oppbevaring flytting

Nordmenn vil ikke flytte for jobben

Verken bedre lønn, karriereløft eller mer fritid er gode nok grunn for nordmenn til å jobbe i utlandet. Vi ligger langt bak svensker og dansker når det kommer til vilje til å... Les mer »
novasol

Rift om dansk ferieidyll

Hytteferie i Danmark er førstevalget for stadig flere europeere, viser nye tall. Nordmenn som vurderer å leie til sommeren bør ikke vente for lenge, råder bransjefolk. – Bestillingslistene for gode feriehus i... Les mer »
sas eurobonus fly

SAS åpner ny rute til Los Angeles fra København

I januar 2020 åpner SAS en daglig helårsrute til Los Angeles fra København. Ruten vil gi gode forbindelser til og fra flere norske byer, med oppstart 13. januar 2020. SAS møter nå... Les mer »
Foto: Søren F. Gammelmark

Michelin-kokker strømmer til Danmarks nye østersfestival

I oktober arrangeres Danmarks Østersfestival for første gang. Nå har over 30 toppkokker meldt sin ankomst. Danmarks «østerskyst» går fra Vadehavet og inn i Limfjorden, og her er det tonnevis med østers... Les mer »
Glass og Fasadeforeningen

Smartlift satser i Norge

Den danske leverandøren av løfteutstyr. Smartlift, satser i det norske markedet. Medlemskap i Glass og Fasadeforeningen er tegnet og Anders Werneskog er på plass som salgsansvarlig for Norge. Smartlift har produsert og... Les mer »
tonje aarhaug

Bloggeren Tonje Aarhaug kalt for ludder på nettet

Den norske bloggeren Tonje Aarhaug (42) har valgt å bosette seg med sin mann i Danmark. Hun er mamma og på fritiden er hun en populær blogger som er stolt av kroppen... Les mer »
læring lærer klasse

Ledende dansk leverandør av leksehjelp kommer til Norge

Fra 1. August starter den danske virksomheten opp for fullt i Norge under navnet GoTutor. Etterspørselen etter leksehjelp øker i Norge og vi vil bidra til å hjelpe barn og unge gjennom... Les mer »
lindex

Lindex åpner butikk i Danmark

Lindex åpner butikk i Danmark denne høsten. Butikken vil drives av en franchisetaker og åpner i det innbydende kjøpesenteret Fields i København. Butikken har en sentral beliggenhet i kjøpesenteret med et salgsområde... Les mer »
roscongress

Dansk utenriksminister til International Arctic Forum 2019

Anton Kobyakov som er rådgiveren til Russlands president Vladimir Putin, hadde nylig et møte med den danske ambassadøren Carsten Søndergaard. Under møtet skal partene ha diskutert handel, økonomisk samarbeid og den danske... Les mer »
ball

Vil ha fotball-VM for kvinner i nord

De seks nordiske fotballforbundene går sammen om et pilotprosjekt vedrørende søknad om fotball-VM for kvinner i 2027. I over et år har de nordiske fotballforbundene (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene)... Les mer »