elkjøp

E-sportutøveren Hunterace: – Vi er bakpå når det gjelder e-sport

Casper «Hunterace» Notto, regjerende verdensmester i Hearthstone, mener Norge henger etter når det gjelder interesse og kunnskap om e-sport. Det ønsker han skal endre seg.  – Du merker forskjellene fra for eksempel... Les mer »
norsk gjenvinning

Norsk Gjenvinning sikrer refinansiering med DNB og Nordea

Norsk Gjenvinning har over tid bygget opp et solid fundament for en bærekraftig forretningsmodell – økonomisk, miljømessig og sosialt. Nå blir Norges to største banker, DNB og Nordea, med på laget. I... Les mer »
dnb.no

Nytt politisk parti nektet bankkonto hos DNB

Et nystiftet politisk parti hevder i en pressemelding til Bodøposten.no at de har blitt nektet å åpne bankkonto i storbanken DNB. Vanskelighetene for nyetablerte Det Nye Partiet oppsto kort tid etter nødvendig... Les mer »
apple

Spareapp skal bekjempe pengestress hos norsk ungdom

Spiir, som er en ledende nordisk spareapp med en målsetting om å gjøre ungdom mer glade når de tenker på penger, kommer nå til Norge. Basert på kontoopplysninger gir Spiir et overblikk over... Les mer »
dnb

DNB endrer rentene på boliglån

Torsdag økte Norges Bank styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. DNB besluttet fredag å øke renten på boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng.  – Rentene har over en lengre periode vært lave, og det går... Les mer »
dnb

DNB går for ny løsning for kontanttjenester i 2020

Selv om bruken av kontanter i hverdagen stadig faller, er det fortsatt en del bankkunder som benytter kontanter. DNB er opptatt av å ta godt vare på også disse kundene, og går... Les mer »
posten

DNB kutter banktjenester gjennom Posten

Postens bankavtale med DNB som utløper 31.12.2019 har vært til ordinær reforhandling. Gjennom ett år har partene jobbet for å finne en ny, god løsning. DNB har ønsket å få med resten... Les mer »
skatt

Forsikringsfusjon mellom Sparebank 1 og DNB godkjent

Den planlagte fusjonen mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DNB Forsikring er nå godkjent av Finanstilsynet. Selskapet, som skal hete Fremtind, trer i kraft fra 1. januar 2019. – Vi fikk meldingen 21.... Les mer »
internett hacking

DNB og EVRY tar i bruk kunstig intelligens for å stoppe svindelforsøk

DNB fornyer avtalen med EVRY om leveranse av løsninger som forebygger kortsvindel. Fordi løsningene som leveres DNB fungerer i sanntid er det mulig å stoppe svindeltransaksjoner før de blir gjennomført. Ved å... Les mer »
Norges Bandyforbund

Formidling, kunstisbaner og bordtennis – Seks prosjekter tildeles støtte

10 millioner kroner til kunstisbaner i nærmiljøet, tildeles Norges Ishockeyforbund, i samarbeid med Norges Skøyteforbund og Norges Bandyforbund. Over 16 millioner kroner tildeles seks ulike prosjekter i Sparebankstiftelsen DNBs siste nasjonale tildelingsrunde.... Les mer »