opel

Ingen ventetid på Opel Ampera-e

Som et resultat av bra tilgang på prisvinneren Opel Ampera-e er nå ventelistene på bilen tømt, og kunder kan kjøpe bil hos forhandlere med umiddelbar levering. – I et marked der leveringstid... Les mer »
volkswagen

Hvordan vil fremtidens bilavgiftsystem se ut hvis bileierne fikk bestemme?

Bilavgifter og bilpolitikk står på dagsorden i nok en valgkamp og er et sentralt budsjettspørsmål for Regjeringen. Hva mener bileierne om dagens og fremtidens bilavgifter? Hvor stor tro har de på nullutslippsvisjonen... Les mer »
elbilforening

Elbilsalget faller

Tall for nybilsalget fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) viser tegn på nedkjøling i elbilmarkedet. I juli endte elbilandelen i nybilsalget på 38 prosent. I første halvår 2019 var elbilandelen på 45 prosent, med... Les mer »
elbilforeningen

Fersk elbilundersøkelse: Køen øker for hurtiglading

85 prosent av alle elbilister bruker hurtigladere. Stadig flere opplever kø når de skal lade bilen på langtur. – I Norge er mange fullstendig avhengig av bilen. Da er det viktig at... Les mer »
ford

VIDEO: Helelektrisk pickup trekker mer enn 450 000 kilo!

Her trekker prototypen på den nye helelektriske pickupen Ford F-150 en vekt på mer enn 450 000 kilo!  Ti to-etasjes godsvogner fylt opp med 42 Ford F-150 pickuper ble dratt av den... Les mer »
naf

Krever bombrikke i elbilen for billigere passering

Elbiler passerer gratis eller med rabatt i bomringer i hele Norge. Men skal du få rabatten på stedet, må du ha AutoPASS-brikke. – Uten bombrikke får du faktura med standardpris, og må... Les mer »
naf tesla

Ny NAF-undersøkelse: Elbilister mest positive til selvkjøring

Elbilister er mer optimistiske til ny teknologi, viser tall fra NAFs Trafikantbarometer. Mer enn én av tre elbilister er positive til å reise i selvkjørende biler. Kun en av fem eiere av... Les mer »
dnv

NTNU-bil til topps i Shell Eco-marathon i London

Med sin selvutviklede og norsk produserte el-bil gikk NTNU studentene til topps i Shell Eco-marathon i London nylig. Teamet bak DNV GL Fuel Fighter vant første plass for beste design og femte... Les mer »
elbilforeningen

Ny undersøkelse: Norske elbilister stadig mer opptatt av klima

Elbilforeningens årlige spørreundersøkelse vitner om store holdningsendringer bare siden i fjor. Hvert år gjennomfører Norsk elbilforening undersøkelsen «Elbilisten» blant foreningens medlemmer, der de spørres ut om det meste som har med livet... Les mer »
elbilforeningen

Nye tall: Nesten halvparten velger elbil

Farten i elbilsalget fortsetter. Det viser tall for nybilsalget fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). I første halvdel av 2019 stikker elbiler av med en markedsandel på 45 prosent. Det er en oppgang... Les mer »