nortel

Nytt mobilselskap for bedrifter slipper databruken helt fri

Et nytt norsk mobilselskap skal bryte Telenors og Telias kontroll over det norske bedriftsmarkedet. Som først selskap tilbyr nykommeren Nortel grenseløs databruk med lav fastpris. – Datapakke-jungelen er ugjennomtrengelig, skaper byråkrati og... Les mer »
norconsult

Digitaliseringsministeren på besøk hos Norconsult

Norconsult jobber kontinuerlig med digitalisering av planleggings- og prosjekteringsarbeidet. Onsdag var digitaliseringsministeren på besøk for å se hvordan det står til med digitalisering bygge- og anleggsnæringen. Norconsult er i vekst, og sentralt... Les mer »
nito

Ingeniørenes fagorganisasjon vokser

NITO, Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon har rundet 90 000 medlemmer og befester posisjonen som Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer. – I en tid med synkende oppslutning om fagforeninger, er vi... Les mer »
experis

Experis: Disse tech-begrepene bør du kunne

Du har sikkert fått med deg de nye ordene media og fagfolk bruker om moderne teknologi. Men vet du hva de betyr? Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av... Les mer »
bodøposten

Bodøposten.no utsatt for hackingforsøk

Nettavisen Bodøposten.no har i de siste dagene opplevd et økende antall forsøk på hacking. Lørdag formiddag var Bodøposten.no utilgjengelig i en kort periode. Bodøposten.no har i lang tid blitt utsatt for rekordmange... Les mer »
statnett

Statnett og NTNU samarbeider om datasikkerhet

Statnett og NTNU har signert en femårig samarbeidsavtale om informasjonssikkerhet (cyber security). Målet er å sikre en stadig mer digitalisert kraftsektor i fremtiden. – Informasjonssikkerhet er kompetanse vi trenger i kraftsektoren. Derfor... Les mer »
INTUNOR

Slik når du «hårete» budsjettmål

Høsten er for mange selskaper tiden hvor nye mål blir satt og det kommende året blir planlagt. Leder for økonomistyring Toril S. Falch i INTUNOR tror nøkkelen til høy måloppnåelse er budsjettering... Les mer »
abonner

– Samme passord overalt? Da ber du om å bli hacket!

Det sier Einar Brekken som jobber med ID-sikring i Frende Forsikring. Tall fra NorSis viser også at tre av ti nordmenn deler passordene sine med andre. – Hvis andre får tilgang til... Les mer »
infobric

Infobric kjøper BlastManager

Gjennom oppkjøp av det norske IT-selskapet BlastManager AS styrker Infobric sin posisjon som digitaliseringspartner for byggebransjens aktører ytterligere og tilfører konsernet spesialistkompetanse innen IT-løsninger for sikre og effektive sprengningsarbeider. Oppkjøpet av BlastManager... Les mer »
IWMAC

Norsk teknologibedrift vil ha bransjestandard for datadeling: – Nødvendig om vi skal nå klimamålene

Under Arendalsuka fortalte tre store bestillere om hvilke hindre de møter som innkjøpere av byggteknikk. På scenen fikk de svar fra den andre siden av bordet. – Løsningen på disse utfordringene finnes... Les mer »