brann brannbil

Husbrann i Mosjøen

Politiet melder om at det er brann i et hus i Åslia i Mosjøen mandag morgen. Huset skal være overtent. Huset skal ikke være bebodd og det er ikke fore for spredning,... Les mer »
brann hus

Husbrann i Sømna

Det oppstod en brann i et bolighus i Sømna i Helgeland natt til lørdag. Huset var overtent og stod ikke til å reddes. Det er usikkert om huset var bebodd, ifølge Nordland... Les mer »
brann brannbil

Gass-brann i Bodø sentrum

Politiet i Bodø rapporterer at det er en brenner i en gassflaske i Sjøgata, nå torsdag formiddag. Politiet oppfordrer folk til å lukke vinduene, og trekke vekk fra vinduene og lengre inn... Les mer »
bolig kjøkken brann

Nordlendinger og trøndere dårligst på brannøvelse

Mer enn halvparten av oss har aldri hatt brannøvelse og prøvd rømningsveiene hjemme. – Det er uansvarlig! Du er nødt å vite hva du skal gjøre hvis det begynner å brenne, sier... Les mer »
brann

Akkurat nå: Brann i Grane i Nordland

Politiet rapporterer om en brann i et industribygg i Grane som ligger sør i Nordland. Brannen er i et industribygg. Det skal være full overtenning av industribygget, og E6 er sperret i... Les mer »
politi

Badstu i brann i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer at det var brannutvikling i en badstu i en privatbolig natt til søndag. Fem personer oppholdt seg i boligen skal ha pustet inn røyk under brannen, og ble... Les mer »
tjen penger online

Advarer mot utenlandske nettbutikker

Netthandel fra utlandet er populært, men risikabelt. Flere produkter kan være farlige å bruke. Nordmenns handel i utenlandske nettbutikker økte med 281 prosent fra 2011 til 2017. Nordmenn legger nå igjen 1... Les mer »
brann

Brannsikkerhet prioriteres ikke ved valg av isolering

Bare én av ti private eiendomseiere mener at brannsikkerhet er viktigst ved valg av isolering. Aller viktigst er materialets isoleringsevne, men også prisen veier tyngre enn brannsikkerheten. Det viser den rapporten som... Les mer »
brann

Brann i rorbu med 4 personer i Lofoten

Natt til tirsdag startet en brann i en rorbu i Napp i Lofoten. Det var fire personer i rorbuen, ifølge Nordland politidistrikt. Brannvesenet startet slukkearbeidet og de fire personene ble reddet ut... Les mer »
brann brannbil

Bilbrann i Sulitjelma

Politiet i Sulitjelma rapporterer om en brann i en bil mandag formiddag. Brannvesenet driver med slokningsarbeid, og brannen skal nå være under kontroll. Det skal ikke være personskader i forbindelse med brannen,... Les mer »