payr

Hudya og Payr går sammen

Hudya Group og Payr går sammen om å bygge en ny nordisk fintech-gigant. – Med denne avtalen posisjonerer vi oss for internasjonal vekst, sier CEO i Hudya Group, Børge Leknes og CEO... Les mer »
klm

Berg-Hansen sertifisert på Air France-KLM sin NDC-plattform

Berg-Hansen er i dag sertifisert av Air France-KLM på konsernets NDC-plattform. De er den første handelspartneren som får denne statusen i Nord-Europa. Takket være NDC får Berg-Hansen muligheten til å et rikere... Les mer »
sopra storia

Digital storopprusting i Aker BP

Før sommerferien fullførte over 1000 landbaserte ansatte i Aker BP kurset «digitalt førerkort», som er en viktig del av oljeselskapets digitaliseringsreise. En drone smeller i veggen i et konferanserom i Stavanger, til... Les mer »
kredinor

Samarbeid mellom Kredinor og inkubatorselskapet TheFactory

Kredinor inngår samarbeid med TheFactory som gir tilgang til et av Norges største gründermiljøer. Samarbeidet vil gi Kredinor innsikt til ideer og nye konsepter og deltakelse i et miljø som utvikler løsninger... Les mer »
elkjøp

LESERINNLEGG: Omfavn teknologien sammen med barna

Å sammenligne min barndom med den mine barn lever, er vanskelig. De omgir seg med teknologi som for dem er en del av hverdagen, mens fasttelefonen og rask ISDN-linje var det nærmeste... Les mer »
medietilsynet

Ekspertgruppe skal bidra til en tryggere digital barndom

Medietilsynet har samlet eksperter på området barn og medier for å sikre gode tiltak som kan trygge barn og unge på nett. Tilsynet har rollen som nasjonal koordinator i et stort europeisk... Les mer »
ai

Norske IT-direktører ruster seg for teknologikappløpet

Større budsjetter, høyere lønn og økt jobbsikkerhet gjør at norske IT-ledere er svært fornøyde med tingenes tilstand, men til tross for økte teknologiinvesteringer sliter mange med å drive innovasjon og henge med... Les mer »
elkjøp

Elkjøp vil tette det digitale gapet: Deler ut 500.000 kroner

Tilgangen til elektronikk som gjør livene våre enklere blir stadig større. Men parallelt med en teknologisk utvikling i rekordfart, er det flere som faller utenfor. Det jobber Elkjøp for å gjøre noe... Les mer »
lyn

7 tips for å sikre deg mot lyn og torden

De fleste husker å trekke ut strømkontakten til TV-en når de drar på ferie, men glemmer annet viktig elektronisk utstyr. Med sju enkle grep kan man sikre seg mot skader på mobil... Les mer »
akademikerne

LESERINNLEGG: Kommunene må satse på IKT-kompetanse

I dag mangler fire av ti kommuner viktig IKT-kompetanse. Det har konsekvenser for tjenestetilbudet til innbyggerne. Digitalisering er viktig. Innbyggerne kan få et bedre tjenestetilbud. De kan løse egne behov, søke om... Les mer »