novasol

Rift om dansk ferieidyll

Hytteferie i Danmark er førstevalget for stadig flere europeere, viser nye tall. Nordmenn som vurderer å leie til sommeren bør ikke vente for lenge, råder bransjefolk. – Bestillingslistene for gode feriehus i... Les mer »
forbrukslån

Slik bestiller du ferie sammen med familien

95 prosent av alle nordmenn har tilgang på en smarttelefon, og vi bruker den mye – bortsett fra når vi klikker «Bestill» på valg av ferie, da feiger vi ut. En fersk... Les mer »
ticket

Her får du mest sol for pengene i julen

De røde dagene under årets jul- og nyttårsfeiring faller meget fordelaktig ut for de som vil reise på ferie. Med kun noen få feriedager kan man få en lang juleferie. Med en... Les mer »
sommer

Nordic Choice Hotels har bransjens beste omdømme

I Ipsos’ årlige omdømmemåling er Nordic Choice Hotels bransjens beste med en sterk 14. plass på den samlede listen. Gjennom hele 2019 har Nordic Choice Hotels kunnet feire toppnoteringer i ulike undersøkelser,... Les mer »
Norsk Jernbaneforbund

Full stans i kollektivtrafikken 10. oktober: Regjeringen vil flytte råderetten over jernbanen til EU

Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund krever at Stortinget har råderett over jernbanen for kommende generasjoner. Derfor går vi til politisk streik over hele landet 10. oktober mellom klokka 12.00 og 14.00. Fellesforbundet... Les mer »
lufthavn ferie

Ny undersøkelse: De fleste vil betale ekstra for å fly direkte

9 av 10 nordmenn kan tenke seg å betale ekstra for å gjøre flyreisen mer bekvem på en eller annen måte, i følge Tickets Kantar/Sifo undersøkelse. Vi er mest villige til å... Les mer »
australia

Boom for økoturisme i Australia

Antall stillinger tilknyttet økoturisme har økt med mer enn 50 prosent, og landets økoturisme sysselsetter nå mer enn 14 000 innbyggere viser tall fra organisasjonen Ecotourism Australia. Totalt omsetter økoturisme i Australia nå... Les mer »
fly reise ferie

Over halvparten til utlandet i høstferien

57 prosent av de som skal ha høstferie i år, planlegger å legge turen til utlandet. – Dette er en økning fra fjoråret, sier Astrid Bergmål, leder i Virke Reiseliv. Tallet understøttes... Les mer »
rusta

Stor test: Billigste kabinkoffert nesten like bra som dyreste

Slitesterk ytre, hjul og teleskopisk håndtak. Når det gjelder utholdenhet, får Rustas kabinkoffert Regent best i test utført av Testfakta i september 2019. Kofferten er også testens billigste. For den som gjerne... Les mer »
ticket

Dette er de mest populære reisemålene i vinter

Den kommende jule- og nyttårshelgen er det siste året på lenge som de røde dagene faller meget fordelaktig for arbeidstagerne. Med bare 5 feriedager kan du få 16 dagers sammenhengende ferie. Mange... Les mer »