brann brannbil

To branner i Sortland – Mistenkt brannstifter arrestert

Ved 4-tiden natt til onsdag mottok Politiet mottok en melding om at det brant i et tomt uthus på Møusalveien i Sortland. Noe senere fikk politiet også melding om at et hus... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i Svolvær – Fire personer evakuert

Politiet rapporterer om en brann i en fritidsbolig i Brennaveien i Svolvær ved midnatt. Fire personer evakuerte seg selv. Det skal ikke ha vært personskader. Boligen brant ned til grunnen og brannvesenet... Les mer »
skogbrann

Skogbrann på Sortland

Politiet melder om en skogbrann på Bremnes i Sortland. ved 16-tiden. Nødetatene er på stedet. Brannvesenet skal ha fått kontroll på brannstedet, og iverksatte slukking. Skobrannen ble slukket kort tid etter. Området... Les mer »
skogbrann

Skogbrann i Ofoten

Politiet rapporterer om en skogbrann på Stefjordneset i Ofoten søndag kveld. Brannvesen og politi rykket ut til stedet. Politiet ba om bistand fra Sivilforsvaret og brannen ble slukket to timer senere. Etterslukking... Les mer »
skogbrann

Stor skogbrann ved Steigtindvatnet i Bodø – Sivilforsvaret tilkalt

Politiet i Bodø har fått melding om lyng- og skogbrann ved Steigtindvatnet i 16-tiden. Nødetatene er på vei til området. På grunn av skogbrannen vil det være begrenset framkommelighet på RV 834... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i butikk i Saltstraumen

Det skal ha oppstått en brann i en butikk i Saltstraumen i 12-tiden, ifølge Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå. Brannårsaken skal ha startet grunnet... Les mer »
brann

Brann på bryggen i Henningsvær

Politiet rapporterer at det har oppstått brann på brygga i Henningsvær natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannen og brannen ble slukket natt til mandag. Det skal ha vært brann i... Les mer »
skogbrann

Salten Brann advarer mot økt skogbrannfare

Bodøposten.no skrev nylig om at det nå er økt skogbrannfare langs Helgelandskysten, nå advarer også Salten Brann om økt brannfare i Helgeland. – 110 Sentralen minner om den økte skogbrannfaren i fylket... Les mer »
brannfare leirbål

Økende skogbrannfare langs Helgelandskysten

Nordland har hatt et flott sommervær de siste dagene, men det gode været har også en bakside, nemlig økende skogbrannfare. Foreløpig har store deler av Nord-Norge gult farevarsel, som er nest høyeste... Les mer »
Norsk brannvernforening

VIDEO: Barnefavoritten Bjørnis med ny musikkvideo

Brannbamsen Bjørnis lanserer i dag sin nye musikkvideo «Hele Norges Bjørnis» på YouTube. Siden brannvesenet og Brannvernforeningens populære maskot slapp låten 24. juni, er den blitt spilt over 24 000 ganger på... Les mer »