ford

VIDEO: Märtha Louise og Ford utfordrer hele Norge til stor ryggekonkurranse

Ford Motor Norge og gründerselskapet Hest360 utfordrer nå hele Norge for å finne ut hvem som er best til å rygge med hestehenger eller høy skaphenger. Film deg selv mens du kjører... Les mer »
ford

Nå er nye Ford Edge klar for Europa

Nye Ford Edge er Fords teknologisk mest avanserte SUV noensinne. Den er også blitt enda mer komfortabel og sportslig å kjøre. Nå er den store og tøffe SUVen klar for Europa. –... Les mer »
bil mobil

200 000 har fått mobilbot siden 2008

Bare de siste drøye 10 årene er det skrevet ut nesten 200 000 forenklede forelegg for mobilbruk i Norge. Det viser ferske tall fra Statens innkrevingssentral. Spesielt de unge førerne sender SMS,... Les mer »
mustang

Ford feirer produksjon av Mustang nummer 10 millioner!

En ny milepæl for det ikoniske sportsbilmerket Ford Mustang er nådd. I alt er det nå produsert hele 10 millioner Ford Mustanger siden eventyret startet i 1964. Produksjonen av Ford Mustang nummer... Les mer »
veteranbil

Verdens største private Ford-samling solgt på auksjon

Det som skal være den største private samlingen av Ford-modeller i hele verden, ble i helgen solgt for hele 58 millioner kroner. Ifølge auksjonshuset Bonhams gikk samlingen til nederlandske Piet den Hartogh... Les mer »
jaguar sykkel

Ford vil bedre forholdet mellom syklister og bilister

I Europa er det nå 250 millioner syklister. Ifølge fersk statistikk fra EU-kommisjonen var hele 1 av 12 av de som døde i trafikken i 2017 en syklist. Ifølge foreløpige tall fra... Les mer »
ford fiesta active

Nye og tøffe Fiesta Active klar for Bodø

Ford har kommet med mange nye modeller den siste tiden, Bodøposten.no har tidligere rapportert om nye Ford Edge og den nye Ford Fiesta ST. Og nå kommer nok en nyhet fra Ford... Les mer »
ford fiesta st

VIDEO: Nye Ford Fiesta ST – mye moro for pengene

Her er teknologiene som gjør nye Ford Fiesta ST til den mest kjøreglade, responsive og underholdende Fiesta ST noensinne – og de norske prisene er klare! For 342 000 kroner får du... Les mer »
mustang

VIDEO: Nye Ford Mustang

Nye Ford Mustang er raskere, mer aerodynamisk og spekket med det nyeste av avanserte teknologier. Sportsbilen gir også eieren langt flere muligheter til å sette sitt helt personlige preg på ikonet. Nye... Les mer »
ford ecosport

VIDEO: Ford EcoSport med supermateriale inspirert av honningbier

Honningbienes «ingeniørkunst» og resirkulert papir er hemmeligheten bak det supersterke materialet Ford bruker i den nye SUVen Ford EcoSport som kommer til Norge i februar. Fords ingeniører benyttet seg nemlig av samme... Les mer »