gjensidige

Gjensidige: Masse skader i nord etter stormen

Bodøposten.no har i flere nyhetssaker dekket stormen som har rammet Bodø, Salten, og hele Nordland. Nå rapporterer Gjensidige om minst 20 skader i nord, bare på bygninger. – Pr. 17. februar er... Les mer »
if forsikring

Slik unngår du vinterferiebulken

I dag pakker mange nordmenn bilen og setter kursen mot hytta. Kø-kræsjene skjer mellom klokken 14 og 17, viser skadestatistikken. Et godt alternativ til å stampe i køen, er å vente med... Les mer »
fjell vinter

Norske skientusiaster velger mer ekstreme destinasjoner

Fjerne og eksotiske reisemål lokker norske skientusiaster. SOS International gir stadig mer hjelp til nordmenn på skiferie i nye og mer ekstreme destinasjoner. Nordmenn elsker å stå på ski og hvalfarter til... Les mer »
tak vinter

Gjensidige: Snøtyngdeskader kan unngås

Sist vinter var det utbetalinger fra forsikringsselskapene på over 400 millioner kroner knyttet til snøtyngde som ødela tak etc., særlig driftsbygninger i landbruket. Det ble gjort avkortninger i mange saker, som var... Les mer »
gjensidige

16% i Nordland synes forsikringssvindel er OK

En undersøkelse fra Gjensidige viser at 16 prosent i Nordland synes det er helt greit å svindle forsikringsselskapet sitt, og det er de unge som har de dårligste holdningene. En av tre... Les mer »
Norsk Hussopp Forsikring

Norsk Hussopp Forsikring: Sjekk loftet ditt nå!

Uavhengig av om du bor i nytt eller gammelt bygg så bør du sjekke loftet ditt for å unngå ubehagelige overraskelser i form av mugg eller råte.  – Vi er i en... Les mer »
codan

– Gi Fortnite-ungdommen dataansvar hjemme

Halvparten av norske foreldre opplever at barna deres har bedre datakunnskap enn dem selv. Likevel er det nesten ingen som ber barna om hjelp til sikker bruk av data hjemme. – Når... Les mer »
ski vinter alpene

Uhell på skiferie i Alpene kan koste deg flere hundre tusen

Nå starter skadesesongen for nordmenn på skiferie i Alpene. Det er forhåndsbooket 400 flyseter som skal bringe skadde folk hjem igjen. – Skader du deg i Alpene betyr det ofte en stor... Les mer »
facebook

7 av 10 har opplevd bildemisbruk på sosiale medier

Tenk deg om neste gang du deler bilder av andre på sosiale medier uten å spørre. Det er ulovlig. I aldersgruppen 18-29 år sier hele 9 av 10 at de har fått... Les mer »
vannbereder

Gamle beredere lager vannskader for over 100 millioner

Hvert år forårsaker varmtvannsberedere som har gått ut på dato store vannskader. Og lekkasjene gjør ødeleggelser som aldri før. I 2017 håndterte forsikringsbransjen 1765 vannskader hvor årsaken var slitasje og elde på... Les mer »