ratt subaru

Trafikksinker irriterer bilistene i Nordland

6 av 10 i Nordland sier de har opplevd farlige situasjoner i trafikken i forbindelse med at bilister kjører under fartsgrensen. Mange av oss har opplevd å ligge bak et kjøretøy som... Les mer »
gjensidige

– Mange er ikke klar over at de i realiteten går rundt med mange hundre tusen kroner i lomma

– Nyere biler kan så og si ikke stjeles uten originalnøkkelen, med mindre du er profesjonell biltyv, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige Forsikring. I de aller fleste tyveriene av nyere biler... Les mer »
fly reise ferie

Avbestiller kostbare reiser som aldri før

Feriene våre blir stadig mer kostbare. I sommer har erstatninger etter avbestillinger økt med nærmere 40 prosent viser tall fra Gjensidige. Bare i juni og juli har Gjensidige alene utbetalt avbestillingserstatninger for over... Les mer »
gjensidige

Smuglervarer dekkes ikke på reiseforsikringen

Har du kjøpt kostbare smykker, klokker, vesker eller annet utstyr i utlandet i sommer, bør du lese dette. Ikke alt, men mye er billigere i utlandet. Nordmenn på ferie blir derfor fristet... Les mer »
gjensidige

Les disse morsomme reisehistoriene og skademeldingene fra Gjensidige

Bare fantasien setter grenser for hva som kan komme inn av skademeldinger i løpet av en sommer. Noen prøver å få dekket operasjon til ny nese etter å ha «gått på trynet»... Les mer »
trafikk skilt

Mange stikker av etter å ha kjørt på dyr

Hver sommer opplever bønder at dyr på beite blir påkjørt, uten at bilistene varsler om det. Store dyrelidelser kunne vært unngått om flere varslet fra. – Jeg tror det er for liten... Les mer »
småbåt

Sjokktall: 3 av 10 båteiere i Nordland kan ikke lese og forstå et sjøkart!

Mange har sjøkart med seg i båten, men ikke alle kan bruke det, viser en fersk undersøkelse fra Gjensidige. Forsikringsselskapet Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart, enten på papir... Les mer »
gjensidige

1 av 3 kan ikke lese og forstå et sjøkart

Mange har det med, men ikke alle kan bruke det, viser en fersk undersøkelse fra Gjensidige. – Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart enten på papir eller digitalt. Selv... Les mer »
gjensidige

21,7 millioner kroner til Bodø fra Gjensidige

Gjensidiges kunder i Bodø får 21,7 millioner kroner i kundeutbytte i år. Dette tilsvarer 14,1 prosent av det kundene betalte i forsikring i fjor. – For tiende året på rad har Gjensidige... Les mer »
lyn

Kraftig økning i lyn-erstatninger – Nå braker det løs igjen

Erstatninger etter lynskader har økt med over 100 prosent de siste ti årene sammenlignet med tiårs-perioden før. Store mengder fintfølende elektronikk må ta hovedskylda. – I tillegg kan klimaendringene spille inn. Våtere og... Les mer »