tv2

Klart for finale i «Norske talenter» fredag 13. desember

Fredag 13. desember er det klart for finale i «Norske talenter». Ti deltagere kjemper om seieren. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen,... Les mer »
tv2

Klart for siste semifinale i «Norske talenter»

Det er klart for den sjette og siste semifinalen i «Norske talenter» denne høsten. Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet... Les mer »
tv2

Disse skal konkurrere i «Norske talenter» fredag 29. november

Fredag 29. november er det klart for den femte semifinalen i «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består... Les mer »
tv2

900.000 så på TV 2 da Aleksander ble kåret til «Skal vi danse»-vinner

Over 900.000 seere så sluttminuttene av «Skal vi danse»-finalen da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya ble kåret til vinnere. Dermed knuste seertallene fjorårets finale. I snitt fulgte 696.000 hele finalen på TV... Les mer »
tv2

Dette skal parene danse i «Skal vi danse» finalen på lørdag

Lørdag 16. november kl. 19.30 skal vinneren kåres i årets «Skal vi danse». Det skal avgjøres om det blir Aleksander Hetland eller Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand som går av med seieren. Sendingen... Les mer »
tv2

Dette er semifinalistene til «Norske talenter» på fredag

Fredag 15. november er det klart for den tredje semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og... Les mer »
dansing

Overbevist om at «Funkygine» vinner «Skal vi danse»

Når Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) trer inn på dansegulvet i «Skal vi danse» lørdag, er det med et gedigent favorittstempel. Ingen har tidligere vært en så stor favoritt i forkant av sesongfinalen... Les mer »
dansing

Tror på Steinkjer-Victor i finalen på «Skal vi danse»

Han ser på seg selv som en underdog, men bookmakerne tror Steinkjers Youtube-helt Victor Sotberg (28) går til finalen i «Skal vi danse». Med kun tre par igjen er det duket for... Les mer »
tv2

Victor, Jørgine og Aleksander klare for semifinale i «Skal vi danse» på lørdag

Lørdag 9. november kl. 19.30 er det klart for semifinalen i årets «Skal vi danse». Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2.  Kl. 21.00 er det nyheter, vær og... Les mer »
tv2

Klart for første semifinale i «Norske talenter» på fredag

Fredag 1. november er det klart for den første semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter» på TV 2. Det blir den første av seks semifinaler i «Norske talenter» denne høsten.... Les mer »