bauer

Geir Schau kjører Norge på langs med elbil – Kommer til Bodø

Morgenklubbens Geir Schau skjønner ikke hvorfor folk maser om rekkeviddeangst. Schau har selv blitt elbileier og er storfornøyd. Og eplekjekk. – Jeg kan lett kjøre Norge fra nord til sør uten å... Les mer »
Norsk elbilforening

Snart er én av ti personbiler på norske veier elbiler

I 2009 kom målet om at 10 prosent av alle bilene i Norge skulle være ladbare innen 2020. Uoppnåelig, mente mange. Men nå er Norge i ferd med å innfri målet, og... Les mer »
lexsus

Lexus lanserer elbilen UX 300e

Siden introduksjonen av RX 400h i 2005 har Lexus vært en pioner innen elektrifiseringsteknologi og spilt en ledende rolle i å tilby produkter som både byr på ytelser og skader miljøet minst... Les mer »
bmw

2019 nok et nytt rekordår for BMW

BMW Group er verdens ledende premium-bilprodusent for sekstende år på rad. 2019 ble også det niende rekordåret på rad for det tyske selskapet. Totalt ble det levert 2 520 307 nye BMW,... Les mer »
naf

Prisene for hurtiglading av elbil er uoversiktlige og urettferdige

Ferske elbilister i Norge må manøvrere i et uoversiktlig landskap når de skal lade opp elbilene sine. – Det er en jungel med ulike prismodeller. Forbrukeren vet ikke hvor mye strøm de... Les mer »
elbilforeningen

Ladestatus ved årsskiftet: 713 hurtigladere

I fjor ble det bygget 713 hurtigladere i Norge. Det er en gledelig utvikling sammenlignet med tidligere år, men fortsatt langt bak behovet, mener Norsk elbilforening. – Vi mener det må bygges... Les mer »
telenor

Enklere, raskere og billigere elbil-lading

Telenor skal levere kommunikasjonsløsninger over sitt 4G-mobilnett til det norske teknologiselskapet ZAPTECs nye elbilladere. ZAPTEC tilbyr markedets mest effektive ladeløsninger for elbiler til borettslag/sameier, bedrifter, kommuner og private boliger. Alle produktene er... Les mer »
Norsk elbilforening

Ikke høyere brannrisiko for elbiler

Gjensidige forsikring tar feil. Det er ingen større grunn til at elbilister skal frykte brann enn de som kjører bensin- eller dieselbiler.  – At Gjensidige slår mynt på den tragiske brannen ved Sola... Les mer »
fartsgrense

Elbiler økte i popularitet i 2019

Elbilsalget økte til 60 316 i 2019 mot 46 092 i 2018. Det er en oppgang på over 30 prosent, ifølge tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). – Det er veldig bra... Les mer »
volkswagen

Volkswagen ble Norges mest kjøpte bilmerke for tiende året på rad

Volkswagen har vært Norges mest kjøpte bilmerke hvert år siden 2010. Samlet sett ble 2019 et svært godt år for Volkswagen i Norge med 18 949 registrerte biler av et totalmarked på... Les mer »