tv2

Kjendiser til «Juleaksjonen» på TV 2

«Juleaksjonen» til inntekt for Plan International Norge går direkte fra studio i Nydalen, lørdag 15. desember kl. 21.40. Her blir det sterke og rørende historier, nære møter og musikalske høydepunkt. Noen av... Les mer »
fotball

Disse er nominert til Gullballen

Gullballen deles i år ut til en mannlig og en kvinnelig fotballspiller. Norges Fotballforbund skal tradisjonen tro dele ut Gullballen for å hedre gode sportslige tradisjoner i året som snart er omme.... Les mer »
visa

Visa signerer sponsoravtale for kvinnefotball med UEFA

Visa blir den første sponsoren noensinne som er kun dedikert til UEFA kvinnefotball etter å ha signert en avtale som vil gjelde frem til 2025. Sponsoratet støtter alle nivåer av kvinnefotball –... Les mer »
fotball

Norge åpner mot Spania i EM-kvalifiseringen

Landslaget starter om noen måneder kvalifiseringen til EM i fotball. Spania borte og Sverige hjemme blir Norges to første kamper i EM-kvalifiseringen. Norges kamper spilles slik: 23. mars: Spania – Norge 26.... Les mer »
glimt

Glimt berget plassen!

Bodø/Glimt berget plassen i Eliteserien i 2019. Det er klart etter at Glimt spilte uavgjort borte mot RBK i siste runde av årets eliteserie. Det var 0-0 til pause og Glimts Saltnes... Les mer »
come on!

Analytiker: Matematikken sender Stabæk ned

Kommende lørdag er det duket for siste oppgjør i Eliteserien 2018. Det ligger an til å bli en thriller uten like, der Strømsgodset, Stabæk, Lillestrøm eller Start kan ende med måtte ta... Les mer »
snn

SpareBank 1 Nord-Norge vil løse fotballens plastproblem

Plastkorn fra kunstgresset er den nest største kilden til mikroplast i Norge. Men kanskje ikke om et år. SpareBank 1 Nord-Norge skal bruke ti millioner kroner på å bekjempe plastforurensing i nord.... Les mer »
ishockey

Ingen streik i idretten: Abelia fornøyd med meklingsresultatet

Mandag kveld ble det enighet i meklingen mellom NISO og Abelia/NHO Idrett om Fotball-, håndball- og ishockeyoverenskomsten. Overenskomsten omfatter alle organiserte arbeidstakere som er ansatt som spillere i tariffbundne klubber innen fotball,... Les mer »
ntb

Fridjonsson kåret til årets spiller i OBOS-ligaen

Aalesund-spiller Holmbert Fridjonsson scoret sitt 19. mål for sesongen mot Strømmen søndag. Før kampen ble han kronet som “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. Den 25 år gamle islendingen har... Les mer »
mot

Eliteseriespillere har besøkt over 5000 MOT-elever over hele landet

Spillere fra MOTs ambassadørlag har vært rundt i hele Norge dette året for å prate om MOT til å bry seg og hvor viktig det er å stå sammen og vise respekt... Les mer »