norsk elbilforening

Test: Så mye taklast tåler dagens elbiler

Vet du hvor mye ski- og vinterutstyr elbilen din kan frakte på taket? Norsk elbilforening gir deg oversikt over hva 28 ulike modeller tåler. Stadig flere elbiler kan trekke tilhenger, men det... Les mer »
veier

Sånn får du mest ut av elbilen i norsk vinterkulde

Mange frykter at elbiler ikke vil takle kaldt norsk vintervær. Det er delvis en misforståelse. – En elektrisk motor bryr seg ikke stort om det er kaldt, den starter så lenge det... Les mer »
Norsk elbilforening

Slik gjør du elbilen klar for vinteren

Ved å følge Norsk elbilforenings enkle råd kan du unngå store rekkeviddetap om vinteren. Optimal lading gir mye bedre rekkevidde og mer komfort. Og du sparer tid og penger. En stor del... Les mer »
volkswagen

Volkswagen starter storstilt omlegging til elbilproduksjon

Volkswagen investerer rundt 1,2 milliarder Euro i omleggingen av fabrikken i Zwickau. Det er planlagt at denne fabrikken skal produsere 1500 biler daglig innen utgangen av 2021. Omleggingen av en hel fabrikk... Les mer »
lade elbil

Elbil-året 2019: Fortsatt lange ventelister

Venteliste er et nytt begrep som har kommet i elbil-hete Norge. 2019 vil også by på lang ventetid for forbrukere som ønsker en ny elbil med lengre rekkevidde og mer familievennlig størrelse.... Les mer »
lade elbil

Ladepunkt for elbil bør ikke stanses av borettslagene

På landsbasis er det så mange som 650  000 bilister som i dag ikke kan lade hjemme, kommer det frem av beregninger fra medlems- og forbrukerorganisasjonen NAF. Én av fire bileiere har... Les mer »
lade elbil

Manglende lademuligheter kan gi svakere elbilsalg

Rundt 400 000 nordmenn som bor i borettslag og sameier vegrer seg for å kjøpe elbil fordi de mangler lademuligheter. Det viser prognosetall fra en undersøkelse utført av Opinion på vegne av... Les mer »
kia

Kia e-Niro klar for Bodø i desember

Kias nye elbil, e-Niro, er denne uken på snarvisitt i Norge, før de første bilene kommer til butikk i løpet av desember. – Det er veldig gøy å endelig kunne vise frem... Les mer »
gk elektro

Sjekk laderen til elbilen!

Elbilladere fører enorme mengder strøm. Smeller det i laderen så er det ikke bare den nye bilen som går, det kan fort bli mørkt i hele nabolaget. – Enda så glade vi... Les mer »
mitsubishi

Mitsubishi starter produksjon av helelektrisk bil

GAC Mitsubishi Motors starter produksjon av helelektriske Eupheme EV SUV i Kina. Den nye elbilen understøtter partnernes mål om vekst og utvikling innen Kinas «new energy vehicle» (NEV) klassifisering. NEV i Kina... Les mer »