tak brann

Advarsel: Denne feilen kan føre til storbrann

Kaster du asken fra peisen i søpla? Eller støvsuger du rundt ildstedet? Slutt med det, oppfordrer Frende Forsikring. Aske fra peis er årsak til branntilløp og nedbrente boliger hvert eneste år. – Bare i januar... Les mer »
politi

Brann i hybelhjem i Bodø sentrum

Politiet rapporterer om røykutvikling i et hybelhjem i Bodø sentrum søndags morgen. På stedet bekrefter brannvesenet røykutvikling i hybelhjemmet. En beboer var ekponert for brannrøyken og sjekket av helsepersonell på stedet. Politiet... Les mer »
frende

Slik så tørketrommelen ut etter brannen

Småbarnsfamilier bruker tørketrommel og vasker klær om natten. – Livsfarlig, sier branneksperter. I en ny undersøkelse forsikringsselskapet Frende har fått utført, svarer 47 prosent av familier med barn mellom 0 og 6... Les mer »
tak brann

Brann i Fauske: To sendt til lege

Politiet rapporterer om en brann i en enebolig Kvitblik nord for Fauske. Brannen oppstod tidlig lørdag på taket av eneboligen. Politiet fikk kontakt med to personer i boligen. Begge personene ble fraktet... Les mer »
brann

Brann på Ytteren i Mo i Rana

Det ble ytrykning for brannvesenet i Mo i Rana på årets første dag. Også politi og ambulanse kom til brannstedet på Ytteren i Mo i Rana. Det var brann i en garasje... Les mer »
bolig kjøkken brann

Husk kjøkkenvett på nyttårsaften!

Det er ikke på kjøkkenet det skal smelle på nyttårsaften. Kombinasjonen fest, alkohol og matlaging skremmer brannekspertene. – Komfyrbrann er den vanligste brannårsaken i norske hjem og nesten halvparten av alle dødsbranner... Les mer »
stearinlys

Mange frykter brann i romjulen

Julen er høytid for hygge og glede, men årets siste dager markerer også høysesong for branner i Norge. I følge en fersk undersøkelse gjennomført av MBrain for Sector Alarm oppgir hele 23... Les mer »
brann hus

Brann i Mo i Rana etterforskes

Det oppstod en brann i en bolig Mo i Rana på søndag, lille julaften. Politiet, ambulanse og brannvesenet rykket ut til stedet, opplyser Nordland politidistrikt. Det var mange flammer i boligen, men... Les mer »
brann

Rekordmange brannhendelser

Det har vært en travel helg på Alarmstasjonen hos Sector Alarm. I tillegg til rekordmange brannalarmer har det vært over dobbelt så mange brannhendelser som i en normalhelg og langt flere enn... Les mer »
jul

Desemberhygge gir brannrekord

Antall branner forårsaket av menneskelige feil er på topp i desember. – Å gå fra levende lys er noe av det farligste du kan gjøre i jula, sier Annika Persson, skadesjef i... Les mer »