nybil bruktbil

Avventende bilkjøpere gjør at elbilsalget stagnerer

Elbilsalget har bremset i høst, og november var igjen en dårlig måned. – Det er en avventende holdning nå på tampen av året, men neste år vil det ta seg opp igjen.... Les mer »
Norsk elbilforening

Økende salg av plugin-hybrid biler

I november var andelen solgte elbiler på 36.9 prosent av det totale nybilsalget. Det er en oppgang på 1,2 prosentpoeng fra oktober, men en nedgang sammenlignet med november 2018. Så langt i... Les mer »
lade elbil

Enova støtter hurtigladere langs Kystriksveien og Lofoten

Enova utlyser en konkurranse om områdeutbygging av ladeinfrastruktur for elbil i Nordland. I alt elleve nye ladesteder skal etableres. – Med denne utlysingen vil vi få på plass et grunnleggende ladenettverk langs... Les mer »
ŠKODA

ŠKODA med eksklusiv elbilnyhet for norske kunder

ŠKODAs elektriske familie-SUV lanseres neste år, men allerede før verdenspremieren vises bilen på norsk jord. Norske kunder med forhåndsbestilling kan nå bli de første i verden som får se den produksjonsklare bilen.... Les mer »
nordvik

Lexus lanserer sin første elbil – Kommer til Bodø høsten 2020

Ambisjonene er skyhøye for den nye elbilen Lexus UX 300e. I tillegg til fortsatt å ha de mest fornøyde bilkundene, har Lexus et mål om å levere minst tusen biler i det... Les mer »
Lexus

Lexus lanserer sin første elbil Lexus UX 300e

Ambisjonene er skyhøye for den nye elbilen Lexus UX 300e. I tillegg til fortsatt å ha de mest fornøyde bilkundene, har Lexus et mål om å levere minst tusen biler i det... Les mer »
volkswagen

Her er nye Volkswagen ID. SPACE VIZZION

Med ID. SPACE VIZZION utnytter Volkswagen den nye elektriske MEB-plattformen til fulle: Nyskapende design, generøse plassforhold – og en rekkevidde på opptil 590 km (WLTP). Produksjonsmodellen skal lanseres i 2021. – Den... Les mer »
audi

Verdenspremiere på Audi e-tron Sportback

Med verdenspremieren på e-tron Sportback understreker Audi sine elektriske ambisjoner. Audis nye fullelektriske coupé-SUV åpner snart for salg i Norge. Audi e-tron toppet utleveringsstatistikkene i oktober i det norske markedet. Audi Norge... Les mer »
bmw

En ny generasjon elektrisk kjøreglede: BMW i4

Ny motor, ny elektronikk, ny ladeenhet og nytt høyspenningsbatteri utgjør stammen for BMWs femte generasjon elektriske drivlinje. Nye BMW i4 blir en av representantene for den nye generasjonen elektrisk kjøreglede, med en... Les mer »
ford

Superstart for Fords nye helelektriske SUV Mustang Mach-E i Norge

Mer enn 1500 entusiastiske nordmenn og medier fra hele Europa fikk mandag oppleve den eksklusive Europa-premieren på Fords nye elektriske SUV, Mustang Mach-E i Oslo, bare timer etter den storslåtte verdensavdukingen i... Les mer »