refleks

Refleksdagen: Hadde du sett fotgjengerne uten refleks?

De mørkkledde fotgjengerne ville vært veldig vanskelig å se for bilisten uten refleks. Likevel bruker bare 4 av 10 alltid refleks i mørket. – Det er alarmerende at så få bruker refleks.... Les mer »
vinterdekk

Ikke vent på glatta: Bytt til vinterdekk nå!

Når du står der med sommerdekk og må skrape bilen, er det for sent. – Da er det isete på veien også. Det er ingen grunn til å vente med dekkskift. Det... Les mer »
email

En halv million nordmenn utsatt for nettkriminalitet

En undersøkelse viser at 14 prosent av befolkningen over 18 år har blitt utsatt for nettkriminalitet som har forårsaket skade eller tap. – Misbruk av identitet til varekjøp og å oppgi kortinformasjon... Les mer »
tak brann

Venter hundrevis av pipebranner i vinter

Hvert år rykker brannvesenet ut til over tusen pipebranner i Norge, og høysesongen nærmer seg. 12 prosent av alle brannutrykningene i fjor var til brann i skorstein, ifølge statistikk fra Direktoratet for... Les mer »
ratt subaru

Irriterer seg over lusekjøring

7 av 10 har opplevd farlige situasjoner i trafikken forbindelse med at bilister kjører under fartsgrensen. Mange av oss har opplevd å ligge bak et kjøretøy som ligger godt under fartsgrensen. Når... Les mer »
mus rotter

Nå kommer rotter og mus – Slik unngår du dem

Krafselyder og rar lukt i huset? Med disse grepene unngår du besøk fra gnagere og andre skadedyr i høst. – Når det blir kaldere i været og nedbøren øker søker gnagerne inn... Les mer »
stensil

Brexit dobler Riva–forsikring

Forsikringsnestor Gard A. Bjørnstad ser betydelige kostnads-økninger skylle innover norske virksomheter som følge av Brexit. – Jeg er redd dette bare er starten på en kostbar bølge som følge av re-forsikring av... Les mer »
båt

På høy tid å sikre båten mot storm og frost

Skal du først skal ha båten i vinteropplag, få den opp før den verste høststormen kommer. Det er hektisk aktivitet i mange båtforeninger om dagen. Høststormene er på vei, og båtfolket grøsser... Les mer »
vinter

Slik gjør du bilen klar for vinteren

De fleste polerer bilen om våren, men det er like viktig på høsten. Her er bilekspertens beste tips til vinterklar bil. Kjennes lakken ru mot hånden nederst på bildøren, er det behov... Les mer »
vinter trafikk vei

8 av 10 har mistet kontrollen på vinterføre – Nordlendinger minst bekymret

84 prosent av mannlige bilister har opplevd å miste kontrollen på vinterføre. Samtidig er det nettopp menn som er minst bekymret for å kjøre på vinterføre. Det viser en ny undersøkelse gjennomført... Les mer »