skatt

Coop tilbyr medlemmer eksklusiv strømavtale med LOS

Over 1,6 millioner Coop-medlemmer får nå tilbud om egen Coop Strømavtale fra den Agder Energi-eide strømleverandøren LOS. LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet... Les mer »
coop

Rasmus Hansson skal lede Handelens Miljøfond

Rasmus Hansson er ansatt som daglig leder i Handelens Miljøfond. – Vi har fått en erfaren og kunnskapsrik leder og er svært glade for å få Rasmus Hansson med på laget, sier... Les mer »
coop hr

Coop på listen over Norges mest attraktive arbeidsplasser

Når Norges unge arbeidstakere skal velge sin drømmearbeidsgiver plasserer de Coop på listen blant de mest attraktive arbeidsgiverne i 2018. Det viser de ferske tallene fra Universums årlige undersøkelse blant yrkesaktive. I... Les mer »
stokke

Coop har Norges beste omdømme!

Coop går til topps på Ipsos omdømmeundersøkelse av de største selskapene i Norge. Aldri før har befolkningen hatt et bedre inntrykk av Coop. 84 prosent av de spurte i Ipsos store omdømmeundersøkelse... Les mer »
coop halloween

Coop forventer ny gresskar-rekord til Halloween

Årets gresskarsalg er allerede godt i gang i Coops butikker i Bodø og resten av landet, som forventer å sette ny rekord med 75 000 solgte gresskar til Halloween. I fjor solgte... Les mer »
coop

Nå kommer TINE Yoghurt på fornybar kartong

Coop og TINE har gått sammen for å lansere TINE Yoghurt på fornybar kartong. Yoghurt på kartong vil i første omgang være tilgjengelig i Obs fra 1. oktober 2018. – Yoghurt på... Les mer »
coop

Coop innfører permanent gjenbruksbonus ved bruk av handlenett

I august innførte Coop en midlertidig gjenbruksbonus ved bruk av dagligvarekjedenes nye handlenett. Tiltaket har vært en stor suksess, og gjøres nå permanent. – Målet med gjenbrusbonusen var å gi et alternativ... Les mer »
coop hoel

Priskutt gav fiskesjokk hos Coop Extra

Extra har tredoblet salget av fiskeprodukter etter at lavpriskjeden kuttet prisen på en rekke fiskeprodukter med opptil 40 prosent. – Vi hadde jo håpet at kundene våre skulle velge sunne fiskeprodukter når... Les mer »
vannmelon

Vannmelonsalget til himmels hos Obs Bodø!

Så langt i år har varmen ført til rekordsalg av is, og produsentene sliter med å dekke etterspørselen. Men iskrem er ikke den eneste varen som selger ekstra godt i varmen. Varehussjef... Les mer »
knut miljø

Coop med gratis handlenett og gjenbruksbonus

Coop deler ut gratis handlenett til alle medlemmene og introduserer samtidig gjenbruksbonus. På den måten håper Coop handlenettene faktisk blir brukt. – I Coop er vi opptatt av reelle miljøtiltak. Sannsynligvis ligger... Les mer »