politi

16-åring råkjørte i Fauske – Tatt av politiet

Politiet melder at en 16-åring skal ha kjørt på bakhjulet med en lett MC i Fauske mandag i 11 tiden. Føreren av den lette MCen, en mann på 16 år, anmeldes og... Les mer »
konsert

Fire bortvist fra Gatafestivalen i Fauske

Politiet i Fuakse melder om fire bortvisninger grunnet ordensforstyrrelse fra Gatafestivalens første dag, fredag. Ellers skal det ha vært fin stemning blant festivaldeltakerne, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
anleggsmaskin

To nye områder for massedeponi i Fauske

Fauske kommune varsler om områderegulering for massedeponi Sjønstå og Trolldalen i Fauske. Det er nå satt i gang arbeid med reguleringsplan for del av eiendommene 88/1 og 88/11 i Fauske kommune. Planområdene... Les mer »
ørrett

Sjøørret i Nordland kartlegges

Sommeren og høsten 2019, og flere år framover, skal medlemmer i lokale jeger- og fiskerforeninger kartlegge mindre sjøørretelver og -bekker i fylket etter retningslinjer fra Fylkesmannen i Nordland. En del av kartleggingen... Les mer »
politi

Vold i Fauske: En bevisstløs

Politiet melder om en voldshendelse i Fauske sentrum natt til søndag. To personer skal ha blitt slått ned. En av personene var bevisstløs. En person skal være pågrepet i forbindelse med volden.... Les mer »
jernbane

Nye beregninger: Nord-Norgebanen kan koste 120 milliarder

Mandag offentliggjorde Jernbanedirektoratet en ny utredning av en jernbane mellom Fauske, via Narvik og til Tromsø, den såkalte Nord-Norgebanen. Bestillingen fra Samferdselsdepartementet er en kostnadsberegning og en samfunnsøkonomisk analyse av Nord-Norgebanen. Beregningene viser... Les mer »
nfd

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø og Fauske onsdag 19. juni. Her skal han møte næringslivet til et frokostmøte i Fauske for å få innspill til og diskutere veien videre for mineralnæringen.... Les mer »
fiolin

Vandreteater med fiolin i Fauske

Nordlandsmuseet og Fauske kulturskole arrangerer et vandreteater på Fauske Bygdetun, opplyser Fauske kommune. Forestillingen heter «Askeladden og prinsessa på eventyr. På vandreteateret kan du bli med Askeladden ut på eventyr og møte... Les mer »
politi

Mann i 50-årene kjørte uten lappen i Fauske

Politiet rapporterer at en mannlig bilfører i 50-årene ble stanset i Fauske fredag formiddag. Det viste seg at mannen i 50-årene kjørte bil uten førerkort. Mannen er nå anmeldt og kan vente... Les mer »
sjakk

Snart starter onsdagssjakk på Fauske bibliotek

I samarbeid med Fauske sjakklubb startetes det nå opp med onsdagssjakk, annenhver uke (i oddetallsuker) på Fauske biliotek, opplyser Fauske kommune. Fauske sjakklubb stiller sin fremragende sjakk-kompetanse til rådighet. Både nybegynnere og... Les mer »