logo apsmyra

Glimt best av alle – På økonomi

Norges Fotballforbund har nylig presentert de halvårlige tallene i norske fotballklubber, hvor de rangerer klubbenes økonomi i rød, gul eller grønn sone. Bodø/Glimt er noe engang i grønn sone, noe klubben har... Les mer »
glimt

Håland ble matchvinner da Glimt tapte mot Molde

Bodø/Glimt tok imot Molde på hjemmebane for en runde i Eliteserien. Glimt var i desperat jakt etter poeng, mens Molde hadde tatt sin tredje strake seier før kampen. Med sin ellevte scoring... Les mer »
fotball

Her er Norges tropp mot Slovenia og Bulgaria

Landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut troppen til de kommende Nations League-kampene. Fra den forrige samlingen, som endte med seier over Kypros og tap mot Bulgaria, er tre nye spillere med i... Les mer »
tv2

Ryan Giggs blir ny fotballekspert for TV 2

TV 2 utvikler sine sendinger fra Champions League og får fotballegenden Ryan Giggs ombord som ekspert. TV 2 viser to kamper i runden fra Champions League på den nye sportskanalen TV 2... Les mer »
ball

Glimt tapte borte mot Haugesund

Etter cup-exiten hadde revansjelyste Glimt-spillere dratt for å spille bortekamp mot FK Haugesund. Det var fine værforhold under fotballkampen men det hjalp ikke Glimt. Første omgang gikk uten scoringer, men i andre... Les mer »
logo apsmyra

VIDEO: Glimt ute av cupen – Start vant med knepen seier

Det var duket for kvartfinale i norgescupen i fotball på bortebane mellom Start og Bodø/Glimt. Kjetil Rekdals Start gikk raskt i ledelsen etter bare minutter. Ikke lenge etter utlignet Glimt. Det var... Les mer »
glimt

Glimt tapte mot Start på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Start på Aspmyra søndag kveld. Start har ikke vinnet en bortekamp på flere år så alt lå til rette for en seier for Glimt. Men slik gikk det ikke.... Les mer »
tv2

Champions League-suksess for TV 2 Sumo

Champions League-kampen mellom Liverpool og PSG er den tredje mest sette kampen på TV 2 Sumo noensinne. Kun to kamper fra sommerens Fotball-VM er mer sett. – I dag er det høy... Les mer »
fotballbane

Uavgjort for Glimt borte mot Sandefjord

Eliteseriekampen mellom Sandefjord og Bodø/Glimt søndag endte 1–1. Det var 0-0 til pause. Glimt tok ledelsen, men angrepsspiller Mohammed Fellah som sikret Sandefjord ett poeng i den 22. runden av serien. Sandefjord... Les mer »
fotball

Grand tapte 3-5 mot Klepp

I.K. Grand tok imot Klepp på hjemmebane i Nordlandshallen søndag. Grand gikk tidlig i ledelsen, men klepp svarte. Grand gikk for andre gang i ledelsen men måtte gi opp for overmakten. Klepp... Les mer »