desember codan

Sjekk dekkene dine før vinterferien!

En ny undersøkelse viser at halvparten av oss ikke kjenner til mønsterdybdekravet på vinterdekk. – Slitte dekk gir dårligere veigrep og flere ulykker på veien, advarer Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. Over halvparten svarer feil... Les mer »
codan

– Gi Fortnite-ungdommen dataansvar hjemme

Halvparten av norske foreldre opplever at barna deres har bedre datakunnskap enn dem selv. Likevel er det nesten ingen som ber barna om hjelp til sikker bruk av data hjemme. – Når... Les mer »
ski vinter alpene

Uhell på skiferie i Alpene kan koste deg flere hundre tusen

Nå starter skadesesongen for nordmenn på skiferie i Alpene. Det er forhåndsbooket 400 flyseter som skal bringe skadde folk hjem igjen. – Skader du deg i Alpene betyr det ofte en stor... Les mer »
codan forsikring

Vintersesongen gir store båtskader

Båtsesongen er over for de fleste, men forsikringsselskap advarer mot å la båten gå i glemmeboken. Tall fra Finans Norge viser at det ble meldt inn 3150 skader på fritidsbåter til forsikringsselskapene... Les mer »
bolig bil

Husk på taket når det er mye snø!

Hustak kan kollapse når store mengder snø blir liggende. – Når det kommer mye snø er det viktig å måke taket, og du må vite hvor mye snø taket ditt tåler, minner... Les mer »
alkohol bilfører

– Du risikerer økonomisk ruin

I desember i fjor ble 828 bilførere anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Ruspåvirkede sjåfører som er involvert i et uhell, risikerer en gigantregning. Bilkjøring i ruspåvirket tilstand øker risikoen for uhell... Les mer »
gullsmed

Disse julegavene bør forsikres

Har du fått en ekstra dyr gave til jul? Da kan det hende den trenger en egen forsikring. – Man bør vurdere en ekstra verdiforsikring på gaver, som klokker, kameraer og smykker.... Les mer »
codan

Dårlig sikt kan koste deg dyrt

Frossen frontrute gjør at du trenger litt ekstra tid om morgenen. Hvis du tar lett på skrapingen kan det koste deg dyrt. Du risikerer å måtte ut med 2600 kroner, eller i... Les mer »
jul

Desemberhygge gir brannrekord

Antall branner forårsaket av menneskelige feil er på topp i desember. – Å gå fra levende lys er noe av det farligste du kan gjøre i jula, sier Annika Persson, skadesjef i... Les mer »
matvarer

Strømmen går og maten i fryseren blir ødelagt. Hva gjør du?

Har du kommet hjem til ødelagt mat på grunn av strømbrudd? Selv om maten ikke kan reddes, kan det hende du får dekket verdien av den tapte biffen. Ifølge tall fra Finans... Les mer »