codan

Ikke gjør denne parkeringsfeilen!

4 av 10 parkerer som regel med fronten inn. Det gir deg dårligere oversikt og større sjanse for skader, advarer Codan Forsikring. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Norstat for Codan Forsikring, sier... Les mer »
bil mobil

Advarer mot livsfarlig Snapchat-trend

1 av 3 unge voksne sier de sjekker Snapchat mens de kjører bil, og forsikringsselskap og Utrykningspolitiet advarer mot denne livsfarlige trenden. – De løper en høy risiko når de taster mens... Les mer »
strand ferie sommer

4 av 10 unngår Tyrkia på grunn av terrorfrykt

Terrorfrykt gjør at 4 av 10 nordmenn unngår å legge ferien til Tyrkia. Samtidig er landet på vei tilbake som populært reisemål. I en undersøkelse Norstat har gjennomført for Codan Forsikring sier... Les mer »
natt sentrum

Full forvirring om kjørelys-regel

To av tre kjenner ikke regelen om bruk av kjørelys på norske veier. – Forvirring om lys kan skape farlige situasjoner, sier Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. UP advarer mot regelen, NAF... Les mer »
facebook

1 av 4 vil ha bilder eller info fjernet fra nett

Bilder og informasjon på internett er bare et Google-søk unna. Nesten 1 av 4 unge voksne ønsker å få søkbare bilder eller informasjon om dem fjernet fra nettet, og andelen som ønsker... Les mer »
vinter

– Selvsikre sjåfører kan være farlige på glatt føre

6 av 10 norske bilister føler seg sjelden eller aldri utrygge på glatt føre viser en ny undersøkelse. – Overdreven tro på egne ferdigheter bak rattet kan øke risikoen for ulykker, sier... Les mer »
desember codan

Sjekk dekkene dine før vinterferien!

En ny undersøkelse viser at halvparten av oss ikke kjenner til mønsterdybdekravet på vinterdekk. – Slitte dekk gir dårligere veigrep og flere ulykker på veien, advarer Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. Over halvparten svarer feil... Les mer »
codan

– Gi Fortnite-ungdommen dataansvar hjemme

Halvparten av norske foreldre opplever at barna deres har bedre datakunnskap enn dem selv. Likevel er det nesten ingen som ber barna om hjelp til sikker bruk av data hjemme. – Når... Les mer »
ski vinter alpene

Uhell på skiferie i Alpene kan koste deg flere hundre tusen

Nå starter skadesesongen for nordmenn på skiferie i Alpene. Det er forhåndsbooket 400 flyseter som skal bringe skadde folk hjem igjen. – Skader du deg i Alpene betyr det ofte en stor... Les mer »
codan forsikring

Vintersesongen gir store båtskader

Båtsesongen er over for de fleste, men forsikringsselskap advarer mot å la båten gå i glemmeboken. Tall fra Finans Norge viser at det ble meldt inn 3150 skader på fritidsbåter til forsikringsselskapene... Les mer »