chlas ohlson

Clas Ohlson slutter med engangsgriller – Satser på smarte bærbare griller

I løpet av 2019 faser Clas Ohlson ut salget av engangsgriller. I stedet satser de på smarte bærbare griller. Initiativet er en del av selskapets bærekraftsagenda, hvor produkter med negativ miljøpåvirkning skal... Les mer »
eurospar

God vekst i et tøft marked for NorgesGruppen

I 2018 økte antall kunder i NorgesGruppens butikker og handlekurvene ble større. 1,2 mill. kunder var innom butikkene daglig, 150 000 flere enn for fem år siden. Det innebærer at flere forbrukere... Les mer »
politi

Var for full for kjøpesenter i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer om en man som var i overkant beruset inne på et kjøpesenter i Bodø mandag kveld. Mannen som var i 50-årene ble kjørt hjem av politiet og fikk... Les mer »
nfd

Regjeringen vurderer å skrote brukthandelloven

– Brukthandelloven gjør det vanskeligere å drive med gjenbruk og resirkulering, og vi vurderer derfor å fjerne hele loven. Måten vi handler på har endret seg de siste årene, og regelverket fremstår... Les mer »
infinitum

Rema 1000 Stormyra best på pant i Bodø

Bodø-butikken Rema 1000 Stormyra fikk inn over 1 million bokser og flasker i panteautomaten i fjor. Det er mest i Bodø og tredje mest i hele Nordland.  Nordmenn er i verdenstoppen på... Les mer »
ndf

Regjeringen: Dagligvarebransjen skal granskes ytterligere

Det er få aktører og det er vanskelig for nye å etablere seg i dagligvarebransjen. Derfor går regjeringen dagligvarebransjen etter i sømmene. Styrket håndheving av konkurranseloven er et målrettet tiltak mot adferd... Les mer »
bama

Salmonella påvist i «Eksotisk miks»

Onsdag 6. mars trakk BAMA «Eksotisk miks» fra markedet på bakgrunn av Mattilsynets mistanke om at produktet kan være mulig årsak til utbruddet av Salmonella. Mistanken er nå bekreftet. – Vi ser svært alvorlig... Les mer »
harald

Virke: Ny rekord for grensehandelen

Som fryktet viser nye tall fra SSB viser at nordmenn handlet for 15,7 milliarder kroner på dagsturer til utlandet de siste 12 månedene. Den digitale grensehandelen kommer i tillegg, og er ikke... Les mer »
politi

Stjal fra butikker i Hunstadsenteret: Politiet på jakt

Politiet rapporterer at en mann skal ha stjålet varer fra to butikker i Hunstadsenteret lørdag ettermiddag. Nordland politidistrikt melder nå at politiet er på jakt etter den mistenkte mannen i området. Les mer »
rema 1000

REMA 1000 vil kutte engangsplasten

Dagligvarekjeden REMA 1000 har startet arbeidet med å bytte ut plastprodukter som sugerør og bestikk med mer bærekraftige alternativer. – REMA 1000 skal være dagligvarekjeden som gjør det enkelt å velge miljøvennlig.... Les mer »