fotballbane

Altibox forsterker samarbeidet med Norsk Toppfotball

TV- og internettleverandøren Altibox fortsetter som største hovedsamarbeidspartner til Eliteserien, OBOS-ligaen og Altibox eSerien i tre nye år. – Det er svært gledelig at Altibox gir oss fornyet tillit. Norsk fotball er... Les mer »
fotball

Åtte Bodø-klubber enig om historisk fotballavtale

Den 15. januar undertegnet åtte Bodø-klubber den historiske avtalen. Intensjonen og målsettingen med avtalen er å skape økt aktivitet og et best mulig tilbud til de aktive gjennom godt samarbeid og felles... Les mer »
fotball

Betsson utbetaler Liverpool-gull allerede nå

Premier League er kun så vidt over halvspilt. Likevel mener Betsson at Premier League 2019/20 er avgjort og betaler ut alle enkeltspill på seriegull til Liverpool. Det forteller spillselskapet i en pressemelding.... Les mer »
trump

Medieåret 2019: Trump omtales mest, NAV-skandalen ga mest inntrykk

Donald Trump er mest omtalt i norske nyheter og sosiale medier i 2019. Men selv om den amerikanske presidenten dominerer på skjermene og i avisene, er det NAV-skandalen som har gjort mest... Les mer »
glimt

Aleksander Foosnæs signerte for Glimt

Onsdag ble det klart at Aleksander Foosnæs har signert en toårskontrakt, og blir i klubben ut 2021. Han kommer fra Ranheim, opplyser Bodø/Glimt. – Som venstreback kan hurtigheten brukes både offensivt og... Les mer »
tv2

Erling Braut Haaland sin debut sendes gratis på TV 2 Sumo

TV 2 har sikret seg rettighetene til Erling Braut Haalands debut for Borussia Dortmund. Totalt vises tre kamper med den tyske storklubben neste uke – alle gratis og eksklusivt på TV 2... Les mer »
glimt

Fredrik André Bjørkan forlenger med Glimt

31. januar ble det klart at Fredrik André Bjørkan har forlenget kontrakten og blir i klubben ut 2021, opplyser Bodø/Glimt. – Det føles kjempebra å signere min tredje kontrakt med Glimt og jeg gleder meg... Les mer »
tribune publikum

LSK og VIF ilagt bøter

NFFs påtalenemnd anmeldte Lillestrøm SK til doms- og sanksjonsutvalget på grunnlag av opptredenen til klubbens tilhengere under Eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Vålerenga Fotball Elite som ble spilt 26. oktober 2019. Det vises... Les mer »
fotball

Vegard Leikvoll Moberg forlater Glimt

Etter en fantastisk sesong med Bodø/Glimt, som tok en andreplass i Eliteserien, har Vegard Leikvoll Moberg nå bestemt seg for at han er ferdig på Aspmyra. – Jeg snakket med dem (Glimt)... Les mer »
logo apsmyra

Historisk: Bodø/Glimt starter jentelag

Mandag ettermiddag tok styret i FK Bodø/Glimt en historisk beslutning. Høsten 2020 får vi se små Glimtjenter på fotballbanen. Klubben starter lag for 5-åringer, opplyser Glimt. Ifølge Bodøposten.no sine kilder er dette... Les mer »