frp

Ny rapport: Gasseksport kan gi positive ringvirkninger for Nord-Norge

Mandag overleverte Gassco en fersk rapport til olje- og energiminister Sylvi Listhaug, der de har sett nærmere på mulighetene for økt gasseksport fra Barentshavet. Rapporten konkluderer med at flere gasstransportalternativer vil være... Les mer »
finnmark troms

LESERINNLEGG: Nord-Norge går så det suser, men noen vil likevel ikke bo der

Regjeringen har tatt en rekke grep for å styrke og utvikle landet vårt. Hele landet vårt. Dette har gitt gode resultater, ikke minst i våre nordligste fylker, med høy økonomisk vekst og... Les mer »
sylvi listhaug

LO-lederen utfordrer Sylvi Listhaug på CO2-fangst

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen utfordrer den nye olje- og energiministeren Sylvi Listhaug (FrP) på CO2-fangst. – Den nye olje- og energiministerens første og viktigste oppgave blir å sørge for at vi får på... Les mer »
natt tog

Foreslår bygging av Nord-Norges-banen

Per-Willy Amundsen (FrP) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) har fremmet forslag om at Stortinget skal be Regjeringen igangsette arbeidet med å realisere Nord-Norge-banen, ifølge organisasjonen Nord-Norge-banen. «Det er av nasjonal strategisk interesse... Les mer »
pelle politibil

Pelle Politibil har store rustskader – Justisministeren lover å hjelpe

Pelle Politibil som er stasjonert i Bodø har alvorlige rustskader. Nå blir den folkekjære folkevognen i sort og hvitt tema i Stortinget og justisministeren lover å ordne opp, melder NRK. Det varstortingsrepresentant... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Allan Ellingsen fra Bodø fikk rapport om fremtidens transport

Statssekretær i Samferdselsdepartementet, Allan Ellingsen (FrP), mottok tirsdag rapporten Transport21. Den er et innspill til strategi for forskning, utvikling og innovasjon i transportsektoren, rettet mot myndigheter, FoU-aktører og næringsliv. – Vi trenger... Les mer »
frp

Luftambulansesaken: FrP med fire krav til helseministeren

Åshild Bruun-Gundersen, helsepolitisk talskvinne for Fremskrittspartiet, og Bengt Rune Strifeldt, Stortingsrepresentant fra Finnmark, er sterkt bekymra for situasjonen i luftambulansetjenesten i Nord-Norge og ber Helseministeren ta grep. Det har i tiden før... Les mer »
terje halleland

Terje Halleland (FrP): – Bellonas aksjon mot boreriggen en fare for liv og helse

29. oktober varslet Bellona at de er på vei ut til Trænarevet på Helgeland for å aksjonere mot boreriggen West Hercules. Bakgrunnen for aksjonen er at organisasjonene Natur og Ungdom, Norges Miljøvernforbund... Les mer »
cocktails mocktails

Statsbudsjettet 2020: Regjeringen stimulerer til fri flyt

Siden Siv Jensen tok over som finansminister har grensehandelen økt med 24,6 % og alkoholavgiftene med 14,5 %. I forslaget til statsbudsjett for 2020 foreslår Regjeringen på nytt å øke alkoholavgiftene. Vin... Les mer »
jonas støre

Jonas Gahr Støre oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister

Jonas Gahr Støre (Ap) oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister og oddssetterne tror mer på Lan Marie Berg (MDG) enn Siv Jensen (FrP). Selv om kommune- og fylkestingsvalget viste en nedgang... Les mer »