vinter trafikk vei

Gjensidige advarer: Nå er det høysesong for dekk på ville veier

I løpet av de neste månedene vil flere hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin – Hvert år rykker bilbergere ut for å hjelpe flere hundre fortvilte... Les mer »
halloween

Ber spøkelsene om å bruke refleks

De siste fem årene er det meldt om over 2000 påkjørsler av fotgjengere på landsbasis. Mange av disse ulykkene skjer i mørket. Torsdag 31. oktober er det Halloween med mange svartkledde barn... Les mer »
hund

Millionsalg av hundeforsikring

Første uka i september økte antall solgte hundeforsikringer med nærmere 70 prosent i forhold til uka før. – Sammenligner vi september med august økte salget med 50 prosent, forteller produktsjef Torfinn Jæger... Les mer »
ratt subaru

Irriterer seg over lusekjøring

7 av 10 har opplevd farlige situasjoner i trafikken forbindelse med at bilister kjører under fartsgrensen. Mange av oss har opplevd å ligge bak et kjøretøy som ligger godt under fartsgrensen. Når... Les mer »
fartsgrense

Her går det rundt for mange i Nordland

1 av 5 bilister i Nordland er usikker på hvordan de skal oppføre seg i rundkjøringer. Feil bruk av blinklys irriterer mest. Rundkjøringer engasjerer og er et tema som preges av sterke... Les mer »
fartsgrense

Går rundt for mange i rundkjøringer

1 av 4 er usikker på hvordan en skal oppføre seg i rundkjøringer og feil bruk av blinklys irriterer bilistene mest – Rundkjøringer engasjerer voldsomt og er et tema som preges av sterke... Les mer »
ratt subaru

Trafikksinker irriterer bilistene i Nordland

6 av 10 i Nordland sier de har opplevd farlige situasjoner i trafikken i forbindelse med at bilister kjører under fartsgrensen. Mange av oss har opplevd å ligge bak et kjøretøy som... Les mer »
gjensidige

– Mange er ikke klar over at de i realiteten går rundt med mange hundre tusen kroner i lomma

– Nyere biler kan så og si ikke stjeles uten originalnøkkelen, med mindre du er profesjonell biltyv, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige Forsikring. I de aller fleste tyveriene av nyere biler... Les mer »
fly reise ferie

Avbestiller kostbare reiser som aldri før

Feriene våre blir stadig mer kostbare. I sommer har erstatninger etter avbestillinger økt med nærmere 40 prosent viser tall fra Gjensidige. Bare i juni og juli har Gjensidige alene utbetalt avbestillingserstatninger for over... Les mer »
gjensidige

Smuglervarer dekkes ikke på reiseforsikringen

Har du kjøpt kostbare smykker, klokker, vesker eller annet utstyr i utlandet i sommer, bør du lese dette. Ikke alt, men mye er billigere i utlandet. Nordmenn på ferie blir derfor fristet... Les mer »