mikrofon musikk tale

Solo og Idol jakter på den nye Solo-stemmen

Idol 2020 starter på TV2 i dag kl. 20.00, og i år har Idol og Solo inngått et unikt samarbeid. Parallelt med Idol-sendingene jakter Idol og Solo på den nye stemmen til... Les mer »
kaffe te mineralvann

Grensehandelen er høyere enn tidligere antatt

Det viser SSBs første del av et pilotprosjekt på et grensehandelsbarometer som ble publisert 8. januar. Pilotprosjektet gjør en grundig måling og analyse av nordmenns fysiske grensehandel i måneden september 2019. Hovedfunnet... Les mer »
julemat

Prøv denne alkoholfrie drikkemenyen på nyttårsaften!

Det kan være mange grunner til å velge en alkoholfri nyttårsaften, men det finnes ingen gode grunner til å ikke gjøre det med stil. Alkoholfrie drinker, også kalt Mocktails har kommet for... Les mer »
matbutikk

Ny rapport om innkjøpspriser i dagligvaremarkedet

Det er flere årsaker til forskjellene i innkjøpspriser i dagligvaremarkedet, viser en ny rapport fra Menon Economics. Det er usikkert hva som er de viktigste årsakene, men store innkjøpsvolum er ikke en... Les mer »
infinitum

Flinke pantere glemmer gløggen

9 av 10 plastflasker og drikkevarebokser kommer i retur. Det betyr at over én milliard enheter gjenvinnes til nye flasker, plastprodukter og nye bokser i løpet av et år. Men gløgg-drikkerne er... Les mer »
julegave

Julehandelen er i gang: Her er gavene vi ønsker oss!

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul. Og ifølge elektronikkjeden er ønsket om elektronikk og ny teknologi stort også i år.  Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen forventer en jevn strøm... Les mer »
aluminiumsboks

Panterekord for «svenske-bokser»

Nordmenn kjøper stadig mer brus og øl fra Sverige. Hittil i år er det blitt pantet nær 34 millioner såkalte «svenske-bokser» i Norge, og det er større vekst i pant av svensk... Les mer »
forbrukslån

Matvareprisene demper den norske prisveksten

Matvareprisene har gått ned med 0,8 prosent de siste 12 månedene, matvareprisene har dermed bidratt til å dempe den samlede prisveksten i Norge. Det viser ferske tall fra SSB. Fra november 2018... Les mer »
ringnes

Skal selge 1,5 millioner flasker alkoholfritt juleøl i år

Salget av øl uten alkohol fortsetter å stige, og det gjelder også i juletiden. I desember regner Ringnes med å selge 1,5 millioner flasker av Munkholm Juleøl, Norges mestselgende alkoholfrie juleøl. –... Les mer »
circle k amara

Stadig flere kjøper kaffeavtale hos Circle K

Nesten 2,8 millioner nordmenn drikker kaffe hver dag, og 7 av 10 vil helst ha den svart. Stadig flere kjøper også kaffeavtale-kopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir... Les mer »