vinter trafikk vei

8 av 10 har mistet kontrollen på vinterføre – Nordlendinger minst bekymret

84 prosent av mannlige bilister har opplevd å miste kontrollen på vinterføre. Samtidig er det nettopp menn som er minst bekymret for å kjøre på vinterføre. Det viser en ny undersøkelse gjennomført... Les mer »
trygg trafikk

Therese Johaug er årets refleksdesigner

Årets refleksdesigner for Trygg Trafikk er klar. Designteamet i merkevaren Johaug har sammen med skistjerna fra Dalsbygda laget reflekser med sporty, nordisk design. Det er Trygg Trafikk og Fremtind Forsikring som står... Les mer »
hagl

Har ikke tillitt til politikernes håndtering av ekstremvær

Norge opplever stadig flere klimarelaterte naturskader, men fire av ti nordmenn har ingen eller liten tillit til at kommunepolitikerne har nok kunnskap til å ivareta sikkerheten deres ved ekstremvær. – Vi er... Les mer »
fly reise ferie

Miljøhensyn påvirker nordmenns ferievalg

Tidligere erfaringer trumfer alt annet når vi velger hva vi skal gjøre i sommer. Samtidig oppgir nesten 670.000 nordmenn at miljøhensyn påvirker sommerferievalget. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse... Les mer »
hus hytte sommer norge

Slik sikrer du boligen din i sommer

Hvor du bor sier noe om hvor godt du sikrer boligen din før du drar på ferie. En av fem gjør ikke ekstra tiltak i det hele tatt. Det viser en fersk... Les mer »
fremtind

Ny teknologi skal gi båteierne ro i sjela

En ny løsning som blant annet måler og varsler G-krefter, støt, vannivå og posisjon kan begrense og forebygge skader på båten. – Nå kan båteiere enkelt ha tilsyn med båten sin akkurat... Les mer »
fly reise ferie

De yngste har minst kontroll på reiseforsikringen

Én av tre under 35 år er usikre på hva reiseforsikringen dekker. Mest usikre er de under 24 år, og det er flest av disse som skal ut og reise i sommer.... Les mer »
nordlandssykehuset

Ny undersøkelse: Nær 900 000 kunne syklet til jobb

Over fire av ti nordmenn som i dag kjører bil til jobb kunne syklet. Det er i Finnmark og Agder flest mener de kan bytte ut bilen med sykkel til jobben. Det... Les mer »
småbåt

Båtvedlikehold: Du bør bruke 1000 kroner per fot

– En tommelfingerregel er at det årlige vedlikeholdet koster en drøy tusenlapp per fot, sier skadeforebygger Therese Nielsen i Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB. Normalt meldes det om lag 10.000... Les mer »
sparebank 1

En god start på året for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen leverer et første kvartal som er på linje med fjoråret. Et negativt skadeforsikringsresultat bidrar isolert til en svekkelse av resultatet, men god finansavkastning samt resultatfremgang for flere av datterselskapene... Les mer »