coop

Ladebonus hos Grønn Kontakt til Coop-medlemmer

Coop-medlemmer får nå tilbud om 8 prosent medlemsbonus når de lader bilen på en av Grønn Kontakts hurtigladestasjoner i Norge. Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en... Les mer »
naf

Ladekø i påsken

I påsken i fjor kom det et nyord inn i språket; ladekø. Elbilister på sterkt trafikkerte ladeplasser måtte stå lenge og vente for å fylle opp batteriet. – Det er ingen grunn... Les mer »
skoda

Nå kan du reservere ŠKODAs første elbil: CITIGO E

På bilmessen i Genève i starten av mars var det tydelig at ŠKODA satser elektrisk. Først ut er SKODA CITIGO i elektrisk versjon, og allerede nå kan kunder sikre seg prioritet i... Les mer »
mini

MINI Cooper SE – MINIs første elektriske bil

MINI gjorde sin helelektriske entré med konseptbilen «MINI Electric Concept» på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt høsten 2017. Nå lader MINI opp til produksjonsstarten av den endelige modellen, og de norske kundene er blant de første... Les mer »
toyota

Toyota fremmer global elektrifisering av bilparken ved å frigi nesten 24.000 patenter

Toyota deler patenter og tilbyr egen knowhow for å få fart på den grønne omleggingen av dagens bilpark. Utviklingen av bærekraftige mobilitetsløsninger som motvirker økte utslipp og utnytter ny tilgjengelig teknologi, krever... Les mer »
fartsgrense

Bellona: – Svært gledelig elbilrekord

30 år etter Bellona fikk registrert den første elbilen i Norge i 1989, sprenger elbilsalget alle grenser. 58 % av alt nybilsalg i Norge i mars var elektrisk, viser statistikk fra Opplysningsrådet... Les mer »
tesla

Nå selges det flere nye elbiler enn nye fossile biler i Norge

– Norge har grunn til å være stolt over elbilrekordene. Elbilpolitikken virker nå så godt at flertallet foretrekker elbil når de skal kjøpe ny bil. Vi nærmer oss et massemarked for elbil. Norge viser hele... Les mer »
lade elbil

Slik lader du elbilen riktig

Kan man lade elbilen i en vanlig stikkontakt? Er det nok strøm til alle? Lad elbilen trygt og effektivt med disse tipsene. I dag er det rundt 200 000 elbiler på veiene... Les mer »
bertel o steen

Bertel O. Steen inngår strategisk samarbeid med Nordvik Gruppen i Bodø

Bertel O. Steen har undertegnet intensjonsavtaler med Nordvik Gruppen, Teknisk Bureau og Alta Motorsenter om strategisk samarbeid for å styrke distribusjon og forhandlernett i Nord-Norge. Bertel O. Steen representerer 7 ulike person-/varebilmerker:... Les mer »
Norsk elbilforening

Over halvparten av nybilkjøperne ønsker elbil

Markedsandelen for elbil kan passere 50 prosent i 2019, viser beregninger basert på spørreundersøkelsen Elbilbarometeret 2019. Ifølge beregninger basert på Elbilbarometeret 2019 planlegger et anslag på 78.000 nordmenn å kjøpe en ny... Les mer »