fartsgrense

Hekken din kan gjøre skoleveien farlig

Mandag er det skolestart, med mange nye, små trafikanter langs veiene. – Klipp hekken og gjør skoleveien tryggere, oppfordrer Codan Forsikring. Å sørge for fri sikt er så viktig at ansvarsforholdet er nedfelt... Les mer »
sommer natur

Sjokktall: 170.000 hyttefolk har røykvarsler som ikke virker

4 av 10 slurver med røykvarsleren på hytta. – I verste fall kan liv gå tapt, advarer Codan Forsikring. I en Norstat-undersøkelse utført på vegne av Codan Forsikring, svarer 4 av 10... Les mer »
redningsselskapet

Risikerer at redningsvester ikke blåser seg opp

En ny undersøkelse viser at to av tre sjekker redningsvest-patronen for sjelden. – Det kan føre til at en redningsvest ikke blåser seg opp når du faller i vannet, advarer Annika Persson. Annika... Les mer »
busser

Pass på at du har reiseforsikring på småturer

Nordmenn som har reiseforsikring gjennom kredittkortet kan gå på en smell når de drar på hytta. – Hvis du ikke har betalt turen med kort, eller med feil kort, risikerer du å... Les mer »
småbåt

– Mange havarier kunne vært unngått

I 2018 ble det meldt over 12 000 båtskader til forsikringsselskapene. Halvparten av disse var havarier. – Mange av ulykkene kunne vært unngått, mener Annika Persson i Codan Forsikring. Totalt ble det... Les mer »
bilvask

Unngå riper og ødelagte speil etter bilvask

Mange bilister opplever å få skader på sidespeil, antenner og dører i maskinvask, ifølge Codan Forsikring. Her er rådene for en tryggere bilvask. I juni skal bilen skinne etter de siste kjøreturene... Les mer »
codan

Norske biler rundstjeles ved Liseberg

Nå skjer det igjen. Kjeltringer knuser bilruter og robber nordmenn mens de er på Liseberg. – Ikke la verdifulle gjenstander ligge igjen i bilen, råder politiet i Gøteborg. Fornøyelsesparken Liseberg har åpnet... Les mer »
codan

– Skremmende tall om menn på sjøen

En av tre menn dropper redningsvest i båten. – Når menn topper dødsstatistikken til sjøs, bør varsellampene blinke, sier Annika Persson i Codan Forsikring. En undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av... Les mer »
sykkel sommer

Se opp for denne trafikanten!

Menn mellom 35 og 54 år står for én av fire sykkelulykker. Det er også de som sykler fortest, ifølge Transportøkonomisk institutt. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det har vært over... Les mer »
codan forsikring

Ja, vi elsker bunad!

Vi nordmenn elser å gå i bunad, men det kan bli en kostbar affære hvis uhellet er ute og bunaden ikke er forsikret. – Hvert år får vi inn saker etter 17.mai,... Les mer »