redningsselskapet

Risikerer at redningsvester ikke blåser seg opp

En ny undersøkelse viser at to av tre sjekker redningsvest-patronen for sjelden. – Det kan føre til at en redningsvest ikke blåser seg opp når du faller i vannet, advarer Annika Persson. Annika... Les mer »
gjensidige

1 av 3 kan ikke lese og forstå et sjøkart

Mange har det med, men ikke alle kan bruke det, viser en fersk undersøkelse fra Gjensidige. – Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart enten på papir eller digitalt. Selv... Les mer »
busser

Pass på at du har reiseforsikring på småturer

Nordmenn som har reiseforsikring gjennom kredittkortet kan gå på en smell når de drar på hytta. – Hvis du ikke har betalt turen med kort, eller med feil kort, risikerer du å... Les mer »
gjensidige

21,7 millioner kroner til Bodø fra Gjensidige

Gjensidiges kunder i Bodø får 21,7 millioner kroner i kundeutbytte i år. Dette tilsvarer 14,1 prosent av det kundene betalte i forsikring i fjor. – For tiende året på rad har Gjensidige... Les mer »
fly reise ferie

Spår nytt rekordår for forsinkelser

Forsinkelse på reise var fjorsommerens store tema, og årets ferie blir neppe bedre, ifølge flyanalytiker. – Å komme for sent fram var en ting, men nye billetter og avbestillinger kunne koste 50.000... Les mer »
småbåt

– Mange havarier kunne vært unngått

I 2018 ble det meldt over 12 000 båtskader til forsikringsselskapene. Halvparten av disse var havarier. – Mange av ulykkene kunne vært unngått, mener Annika Persson i Codan Forsikring. Totalt ble det... Les mer »
fremtind

Ny teknologi skal gi båteierne ro i sjela

En ny løsning som blant annet måler og varsler G-krefter, støt, vannivå og posisjon kan begrense og forebygge skader på båten. – Nå kan båteiere enkelt ha tilsyn med båten sin akkurat... Les mer »
fly reise ferie

De yngste har minst kontroll på reiseforsikringen

Én av tre under 35 år er usikre på hva reiseforsikringen dekker. Mest usikre er de under 24 år, og det er flest av disse som skal ut og reise i sommer.... Les mer »
if

Kollisjon i ferien? Dette beviset bør du ha i hanskerommet!

Forberedt på bilferie i Europa: Grønt kort kan spare deg for bot, tid og trøbbel hvis du kolliderer eller er skyld i en bilulykke i utlandet. Selv om du kan kjøre i... Les mer »
bilvask

Unngå riper og ødelagte speil etter bilvask

Mange bilister opplever å få skader på sidespeil, antenner og dører i maskinvask, ifølge Codan Forsikring. Her er rådene for en tryggere bilvask. I juni skal bilen skinne etter de siste kjøreturene... Les mer »