bolig kjøkken brann

Boligbranner: Kun 1 av 4 i Nordland har dokumentert verdiene i hjemmet

Etter en brann eller et tyveri er det ofte svært vanskelig å ha oversikt over hva som er borte. Forsikringsselskapet Gjensidige anbefaler å filme boligen med mobilen før det er for sent.... Les mer »
gjensidige

Har du gjort dette?

I så fall er du en av få. Forsikringsselskapet Gjensidige har bedt Ipsos gjøre en undersøkelse av hvor mange som har dokumentert verdier i hjemmet. Kun 27 prosent – eller en av... Les mer »
kalkulator

Rekordhøyt årsresultat i Gjensidige

Det solide resultatet for fjerde kvartal 2019 ble drevet av en fortsatt gunstig utvikling i det underliggende forsikringsresultatet og vesentlig høyere finansavkastning. Helårsresultatet for 2019 var vesentlig bedre enn for 2018, takket... Les mer »
Norsk elbilforening

Ikke høyere brannrisiko for elbiler

Gjensidige forsikring tar feil. Det er ingen større grunn til at elbilister skal frykte brann enn de som kjører bensin- eller dieselbiler.  – At Gjensidige slår mynt på den tragiske brannen ved Sola... Les mer »
politi piggdekk

700 millioner i uværskader i 2019 – Mest skader i Nordland

Forsikringsselskapene betalte ut omtrent 700 millioner kroner for skader forårsaket av uvær i 2019. Storm og skred i Nordland og styrtregn i Fredrikstad var de dyreste hendelsene. Den dyreste værhendelsen i 2019... Les mer »
matlaging

Kun en av fire i Nordland har innstallert dings som forhindrer komfyrbrann

Nær halvparten av boligbrannene i fjor skyltes komfyrbranner. En komfyrvakt kunne forhindret de fleste av disse, men kun en av fire i Nordland har installert den. Tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og... Les mer »
bolig kjøkken brann

Menn topper brannstatistikken

Siden år 2000 har 1079 personer omkommet i brann i Norge, men aldri før har kjønnsfordelingen vært så skjev som nå. Nå starter brannsesongen igjen. – Menn har dessverre toppet dødsbrannstatistikken i... Les mer »
bedrift lønn avtale

Bondelaget inngår forsikringsavtale med Gjensidige

Norges Bondelag har valgt Gjensidige som leverandør av skadeforsikringer og pensjonsprodukter til sine medlemmer.  Norges Bondelag og Gjensidige har over tid hatt et samarbeid om medlemsforsikringer. Avtalen som nå er inngått gjelder... Les mer »
biler parkering

Black Friday – Ikke gjør denne feilen!

Årets største handledag vil for noen bli ekstra mørk. Rundt lunsjtider vil rundt 100 personer bulke å skade bilen sin, men fortvil ikke – det finnes håp. En av tre skader denne dagen... Les mer »
fartsgrense

En av fem i Nordland tror de har kjørt med promille

Kolliderer du i ruspåvirket tilstand kan du ende opp med erstatningskrav på flere millioner kroner. Likevel svarer en av fem i Nordland at de tror de har kjørt med promille. Alt for... Les mer »