sponsor- og eventforeningen

Coca-Cola sponser Røde Kors aktivitetshus for ungdom

Coca-Cola European Partners i Norge har siden 2002 vært engasjert i og bidratt til utviklingen av Røde Kors sine aktivitetshus for ungdom. Nå blir det tre nye år. Røde Kors er glade... Les mer »
handeland pr

Roar (25) fra Bodø får 10.000 kroner i støtte fra Solofondet

Roar Wiik fra Bodø er en av de første som får tildelt stipend fra det nyoppståtte Solofondet. Roar er medlem i Bodø Seilforening, og ønsker støtte til å sette i gang en... Les mer »
mcdonalds

Maritimt avfall fra Nordlandskysten blir til serveringsbrett hos McDonald’s

McDonald’s i Norge styrker sine bærekraftstiltak ved å produsere serveringsbrett av marint plastavfall fra Nordlandskysten. Bak produktet står den norske gründerbedriften The Good Store. Plastbrettene er laget av 100 prosent resirkulert marint... Les mer »
red bull

Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund enige etter Red Bull-krangelen

Norges Skiforbund og Henrik Kristoffersen avslutter den rettslige prosessen rundt uenigheten om profileringen av hans private sponsor Red Bull. Kristoffersen har signert en ny, treårig landslagsavtale, der Skiforbundet legger økonomisk og praktisk... Les mer »
melk

Resultat- og volumnedgang for TINE

Trenden med volumnedgang i de store meierikategoriene søtmelk, matlagingsprodukter og ost fortsatte i årets første tertial. Driftsresultatet ble 327 millioner kroner. Det er 141 millioner kroner lavere enn for samme periode i... Les mer »
Q-Meieriene

Q-Meieriene vil bli klimapositive

Kan et meieri bli klimapositivt? Ja, mener Q-Meieriene og satte i forrige uke startskuddet for det de kaller sin nye klimapositive retning. – Ambisjonen vår er at jo mer du drikker eller... Les mer »
stormen bibliotek

Inviterer til feiring av Barnas internasjonale dag på Stormen bibliotek

Lørdag 1. juni er det klart for feiring av Barnas internasjonale dag – med masse aktiviteter for hele familien i og rundt Stormen bibliotek, opplyser Bodø kommune. – Vi gleder oss kjempemasse... Les mer »
nho

Fortsatt sterk økning i grensehandelen

Grensehandelen økte med 8,3 prosent på årsbasis fra 2. kvartal 2018 til og med 1. kvartal 2019, sammenliknet med foregående firekvartalsperiode. Nordmenn grensehandlet for svimlende 16,3 milliarder kroner i denne perioden. Det... Les mer »
Bryggeri- og drikkevareforeningen

Aprilrekord for norsk drikke

Rekordvarmen i april varmet ikke bare frosne hjerter, den ga også en historisk salgsrekord for norskprodusert drikke. Det har aldri tidligere blitt solgt så mye drikkevarer i april som i år. –... Les mer »
tine melk

Tiltak som «Ferskere melk» og «Ostestøv» skal redusere matsvinn

Mat som går på dynga koster 22 milliarder kroner i året og står for to prosent av Norges klimagassutslipp.Tall fra Østfoldforskning viser at vi i Norge kaster mat tilsvarende 73 kg per... Les mer »