håndverk

Fagbrev på jobb gir gevinster til alle

Å ta fagbrev gjennom jobben er en vinn-vinn-situasjon for ansatte og arbeidsgivere. Ansatte med fagbrev er med på å øke verdien i selskapene og gjøre dem i stand til å møte fremtidens... Les mer »
tine

Nå kommer disse nyhetene fra TINE i Bodø-butikkene

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE. En av Norges mest populære desserter kommer som ferdiglaget produkt, Piano Panna Cotta, nye spennende smaker på TINE Yoghurt... Les mer »
coop

Extra lanserer singelkurv: Finn kjærligheten hos Extra!

Har du noen gang lurt på om han kjekke foran deg i køen er singel, eller om hun søte i fruktdisken også er på utkikk etter kjæreste? Nå gjør Extra det enklere... Les mer »
coop

Coop lanserer Coopay mobilbetaling

Nå kan du la lommeboken ligge og betale med Coopay på mobiltelefonen når du handler i alle Coops butikkene. Coops butikker over hele landet er klare for å ta imot betaling i... Les mer »
grillmat

Venter eksplosjon i salget av grillmat

Laks, ørret, kylling og scampi er alle på topplista over grillprodukter det selges mest av i Coops dagligvarebutikker. I tillegg har salget av vegetarburgere doblet seg. – Aldri før har vel grillmaten... Les mer »
coop prix

Flere norske menn enn kvinner ser det norske kvinnelandslaget kjempe om gull i Frankrike

Halvparten av norske menn benker seg foran TV-en for å heie frem våre beste kvinner i det pågående fotball-VM i Frankrike. Det viser en undersøkelse utført av Norstat på vegne av Toppserie-sponsor... Les mer »
coop

Søppel-sjokk: Plukket over 80 tonn søppel!

På kun én uke ryddet Coop-ansatte, kunder og medeiere over 80 tonn søppel fra sine nærmiljø under dugnaden Coop rydder Norge. – Vi er både stolte og forskrekket, sier bærekraftsansvarlig Per Løberg... Les mer »
coop norge

Rekordomsetning for Coop i Norge

Samlede driftsinntekter for Coop i Norge passerte 60 milliarder kroner i 2018. Aldri før har Coops dagligvare- og byggkjeder solgt flere varer og delt et større utbytte med sine 1,7 millioner medeiere.... Les mer »
coop

Ladebonus hos Grønn Kontakt til Coop-medlemmer

Coop-medlemmer får nå tilbud om 8 prosent medlemsbonus når de lader bilen på en av Grønn Kontakts hurtigladestasjoner i Norge. Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en... Les mer »
Arctic Race of Norway

Coop og Arctic Race Race of Norway samarbeider i nord

Coop Nord og Coop Nordland skal gjennom en ny samarbeidsavtale med Arctic Race of Norway jobbe for å utvikle gode og aktive lokalsamfunn i Nord-Norge. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race... Les mer »