matbutikk

Coop med rekordstort kjøpeutbytte for 2018

Coops medeiere får i disse dager for første gang utbetalt over 1 milliard kroner i kjøpeutbytte. Coops suksess i dagligvare- og byggmarkedet fortsatte gjennom 2018. Aldri før har Coop hatt flere medeiere... Les mer »
odd fellow 106 bodin

Odd Fellow samler inn penger til ny redningsskøyte i Bodø

Odd Fellow logen i Norge har siden 2016 samlet inn penger for å få bygd et nytt fartøy til Redningsselskapet. I Bodø har blant annet loge 106 Bodin gått ut til flere... Les mer »
oppvarming vinter

Kundene tømmer butikkene for ved

I takt med at gradestokken kryper under null strømmer kundene til Obs BYGG for å handle fyringsved. – Vi merker raskt forskjell i etterspørselen etter ved så snart temperaturen kryper under null,... Les mer »
reistadløpet

Coop Nord blir hovedpartner for Reistadløpet

Reistadløpet går på 69° nord og er det nordligste og mest kuperte i Visma Ski Classics. Skiløperne velger om man vil gå 50 eller 34 kilometer, begge distansene gjennom et fantastisk arktisk... Les mer »
skatt

Coop tilbyr medlemmer eksklusiv strømavtale med LOS

Over 1,6 millioner Coop-medlemmer får nå tilbud om egen Coop Strømavtale fra den Agder Energi-eide strømleverandøren LOS. LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet... Les mer »
coop

Rasmus Hansson skal lede Handelens Miljøfond

Rasmus Hansson er ansatt som daglig leder i Handelens Miljøfond. – Vi har fått en erfaren og kunnskapsrik leder og er svært glade for å få Rasmus Hansson med på laget, sier... Les mer »
coop hr

Coop på listen over Norges mest attraktive arbeidsplasser

Når Norges unge arbeidstakere skal velge sin drømmearbeidsgiver plasserer de Coop på listen blant de mest attraktive arbeidsgiverne i 2018. Det viser de ferske tallene fra Universums årlige undersøkelse blant yrkesaktive. I... Les mer »
stokke

Coop har Norges beste omdømme!

Coop går til topps på Ipsos omdømmeundersøkelse av de største selskapene i Norge. Aldri før har befolkningen hatt et bedre inntrykk av Coop. 84 prosent av de spurte i Ipsos store omdømmeundersøkelse... Les mer »
coop halloween

Coop forventer ny gresskar-rekord til Halloween

Årets gresskarsalg er allerede godt i gang i Coops butikker i Bodø og resten av landet, som forventer å sette ny rekord med 75 000 solgte gresskar til Halloween. I fjor solgte... Les mer »
coop

Nå kommer TINE Yoghurt på fornybar kartong

Coop og TINE har gått sammen for å lansere TINE Yoghurt på fornybar kartong. Yoghurt på kartong vil i første omgang være tilgjengelig i Obs fra 1. oktober 2018. – Yoghurt på... Les mer »