tak brann

Brann i omsorgsbolig i Fauske: Flere evakuert

Nødetatene i Fauske rykket lørdag kveld ut til en brannalarm i en omsorgsbolig i Skoanveien. Det skal ha vært røykutvikling på stedet. To personer i omsorgsleiligheten ble evakuert, det samme ble flere... Les mer »
vy

Dagligvarene tar toget i Nordland

Gode og miljøvennlige leveranser til Nordland og Bodø står øverst på ASKO sin ønskeliste. Nå har de funnet en god løsning, og flytter varetransporten i Nordland fra vei til tog. ASKO har... Les mer »
circle k

Stadig flere nordlendinger kjøper kaffeavtale

Om lag 140 000 innbyggere i Nordland drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær. I løpet av 2019... Les mer »
brannmannskap

Boligbrann i Fauske – To personer til legevakt

Politiet rapporterer om en brann i en bolig i Fauske natt til mandag ved 1-tiden. Nødetatene rykket ut til adressen. Det viste seg at det var et varmeteppe som hadde tatt fyr... Les mer »
circle k

Bilister i Nordland har gitt 683 000 kroner til Rosa sløyfe

De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Nordland samlet inn om lag 683 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019 ble Circle K Fagernes-Narvik. Stasjoner som bader i rosa... Les mer »
julelys

Leter etter julegran til Fauske torg

Avdelingen park/friluft i Fauske kommune trenger et tre på 10-12 meter som skal benyttes som juletre på Fauske torg, opplyser Fauske kommune. Fauske kommune trenger også middels store tre til offentlige plasser... Les mer »
up

Fyllekjørte på moped i Fauske – Uten førerkort og med passasjer

Utrykningspolitiet stanset en moped som det var to på i Fauske natt til lørdag. Mopeden var registrert for en. Det var ikke skilt på mopeden. Fører mistenktes for promillekjøring og bevissikring ble... Les mer »
brann brannbil

Mopedbil tok fyr i Fauske

Politiet melder at nødetatene rykket ut til Industriveien i Fauske etter melding om brann i kjøretøy i 17-tiden mandag. Det viste seg at det var en mopedbil som brant. Brannvesenet startet slukking... Les mer »
circle k

Jakter nye Rosa sløyfe-rekorder i Nordland

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Narvik, Mo i Rana, Fauske, Korgen og Mosjøen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner... Les mer »
tak brann

Brann i rekkehus i Fauske

Det oppstod brann i et rekkehus med 3 boenheter i Fauske natt til søndag. Alle leiligheter var berørt, opplyser politiet. Informasjon politiet samlet på stedet tyder på at alle beboere var ute... Les mer »