matvarer

Strømmen går og maten i fryseren blir ødelagt. Hva gjør du?

Har du kommet hjem til ødelagt mat på grunn av strømbrudd? Selv om maten ikke kan reddes, kan det hende du får dekket verdien av den tapte biffen. Ifølge tall fra Finans... Les mer »
bilkrasj

– Altfor ofte stikker den skyldige av

Hvert år utbetaler forsikringsselskapene over en halv milliard kroner til bileiere som har fått bilen påkjørt mens den stod parkert. Hvis synderen stikker av, blir bileieren sittende igjen med regningen. Mange bileiere... Les mer »
rotte

Slik holder du rotter og mus borte i vinter

Milde vintre gjør at bestanden av mus og rotter øker. Vond lukt, lort og lyder i veggene er tegn på at skadedyrene har flyttet inn i boligen din. I løpet av vinteren... Les mer »
refleks

Slik går du tryggere i trafikken i høstmørket

Om høsten er det dobbelt så stor sjanse for at fotgjengere blir utsatt for en trafikkulykke, sammenlignet med sommeren. Her er rådene som gjør deg tryggere til fots i trafikken. Tall fra... Les mer »
codan

Slik gjør du barna synlige på Halloween

Onsdag strømmer tusenvis av barn ut på gatene for å feire Halloween og jakte på godteri. Her er tipsene for å gjøre dem både synlige og skumle i høstmørket. Ifølge tall fra... Les mer »
foredrag taler

Gir nytt liv til tingene dine etter skadeoppgjør

I Sverige forlenger man livet til 90 prosent av gjenstandene som kommer inn etter et forsikringsoppgjør. Nå skal Codan Forsikring samarbeide med svensk selskap for å få til det samme her i... Les mer »
norge hytte

Syv råd for å unngå vannskader på hytta: Klargjør hytta før det blir frost

Hvert år utbetales over en milliard kroner i vannskadeerstatning på grunn av værrelaterte skader. For å unngå vannskader på hytta må du klargjøre den for vinteren før frosten setter inn. Tall fra... Les mer »
lån bil

Forsikringsselskap: Sjekk dette før du leier bil i utlandet

Leiebilselskaper tilbyr ofte tilleggsforsikringer som er helt unødvendige. Ved å først sjekke hva reiseforsikringen din dekker, kan du spare mye. 6 av 10 nordmenn planlegger å dra på én eller flere reiser... Les mer »
damesko veske

Shopping i utlandet? Ikke gå på denne tollsmellen!

De fleste av oss vet hvor mye sprit, vin og snus vi kan ta med hjem til Norge. Men kjenner du til tollreglene for vesker, klær, smykker og klokker? Og hvorfor reglene... Les mer »
telt ferie camping

Ikke glem dette før høstferien!

Er du en av mange nordmenn som skal på høstferie? Da bør du forsikre deg mot at dyre turklær og dyrt turutstyr blir ødelagt eller stjålet. all fra Norsk Sportsbransjeforening viser at... Les mer »