brann brannbil

Mopedbil tok fyr i Fauske

Politiet melder at nødetatene rykket ut til Industriveien i Fauske etter melding om brann i kjøretøy i 17-tiden mandag. Det viste seg at det var en mopedbil som brant. Brannvesenet startet slukking... Les mer »
circle k

Jakter nye Rosa sløyfe-rekorder i Nordland

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Narvik, Mo i Rana, Fauske, Korgen og Mosjøen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner... Les mer »
tak brann

Brann i rekkehus i Fauske

Det oppstod brann i et rekkehus med 3 boenheter i Fauske natt til søndag. Alle leiligheter var berørt, opplyser politiet. Informasjon politiet samlet på stedet tyder på at alle beboere var ute... Les mer »
pensjonist

Oppstart for Pårørendeskolen i Fauske, Sørfold og Saltdal

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Gjennom faglige forelesninger, plenums- og gruppesamtaler får du kunnskap om demens og treffer andre pårørende i... Les mer »
rødt fauske

LESERINNLEGG: Derfor bør du stemme Rødt i Fauske

Mitt navn er Shana Emilie Lehn og jeg stiller på andreplass på lista til Rødt på Fauske. Du lurer kanskje på hvem jeg er, hva jeg står for og hvorfor du skal... Les mer »
nve

Olje- og energiministeren besøkte nyåpnet sikringsanlegg som trygger 51 boliger i Farvikbekken i Fauske

Olje- og energiminister Kjell Børge Freiberg besøkte i dag åpningen av det nye sikringsanlegget i Farvikbekken. NVE har bistått Fauske kommune med å bygge anlegget som reduserer fare for ødeleggende kvikkleireskred i... Les mer »
anleggsmaskin

Nytt sikringsanlegg trygger 51 boliger for kvikkleireskred i Farvikbekken i Fauske

NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) har bistått Fauske kommune med å redusere fare for ødeleggende kvikkleireskred i deler av Fauske sentrum. Mandag 2. september overleverte NVEs direktør Kjetil Lund og skred- og... Les mer »
politi

Kloringass-lekkasje i Fauske

Politiet rapporterer om en lekkasje av kloringass ved postterminalen i Fauske søndag kveld. Nødetatene rykket ut til stedet. To personer skal ha kommet i kontakt med klor ved uhell. De var oppegående... Les mer »
norske billedkunstnere

Høstutstillingen får satellitt i Valnesfjord

Høstutstillingen starter et treårig samarbeid med et offentlig kunstprosjekt på Valnesfjord skole i Fauske kommune. – Som en nasjonal utstilling ønsker vi alltid å nå publikum utenfor Oslo gjennom satellittvisninger av utvalgte videoverk.... Les mer »
politi

16-åring råkjørte i Fauske – Tatt av politiet

Politiet melder at en 16-åring skal ha kjørt på bakhjulet med en lett MC i Fauske mandag i 11 tiden. Føreren av den lette MCen, en mann på 16 år, anmeldes og... Les mer »