coop

Coop innfører permanent gjenbruksbonus ved bruk av handlenett

I august innførte Coop en midlertidig gjenbruksbonus ved bruk av dagligvarekjedenes nye handlenett. Tiltaket har vært en stor suksess, og gjøres nå permanent. – Målet med gjenbrusbonusen var å gi et alternativ... Les mer »
coop hoel

Priskutt gav fiskesjokk hos Coop Extra

Extra har tredoblet salget av fiskeprodukter etter at lavpriskjeden kuttet prisen på en rekke fiskeprodukter med opptil 40 prosent. – Vi hadde jo håpet at kundene våre skulle velge sunne fiskeprodukter når... Les mer »
vannmelon

Vannmelonsalget til himmels hos Obs Bodø!

Så langt i år har varmen ført til rekordsalg av is, og produsentene sliter med å dekke etterspørselen. Men iskrem er ikke den eneste varen som selger ekstra godt i varmen. Varehussjef... Les mer »
knut miljø

Coop med gratis handlenett og gjenbruksbonus

Coop deler ut gratis handlenett til alle medlemmene og introduserer samtidig gjenbruksbonus. På den måten håper Coop handlenettene faktisk blir brukt. – I Coop er vi opptatt av reelle miljøtiltak. Sannsynligvis ligger... Les mer »
grønnsaker

Rare grønnsaker i butikken?

Den varme sommeren gir vanskelige forhold for grønnsaksdyrking. Derfor vil det bli mer merkelige grønnsaker i butikkene. Coop forsikrer om at kvaliteten er den samme, og ber kundene fortsette å kjøpe norske... Les mer »
matbutikk

Går mot ny utbytterekord i Coop

Coop er mer populært enn noen gang tidligere. 50 000 kunder har blitt medeiere det første halvåret i 2018, noe som betyr at Coop kommer til å passere 1,7 millioner medeiere i... Les mer »
kniv

Knivdrepte 18-åring på Coop i Vadsø

En 17 år gammel gutt er siktet etter at en 18-åring ble knivdrept på Coop i Vadsø lørdag kveld. Ledelsen og ansatte i Coop Finnmark er i stor sorg etter at en... Les mer »
matbutikk

Coop Mega-kunder kjøper mest økologisk

Vi kjøper stadig mer økologiske varer når vi er i butikken, men Coop Mega-kunden er kunden med flest økologiske varer i handlekurven. – Coop Mega blir i kundeundersøkelser stadig oppfattet som bedre... Les mer »
stokke

Coop blir generalsponsor for verdenscupen i langrenn

Coop har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med det internasjonale skiforbundet FIS. Avtalen innebærer at Coop blir generalsponsor for verdenscupen i langrenn. – Coop er en av Norges aller største breddesponsorer og har... Les mer »
jordbær

Endelig er de norske jordbærene her

Coop har fått inn de første kurvene med norske jordbær samtidig som hetebølgen fortsetter over store deler av landet. – De første butikkene har fått inn norske jordbær, og fra neste uke... Les mer »