tesla

NAF: Stort underskudd på elbiler

Nå kommer elbilene med god plass og lang rekkevidde. Det er bare én hake: Ventelistene er på opptil to år. NAF mener bilimportørene må tøffe seg opp. – Står du ikke på... Les mer »
kna newswire

Sjekk dette før du kjøper brukt elbil!

Å velge en brukt elbil kan være rimeligere enn å kjøpe en ny, og du får bilen på dagen. Men vær forsiktig om du har tenkt å importere, råder KNA. I dag... Les mer »
tesla

Bilen du har bestilt får avgiftssmell – Hva gjør du?

Ingen vet hva avgiftene på bil blir etter nyttår. Nye og bedre målemetoder gir riktigere tall for utslipp, men kan samtidig føre til store prisøkninger på biler. – For bilkjøperne er det... Les mer »
coca cola

Coca-Cola med banebrytende satsing på firma-elbil

Elbiler utgjør som kjent en betydelig andel av nybilsalget til privatpersoner i Norge, mens bedriftene har hengt noe etter i overgangen fra bensin og diesel. Coca-Cola European Partners Norge har nå meldt... Les mer »
naf

NAF: – Få på plass skilting til hurtigladere til elbil

NAF er overrasket over at det går så langsomt å få skiltet ladeplasser for elbiler langs veiene. I dag er skiltingen tilfeldig, inkonsekvent og mangelfull. – Skiltene vil vise alle som i... Les mer »
fartsgrense

16 tatt i fartskontroll på Hunstad!

Det kjøres fort med bilene i Bodø. Onsdag kveld gjennomførte politiet en fartskontroll på riksvei 80 på Hunstad. Fartsmålingene ble tatt i en 60-sone. Politiet melder at utrolige 16 bilførere ble bøtelagt.... Les mer »
grønn kontakt

Stor utbygging av ladestasjoner langs norske veier

Burger King girer opp satsingen på ladestasjoner ved sine restauranter i Norge. Nå har Umoe Restaurants, som driver Burger King i Norge, inngått en omfattende avtale med Grønn Kontakt for å etablere... Les mer »
elbilforeningen

Over halvparten vil bruke elbilen som reservelager ved strømbrudd

Elbilen kan bli kjekk å ha ved et strømbrudd den dagen den kan levere lagret strøm til huset. Godt over halvparten av norske elbilister er klare. Det kommer fram i Norsk elbilforening... Les mer »
elbilforeningen

Slik lader elbileierne

De fleste elbileierne lader hjemme til daglig, men stadig flere benytter seg av hurtiglading. Ifølge Norsk elbilforenings ferske spørreundersøkelse Elbilisten 2018 er det et stort flertall som lader elbilen sin hjemme daglig... Les mer »
elbilforeningen

Stadig flere opplever ladekø med elbil

Ifølge Elbilforeningens ferske undersøkelse Elbilisten 2018 har andelen som opplever at det er kø på hurtigladestasjonen når de skal lade økt fra 51 prosent til 58 prosent. – Utbyggingen av hurtigladere følger... Les mer »