sas

SAS lanserer forenkling av bonuspoeng

I samarbeid med det norske programvareselskapet Mytos AS lanserer nå SAS en teknisk løsning for både oversikt over bonuspoeng og innrapportering av private reiser som er betalt med bonuspoeng opptjent fra arbeidsforholdet.... Les mer »
forsvaret sopra steria

Forsvaret velger Sopra Steria for fjerde gang

Sopra Steria har enda en gang fått jobben med å levere utviklingstjenester til forvaltningen av Forsvarets sikre IKT-plattformer. Rammeavtalen gjelder de neste to årene, med mulighet for forlenging i ytterligere fem år.... Les mer »
miris

Giganten Nokia omfavner norsk datasenter-løsning

Behovet for datasentre er ventet å vokse enormt, og især behovet for såkalte EDGE-sentre, som skal ligge så nær brukerne som mulig. Jo tettere på datasenteret brukeren sitter jo høyere og mer... Les mer »
konica minolta

Konica Minolta: Trender og utvikling innen kommersiell print i 2019

Charles Lissenburg er Europas øverste leder for Konica Minolta sin Professional Print divisjon. Under hans ledelse er Konica Minolta sin posisjon styrket og satsning på nye produkter og tjenester har aldri vært... Les mer »
nettbutikk interiør

Epost-problemene for Hamarøy kommune delvis løst

Bodøposten.no skrev i desember om at Gildeskål kommune hadde midlertidige problemer med kommunal e-post og oppfordrer publikum som har hastesaker å ta kontakt på telefon. Nå skal problemene være løst – delvis.... Les mer »
coca cola

Coca-Cola går helnorsk med kosekampanje

Coca-Cola innleder 2019 med en klar oppfordring til det norske folk: «Kos deg». Det nye året er knapt i gang før Coca-Cola ruller ut en norskutviklet kampanje, der selskapet møter tørste nordmenn... Les mer »
apple mac virus

Konica Minolta: IT trender for 2019

I år vil vi se en sterkere implementering av teknologier med hensikt å automatisere for å avlaste og styrke IT-avdelinger, og hjelpe dem med å møte sikkerhets utfordringer. I følge Konica Minoltas... Les mer »
mumbai

Norske næringslivstopper ser store muligheter i India

Over 140 representanter fra norsk næringsliv deltar på delegasjonen i forbindelse med statsminister Erna Solbergs offisielle besøk til India neste uke. – India er et viktig land for oss, både land til... Les mer »
juletre

Har du husket passord på julegavene?

Blant julepresangene kan det være produkter som åpner sikkerhetshull for hackere, advarer cyberriskingeniør. Smarte høyttalere, aktivitetsarmbånd, meshnettverk, mobiltelefoner og datamaskiner kan utsette hjem og arbeidsplass for sikkerhetsrisiko om de ikke blir satt... Les mer »
julegaver

Dataekspert: Skjulte trusler under juletreet

Uskyldige julepresanger kan utsette hjem og arbeidsplass for sikkerhetsrisiko, advarer cyberriskingeniør. år vil det ligge mange smarte høyttalere, aktivitetsarmbånd, meshnettverk, mobiltelefoner og datamaskiner under juletrærne. – Blant alle gavene kan det være... Les mer »