sykemelding

Lege fra Gildeskål vant pris

Styret i Nordland Legeforening har utnevnt kommuneoverlege Laila Didriksen til årets Nordlandsdoktor 2019, hun fikk prisen under legeforeningens festmiddag, opplyser Gildeskål kommune. I bloggen casadridriksen.no gir hun et innblikk i livet sitt som mor,... Les mer »
Foto: Frankemann

Gildeskål kommune samler næringslivet for satsing som reiselivsdestinasjon

Gildeskål kommune inviterer næringsaktører og andre interesserte til workshop om utvikling av Gildeskål som reiselivsdestinasjon. Steinar Jøraandstad, gründer og konseptutvikler med solid erfaring fra opplevelsesnæringen, forteller Gildeskål kommune. Worshopen arrangeres onsdag 2. oktober kl. 09.00... Les mer »
natur sommer barn

Dugnad i Gildeskål for inkludere barn og unge i fritidsaktiviteter

En dugnad med fokus på å gjøre det lettere å inkludere barn og unge i fritidsaktiviteter gjennomføres 10. september, opplyser Gildeskål kommune. Kommunen ønsker at alle som  er med i en organisasjon... Les mer »
småbåt

Båtfører promilletatt i Gildeskål

Politiet rapporterer at de har gjennomført en kontroll av redningsvester, båtførerprøve og promille på båtførere i Nygårdsjøen i Gildeskål natt til lørdag. Resultatet ble at en båtfører ble anmeldt etter mistanke om... Les mer »
nordland fylke

Nordland Fylkeskommune endrer rutene Bodø – Gildeskål

Fra uke 29/2019 endres ruteplanene fredager i rutene 18-445 Bodø – Gildeskål og 18-539 Bodø – Væran, opplyser Gildeskål kommune. 18-445 fra Bodø til Gildeskål får avgang fra Bodø kl. 22.00 fredag i... Les mer »
bilkrasj

Trafikkulykke på kummunegrensa mellom Meløy og Gildeskål

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på kommunegrensa mellom Meløy og Gildeskål i Salten torsdag formiddag. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politibil

Mann i 20-årene tatt for narkotika i Gildeskål

En mann i 20-årene har blitt arrestert og anmeldt for bruk og besittelse av narkotika i Gildeskål natt til søndag. Bevissikring er utført og den mistenkte er avhørt og har erkjent forholdet.... Les mer »
Foto: Frankemann

Gildeskål kommune satser på fysisk aktivitet og friluftsliv

Gildeskål kommune har nå startet arbeidet med en kommunedelplan for fysisk aktivitet og naturopplevelser. I planarbeidet vurderes både nye anlegg og aktivitetstiltak​, ifølge Gildeskål kommune. Den nye kommunedelplanen er nå ute på høring. Høringsfristen er... Les mer »
Foto: Frankemann

Tidlig stemmegivning i Gildeskål kommune

Velgere i Gildeskål som ønsker å stemme i perioden 1. juli til 9. august kan henvende seg til kommunen og avtale tid for å stemme, opplyser Gildeskål kommune. Send epost  til [email protected], eller... Les mer »
fest sommer arrangement

Snart klart for Midtsommertreffet på Inndyr

Fredag 21. juni går Midtsommertreffet på Inndyr av stabelen, opplyser Gildeskål kommune. Det er Inndyr vel som er arrangør. Fredag fra kl. 19.00 er det quiz, fra kl 21.00 til 03.00 er... Les mer »