ringnes

Rekordpåske for Solo

Aldri før er det kjørt ut mer Solo fra Ringnes enn før påsken i år. – Drømmeværet kommer til å sørge for tidenes beste påskesalg for den gule brusen, sier sjef for... Les mer »
sodastream

Salgstallene øker for SodaStream i Norge

Kullsyremaskinprodusenten SodaStream går på skinner i det norske markedet. Salget av maskiner i landet har nemlig steget med nærmere 30 prosent siden 2015. Nå ønsker selskapet å øke takten ytterligere, og da... Les mer »
norsk landbrukssamvirke

Grensehandelen: Norge går glipp av 7 milliarder kroner i verdiskaping!

– Norsk handel i Sverige tilsvarer omsetningen til hele 215 Rema-butikker, sier Helene Lillekvelland, fagsjef samfunnsøkonomi i Norsk Landbrukssamvirke. Nordmenn har aldri handlet mer i Sverige enn vi gjorde i fjor. SSB... Les mer »
codan

7 av 10 lar barna sitte i bilen med løse gjenstander. – Livsfarlig, advarer Codan Forsikring

En iPad eller drikkeflaske kan være livsfarlig ved en bråstopp. – Det er bekymringsfullt at foreldre gir blaffen i stadige påminnelser om å sikre løse gjenstander i bil, sier Georg Richvoldsen i... Les mer »
kakao

Nordmenn elsker å drikke kakao i påsken

I en ny undersøkelse svarer nesten 6 av 10 nordmenn at de drikker kakao en eller flere ganger i løpet av påsken. Kakao er ikke bare godt, det er samtidig sunt og... Les mer »
melk

Varsler krevende år for TINEs melkeprodusenter

Avtroppende styreleder i TINE, Trond Reierstad, mener melkeprodusentene og selskapet står foran noen krevende år. – Befolkningsveksten er halvert, veksten i osteforbruket har stanset opp – samtidig som importen øker. Det betyr... Les mer »
ringnes

Solofondet vekkes til live etter 15 års dvale

Solofondet var på 1990-tallet en av Norges mest populære støtteordninger for ungdom. Nå gjenoppstår fondet, og denne gangen sitter engasjerte jevnaldrende i juryen. Nå kan ungdom med originale ideer og brennende engasjement... Les mer »
virke matpris

Overraskende fall i matvareprisene

Prisene på mat og alkoholfrie drikkevarer sank med 0,9 prosent i mars 2019, ifølge tall fra SSB. Dette bryter med trenden om at matvareprisene øker i mars når påsken er i april.... Les mer »
firkløveren

Det er duket for 17. mai!

Årets første hestehov har blomstret, og snart skal vi i gang med dugnad og forberedelser til 17. mai. På nasjonaldagen opplever mange at bunaden skal på samtidig som bordet skal dekkes. Etter... Les mer »
meierier melk

TINE kåret til Norges mest bærekraftige selskap i 2019

Det norske folk har stemt frem Tines 200 000 kyr, 10 000 bønder og 4 500 ansatte til Norges mest bærekraftige selskap i den landsomfattende Sustainable Brand Index-undersøkelsen. TINE lever av naturen og er helt avhengig... Les mer »