bane nor

Nordlandsbanen stengt mellom Bodø og Fauske

Nordlandsbanen er nå stengt mellom Bodø og Fauske på grunn av problemer med pukk/masse under skinnene, opplyser Bane Nor. Det er uvisst når problemene er rettet, men arbeidet med å rettet feilen... Les mer »
tunnel

To døde i trafikkulykke i Saksenviktunellen i Fauske

Politiet rapporterer om en kollisjon mellom en personbil og en lastebil i på E6 i Saksenviktunellen ved Fauske torsdag kl. 10.00. Alle nødetatene rykket ut til trafikkulykken. På ulykkesstedet ble det bekreftet... Les mer »
rein

Samisk uke i Fauske

I tillegg til at alle åttendeklassingene i Fauske kommune får joike sammen med Mikkel Gaup, får også alle elever fra småtrinnet og mellomtrinnet et helt spesielt tilbud i den samiske uka som starter... Les mer »
politiet

Promillekontroll i Fauske: Ble tatt for narkotika

Utrykningspolitiet i Fauske stanset en bil der fører mistenkes for ruspåvirket kjøring natt til mandag. Da oppdaget man narkotika i bilen. Det er tatt beslag i en mindre mengde narkotika i saken... Les mer »
abonner

Fauske kommune: Få deg digital postkasse

I løpet av kort tid vil Fauske kommune ta i bruk digitale løsninger for å sende ut brev. – I den forbindelse oppfordrer vi alle til å skaffe seg digital postkasse så... Les mer »
tak brann

Brann i Fauske: To sendt til lege

Politiet rapporterer om en brann i en enebolig Kvitblik nord for Fauske. Brannen oppstod tidlig lørdag på taket av eneboligen. Politiet fikk kontakt med to personer i boligen. Begge personene ble fraktet... Les mer »
nordvik fauske

Fauske Auto skifter navn til Nordvik

1. januar ble Fauske Auto fusjonert inn i Nordvik AS. Bilverkstedet og bruktbilforhandleren i Vikaveien på Fauske skifter nå navn til Nordvik. – Målet med fusjonen er å drifte mer rasjonelt og... Les mer »
søvn

Søvnkurs i Fauske

Fauske Frisklivssentral skal arrangere søvnkurset «Sov Godt», kurset skal gi deltakerne kunnskap om søvn og søvnhygiene, samt veiledning til hvordan oppnå bedre søvn, opplyser Fauske kommune. Kurset har fire samlinger i januar... Les mer »
skispor

Disse friluftsprosjektene i Salten fikk pengestøtte av Statskog

62 friluftsprosjekt i Norge får en håndsrekning fra Statskog. Tildelingene kommer fra støtteordningen ”Statskogmillionen”. Ordningen innebærer at lag, foreninger og organisasjoner Norge rundt får fem eller ti tusen kroner i støtte til... Les mer »
bibel jul

Julelunsjkonsert på Fauske Bygdetun: Lys i mørketida

Leivsethuset på Fauske Bygdetun inviterer til en lun og stemningsfull julekonsert i Leivsethuset på Fauske Bygdetun. Nordlandsmuseets egne musikere Eirin Edvardsen og Maria Piel fremfører kjente julesanger, opplyser Fauske kommune. Julelunsjkonsert «Lys... Les mer »