sykehus doktor

Fauske legesenter stenger grunnet øvelse

Fauske legesenter er stengt torsdag 25. april. Dette gjelder også telefonen, opplyser Fauske kommune. Grunnen er at legesenteret, i likhet med servicetorget i kommunen, er med på Øvelse Nord denne dagen, ifølge... Les mer »
søppel

Søppelkrisen avblåst i Salten

Bodøposten.no rapporterte i februar om at en konkurs gjorde at søppeltømmingen i Salten-kommuner stanset. Det var Beiarn, Saltdal, deler av Fauske, Sørfold, Steigen, Hamarøy, deler av Gildeskål og Meløy som var rammet... Les mer »
skole universitet

Skole i Fauske uten data og telefon

I forbindelse med ombygging på Erikstad skole i Fauske vil det bli begrenset tilgang via data og telefoni ved skolen i vinterferien (uke 10), opplyser Fauske kommune. Det forventes at alt skal... Les mer »
skatt

Fauske kommune har offentliggjort takster og eiendomsskatt – Se listen her

Liste over takster og utskrevet eiendomsskatt for Fauske kommune ble offentliggjort 1. mars 2019, opplyser Fauske kommune. Listene over takster og eiendomsskatt i Fauske kommune ligger tilgjengelig online i 6 uker. Se... Les mer »
sylvi listhaug

Sylvi Listhaug på besøk i Fauske

Sylvi Listhaug (FrP) var nylig på besøk i Fauske. På programmet stod flere besøk og et åpent folkemøte på Fauske Hotell. Listhaug gjestet Fauske onsdag og besøkte først Gode Øyeblikk som er... Les mer »
søppel

Søppelkrise i Salten: Søppelet tømmes ikke før 11. mars!

Det blir ingen tømming av avfall for folk i Beiarn, Saltdal, deler av Fauske, Sørfold, Steigen, Hamarøy, deler av Gildeskål og Meløy før 11. mars. Dette fremkommer i en pressemelding fra Iris... Les mer »
oppbevaring arkiv

Flyttesjau i Fauske kommune

Skal du ha tak i folk i administrasjonen, hos boligkontoret, skoleledelse, ledelse i barnehage, kultursjef eller kinosjef, kan det være alle er like enkle å få tak i for tiden. Dette er... Les mer »
pressenytt

Nordland reddet 5000 matporsjoner fra søppelkassen

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Bodø, Mosjøen, Fauske og Mo i Rana 5015 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i... Les mer »
kalkulator

Høy strømregning i Fauske? Kommunen har en løsning

Har du høye strømkostnader? Finn forslag til gode energitiltak i kommunens energiportal. – Finn din bolig på energiportalen – enkelt og gratis, forteller Renee Normann i Fauske kommune. Fauske kommunes energiportal er... Les mer »
bane nor

Nordlandsbanen stengt mellom Bodø og Fauske

Nordlandsbanen er nå stengt mellom Bodø og Fauske på grunn av problemer med pukk/masse under skinnene, opplyser Bane Nor. Det er uvisst når problemene er rettet, men arbeidet med å rettet feilen... Les mer »