røde kors

Rekordstøtte fra Pantelotteriet til hjelpearbeidet

Aldri har panten bidratt så mye til Røde Kors’ arbeid for mennesker som trenger hjelp. Høyt salg av drikkevarer og høyere pant på bokser og flasker gjorde at Pantelotteriet til Røde Kors... Les mer »
kiwi bodø

Kiwi i Bodø sentrum har åpnet

Det har i lang tid vært kjent at dagligvarekjeden Kiwi skulle åpne en ny butikk i Meierikvartalet i Bodø sentrum. Nå har den nye Kiwi-butikken åpnet. Kiwi minipris er en av landets... Les mer »
pepsi cola

Ringnes og Pepsi inviterer Bodø til Taste Challenge!

Torsdag 15. august, kommer «Taste Challenge» til Bodø Torg for å utfordre folk til å velge sin favoritt mellom Norges to mest solgte drikker med colasmak  – PepsiMAX og Coca-Cola.  Dette er en blindtest... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Stadig flere øltyper på utestedene i Bodø

Trenden med mange forskjellige typer øl på utestedene har også kommet for alvor til Bodø. Utestedene serverer øl fra utallige bryggerier og har til og med glutenfritt øl, lett-øl og alkoholfritt øl.... Les mer »
thon hotels

Thon Hotel Lofoten i Twinings Best Breakfast finale

Thon Hotels har fire hoteller som går videre til Twinings Best Breakfast-finalen hvor Norges beste hotellfrokost for 2019 kåres. – Vi er kjempefornøyd med at Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz i... Les mer »
virke mat

Matvareprisene langt på vei politisk styrt

Ifølge tall SSB presenterer fra den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen, er prisnivået på matvarer i Norge høyere enn i resten av EU. Matprisene i Norge er et resultat av høyere lønnsnivå, kostnader ved å... Les mer »
restaurant

Nå åpner det nye serveringsstedet Pangea i Bodø

Det kjente serveringsstedet Paviljongen i Bodø har i lang tid vært stengt grunnet oppussing. Men nå er det klart at det åpnes et helt nytt serveringssted på det samme stedet. Det nye... Les mer »
norgesglasset

Tid for safting og sylting – Nå kommer også Norgesflasken

Safting og sylting er i vinden som aldri før. Vi elsker å ta vare på alt det gode naturen har å by på og å servere eller gi bort egenproduserte gaver. Safting og... Les mer »
matmerk

Fikk eple-takk av statsministeren

Under Gladmat-festivalen onsdag ble eplemostprodusenten fra Grønvik Gard i Hjelmeland kalt opp på scenen og gratulert av statsminister Erna Solberg. – Takk for at du bidrar til å sette Norge på kartet... Les mer »
melk

Melkekvotene skal digitaliseres: Landbruksdirektoratet tildeler Visma ny kontrakt

Visma Consulting og Landbruksdirektoratet har inngått en avtale om utvikling av nytt IT-system for melkekvoteordningen i Landbruksdirektoratet. Visma Consulting er innstilt som eneste leverandør på avtalen som har en verdi på ca.... Les mer »