nfd

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø og Fauske onsdag 19. juni. Her skal han møte næringslivet til et frokostmøte i Fauske for å få innspill til og diskutere veien videre for mineralnæringen.... Les mer »
fiolin

Vandreteater med fiolin i Fauske

Nordlandsmuseet og Fauske kulturskole arrangerer et vandreteater på Fauske Bygdetun, opplyser Fauske kommune. Forestillingen heter «Askeladden og prinsessa på eventyr. På vandreteateret kan du bli med Askeladden ut på eventyr og møte... Les mer »
politi

Mann i 50-årene kjørte uten lappen i Fauske

Politiet rapporterer at en mannlig bilfører i 50-årene ble stanset i Fauske fredag formiddag. Det viste seg at mannen i 50-årene kjørte bil uten førerkort. Mannen er nå anmeldt og kan vente... Les mer »
sjakk

Snart starter onsdagssjakk på Fauske bibliotek

I samarbeid med Fauske sjakklubb startetes det nå opp med onsdagssjakk, annenhver uke (i oddetallsuker) på Fauske biliotek, opplyser Fauske kommune. Fauske sjakklubb stiller sin fremragende sjakk-kompetanse til rådighet. Både nybegynnere og... Les mer »
lege

Innfører felles legevakt for Saltdal, Fauske og Sørfold

Det blir ny legevaktordning for Saltdal, Fauske og Sørfold fra og med 6. mai 2019. Den nye legevakta skal ligge i Fauske i Fauske Helsetun, opplyser Saltdal kommune. Navnet på legevakta blir... Les mer »
sykehus doktor

Fauske legesenter stenger grunnet øvelse

Fauske legesenter er stengt torsdag 25. april. Dette gjelder også telefonen, opplyser Fauske kommune. Grunnen er at legesenteret, i likhet med servicetorget i kommunen, er med på Øvelse Nord denne dagen, ifølge... Les mer »
søppel

Søppelkrisen avblåst i Salten

Bodøposten.no rapporterte i februar om at en konkurs gjorde at søppeltømmingen i Salten-kommuner stanset. Det var Beiarn, Saltdal, deler av Fauske, Sørfold, Steigen, Hamarøy, deler av Gildeskål og Meløy som var rammet... Les mer »
skole universitet

Skole i Fauske uten data og telefon

I forbindelse med ombygging på Erikstad skole i Fauske vil det bli begrenset tilgang via data og telefoni ved skolen i vinterferien (uke 10), opplyser Fauske kommune. Det forventes at alt skal... Les mer »
skatt

Fauske kommune har offentliggjort takster og eiendomsskatt – Se listen her

Liste over takster og utskrevet eiendomsskatt for Fauske kommune ble offentliggjort 1. mars 2019, opplyser Fauske kommune. Listene over takster og eiendomsskatt i Fauske kommune ligger tilgjengelig online i 6 uker. Se... Les mer »
sylvi listhaug

Sylvi Listhaug på besøk i Fauske

Sylvi Listhaug (FrP) var nylig på besøk i Fauske. På programmet stod flere besøk og et åpent folkemøte på Fauske Hotell. Listhaug gjestet Fauske onsdag og besøkte først Gode Øyeblikk som er... Les mer »