ford

Superstart for Fords nye helelektriske SUV Mustang Mach-E i Norge

Mer enn 1500 entusiastiske nordmenn og medier fra hele Europa fikk mandag oppleve den eksklusive Europa-premieren på Fords nye elektriske SUV, Mustang Mach-E i Oslo, bare timer etter den storslåtte verdensavdukingen i... Les mer »
jaguar sykkel

Ford kurser unge sjåfører for å bedre forståelsen mellom syklister og bilister

I fjor døde åtte syklister og 385 ble skadd i trafikken i Norge. Som en del av sitt gratis kjørekurs for unge sjåfører – tilbyr Ford Driving Skills For Life opplæring av... Les mer »
ford

VIDEO: Markerer ikonet Ford Capris 50-årsdag med historisk reise

Det var året som mennesket satte sin første fot på månen, den legendariske Woodstock-festivalen ble avholdt og den første Boeing 747 tok av. Det samme året, for et halvt århundre siden, kom... Les mer »
ford

Ford Mustang i ny spesialutgave

For å markere at det er 55 år siden den ikoniske sportsbilen Ford Mustang ble satt i produksjon, lanserer nå Ford den eksklusive spesialutgaven Mustang55 for det europeiske markedet. Mustang55 er bygd... Les mer »
ford

VIDEO: Helelektrisk pickup trekker mer enn 450 000 kilo!

Her trekker prototypen på den nye helelektriske pickupen Ford F-150 en vekt på mer enn 450 000 kilo!  Ti to-etasjes godsvogner fylt opp med 42 Ford F-150 pickuper ble dratt av den... Les mer »
ford

Stor test av ladbare hybridvarebiler: Kjørte 3 av 4 km på ren elektrisitet

20 Transit Custom ladbare hybridvarebiler har deltatt i et stort testprosjekt i London det siste året. Bilene har tilbakelagt over 240 000 km, og hele 75 % av kjørelengden skjedde på ren... Les mer »
ford

Plastflasker blir gulvmatter: Sparer miljøet for 1,2 milliarder engangsflasker årlig

Ved å bruke engangsflasker i plast til å lage gulvmattene i kompakt-SUVen Ford EcoSport, sparer Fords smarte gjenbruk naturen for mer enn 650 millioner halvliters plastflasker. For hvert eneste gulvmattesett til denne... Les mer »
ford fiesta active

Ford kutter engangsplast og satser på fornybar energi

For 20 år siden la Ford som den første bilprodusenten i verden frem sin første bærekraftrapport. Nå er årets rapport klar. Full stopp i bruk av engangsplast og fabrikker med 100 %... Les mer »
ford

VIDEO: 5 Ford GT klare for å kjempe om seieren i historisk Le Mans-løp

Det er klart for nok et historisk løp for supersportsbilen Ford GT 15. og 16. juni – 50 år etter fire Ford-seire på rad i det berømte 24-timers løpet i Le Mans.... Les mer »
ford

Her er nye Ford Focus ST stasjonsvogn

Ford viser nå frem de første bildene av den helt nye råtassen Ford Focus ST som stasjonsvogn. Focus ST, som er utviklet av Ford Performance, ankommer Norge i løpet av sommeren. Bilen... Les mer »