gjensidige

Gjensidige: Masse skader i nord etter stormen

Bodøposten.no har i flere nyhetssaker dekket stormen som har rammet Bodø, Salten, og hele Nordland. Nå rapporterer Gjensidige om minst 20 skader i nord, bare på bygninger. – Pr. 17. februar er... Les mer »
tak vinter

Gjensidige: Snøtyngdeskader kan unngås

Sist vinter var det utbetalinger fra forsikringsselskapene på over 400 millioner kroner knyttet til snøtyngde som ødela tak etc., særlig driftsbygninger i landbruket. Det ble gjort avkortninger i mange saker, som var... Les mer »
gjensidige

16% i Nordland synes forsikringssvindel er OK

En undersøkelse fra Gjensidige viser at 16 prosent i Nordland synes det er helt greit å svindle forsikringsselskapet sitt, og det er de unge som har de dårligste holdningene. En av tre... Les mer »
gjensidige

Gjensidige: Flere hundre båter tatt av vinden

Mange båteiere fikk en dårlig start i 2019. Nyttårsstormen som feide inn over kysten vår gjorde skader på båter for flere millioner kroner  – Selv om det er vinter, ligger mange båter... Les mer »
gjensidige

650 millioner i uværskader i 2018

Forsikringsselskapene betalte ut omtrent 650 millioner kroner for skader forårsaket av uvær i 2018. Høstflommen i Oppland og på Vestlandet var den dyreste hendelsen. – Selv om 2018 ikke ble noe rekordår... Les mer »
dekkskift

170 000 kjører på utslitte vinterdekk

Gjensidiges samfunnsundersøkelse, som er utført av Ipsos, viser at 5 prosent av bilistene har vinterdekk som er seks år eller eldre. Det tilsvarer 170 000 biler, og av disse er det over... Les mer »
gjensidige

En enkel dings kunne forhindret halvparten av boligbrannene i Nordland

Nær halvparten av boligbrannene i fjor skyltes komfyrbranner. En komfyrvakt kunne forhindret de fleste av disse, men kun to av ti i Nordland har installert den. Statistikk fra brann- og redningsvesenet viser... Les mer »
biler parkering

Pass på: 500 parkeringskader på Black Friday!

Black Friday blir for noen ekstra mørk på grunn av uoppmerksomme sjåfører. Tall fra i fjor viser at antall skader økte med 40 prosent i forhold til andre fredager. En av tre... Les mer »
alkohol måler

Tre av ti i Nordland tror de har kjørt med promille

Svært mange tar sjanser og kombinerer bilkjøring med alkohol. Tre av ti i Nordland tror at de kan ha promillekjørt. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige. Undersøkelsen viser også... Les mer »
Gjensidige Bolighandel

En av tre sparer for å få barna inn i boligmarkedet

Det kommer frem i Gjensidiges Samfunnsundersøkelse, som er utført av IPSOS. Andelen er nokså lik i mesteparten av landet. – Mange har et ønske om at barna skal tidlig inn i boligmarkedet,... Les mer »