nordvik

Ny Toyota C-HR klar for veiene i Brønnøysund

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Brønnøysund. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Brønnøysund: Tre hentet av ambulanse

To biler skal ha vært involvert i en trafikkulykke ved Bunnpris i Brønnøysund fredag kveld, opplyser politiet. Ingen er rapportert omkommet. Tre personer ble fraktet med ambulanse til legevakten, ifølge Nordland politidistrikt.... Les mer »
plast søppel

Fikk 850.000 for strandrydding i Helgeland – Brukte penger på fest og shopping

En forening på Helgeland fikk flere hundre tusen for å rydde søppel. Men titusener av kroner gikk til alkohol, snus, klær og oktoberfestpass. Nå anmelder Miljødirektoratet to personer, opplyser NRK. En forening... Les mer »
nordvik brønnøysund

Nå er Toyota Proace klar i Brønnøysund

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Brønnøysund. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
tak brann

Brann i Brønnøysund: 8 til legevakt

Politieti i Brønnøysund rapporterer om en brann i et hus i Brønnøysund natt til søndag. 8 personer ble evakuert fra huset og brannslukking ble startet av brannvesenet. I tillegg ble en annen... Les mer »
politi

Politiet: Våpen avfyrt på utested i Brønnøysund

Natt til lørdag fikk politiet i Brønnøysund melding om en mann som kom inn på et utested med flere luftvåpen. Han skal ha avfyrt et skudd mot taket. Folk på stedet fikk... Les mer »
norvik

Nordvik åpner ny butikk i Brønnøysund

Byggeprosessen går mot slutten, og i disse dager gjøres de siste forberedelsene før det nye Toyota anlegget til Nordvik åpner dørene 22. januar. – Det er nok ikke helt tilfeldig at vi... Les mer »
mat slakt

Lundal: En lokal suksesshistorie feirer 35 år

Kjøttprodusenten Lundal er en av gamle Skjerstads stoltheter. Familiebedriften som har eksistert siden starten av 80-tallet feirer i år 35-årsjubileum. Den lille bedriften har gjort seg stor på salg av kjøttprodukter til... Les mer »
nordvik helgeland

Sigrid Fagerbakk blir leder for Nordvik i Helgeland

Sigrid Fagerbakk (50) fra Mosjøen blir ny regionleder for Nordvik sine forhandlere i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen. Sigrid Fagerbakk går inn som ny regionleder for hele Helgeland. Marius Mastervik... Les mer »
dårlig vær

Ekstremværet «Cora»: 150 uten strøm på Helgeland

Årets første ekstremvær «Cora» traff Nordland med vindkast på opptil 54 meter i sekundet. Ekstremværet er over, men har etterlatt seg betydelige skader i Helgelend. NRK Nordland melder at Brønnøy Brann- og... Les mer »