af gruppen

Slik blir verdens beste vei en virkelighet i Norge

Kan vi bygge verdens beste vei? spurte AF Gruppen og Norconsult da de inviterte til debatt i Arendal. – Det er ikke et mål i seg selv. Det viktigste er at den... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

LESERINNLEGG: FrP beskytter velferden i kommunene

En av samfunnets største utfordringer er økt belastning på velferdstjenestene grunnet høy innvandring. Lenge har politikere og medier forsøkt å overtale befolkningen om at innvandring er berikende og lønnsomt. Av Jon Helgheim,... Les mer »
natur sommer barn

Over 1 million kroner i økt tilskudd mot barnefattigdom i Bodø

Tilskuddene i «Nasjonaltilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier 2019» er klart. Regjeringen bevilger i år 302 millioner kroner til tilskuddsordningen. Frivillige tiltak er en viktig del av ordningen. – Aldri før... Les mer »
faktisk.no

Nei, pensjonistene har ikke fått dårligere kjøpekraft hvert år med Frp i regjering

Les mer »
Oslo katolske bispedømme

Biskop Eidsvig om au pair-saken: – Rydd opp i regelverket

Biskop Bernt I. Eidsvig av Oslo oppfordrer politikere og myndigheter til å rydde opp i regelverket for au pairer. Han er bekymret for au pairenes ve og vel: – Det er viktig... Les mer »
bomstasjon

LESERINNLEGG: FrP snyter sine velgere!

I Norge har vi mange velgere som har vært motstandere av bompenger i alle år og hørt på FrP sin samferdselspolitikk. Kom FrP i regjering skulle FrP rive alle bomstasjoner og bygge nye... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Pensjonister gjør trygdeopprør!

Regjeringen har spart 7,5 milliarder kroner på å underregulere pensjonistene våre siden reformen startet i 2011, ifølge sjefsøkonom Erik  Orskaug for UNIO. Det går ut på at pensjonistene skal få 0,75 prosentpoeng mindre... Les mer »
Foto: Frankemann

Disse stiller til valg i Gildeskål

Valgstyret i Gildeskål har godkjent alle valglistene til partiene som stiller kandidater til kommunestyrevalget i 2019, melder Gildeskål kommune. Her er topp-kandidatene som stiller til valg i Gildeskål i 2019: Fremskrittspartiet: Thrond... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Det norske folk fortjener bedre enn dette Siv Jensen!

Det norske bompenge-systemet fortsetter med økt styrke og setter daglig nye norgesrekorder i bompenger – og pumpeprisen på bensin og diesel blir bare dyrere. Mai prisen på bensin er i dag godt... Les mer »
læring lærer klasse

Kvalitetsløft i skolene i Nordland

I dag er det i overkant av 500 lærerspesialister i norsk skole. Fristen for å søke om støtte til flere lærerspesialister var rett før påske, og nå er søkertallene fra kommuner og... Les mer »