elbilforeningen

6 tips for en vellykket elbilferie

Skal du på elbilferie i sommer? Det er du ikke alene om. Hele 1 av 3 tar med seg elbilen på ferie, ifølge Elbilforeningens årlige undersøkelse blant elbilister. Flere elbiler med økt... Les mer »
lyn

Lyn ødelegger for milliarder – Slik kan du sikre deg

I løpet av de siste ti årene er det utbetalt ca. 2 milliarder kroner i erstatning etter lynnedslag her i landet. Det ble innmeldt 2600 skader på bygninger og innbo etter lynnedslag... Les mer »
skoda

Nå starter forhåndssalget av ŠKODAs helt nye elektriske familiebil

ŠKODA er i gang med en stor, elektrisk offensiv, og i april åpnet det for forhåndsbestilling av ŠKODAs første helektriske bil, CITIGOe iV, som hadde verdenspremiere i mai. Allerede nå kan du... Les mer »
tesla

Ny NAF-undersøkelse: Flere vil bytte til elbil

En av tre vil kjøpe elbil som sin neste bil, men fortsatt sitter like mange på gjerdet, ifølge en fersk undersøkelse av NAF. – Andelen som er sikre på at de vil... Les mer »
arctic race norway

Arctic Race of Norway skal bli verdens første sykkelritt som kun bruker el-biler

Arctic Race of Norway skal bli det første sykkelrittet i verden som kun skal bruke el-biler, men mangel på ladere har skapt utfordringer. Nå er en løsning på plass. Arctic Race of... Les mer »
naf

Pass på vekta når du trekker henger med elbil

Flere av de store elbilene kan trekke tilhenger, men høy vekt på bilen gjør at du kan slite med å trekke båthengeren med førerkort klasse B. – Det er viktig å sjekke... Les mer »
opel

Nye Opel Corsa er elektrisk

Når Opel lanserer sjette generasjon Corsa er den helelektrisk med 330 kilometers rekkevidde, målt etter WLTP. Første generasjon Opel Corsa ble lansert for 37 år siden, og har gjennom snart fire tiår... Les mer »
nybil bruktbil

Dette bør du passe på ved kjøp av bruktimportert elbil

Den nærmest umettelige etterspørselen etter elbil har gjort at bruktimporten av elbiler har vært stor det siste året. Dette er biler som er nye, men har vært registrert i et annet europeisk... Les mer »
hyundai

Hyundai og Rimac satser på high-performance elbiler

Hyundai Motor Group og Rimac Automobili (Rimac) har inngått et strategisk samarbeid med hensikt om å bli ledende på high-performance elbiler.  Avtalen innebærer at Hyundai Motor Group investerer totalt 80 millioner euro i Rimac,... Les mer »
elbilforening

Revidert budsjett: Etterlyser nasjonal støtteordning for lading i borettslag og sameier

Regjeringen har lovet en nasjonal støtteordning for lading i borettslag og sameier som lar vente på seg. Heller ikke i revidert nasjonalbudsjett er det satt av penger til å rulle den ut.... Les mer »