elkjøp

Elkjøp har gitt bort 1,7 millioner kroner for å tette det digitale gapet

Mange tar det som en selvfølge å ha tilgang til teknologi i hverdagen. Vi logger oss inn i nettbanken, søker jobb på nett, vippser penger eller bestiller kinobilletter på telefonen. Slik er... Les mer »
elkjøp

Elkjøp innfører 24 timers overvåkning av returmottak

Elkjøp innfører nå overvåkning av returområdene for el-avfall, for å hindre tyveri og miljøkriminalitet. – Løsningen er allerede testet ut og har gitt meget lovende resultater, sier adm. direktør Fredrik Tønnesen i... Les mer »
elkjøp bodø

Elkjøp inviterer Norge til «Teknotrøbbel»-hjelp

I en fersk undersøkelse kommer det frem at 1 av 3 synes det er vanskelig å henge med i den teknologiske utviklingen. Den 24. oktober gjennomfører alle Elkjøp-butikker «Teknotrøbbeldagen» for å gjøre... Les mer »
elkjøp bodø

Elkjøp lanserer kundeklubb

Elektrokjempen har klokkertro på at et sterkt lojalitetsprogram er et viktig steg inn i fremtiden og har satt et mål om å rekruttere en halv million medlemmer til nyttår. – Kundeklubben vil... Les mer »
elkjøp

– Vi har et ansvar

Vi får stadig tilgang til elektronikk som gjør livene våre enklere. Men parallelt med en teknologisk utvikling i rekordfart, er det flere som faller utenfor. – Hvis Elkjøp selger produkter som folk... Les mer »
elkjøp

LESERINNLEGG: Mind the (tech) gap

I Norge har vi det aller meste. Vårt digitale samfunn lar oss leve enklere, raskere og billigere. Men samtidig som de fleste av oss får det bedre, faller andre utenfor. ​Av Fredrik... Les mer »
elkjøp

Å være avkoblet i den digitale jungelen

Vi nordmenn ser gjerne på oss selv som flinkest i verden på ny teknologi. Mange av oss har kjøpekraft til å skaffe oss akkurat den teknologien vi vil. Men sannheten er at for... Les mer »
elkjøp

E-sportutøveren Hunterace: – Vi er bakpå når det gjelder e-sport

Casper «Hunterace» Notto, regjerende verdensmester i Hearthstone, mener Norge henger etter når det gjelder interesse og kunnskap om e-sport. Det ønsker han skal endre seg.  – Du merker forskjellene fra for eksempel... Les mer »
elkjøp

Kombinerer fotball og esport på Norway Cup

For andre året på rad, stiller Norges største fagkjede for forbrukerelektronikk, Elkjøp, mannsterke opp på Norway Cup på Ekerbergsletta. Elkjøp er en av hovedsponsorene for arrangementet, og har bygget et eget opplevelsessenter... Les mer »
natur

Slik holder du liv i mobilen din i sommer

Mobiltelefonen er med oss over alt, også på ferie. Da er faren stor for at den kan bli skadet eller ødelagt av alt det vi elsker med sommeren – vann, varme, sand... Les mer »