nybil bruktbil

– Halvparten av bilforhandlerne vil forsvinne

KPMGs globale bilundersøkelse bærer bud om usikre tider for verdens bilforhandlere. Med 40 000 nordmenn på venteliste for elbil, er utfordringene vel så store her til lands. KPMG Global Automotive Executive Survey,... Les mer »
desember codan

Sjekk dekkene dine før vinterferien!

En ny undersøkelse viser at halvparten av oss ikke kjenner til mønsterdybdekravet på vinterdekk. – Slitte dekk gir dårligere veigrep og flere ulykker på veien, advarer Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. Over halvparten svarer feil... Les mer »
opel

Opel åpner salget av Ampera-e med levering i 2019

I et marked der ventelistene preger elbilmarkedet åpner Opel nå salget av sin elektriske Ampera-e med levering i 2019. – Vi er svært tilfreds med å kunne gjenåpne salget av Opel Ampera-e,... Les mer »
vinter

Slik får du opp den frosne ladeluka

Med over 200 000 elbiler på veiene, har det dukket opp et nytt vinterfenomen; frosne ladeluker. Hyundai har måttet gå ut og beklage problemer med snø og is på ladeluken til Hyundai... Les mer »
naf tesla

Fersk test fra NAF: Takboks tapper elbilen for strøm

En kompakt elbil bruker om lag 20 prosent mer strøm med en skiboks på taket. Det viser en fersk test fra NAF. – Det er ikke overraskende at elbilens forbruk øker med... Les mer »
bmw

BMW iNEXT møter Kong Vinter

BMWs neste teknologiske flaggskip, foreløpig kjent som BMW iNEXT, testes nå for fullt i nordisk vinterlandskap. De røffe vinterforholdene er den optimale prøvelsen når prototypen til den helelektriske SUV-en, som lanseres i... Les mer »
racingbil

Lanserer elektrisk off-road racing

Continental er med som partner i det nye Extreme E-mesterskapet som lanseres i 2021. I dette mesterskapet skal man kjøre off-road racing med elektriske biler.  Elektrisk motorsport er i vinden, og Formel... Les mer »
audi

Internasjonal salgsstart for nye Audi e-tron

Rett før jul åpnet Audi Norge for salg av lanseringsmodeller for de første kundene på reservasjonslisten. Nå har selskapet åpnet for ordinær bestilling, og både kunder med og uten reservasjonsnummer kan bestille... Les mer »
mercedes esc

Nye Mercedes Mercedes-Benz EQC skal presenteres i Norge

Bilgiganten Daimler har nettopp bekreftet at den internasjonale pressekjøringen av den helt nye elbilen EQC blir lagt til Oslo før sommeren. Dette er første gang Mercedes-Benz gjennomfører et slikt arrangement i Norge.... Les mer »
bomstasjon

LESERINNLEGG: Folk med dårlig råd betaler for elbil-adelen!

Fakta, og litt historikk: i 50- og 60-årene hadde vi ikke olje-industri. Og veiene som ble bygget, var en oppgave som naturlig hørte inn under det statlige og kommunale ansvar. Og noen... Les mer »