Masalamagic til Spar-hyllene i Bodø

Med økende etterspørsel og interesse for autentiske, indiske produkter er det sikkert mange som gledes over nyheten om at Masalamagic blir tilgjengelig i Spar og flere nye butikker. Siden 2011 har matserien... Les mer »
Nestlé

Nyheter fra Starbucks i Bodø-butikkene

Nestlé annonserte i dag lanseringen av en ny serie kaffeprodukter under Starbucks-paraplyen, som vil bli tilgjengelig over hele verden. Den nye serien består av 24 produkter, inkludert hele kaffebønner, filterkaffe, og de... Les mer »
gulating

Gulating trapper opp priskrigen på øl

I september 2018 gikk Gulating ut og erklærte priskrig mot de store dagligvarekjedene. I dag trapper kjeden som har ølutsalg i Bodø opp satsingen på pris ytterligere. – Vi har lovet å... Les mer »
tine kukraft

TINE selger mindre i flere kategorier

Volumnedgangen i de store meierikategoriene søtmelk, yoghurt, fløte og rømme fortsatte for TINE i 2018. TINE leverte et driftsresultat i 2018 på 1 537 millioner kroner – det samme som i 2017.... Les mer »
vinter nyheter

Vinterens nyheter fra Q-Meieriene snart i Bodø-butikkene

Nytt år betyr produktnyheter og i midten av februar ruller Q-Meieriene ut nyvinninger i butikk. Sentralt står ønsket om å utfordre i yoghurthyllene og skape mer variasjon innen iskaffe. Iskaffe, nye yoghurtsmaker,... Les mer »
virke matpris

Uvanlig svak prisøkning på mat i januar

Prisene på mat og alkoholfrie drikkevarer steg med 0,4 prosent i januar 2019, ifølge tall fra SSB. Den siste tolvmånedersperioden har prisene på mat og alkoholfrie drikkevarer økt med 1,2 prosent, mens... Les mer »
matbutikk

Coop med rekordstort kjøpeutbytte for 2018

Coops medeiere får i disse dager for første gang utbetalt over 1 milliard kroner i kjøpeutbytte. Coops suksess i dagligvare- og byggmarkedet fortsatte gjennom 2018. Aldri før har Coop hatt flere medeiere... Les mer »
bisnode

Bisnode: Konkursrekord i januar

I januar gikk 422 bedrifter konkurs og 92 ble tvangsavviklet av myndighetene. Det gir en samlet økning på 10,5 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. – Dette er de høyeste konkurstallene... Les mer »
veisalt bodø

Veisaltet dras inn i Bodø sentrum: Butikker og hjem rammes

Veiene inn og ut av Bodø saltes, men veiene i Bodø sentrum saltes ikke, men likevel dras veisaltet inn i Bodø sentrum, til en av Bodøposten.no sine leseres irritasjon: – Det sies... Les mer »
skoringen

Skoringen satser stort på ny trend

Den beryktede dad-sneakersenmed sin karakteristiske såle, og som på 1980-tallet hovedsakelig ble brukt av middelaldrende fedre, fikk i 2018 et stort comeback hos de internasjonale motehusene Balenciaga, Gucci og Louis Vuitton. I 2019... Les mer »