seg over naboens gressklipper søndag morgen, og trærne... Les mer »
hage

Europris-ekspert: Vent med å plante til nattefrosten er over

Vårens første vårtegn er her, og vi er klare til å bevege oss ut i hagen eller på balkongen. Europris arrangerer hagefestival i uke 17, 18 og 19 i alle sine 252... Les mer »
einarsen

Fra Narvik til Milano

Ann Kristin Einarsen fra Narvik har en mastergrad i kunstfag fra Kunsthøgskolen i Oslo, og er opptatt av å utforske mulighetene som ligger i materialer som keramikk og porselen. Hun har vært... Les mer »