norge hytte

Syv råd for å unngå vannskader på hytta: Klargjør hytta før det blir frost

Hvert år utbetales over en milliard kroner i vannskadeerstatning på grunn av værrelaterte skader. For å unngå vannskader på hytta må du klargjøre den for vinteren før frosten setter inn. Tall fra... Les mer »
lån bil

Forsikringsselskap: Sjekk dette før du leier bil i utlandet

Leiebilselskaper tilbyr ofte tilleggsforsikringer som er helt unødvendige. Ved å først sjekke hva reiseforsikringen din dekker, kan du spare mye. 6 av 10 nordmenn planlegger å dra på én eller flere reiser... Les mer »
damesko veske

Shopping i utlandet? Ikke gå på denne tollsmellen!

De fleste av oss vet hvor mye sprit, vin og snus vi kan ta med hjem til Norge. Men kjenner du til tollreglene for vesker, klær, smykker og klokker? Og hvorfor reglene... Les mer »
telt ferie camping

Ikke glem dette før høstferien!

Er du en av mange nordmenn som skal på høstferie? Da bør du forsikre deg mot at dyre turklær og dyrt turutstyr blir ødelagt eller stjålet. all fra Norsk Sportsbransjeforening viser at... Les mer »
instagram

6-åringer får eget nettbrett på skolen: Husk på nettsikkerhet i høstferien

Stadig flere barn har nå tilgang på eget nettbrett. For å unngå ubehagelige nettopplevelser bør foreldre prate med barna om hvordan man kommuniserer på nett. I mange kommuner fikk alle barneskoleelevene utdelt... Les mer »
flyplass ferie

Pakk verdisakene i håndbagasjen

Hvert år forsvinner reisegods for store beløp. Pakk verdifulle gjenstander i håndbagasjen og ikke i kofferten, råder forsikringsselskap. Ifølge Finans Norge meldes det årlig rundt 300 000 reiseskader til forsikringsselskapene. Erstatningene ligger... Les mer »
codan sikt

Tar du sjansen på å bruke sommerdekk i høstferien?

Plutselig temperaturfall og glatte veier kan gjøre høstferien ubehagelig for deg som kjører bil. Velger du feil dekk, øker risikoen for ulykker, og i tillegg kan du miste forsikringspenger. Analyser gjennomført av... Les mer »
codan forsikring

Disse konfirmasjonsgavene bør forsikres

Har konfirmanten din fått noen ekstra fine gaver som smykker eller elektronikk? Sannsynligvis er de ikke dekket av vanlig forsikring. – Man bør vurdere en ekstra verdiforsikring på gaver som bunader, kameraer... Les mer »
mat kjøtt

Slik unngå du at grillen blir en brannfelle

Selv om grillforbudet er opphevet flere steder i landet, er det all mulig grunn til å være varsom når du bruker grillen. Her er ti råd for å unngå grillbrann i sommer.... Les mer »
medisiner

Dette dekker ikke reiseforsikringen når du reiser til utlandet

Ikke la en standard reiseforsikring bli en sovepute denne sommeren. Det er ikke sikkert den dekker alle dine behov. Når vi gleder oss til sommerferien, er det lett å glemme å gjøre... Les mer »