frokost hotell

Thon Hotels tok bronse i Twinings Best Breakfast

Blant mer enn 400 hoteller tok Thon Hotel Rosenkrantz Oslo 3. plass i Twinings Best Breakfast-konkurransen 2019. – Mat er et av våre satsningsområder. Det er derfor gledelig at vi hevder oss... Les mer »
meierier melk

TINE med sterk andreplass i ny omdømmekåring

Godt bærekraftsarbeid er blant årsakene til TINEs topplassering. I en fersk omdømmemåling fra Ipsos kommer TINE på andreplass, bare slått av Coop Norge. Totalscoren på 82 er det samme som fjorårets plassering... Les mer »
frokost

Scandic Nidelven kåret til Norges beste frokost for 13. gang

I dag ble det klart at frokosten på Scandic Nidelven for 13. gang er kåret til Norges aller beste. Hotellet gikk til topps foran mer enn 400 hotellfrokoster i den anerkjente kåringen... Les mer »
nho

Statsbudsjettet 2020: Uforsvarlig avgiftspolitikk

Dersom EFTAs overvåkningsorgan ESA finner at økningene fra 2017 er ulovlige, er risikoen stor for at flere norske mat- og drikkeprodusenter må betale avgift ti år tilbake i tid for produkter norske... Les mer »
dagligvarer

– Sponser svenske handelsmenn

Avgifts-hoppet fra 2018 videreføres i statsbudsjettet. – Dette statsbudsjettet sponser svenske handelsmenn, og norske drikkeprodusenter betaler prisen. Slik reagerer direktør i Bryggeri- og drikkevareforeningen (BROD), Erlend Vagnild Fuglum, når han ser at... Les mer »
q-meieriene

Vant 12 medaljer i Nordens største matkonkurranse

I en av Nordens største matkonkurranser tok Q-Meieriene og Kavli med seg 12 medaljer hjem i kofferten i konkurranse med over 900 forskjellige meieri- og osteprodukter. «International Food Contest» arrangeres årlig i... Les mer »
meierier melk

Svakere resultat for TINE

Driftsresultatet for andre tertial endte på 603 millioner kroner, noe som er 197 millioner kroner lavere enn samme periode i fjor. Dette skyldes volumnedgang i de store meierikategoriene og langt lavere iskremsalg i år sammenlignet... Les mer »
coca cola

Nye drikker fra Coca-Cola

September er lanseringsmåned i dagligvarebransjen, og Coca-Cola kommer med flere nye drikkevarer. Blant nyhetene fra selskapet er en iste som også kan varmes opp, og «limited edition» glassflasker med en klar retroprofil. ... Les mer »
pepsi cola

Sukkerfri sommer-rekord

I august hadde sukkerfri brus en markedsandel på 58,7. Det er den høyeste sukkerfriandelen som er målt for brusmarkedet i Norge. Rekorden setter punktum for en sommer i den sukkerfrie brusens tegn:... Les mer »
tine

Årets Eplejuice frå Hardanger nå i Bodø-butikkene

Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Sunniva Eplejuice frå Hardanger. Nå er årets sesong, den 19. sesongen på rad, klar for butikker i Bodø.... Les mer »