trafikk skilt

Mange stikker av etter å ha kjørt på dyr

Hver sommer opplever bønder at dyr på beite blir påkjørt, uten at bilistene varsler om det. Store dyrelidelser kunne vært unngått om flere varslet fra. – Jeg tror det er for liten... Les mer »
småbåt

Sjokktall: 3 av 10 båteiere i Nordland kan ikke lese og forstå et sjøkart!

Mange har sjøkart med seg i båten, men ikke alle kan bruke det, viser en fersk undersøkelse fra Gjensidige. Forsikringsselskapet Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart, enten på papir... Les mer »
gjensidige

1 av 3 kan ikke lese og forstå et sjøkart

Mange har det med, men ikke alle kan bruke det, viser en fersk undersøkelse fra Gjensidige. – Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart enten på papir eller digitalt. Selv... Les mer »
gjensidige

21,7 millioner kroner til Bodø fra Gjensidige

Gjensidiges kunder i Bodø får 21,7 millioner kroner i kundeutbytte i år. Dette tilsvarer 14,1 prosent av det kundene betalte i forsikring i fjor. – For tiende året på rad har Gjensidige... Les mer »
lyn

Kraftig økning i lyn-erstatninger – Nå braker det løs igjen

Erstatninger etter lynskader har økt med over 100 prosent de siste ti årene sammenlignet med tiårs-perioden før. Store mengder fintfølende elektronikk må ta hovedskylda. – I tillegg kan klimaendringene spille inn. Våtere og... Les mer »
gjensidige

Gjensidige: – Solid utbytte til 800.000 nordmenn

Gjensidiges 800.000 kunder i Norge får hele 2,2 milliarder kroner i kundeutbytte i år. – For tiende året på rad har Gjensidige gleden av å dele ut et solid utbytte, sier konsernsjef... Les mer »
bolig

Gjensidige: – Boligselgere frykter kjøperne

Nærmere halvparten av dem som skal selge bolig frykter konflikt med kjøper. Nå vedtar Stortinget ny avhendingslov, som Gjensidige mener kan dempe konfliktnivået betydelig. En undersøkelse gjennomført av IPSOS for Gjensidige viser... Les mer »
17 mai

Skader på bunaden kan koste mye

Gjensidige registrerte kun 25 bunadsskader i 2018, med enkeltsaker som har kostet over 100 000 kroner. – Derfor er ikke bunadsforsikring nødvendigvis overflødig, men hver enkelt bør vurdere sitt behov og ikke... Les mer »
harstad

1 av 3 har vært i konflikt med naboen – Våren er høysesong

I en undersøkelse gjort for Gjensidige svarer en av tre at de har vært i konflikt med naboen. En av ti har måtte ty til advokat for å løse konflikten. Våren er... Les mer »
dekkskift

Gjensidige: – Flere hunde bilister kommer til å miste sommerdekkene

I løpet av de neste månedene vil flere hundre bilister miste nylig påskrudde sommerdekk under fart og skade bilen sin. – Hvert år rykker Falck og andre bilbergere ut for å hjelpe... Les mer »