Foto: Milliped

– Våre tanker går til Paris

– Våre tanker går i dag til Paris og alle som har et forhold til den ikoniske katedralen Notre-Dame. Det er fryktelig å se det historiske bygget bli ødelagt i brann. Heldigvis... Les mer »
stavkirke

Satser tungt på brannsikring av stavkirker

Riksantikvaren fornyer kontrakten med COWI om brannsikring av norske stavkirker – trebygningene fra middelalderen som det kun er et par titalls igjen av. En gang var det trolig mellom 1000 og 2000... Les mer »
gjensidige brann

Kald og fin påske gir økt brannfare – Skader for millioner

En tørrere og solrik påske i kombinasjon av grill og åpen ild kan gi flere branner, advarer Gjensidige. – I månedene april og mai i fjor registrerte forsikringsbransjen over 100 skader etter... Les mer »
bolig kjøkken brann

197 boligbranner i Nordland i fjor

I fjor brant det for mer enn seks milliarder kroner i norske hjem. Det er en økning på nesten 20 prosent. Det var også langt flere utrykninger til boligbrann og flere omkomne.... Les mer »
brann hus

Brann i Bodø sentrum

Politiet i Bodø rapporterer om en brann i et overnattingssted i Bodø sentrum natt til søndag og at nødetatene var var på vei til stedet. Overnattingsstedet ble evakuert og brannen ble slukket,... Les mer »
tak brann

Senjatrollet brent ned

Flere medier melder at turistattraksjonen Senjatrollet i Troms ble fullstendig nedbrent torsdag ettermiddag etter en brann. To personer skal være fraktet til sykehus i Finnsnes etter å ha pustet inn røyk fra... Les mer »
brann

Brann i campingvogn i Rana: To døde

Det oppstod brann i en campingvogn i Krogstad, nord for Rana, natt til lørdag. Politiet kom raskt til stedet og evakuerte personer i campingvognene rundt. Politiet kunne senere konstatere at to personer... Les mer »
frende

Mobilen tok fyr: Det er ikke slik fyr du vil ha i senga!

Mer enn ni av ti studenter og elever sover med mobilen. Denne mobilen brant hull i madrassen. Blant nordmenn flest har åtte av ti mobilen med inn på soverommet om natten, viser... Les mer »
tak brann

Advarsel: Denne feilen kan føre til storbrann

Kaster du asken fra peisen i søpla? Eller støvsuger du rundt ildstedet? Slutt med det, oppfordrer Frende Forsikring. Aske fra peis er årsak til branntilløp og nedbrente boliger hvert eneste år. – Bare i januar... Les mer »
politi

Brann i hybelhjem i Bodø sentrum

Politiet rapporterer om røykutvikling i et hybelhjem i Bodø sentrum søndags morgen. På stedet bekrefter brannvesenet røykutvikling i hybelhjemmet. En beboer var ekponert for brannrøyken og sjekket av helsepersonell på stedet. Politiet... Les mer »