coop

Coop sponser ski-VM helt til 2025!

Coop har inngått et større samarbeid med FIS om Ski-VM (nordiske grener) over de neste fem årene, og befester dermed sin posisjon som en av Norges største sponsorer og samarbeidspartnere innenfor både... Les mer »
coop hoel

Coop går inn på eiersiden i Norsk Kvalitetsmat AS

Norsk Kvalitetsmat har levert fiskemat til Coops butikker siden 2008. De to aktørene inngår et enda tettere samarbeid nå når Coop Norge Industri kjøper 45 prosent av aksjene i selskapet. – Oppkjøpet... Les mer »
coop

Norgesmester-tittel og 16 medaljer til Coop i NM i Kjøttprodukter!

Coop hevder seg nok en gang godt i kjøttbransjens NM-kåring, og tok godt for seg under NM i kjøttprodukter. NM i kjøttprodukter arrangeres årlig, hvert annet år med fokus på grill og... Les mer »
coop

Coop vant Årets digitaliseringsleder 2019

Coop har gjort seg bemerket på digitaliseringsfronten i 2019 med løsninger som Coopay og døgnåpen selvbetjent butikk i Bogstadveien. Dette har også det norske folk fått med seg, som har kåret Coop... Les mer »
coop norge

Coop har Norges beste omdømme igjen

Coop Norge går nok en gang helt til topps i Ipsos omdømmeundersøkelse blant de største selskapene i Norge. Det er medvind for Coop i Norge om dagen. Torsdag ble det kjent at... Les mer »
kaffe te mineralvann

Selvbetjening er fremtiden for Coop

Coop, Norges nest største dagligvarekjede, er ikke bare kjent for sine varierte dagligvarekonsepter, men også for sitt medlemsprogram der 1.7 millioner lojale kunder er medeiere. Etter oppstarten i 1906 gikk det kun... Les mer »
håndverk

Fagbrev på jobb gir gevinster til alle

Å ta fagbrev gjennom jobben er en vinn-vinn-situasjon for ansatte og arbeidsgivere. Ansatte med fagbrev er med på å øke verdien i selskapene og gjøre dem i stand til å møte fremtidens... Les mer »
tine

Nå kommer disse nyhetene fra TINE i Bodø-butikkene

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE. En av Norges mest populære desserter kommer som ferdiglaget produkt, Piano Panna Cotta, nye spennende smaker på TINE Yoghurt... Les mer »
coop

Extra lanserer singelkurv: Finn kjærligheten hos Extra!

Har du noen gang lurt på om han kjekke foran deg i køen er singel, eller om hun søte i fruktdisken også er på utkikk etter kjæreste? Nå gjør Extra det enklere... Les mer »
coop

Coop lanserer Coopay mobilbetaling

Nå kan du la lommeboken ligge og betale med Coopay på mobiltelefonen når du handler i alle Coops butikkene. Coops butikker over hele landet er klare for å ta imot betaling i... Les mer »