Norsk elbilforening

Slik får du bedre rekkevidde i kulda

Åtte gode råd for å få mer ut av elbilen din nå som temperaturen synker – og én ting du ikke trenger å tenke på. Elbiler har kortere rekkevidde om vinteren på... Les mer »
ŠKODA

Elbilnyhet ŠKODA VISION iV for norske barnefamilier

ŠKODA bekrefter at deres fullelektriske familiebil, basert på VISION iV, settes i produksjon med hengerfeste og fem seter. Dermed er det meste lagt til rette for norske barnefamilier som enn så lenge... Les mer »
lade elbil

Etterlyser sterkere ladesatsing for elbil

Elbilfordelene beholdes slik regjeringen har lovet. Den varslede støtteordningen for lading i borettslag og sameier legges ikke fram. – Det er bra og forventet at elbilfordelene står fast. Det trengs for å... Les mer »
nybil bruktbil

Stø grønn kurs for bilavgiftene

Norges Bilbransjeforbund (NBF) mener regjeringens forslag til bilavgifter for 2020 er fornuftige. Innføringen av ny målemetode for utslipp (WLTP) stilte krav om at avgiftssystemet måtte kalibreres og det har regjeringen gjort. Bilavgiftene... Les mer »
tine.

TINE får 200 elektriske ladepunkter ved sine meierier

TINE har inngått samarbeid med Vattenfall for å sikre elbil-lading på TINEs anlegg. Samarbeidet er et viktig skritt i TINEs arbeid for å redusere klimapåvirkningen, og innledningsvis vil 200 ladepunkter være koblet... Les mer »
nybil bruktbil

50  000 flere elbiler så langt i år

Salgstallene for bilsalget viser at 50 000 nye elbiler har rullet ut av bilbutikkene så langt i år. Det er flere enn i hele 2018. Da ble det solgt 48 000 nye... Les mer »
elbilforening

September nest beste elbilmåned i år

I september var andelen nye solgte elbiler igjen på over 50 prosent, etter en forventet økning i salget på slutten av kvartalet. Så langt i år ligger markedsandelen for elbiler på 44,7 prosent. –... Les mer »
tesla

Økning av elbiltyverier i Sverige

Det har vært flere elbiltyverier i Sverige de tre siste månedene. – Utspekulerte tyver utnytter smutthullet i teknologien i nye biler, sier Nils Kristian Brekke i Codan Forsikring, som oppfordrer nordmenn til... Les mer »
lade elbil

NAF krever mer rettferdige ladepriser

En stor NAF-test viser at forbrukerne betaler dyrt for hurtiglading av elbiler. Dagens måte å prise strømmen i ladestasjonene er uoversiktlig og urettferdig. Nå må det komme på plass en annen måte... Les mer »
circle k

Første i verden: Circle K erstatter drivstoffpumper med elbilladere

Circle K inngår i et nettverk av 16 000 bensinstasjoner, men Circle K på Kiellands plass i Oslo er den eneste der hurtigladere for elbil nå har tatt plassen til en drivstoffpumpe.... Les mer »