bolig

Gjensidige: – Boligselgere frykter kjøperne

Nærmere halvparten av dem som skal selge bolig frykter konflikt med kjøper. Nå vedtar Stortinget ny avhendingslov, som Gjensidige mener kan dempe konfliktnivået betydelig. En undersøkelse gjennomført av IPSOS for Gjensidige viser... Les mer »
17 mai

Skader på bunaden kan koste mye

Gjensidige registrerte kun 25 bunadsskader i 2018, med enkeltsaker som har kostet over 100 000 kroner. – Derfor er ikke bunadsforsikring nødvendigvis overflødig, men hver enkelt bør vurdere sitt behov og ikke... Les mer »
harstad

1 av 3 har vært i konflikt med naboen – Våren er høysesong

I en undersøkelse gjort for Gjensidige svarer en av tre at de har vært i konflikt med naboen. En av ti har måtte ty til advokat for å løse konflikten. Våren er... Les mer »
dekkskift

Gjensidige: – Flere hunde bilister kommer til å miste sommerdekkene

I løpet av de neste månedene vil flere hundre bilister miste nylig påskrudde sommerdekk under fart og skade bilen sin. – Hvert år rykker Falck og andre bilbergere ut for å hjelpe... Les mer »
ratt subaru

Små steiner gjorde skade for 80 millioner kroner i Nordland

Ødelagte bilruter på grunn av steinsprut kostet forsikringsbransjen i Nordland rundt 80 millioner kroner i fjor. Våren er høysesong for glasskadene. – Steinsprutskader er det mye av gjennom hele året, men våren... Les mer »
hiurnews fox

Terror på Sri Lanka: Allerede henvendelser til forsikringsselskapene

Foreløpig har det kommet noen få henvendelser til Gjensidige som gjelder endring av reiserute. – Vi følger situasjonen nøye og kontinuerlig, og er klare til å bistå de som er berørt, sier... Les mer »
gjensidige brann

Kald og fin påske gir økt brannfare – Skader for millioner

En tørrere og solrik påske i kombinasjon av grill og åpen ild kan gi flere branner, advarer Gjensidige. – I månedene april og mai i fjor registrerte forsikringsbransjen over 100 skader etter... Les mer »
bil stein vindu

Nå starter sesongen for steinsprutskader

Reparasjon av frontruter etter steinsprut kostet forsikringsselskapene over 1,6 milliarder kroner. – Våren er høysesong for steinsprut. Når snøen smelter blir småsteiner og annet rask i veibanen virvlet opp, og smeller inn... Les mer »
nordea

Gjensidige og Nordea inngår samarbeid i Bodø

1. mars tok Nordea over som eier av Gjensidige Bank. Nå slår Norges største forsikringsselskap og Nordens største bank kreftene sammen i konkurransen om kundenei Bodø. – Vi beholder både Gjensidige-kontoret og... Les mer »
nordea

Nordea fullfører kjøpet av Gjensidige Bank

I dag har Nordea fullført oppkjøpet og overtatt alle aksjene i Gjensidige Bank ASA. Parallelt med denne transaksjonen trer også den gjensidige distribusjonsavtalen mellom Nordea og Gjensidige Forsikring i kraft. Som annonsert... Les mer »