fartsgrense

Hekken din kan gjøre skoleveien farlig

Mandag er det skolestart, med mange nye, små trafikanter langs veiene. – Klipp hekken og gjør skoleveien tryggere, oppfordrer Codan Forsikring. Å sørge for fri sikt er så viktig at ansvarsforholdet er nedfelt... Les mer »
apple

Denne praten må du ta før skolestart

1 av 3 foreldre har ikke snakket med barna sine om nettvett, ifølge en fersk undersøkelse. Nå begynner et nytt skoleår. – Digital oppdragelse bør stå på timeplanen til foreldre før skolestart,... Les mer »
sykling hund

Sykle med hunden?

Sykler du med hunden din? Det kan være en utmerket måte å mosjonere på, men husk å ta noen forholdsregler med tanke på blant annet alder, tempo og varme! Vi har tatt... Les mer »
frende forsikring

Krever lovpålagt ID-merking: Nytt rekordår for hjemløse katter

I fjor fikk rekordmange bortkomne katter hjelp eller ble avlivet i Norge. – ID-merking må bli lovpålagt så eierne kan stilles til ansvar, sier Dyrebeskyttelsen Norge og Frende. – Portugal og Belgia... Les mer »
sommer

Ny undersøkelse: 1 av 4 frykter terror på ferie

Mange nordmenn går på ferie med en frykt for terrorangrep i bakhodet. Hele 27 prosent sier at de er redde for terrorangrep når de er på reise. Tallene kommer fra en reiseundersøkelse... Les mer »
if forsikring

Uvanlig få nordmenn robbet i Gøteborg i sommer

Tidligere har knust rute og bilen tømt for verdisaker i Gøteborg vært et sikkert tegn på at sommerferien er i gang for nordmenn. Denne sommeren har det vært annerledes. I løpet av... Les mer »
landkreditt forsikring

Bor i Nordland – Får ikke forsikring av Landkreditt

Håvard Kristiansen fra Nevernes i Sortland kommune er oppgitt etter å ha fått oppsigelsesbrev fra Landkreditt Forsikring. Hans type bygg blir ikke lenger forsikret utenfor byer nord for Trøndelag, skriver Nationen. –... Les mer »
matgrill

Brannfare: Husk grillvett i sommerheten!

Med sommervarmen kommer lysten til å grille. Men hvert år resulterer grillingen i gress-, skog og husbrann. Meteorologisk institutt følger brannfaren tett om sommeren. Med det tørre og varme sommerværet som er... Les mer »
lyn

Nå starter lynsesongen: Husk dette når det smeller

60 prosent av alle lynskader i Norge skjer i ukene som ligger foran oss. Tall fra Finans Norge viser at seks av ti lynskader skjer i tredje kvartal. Det koster mange titalls... Les mer »
fritidsbåt

Økning i båtskader – Mange går på grunn

For mange er fellesferie synonymt med båtferie. Det gir store utslag på skadestatistikken. Lite erfaring med kart og navigering er blant årsakene til at mange går på grunn. – Antallet båtsskader økte... Les mer »