brann hus

Brann på Mørkved – Flere sendt til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus på Mørkved i Bodø natt til tirsdag. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå og en person... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann ved barnehage i Brønnøysund – 20-åring arrestert

Politiet rapporterer om en brann i lager i nærheten av Furumoen barnehage i 10-tiden lørdag. Brannvesenet startet med slukking. Det skal ikke være meldt om personskader. Politiet har pågepet en mann i... Les mer »
tak brann

Venter hundrevis av pipebranner i vinter

Hvert år rykker brannvesenet ut til over tusen pipebranner i Norge, og høysesongen nærmer seg. 12 prosent av alle brannutrykningene i fjor var til brann i skorstein, ifølge statistikk fra Direktoratet for... Les mer »
brann brannbil

Mopedbil tok fyr i Fauske

Politiet melder at nødetatene rykket ut til Industriveien i Fauske etter melding om brann i kjøretøy i 17-tiden mandag. Det viste seg at det var en mopedbil som brant. Brannvesenet startet slukking... Les mer »
brann

Brann i næringsbygg i Svolvær

Politiet rapporterer om en brann i et næringsbygg i Svolvær i 6-tiden lørdag morgen. Nødetatene rykket ut til stedet. Slukkeinnsats ble startet og brannen ble slukket. Brannen har startet i en trafo... Les mer »
tak brann

Brann i rekkehus i Fauske

Det oppstod brann i et rekkehus med 3 boenheter i Fauske natt til søndag. Alle leiligheter var berørt, opplyser politiet. Informasjon politiet samlet på stedet tyder på at alle beboere var ute... Les mer »
brann brannbil

Brann på Langstranda i Bodø

Politiet melder om en brann på Langstranda i Bodø natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etter og det skal ikke være rapportert savnede eller personskader. Les mer »
tess

Avtale med Viking om brannbekledning i Norge

TESS har inngått avtale med Viking Life Saving Equipment om rett til å markedsføre og selge brannvernproduktene deres i Norge. Avtalen innebærer også en eksklusiv rett til å selge en type yrkesbekledning... Les mer »
if

4 av 10 glemmer å snu brannslokkeren

I hele 4 av 10 boliger blir det ikke gjort tiltak for å unngå at pulveret i brannslokkeren klumper og forsteiner seg, viser ny undersøkelse. Det kan gjøre at apparatet ikke virker... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i Rana Gruber

Politiet fikk en melding om brann i en maskin inne i gruven i Rana natt til torsdag. Arbeiderne på stedet ble evakuert og nødetatene ble sendt til brannstedet. Brannen oppstod ca. 1700... Les mer »