brann brannbil

Brann i bolighus på Tverlandet

Det oppsto en kraftig brann i andre etasje et bolighus på Tverlandet utenfor Bodø natt til torsdag. Beboeren i huset ble evakuert, opplyser politiet. Brannen var såpass kraftig at også to nabohus... Les mer »
sommer natur

Slik sikrer du hytta mot brann

Høstferien står for døren og mange nordmenn reiser på hytta. Her skrur vi på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen. Husk at brannsikring er like viktig på hytta... Les mer »
brann hus

Ny undersøkelse: Du kan bo i skjult brannfelle!

Halvparten av boligbrannene i Norge har en elektrisk årsak eller skyldes feil bruk av elektrisk utstyr, viser brannstatistikken til DSB. To av ti innrømmer at de aldri har hatt noen gjennomgang av... Les mer »
brann

Ny undersøkelse: Frykter brann, men gjør lite med det

Brann er det nordmenn frykter klart mest av hendelser som kan oppstå i hjemmet. Likevel har tre av fire ikke prøvd ut rømningsveiene i boligen, ifølge en ny spørreundersøkelse. 51 prosent oppgir... Les mer »
brannfare leirbål

Nå er det lov å tenne bål

15. september oppheves det generelle bålforbudet i hele Norge. Bruk hodet og vis varsomhet før du fyrer i naturen, oppfordrer Norsk Friluftsliv. Lørdag oppheves det landsdekkende bålforbudet, som går fra 15.april til... Les mer »
brannmenn brannslukking

Rykket ut til brannalarm i Tverlandet

Politiet og brannvesenet i Bodø rykket ut til en brannalarm i Tverlandet ved Bodø onsdag ettermiddag. Brannen skal ha blitt utløst av et stearinlys, opplyser politiet. Branntilløpet skal ha stanset av seg... Les mer »
brann

Brann på Østbø i Bodø

Politiet opplyser at de mottok en melding om brann i en søppelkvern på Østbø i Bodø tirsdag kveld. Nødetatene rykket ut til brannvarselet, ifølge politiet. Man skal ha fått kontroll på brannen... Les mer »
protest opprør

LESERINNLEGG: Svenske tilstander

I mange år har det jødiske samfunn i Sverige stått under angrep fra muslimske innvandrere som ikke legger en demper på sitt jødehat selv om de har fått asyl som flyktninger i... Les mer »
brann

Over 100 bilbranner i 4 byer i Sverige – NRK tause

Fra kl. 21.00 i går ble rundt 80 biler satt i brann på fire ulike steder i Gøteborg. Også i Malmø, Helsingborg og hovedtaden Stockholm ble mange biler satt i brann, ifølge... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann på lakkeringsverksted på Stormyra

Politiet mottok i 15-tiden melding om brann på et lakkeringsverksted på Stormyra i Bodø. Politi, ambulanse og brannvesenet dro straks til brannstedet. Politiet meldt så rundt klokken 16 at brannen var slukket.... Les mer »