hytter sommer

Norge er årets sommerferiefavoritt: Flere utsetter varmegarantien til høstferien

I år er Norge sommerferiefavoritt, mens flere enn i fjor planlegger tur til varmere strøk i høstferien – Det ser ut til at folk satser på en reprise av fjorårets supersommer, sier... Les mer »
amsterdam

Her er sommerens mest populære weekendreiser

Kortere weekendreiser er alltid populært og når trenden går mot ønsket om flere opplevelser på ferien så er det naturlig at storbyene tiltrekker seg flere med sine store utvalg av severdigheter, kultur... Les mer »
elbilforeningen

6 tips for en vellykket elbilferie

Skal du på elbilferie i sommer? Det er du ikke alene om. Hele 1 av 3 tar med seg elbilen på ferie, ifølge Elbilforeningens årlige undersøkelse blant elbilister. Flere elbiler med økt... Les mer »
sommer

Sommerferie på svanemerket hotell

Visste du at det finnes mange svanemerkede hoteller i Norden? Enten du skal på ferie i Norge, Sverige eller Danmark kan du velge å bo på hotell som er gode valg for... Les mer »
ratt subaru

Er bilen din sommerklar?

Sommerferien står for døren, og mange nordmenn skal på bilferie. Men har du sørget for at bilen er klar for ferie?  En lang biltur kan være en tøff påkjenning for bilen, og... Les mer »
dreamliner

Norwegian Holidays relanseres: Skal gi kundene bedre pakkereiser

Norwegian relanserer nå pakkereiseløsningen Norwegian Holidays sammen med den nye samarbeidspartneren TripX. Målet er å tilby bransjens beste pakkereiser til de beste prisene. Nærmere 40 millioner passasjerer flyr med Norwegian hvert år,... Les mer »
norwegian

Norwegian lanserer nye ruter fra Norge

Nå blir det enda flere valgmuligheter for reiselystne nordmenn: Norwegian lanserer i dag fire nye ruter fra Bergen, en ny rute mellom Trondheim og Tromsø, samt økninger og forlengelser av flere eksisterende... Les mer »
tui

TUI fjerner rødt kjøtt fra sine flyvninger

Fra og med 1. juni fases rødt kjøtt ut av menyen på TUIs egne flyvninger. Med rødt kjøtt menes storfekjøtt, svin og lammekjøtt. Initiativet er en del av flere tiltak som iverksettes... Les mer »
busser

Pass på at du har reiseforsikring på småturer

Nordmenn som har reiseforsikring gjennom kredittkortet kan gå på en smell når de drar på hytta. – Hvis du ikke har betalt turen med kort, eller med feil kort, risikerer du å... Les mer »
ticket.

Ny rapport: Kjøpers marked for ferier

Foran sommeren 2018 økte bestillingen fra allerede rekordhøye nivåer, men etter den varme sommeren i fjor ble en lenge oppadgående trend brutt. Dette har ført til et kraftig prispress på reiser og... Les mer »